Sorin Blejnar (foto arhiva)
Foto: Agerpres

Fostul şef al ANAF Sorin Blejnar, eliberat condiţionat după 2 ani şi jumătate de detenţie

de I.B. HotNews.ro
Vineri, 15 Oct 2021 Dosare Anticoruptie
Tribunalul Ilfov a decis vineri eliberarea condiţionată a fostului preşedinte al Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală Sorin Blejnar, condamnat în mai 2019 la 5 ani de închisoare, într-un dosar de trafic de influenţă, potrivit News.
Albert Balint
Foto: Politia Romana

VIDEO Albert Balint, fiul lui Sile Cămătaru, a fost extrădat din Germania și adus în țară

de I.B. HotNews.ro
Sâmbătă, 13 Feb 2021 Dosare Anticoruptie
Albert Balint, fiul lui Sile Cămătaru, în vîstă de 32 de ani, fost extrădat miercuri seară din Germania. Pe numele său Judecătoria Slatina a emis mandat de arestare preventivă în 24.09.2020, fiind cercetat pentru săvârșirea de infracțiuni la regimul rutier. Acesta a mai a fost arestat pentru infractiuni cu violenta si a fost implicat intr-un dosar de trafic de droguri.
DNA
Foto: AGERPRES

DNA: Ioan Lazăr, fost manager al Spitalului Judeţean Piatra Neamţ, judecat pentru abuz în serviciu

de V.M. HotNews.ro
Luni, 28 Dec 2020 Dosare Anticoruptie
Ioan Lazăr, fost manager al Spitalului Judeţean de Urgenţă Piatra Neamţ, a fost trimis în judecată de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie într-un dosar în care este acuzat de abuz în serviciu.
HotNews.ro
Foto: Hotnews

Primarul din Panciu, audiat într-un dosar de corupție. Este acuzat de abuz în serviciu

de V.M. HotNews.ro
Joi, 12 Mar 2020 Dosare Anticoruptie
Primarul orașului Panciu din județul Vrancea este audiat miercuri de polițiști într-un dosar de abuz în serviciu, delapidare și fals intelectual. Surse apropiate anchetei susțin că Iulian Nica are calitatea de suspect, transmite Mediafax.
Mircea Govor
Foto: Mediafax

Mircea Govor, preşedinte executiv al filialei PSD Satu Mare, condamnat la doi ani cu suspendare pentru şantaj

de V.M. HotNews.ro
Luni, 23 Dec 2019 Dosare Anticoruptie
Preşedintele executiv al PSD Satu Mare, Mircea Govor, a fost condamnat, luni, la doi ani de închisoare cu suspendare pentru şantaj, în primă instanţă, în acelaşi dosar fiind achitat fostul senator Valer Marian şi patronul unei firme de construcţii de drumuri, Mirel Vlas, informează Agerpres.
Dorel Caprar
Foto: Agerpres

Liderul PSD Arad, Dorel Căprar, după audierile de la DNA: „Nu ştiu de ce m-au adus aici”

de V.M. HotNews.ro
Luni, 9 Dec 2019 Dosare Anticoruptie
Liderul PSD Arad, deputatul Dorel Căprar, a părăsit luni seara sediul DNA Timişoara, unde a fost audiat de procurorii anticorupţie, el declarând la ieşire că nu se simte vinovat cu nimic, relatează Agerpres.
Ioan Ciugulea
Foto: Facebook/ Ioan Ciugulea

​Președintele ALDE Olt, declarații la DNA, într-un dosar în care a fost audiat și Paul Stănescu

de V.M. HotNews.ro
Vineri, 1 Nov 2019 Dosare Anticoruptie
Președintele ALDE Olt și vicepreședinte al Consiliului Județean Olt, Ioan Ciugulea susține că a fost chemat la DNA pentru a da declarații într-un dosar deschis acum mai bine de 3 ani, în care a fost audiat și Paul Stănescu, transmite Mediafax.
Sediul DNA
Foto: Victor Cozmei / HotNews.ro

​DNA: 59 de persoane, condamnate în perioada iulie-septembrie în dosare de corupţie

de V.M. HotNews.ro
Joi, 24 Oct 2019 Dosare Anticoruptie
DNA informează joi că, în perioada iulie-septembrie 2019, 59 inculpaţi au fost condamnaţi în dosare de corupţie, prin 23 hotărâri judecătoreşti definitive.
DNA
Foto: AGERPRES

