Sorin Ovidiu Vantu: Am deschis o actiune in civil impotriva domnilor Maior si Coldea si a Serviciului de Informatii Interne pentru interceptari ilegale si trucarea convorbirilor

de Attila Biro     HotNews.ro
Luni, 28 februarie 2011, 16:15 Dosare Anticoruptie


Sorin Ovidiu Vintu
Foto: Hotnews
Sorin Ovidiu Vintu a anuntat ca va da in judecata SRI pentru interceptari ilegale si trucarea convorbirilor. “Voi face plangeri penale, plangeri in civil, de exemplu, acum am deschis o actiune in civil impotriva domnilor Maior si Coldea si a Serviciului de Informatii Interne pentru interceptari ilegale si trucarea convorbirilor”, a declarat Vintu intr-un interviu pentru Qmagazine. SOV a mentionat ca avocatii sai vor depune plangerile in instanta in zilele urmatoare. Desi acuza SRI ca i-a trucat convorbirile telefonice la penultimul termen din dosarul in care este acuzat de sprijinirea infractorului Nicolae Popa, Vintu a declarat in fata instantei ca nu a audiat inregistrarile.
  • Vintu urmeaza sa se prezinte maine 1 martie la al unsprezecelea termen in dosarul judecat la Tribunalul Bucuresti.

"Voi face plangeri penale, plangeri in civil, de exemplu, acum am deschis o actiune in civil impotriva domnilor Maior si Coldea si a Serviciului de Informatii Interne pentru interceptari ilegale si trucarea convorbirilor. Am vorbit cu avocatii mei, si zilele urmatoare se vor depune in instanta plangerile. Doar nu credeti ca iau bata si ma rafuiesc pe strada? Apelez la institutiile statului care, dupa plecarea regimului Basescu, isi vor face datoria”, a declarat Vintu pentru Qmagazine.

Contactat de HotNews.ro pentru a explica ce probe are atunci cand spune ca SRI a trucat inregistrarile Vintu a declarat urmatoarele: “Am spus ca nu comunic cu serviciul de informatii acoperit din presa al SRI. Nu am nimic personal cu dumneavostra, doar cu institutia dumneavostra. La revedere!"

Despre interceptarile facute de serviciile de informatii Vintu a vorbit si la ultimul termen din dosarul judecat de Tribunalul Bucuresti.
  • “635.000 de telefoane interceptate de serviciile de informatii din Romania. 23.000 de locatii sunt monitorizate audio-video ale unor oameni de afaceri si oameni politici. Acesta este regimul impotriva caruia lupt. Nu sunt de acord sa vorbesc in soapta ca pe timpul lui Ceausescu. Nu sunt de acord sa vorbesc cu doamna mea la ureche asa cum dumneavostra si multi dintre dumneavoastra o faceti. Am redevenit tara discutiilor in soapta. Daca dumneavostra va convine, mie nu. Voi continua sa lupt impotriva unui asemenea regim, indiferent de consecinte", a declarat Vintu pe 22 februarie la ultimul termen din dosarul judecat de Tribunalul Bucuresti.
  • In cadrul aceluiasi termen, intrebat de judecatoare daca a audiat convorbirile din dosar, Sorin Ovidiu Vantu a declarat: “Veti observa pe parcursul procesului ca sunteti implicata intr-o mare masinatiune orchestrata in laboratoarele serviciilor de informatii romanesti. Sunteti ca si mine o victima".

Tema intercepatarilor trucate din dosar este una recurenta in cadrul sedintelor de judecata. Inca de la primele termene, atat Vintu, cat si avocatii au acuzat faptul ca interceptarile sunt fie trucate fie trunchiate. Desi inca nu au depus o cerere oficiala avocatii lui Sorin Ovidiu Vintu au discutat in sala de judecata posibilitatea expertizarii interceptarilor.

Sorin Ovidiu Vintu acuza SRI ca a trucat convorbirile din dosarul sau dar tot el in cadrul procesului a recunoscut ca nu a ascultat inregistrarile. Spre exemplu pe 17 decembrie Vintu sustinea ca inregistrarile sunt trunchiate dupa o luna insa tot el recunoste in fata judecatoarei ca nu a audiat convorbirile.

"Nu le-am audiat. Starea de sanatate nu mi-a permis". Vintu, 15 februarie 2011 a noua sedinta de judecata.

"Sunt sute de convorbiri intre mine si domnul Popa care atesta o relatie care nu are nici o legatura cu favorizarea infractorului. Toate acele inregistrari nu apar. Cele care apar sunt trunchiate. Voi vorbi in momentul in care dumneavoastra veti aduce la dosar toate probele”. Vintu, 17 decembrie 2010 a cincilea termen in dosar.

