Liderul PSD Arad, Dorel Căprar, după audierile de la DNA: „Nu ştiu de ce m-au adus aici”

de V.M.     HotNews.ro
Luni, 9 decembrie 2019, 22:43 Dosare Anticoruptie


Dorel Caprar
Foto: Agerpres
Liderul PSD Arad, deputatul Dorel Căprar, a părăsit luni seara sediul DNA Timişoara, unde a fost audiat de procurorii anticorupţie, el declarând la ieşire că nu se simte vinovat cu nimic, relatează Agerpres.

„Am dat declaraţii. Nu mă simt vinovat cu nimic, nu ştiu de ce m-au adus aici”, a afirmat Căprar.

Întrebat de presă dacă a făcut numiri politice la Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri (DRDP) Timişoara, deputatul a negat.

Procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie au confirmat, luni, efectuarea a cinci percheziţii, în judeţele Timiş şi Arad, la sediile unor instituţii publice şi la un partid politic, într-un dosar ce vizează fapte de corupţie săvârşite în perioada 2016 - 2019.







Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.



























2039 vizualizari

  • +8 (8 voturi)    
    La multi ani, Dorele!!! (Luni, 9 decembrie 2019, 22:46)

    dandra [utilizator]

    Lasa ca o sa ai vreo 7 ani ca sa te gandesti cum ai ajuns sa fii cautat si ridicat de acasa de dna.

    eu am credit pe 30 de ani. nu am luat spaga de la frontiera, nu am delapidat fonduri europene si nici nu am folosit influenta mea ca sa obtin lucruri si ca sa vezi: nu am DNA ul la usa.

    ca sa vezi, ce surpriza!!!

    al naibii stat paralel, tz tz tz.
  • +3 (3 voturi)    
    Un om de bine (Marţi, 10 decembrie 2019, 1:12)

    kiko123 [utilizator]

    Si iata o parte din CV-ul valorosului Dorel,care dupa liceu intre 1992 si 1996 este sofer dupa care ajunge gestionar intre 1996-1999,iar intre 1999-2003 figureaza ca tehnician.Toate posturile ocupate fiind in cadrul RENEL.
  • +1 (1 vot)    
    Comentariu sters de utilizator (Marţi, 10 decembrie 2019, 12:56)

    [anonim]



Abonare la comentarii cu RSS
Contributors
Euractiv


Proiect sustinut de Fundatia Konrad Adenauer
Proiect finantat de Uniunea Europeana
Proiectul "Implicare si simplificare. Instrumente online in sprijinul luptei anticoruptiei" este finantat de Uniunea Europeana prin Programul Facilitatea de Tranzitie 2007/19343.01.11 - Consolidarea sprijinului societatii civile in lupta impotriva coruptiei.

Aceasta sectiune nu reprezinta in mod necesar pozitia oficiala a Comisiei Europene. Intreaga raspundere asupra corectitudinii si coerentei informatiilor prezentate revine initiatorilor.

Pentru eventuale informatii si sesizari legate de proiectele PHARE contactati: cfcu.phare@mfinante.ro

Pentru informatii despre celelalte programe finantate de Uniunea Europeana in Romania, cat si pentru informatii detaliate privind aderarea Romaniei la Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati adresa web a Centrului de Informare al Comisiei Europene in Romania.
Dosare inchise cu sentinte definitive
Sesizarea ta aici

Ai cunostinta de un act de coruptie? Ne poti trimite aici informatii despre acesta, precum si fisiere audio, video sau documente legate de caz.


Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.



powered by
developed by