Suceava: Un ofițer de poliție și un director la Garda Forestieră trimiși în judecată pentru corupție

de V.M. HotNews.ro
Luni, 14 Oct 2019 Dosare Anticoruptie
Un ofițer de poliție de la IPJ Suceava și un director de la Garda Forestieră Suceava au fost trimiși în judecată de procurorii DNA, într-un dosar de corupție în care sunt acuzați de luare de mită, transmite Mediafax. În același dosar, doi administratori ai unei firme sunt acuzați de dare de mită.
HotNews.ro
Foto: Hotnews

Primarul oraşului Drăgăneşti-Olt, condamnat în primă instanţă, cu suspendare, pentru abuz în serviciu

de V.M. HotNews.ro
Vineri, 31 Mai 2019 Dosare Anticoruptie
Primarul oraşului Drăgăneşti-Olt, Pantelie Rotaru, a fost condamnat de Judecătoria Caracal, instanţa de fond, la o pedeapsă de 2 ani şi 11 luni de închisoare cu suspendare, cu termen de încercare de trei ani, în dosarul în care este acuzat că a reparat maşina personală cu fonduri de la bugetul local, informează Agerpres. El a fost trimis în judecată pentru pentru abuz în serviciu, instigare la fals în înscrisuri sub semnătură privată şi uz de fals.
HotNews.ro
Foto: Hotnews

Maramureş: Poliţist de frontieră, arestat preventiv pentru luare de mită şi trafic de influenţă

de V.M. HotNews.ro
Sâmbătă, 4 Mai 2019 Dosare Anticoruptie
Un ofiţer din cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră (ITPF) Sighetu Marmaţiei a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, fiind acuzat de luare de mită şi trafic de influenţă, informează Agerpres.
Sediul DNA
Foto: Victor Cozmei / HotNews.ro

Polițistul de la DNA care a fotografiat documentele SRI despre Tel Drum-Dragnea, condamnat la 8 ani de închisoare / Fostul secretar de stat Valentin Preda - 4 ani

de V.M. HotNews.ro
Luni, 8 Apr 2019 Dosare Anticoruptie
Valentin Răducu Preda, fost secretar de stat în Ministerul Transporturilor, a fost condamnat definitiv, luni, de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie la 4 ani închisoare cu executare într-un dosar de corupţie şi divulgarea unor secrete care periclitează securitatea naţională, informează Agerpres. În acelaşi dosar, Dan Emil Manolachi, fost ofiţer de poliţie judiciară în cadrul DNA, a primit 8 ani închisoare cu executare.
Laurentiu Rebega
Foto: proromania.ro

Europarlamentarul Laurențiu Rebega (Pro România), trimis în judecată de DNA pentru instigare la fraudă cu fonduri europene şi spălare de bani

de V.M. HotNews.ro
Joi, 21 Mar 2019 Dosare Anticoruptie
Europarlamentarul Laurențiu Rebega, vicepreședinte în partidul lui Victor Ponta, Pro România, a fost trimis în judecată, joi, de procurorii DNA, pentru fapte de corupție săvârșite în perioada în care era vicepreședinte al Consiliului județean Prahova și controla activitatea mai multor firme cu profil agricol. El este acuzat, printre altele, de instigare la fraudă cu fonduri europene şi spălare de bani.
HotNews.ro
Foto: Hotnews

DNA a cerut în instanță ascultarea interceptărilor din dosarul lui Toni Greblă

de V.M. HotNews.ro
Luni, 25 Feb 2019 Dosare Anticoruptie
Un procuror DNA a cerut, luni, instanței supreme ascultarea în sala de judecată a interceptărilor din dosarul în care secretarul general al Guvernului, Toni Greblă, a fost achitat în primă instanţă în dosarul de trafic de influenţă, scrie Mediafax.
Sediul DNA
Foto: Victor Cozmei / HotNews.ro

DNA: 10 persoane, între care si Radu Nemeş, trimise în judecată într-un dosar de evaziune fiscală cu un prejudiciu de peste 31 de milioane euro

de V.M. HotNews.ro
Miercuri, 20 Feb 2019 Dosare Anticoruptie
Procurorii DNA Constanța au dispus trimiterea în judecată a 10 inculpați, într-un dosar de evaziune fiscală cu motorină în care prejudiciul cauzat bugetului de stat se ridică la peste 31 de milioane de euro, sumă cu care ANAF s-a constituit parte civilă în cauză. Unul dintre inculpați, Radu Nemeș, a mai fost trimis în judecată de procurorii anticorupție, în 2014, pentru infracțiuni similare.
Madalin Dumitru (foto arhiva)
Foto: Agerpres