Contestarea, adica repertizarea inregistrarilor din dosare reprezinta, dupa cum declara seful DNA Daniel Morar una din metodele prin care invinuitii incearca sa tergiverseze judecarea proceselor. Vezi: Cum incearca Voicu, Costiniu si Remes sa blocheze judecarea dosarelor.

Omul de afaceri Sorin Ovidiu Vantu a fost trimis in judecata de procurorii Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie, pentru savarsirea infractiunii de favorizare a infractorului, in dosarul privind fuga din tara a fostului director al Gelsor Nicolae Popa, condamnat la 15 ani de inchisoare in dosarul FNI.

In acelasi dosar, au fost deferiti justitiei omul de afaceri Octavian Turcan si soferul lui Vintu, Alexandru Stoian.

Procurorii au stabilit, in urma probatoriului administrat, ca in perioada octombrie 2009 - ianuarie 2010, Sorin Ovidiu Vintu a transmis din totalul sumei anuale de 200.000 euro, "convenite cu condamnatul Popa Nicolae", doua transe de 50.000 euro, respectiv 20.000 euro.

Pe 18 februarie 2011 omul de afaceri Dinu Patriciu a castigat procesul intentat SRI in care acuza institutia ca i-a ascultat ilegal telefoanele.

UPDATE La solicitarea HotNews.ro seful Biroului de Presa al SRI, Sorin Sava a declarat urmatoarele: "Serviciul Roman de Informatii nu comenteaza declaratiile domnului Vintu. SRI isi desfasoara activitatea in stricta conformitate cu cadrul legal in vigoare"






Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.



























5668 vizualizari

  • +49 (51 voturi)    
    MI-E SILA!!!! (Luni, 28 februarie 2011, 16:18)

    LUKAS [anonim]

    Cat tupeu poate sa aiba *******! A nenoricit si nenoroceste in continuare atata lume! Mi-e sila! Abea astept sa vina Popa!

    ***** editat HotNews.ro
    • +21 (23 voturi)    
      amice (Luni, 28 februarie 2011, 16:38)

      ady [anonim] i-a raspuns lui LUKAS

      ce face senior vantu acum vine din''prietenii stiu de ce'' sau prietenii la nevoie se cunosc''..SRI e pretenu
      • +7 (7 voturi)    
        Vantu, un fost puscarias ajuns ''mogul tv'' (Marţi, 1 martie 2011, 9:47)

        Cu domnul Vantu la ginecolog [anonim] i-a raspuns lui ady

        E incredibil cum a ajuns Opozitia romana, PSD-PNL, sa se bazeze pe structurile, banii si agenda unor oameni ca Sorin Ovidiu Vantu, fost bisnitar si fost puscarias, si ca Voiculescu, fost securist.
        Inteleg ca e democratic sa propui solutii alternative la ce face guvernul, partidul la putere. Solutii, nu injuraturi !

        Dar sa propui aliante si programe care satisfac cererile unor infractori dovediti ca Vantu, a unor agramati cu tupeu de tip Vanghelie sau securisti care au talharit banii publici ca Voiculescu ?

        Cat timp Vanghelie e lider PSD nu voi vota acest partid.
        Cat timp Voiculescu ii spune lui Antonescu ce are de facut nu voi vota PNL.

        Nu stiu daca voi vota PDL, astept sa vad cine le va fi sef si ce reforma vor face. In caz de Videanu-Berceanu nu voi vota PDL.

        Deocamdata oferta politica e foarte slaba in ce priveste calitatea oamenilor propusi la functii de parlamentari si guvernanti.
        Din pacate nu cred ca vor apare noi partide de calitate, PP-ul lui Dan Diaconescu e o tiganie imbecila..
    • +34 (36 voturi)    
      puscarias - turnator de anii '80 (Luni, 28 februarie 2011, 16:47)

      costel [anonim] i-a raspuns lui LUKAS

      Va dati seama ce speta de om este acest personaj numai daca va ganditi ca a fost in stare sa fie turnator.

      Si atentie, in ce conditii a turnat?!! in Puscarie! Asta in anii '80, in timp ce executa pedeapsa de 6 ani pentru ... desigur ... delapidare.

      Si pentru puscariasi, cel mai de jos om posibil este turnatorul.

