​Președintele ALDE Olt, declarații la DNA, într-un dosar în care a fost audiat și Paul Stănescu

de V.M.     HotNews.ro
Vineri, 1 noiembrie 2019, 18:30 Dosare Anticoruptie


Ioan Ciugulea
Foto: Facebook/ Ioan Ciugulea
Președintele ALDE Olt și vicepreședinte al Consiliului Județean Olt, Ioan Ciugulea susține că a fost chemat la DNA pentru a da declarații într-un dosar deschis acum mai bine de 3 ani, în care a fost audiat și Paul Stănescu, transmite Mediafax.

Procurorii anticorupție anchetează un proiect pe fonduri europene ce privește managementul Situațiilor de Urgență, proiect realizat în cadrul unui parteneriat transfrontalier între Consiliul Județean Olt și localitatea Belene din Bulgaria.

Ioan Ciugulea a declarat vineri că a fost chemat la DNA în calitate de martor, întrucât a făcut parte din comisia de licitații din cadrul proiectului.

„A fost un lucru din 2012. De opt ani de zile. Atunci eu am fost președintele de comisie. A durat declarația mea de martor, cu tot cu așteptare și cu ieșirea de acolo, 30 de minute. E vorba despre un proiect pe managementul Situațiilor de Urgență. Ca să înțelegeți, în 2014-2015, eu nu mai eram la Consiliul Județean că mi-am dat demisia, dacă știți, au venit și au săltat toate documentele și de atunci nu a mai întrebat nimeni, nimic. Acum a fost chemată toată comisia de licitații, președințele și așa mai departe”, a declarat Ioan Ciugulea, președinte ALDE Olt.

Proiectul în valoare de 4,8 milioane de euro a fost depus și aprobat pentru finanțare cu fonduri europene în cadrul Programului de Cooperare Transfrontalieră România - Bulgaria 2007-2013.

În aprilie 2016, procurorii DNA au descins la sediul CJ Olt de unde au ridicat toate documentele legate de acest proiect.

La începutul acestei săptămâni, în același dosar a fost audiat și Paul Stănescu, președinte al CJ Olt în perioada 2008-2016.






Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.



























723 vizualizari


Abonare la comentarii cu RSS
Contributors
Euractiv


Proiect sustinut de Fundatia Konrad Adenauer
Proiect finantat de Uniunea Europeana
Proiectul "Implicare si simplificare. Instrumente online in sprijinul luptei anticoruptiei" este finantat de Uniunea Europeana prin Programul Facilitatea de Tranzitie 2007/19343.01.11 - Consolidarea sprijinului societatii civile in lupta impotriva coruptiei.

Aceasta sectiune nu reprezinta in mod necesar pozitia oficiala a Comisiei Europene. Intreaga raspundere asupra corectitudinii si coerentei informatiilor prezentate revine initiatorilor.

Pentru eventuale informatii si sesizari legate de proiectele PHARE contactati: cfcu.phare@mfinante.ro

Pentru informatii despre celelalte programe finantate de Uniunea Europeana in Romania, cat si pentru informatii detaliate privind aderarea Romaniei la Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati adresa web a Centrului de Informare al Comisiei Europene in Romania.
Dosare inchise cu sentinte definitive
Sesizarea ta aici

Ai cunostinta de un act de coruptie? Ne poti trimite aici informatii despre acesta, precum si fisiere audio, video sau documente legate de caz.


Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.



powered by
developed by