Peste 1,5 milioane de lei confiscaţi de la un fost director din Primăria Capitalei, condamnat pentru corupţie

de V.M. HotNews.ro
Joi, 24 Ian 2019 Dosare Anticoruptie
Mădălin Dumitru, fostul director al Direcţiei Generale Infrastructură şi Servicii Publice (DGISP) din cadrul Primăriei Bucureşti, a fost condamnat de Tribunalul Bucureşti la trei ani închisoare cu suspendare pentru săvârşirea mai multor infracţiuni de corupţie, însă decizia nu este definitivă. Conform deciziei instanţei, Mădălin Dumitru va sta 8 ani sub supraveghere.
HotNews.ro
Foto: Hotnews

Șeful Camerei de Comerț București, Sorin Dimitriu, trimis în judecată pentru deturnare de fonduri europene

de G.S. HotNews.ro
Marţi, 15 Ian 2019 Dosare Anticoruptie
DNA anunță că i-a trimis în judecată pe Sorin Dimitriu, președintele Camerei de Comerț a Municipiului București și pe doi directori din instituție pentru deturnarea de fonduri UE, anunță un comunicat al Direcției Anticorupție.
Alexandru Kiss
Foto: Agerpres

Dosarul fostului vicepreședinte al CJ Bihor, trimis la rejudecare; procesul nu a fost echitabil

de V.M. HotNews.ro
Marţi, 11 Dec 2018 Dosare Anticoruptie
Curtea de Apel Oradea a admis, marți, apelurile mai multor inculpați din dosarul în care fostul vicepreședinte al CJ Bihor, Alexandru Kiss, a fost condamnat la 8 ani de închisoare pentru corupție și a hotărât retrimiterea dosarului la Tribunal, constatând că procesul nu a fost echitabil, transmite Mediafax.
Iorgus Zanfir
Foto: Camera Deputatilor

Fostul primar și fostul viceprimar din Mangalia, condamnați 3 ani cu suspendare pentru abuz în serviciu

de V.M. HotNews.ro
Luni, 12 Nov 2018 Dosare Anticoruptie
Fostul primar al municipiului Mangalia, Zanfir Iorguș, și fostul viceprimar, Liviu Paul Botaș, au fost condamnați la câte 3 ani de închisoare cu suspendare, pentru abuz în serviciu, fiind acuzați că au prejudiciat instituția cu aproape jumătate de milion de lei prin plăți nelegale din fonduri publice, informează Mediafax.
Calin Popescu Tariceanu
Foto: Agerpres

UPDATE DNA solicită Senatului urmărirea penală a lui Tăriceanu, pentru luare de mită (surse) 

de V.M. HotNews.ro
Miercuri, 7 Nov 2018 Dosare Anticoruptie
Procurorul-şef al DNA a trimis procurorului general Augustin Lazăr un referat în vederea sesizării Senatului pentru formularea unei cereri de efectuare a urmăririi penale pentru infracţiunea de luare de mită presupus a fi săvârşită de preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, au declarat surse judiciare pentru Agerpres. Tăriceanu a precizat pentru HotNews.ro că nu a primit nicio înștiințare în acest sens. „Nu mă ascund, dar n-am primit nimic”, a răspuns el. Ulterior, el venit cu mai multe precizări, într-o postare pe Facebook.
Contributors
Euractiv


Proiect sustinut de Fundatia Konrad Adenauer
Proiect finantat de Uniunea Europeana
Proiectul "Implicare si simplificare. Instrumente online in sprijinul luptei anticoruptiei" este finantat de Uniunea Europeana prin Programul Facilitatea de Tranzitie 2007/19343.01.11 - Consolidarea sprijinului societatii civile in lupta impotriva coruptiei.

Aceasta sectiune nu reprezinta in mod necesar pozitia oficiala a Comisiei Europene. Intreaga raspundere asupra corectitudinii si coerentei informatiilor prezentate revine initiatorilor.

Pentru eventuale informatii si sesizari legate de proiectele PHARE contactati: cfcu.phare@mfinante.ro

Pentru informatii despre celelalte programe finantate de Uniunea Europeana in Romania, cat si pentru informatii detaliate privind aderarea Romaniei la Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati adresa web a Centrului de Informare al Comisiei Europene in Romania.
Dosare inchise cu sentinte definitive
Sesizarea ta aici

Ai cunostinta de un act de coruptie? Ne poti trimite aici informatii despre acesta, precum si fisiere audio, video sau documente legate de caz.


Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.



powered by
developed by