      Eu sper doar sa-si revada colegii de la facultatea din anii '80. Revederea promotiei 1981, dupa 30 de ani. :))
    • -17 (23 voturi)    
      unu (Luni, 28 februarie 2011, 17:45)

      unnu [anonim] i-a raspuns lui LUKAS

      popa e pe drum. din campania electorala a lui base tot vine dar patineaza. naivi mai sunteti!
      cata manie proletara pe acest forum! tu ce crezi ca va pati sov?. nimic.
      cine v-a bagal la fni? sov? nu. lacomia. ati primit ce-ati meritat.
    • -21 (27 voturi)    
      asta e mai curat decat marinarul (Luni, 28 februarie 2011, 17:54)

      Frankie [utilizator] i-a raspuns lui LUKAS

      marinarul comunist basescu a fost mai rau pe vremea lu impuscatu, macar vantu a realizat ceva in viata....
      • +6 (14 voturi)    
        none (Luni, 28 februarie 2011, 18:50)

        seba [anonim] i-a raspuns lui Frankie

        ba, da tu esti chiar inteligent!
      • +14 (14 voturi)    
        corect (Luni, 28 februarie 2011, 20:32)

        pehash [utilizator] i-a raspuns lui Frankie

        la fel ca anaflabetul ala cu permis de conducere, bercea mondialu, care se lauda zilele trecute cati bani a facut si cum este el mai bun decat toti intelectualii.
        de aceea am vrea sa-i punem sa lucreze in echipa, dar undeva departe de noi, amaratii, ca ne inhiba. undeva dupa niste gratii.
      • +11 (11 voturi)    
        HAIDA DE!!!! (Luni, 28 februarie 2011, 21:52)

        MARIA DIAMANDESCU [anonim] i-a raspuns lui Frankie

        ...a realizat, ca ne-a excrocat pe toti!...si nu i-am luat gatul ca de....asa suntem noi..iertam pe toti nemernicii ( ca avem memorie scurta}
        ...ia-ti bisnitarul si du-te cu el cu tot!
  • +32 (32 voturi)    
    sov (Luni, 28 februarie 2011, 16:21)

    octav [anonim]

    cred ca ar trebui sa ciripesti tot ce sti in legatura cu FNI domnule sov
    • +18 (18 voturi)    
      Domn? (Luni, 28 februarie 2011, 17:02)

      nano2k [utilizator] i-a raspuns lui octav

      Te rog sa nu ridiculizam si apelativul "domn", cum s-a intamplat cu "tovaras".
  • +39 (39 voturi)    
    traducere de la nus ... (Luni, 28 februarie 2011, 16:24)

    dorel [anonim]

    "institutiile statului care, dupa plecarea regimului Basescu, isi vor face datoria" ... adica vor inchide iar dosarele care vor putrezi prin arhive pana la prescriere ...
  • +8 (14 voturi)    
    complet de judecata (Luni, 28 februarie 2011, 16:25)

    taifun [anonim]

    are cine sa-l ajute

    de acum spun ca o sa castige
    • +14 (14 voturi)    
      Asa judecatori, asa infractori (Luni, 28 februarie 2011, 18:59)

      Nush [anonim] i-a raspuns lui taifun

      Bine ca nu se prezinta la procesele unde este inculpat. Are laringita la picior intre orele 8-10.
      Dupa asta se poate prezenta si mai si poate asista la proces...Tupeu de derbedeu!
      Acum ce trupe a mai scos la hidrant?
      Iar zic de madama costiniu....hua!
  • +20 (20 voturi)    
    Nu stiam cu cine seamana la vorba... nush! (Luni, 28 februarie 2011, 16:26)

    , AlwaysToTheRight, NeveRed! [utilizator]

    Ia sa fiti nitel de tot atenti!
    Nu vorbeste ca motanul ala din desene animate... Silvester?!
    Cat despre ceea ce vrea, io cred ca daca aia inselati de el ar fi fata in fata cu nush... nu ar mei depune... nimic!
    Poate o coroana cu ... laude!
    • +14 (14 voturi)    
      Inselati??? (Luni, 28 februarie 2011, 17:55)

      Popa [anonim] i-a raspuns lui , AlwaysToTheRight, NeveRed!

      Inselatii nu sunt doar cei la care va ganditi ca aveau carnete FNI cand a dat faliment. Inselatii sunt toti romanii, deoarece mare parte din pagubiti a castigat in instanta procesul impotriva Statului, iar acum nu SOV ci statul Roman adica romanii sunt cei care platesc banii catre pagubiti.
      • +10 (10 voturi)    
        Domnule Popa, (Luni, 28 februarie 2011, 20:55)

        , AlwaysToTheRight, NeveRed! [utilizator] i-a raspuns lui Popa

        inselati sunt cei care platesc pentru nush pe orice cale: inselati FNI, inselati sa plateasca daunele vantului, x\cei care era s/o ia cu hidrantul, doar pentru ca asa vrea ologul!
        E olog nu fizic ci sufleteste!
        Asta are handicap la suflet nu la corp!
        Merita dus in fata celor pe care i/a calcat in picioare!
        Sunt curios, daca mai ramane ceva din el!
        Poate... vantul!
  • +19 (19 voturi)    
    Bun (Luni, 28 februarie 2011, 16:27)

    cristi767 [utilizator]

    Asta inseamna ca maine, cand va fi audiat, va declara in sfarsit ca a ascultat probleme video, nu?
  • +24 (24 voturi)    
    incearca (Luni, 28 februarie 2011, 16:27)

    mos ion roata [utilizator]

    sa deschizi o actiune de om cinstit si da banii inapoi oamenilor pe care i-ai pagubit.Incearca sa traiesti o viata de om cinstit si nu te va mai asculta nimeni.Incearca sa duci o viata care sa-ti aduca multumiri,nu calvarul pe care il ai pe cap.
  • +25 (25 voturi)    
    a vazut ca... (Luni, 28 februarie 2011, 16:28)

    egroeg [anonim]

    a tinut la Patriciu si hop si el...dar nu conteaza...sa-l despagubeasca pentru eventuale ascultari nelegale dar sa-l ghiftuiasca cu vreo 20 de ani pentru cat a inselar si furat si la asta cred ca-l va ajuta curand si Popa cu ascultari directe autorizate.
    • -16 (22 voturi)    
      Cum sa nu conteze prietene?? (Luni, 28 februarie 2011, 16:58)

      bgd [utilizator] i-a raspuns lui egroeg

      Daca SRI-ul iti asculta in mod ilegal convorbirile particulare, inseamna ca traim intr-un stat securistic. Eu asa ceva nu pot accepta. Nu conteaza daca am ceva de ascuns sau nu, telefoanele iti sunt interceptate doar daca exista un ordin judecatoresc. Punct.
      Aceste abuzuri nu ar trebui tolerate, pur si simplu iti sunt incalcate drepturile de baza, intelegi?
      • +11 (15 voturi)    
        ma bucur ca ai acceptat (Luni, 28 februarie 2011, 17:35)

        zaboo [utilizator] i-a raspuns lui bgd

        batele de miner in democratia lui Iliescu!
        • -4 (10 voturi)    
          Cine a zis ca le-am acceptat? (Luni, 28 februarie 2011, 18:45)

          bgd [utilizator] i-a raspuns lui zaboo

          Daca tu intri in categoria aia de oameni ce ar accepta sa renunte la niste drepturi doar pt a prinde infractori, atunci treaba ta....eu unul nu sunt de acord cu asta.
          Mie nu-mi garanteaza nimeni ca doar infractorilor le sunt ascultate telefoanele, si stii de ce? Pt ca interceptarile sunt facute ILEGAL, fara sa fie cerute de vreun procuror si acceptate de un judecator.
          Daca imi este ascultat si mie telefonul? Daca eu vreau sa port o conversatie mai "dirty" cu sotia la telefon....si undeva printr-un birou, un grup de libidinosi se distreaza pe seama noastra? Daca eu imi insel sotia...si imi vine un securist burtos si ma santajeaza cu inregistrarea?
          Cine imi mai garanteaza mie dreptul la o viata privata, amice?

          P.S. Incearca sa faci abstractie de articolul unde comentez, nu-i iau apararea lui Vantu, vorbesc IN GENERAL !
          • +9 (9 voturi)    
            eu am zis! (Luni, 28 februarie 2011, 19:52)

            zaboo [utilizator] i-a raspuns lui bgd

            nu te-am vazut in strada cerand sa fie judecat criminalul Iliciov - aia e acceptare tacita; esti ok cata vreme n-ai patit-o tu, "prietene"... nu?
            • -4 (6 voturi)    
              lolea... (Luni, 28 februarie 2011, 21:54)

              bgd [utilizator] i-a raspuns lui zaboo

              In cazul asta, 22 de mil de romani accepta tacit acest lucru, amice, nu doar eu.
              Dupa nr de minusuri, se pare ca unii ar renunta la f multe pt a prinde cativa infractori....interesant.
              In loc sa ceri ca Justitia sa-si faca treaba, tu esti dispus sa treci cu vederea abuzuri doar pt a prinde unul sau altul....si oricum, daca vorbim despre Vantu...ce pedeapsa risca? 2 ani cu suspendare? Poftim...Justitie competenta.
              Dupa ce a pagubit o multime de prosti...risca fix nimic, ca doar Popa nu va vorbi, asta-i clar...
              Voi renuntati la drepturi, ala isi mai adauga 3 linii in dosar dar ramane cu "ceva" bani...iar SRI-ul plateste cateva sute de milioane despagubiri infractorului (evident, din buzunarul nostru)
              Romania...raiul prostilor, infractorilor, securistilor si politicienilor corupti...
              • +7 (7 voturi)    
                nu vad niciun abuz (Marţi, 1 martie 2011, 0:31)

                zaboo [utilizator] i-a raspuns lui bgd

                in incercarea de a prinde un mafiot; se zice ca scopul scuza mijloacele, sau nu? nu am zis niciodata ca nu cer ca justitia sa isi faca treaba! vreau ca legea sa fie una pentru toti si "procurori" ca Ponta sa nu mai platesca amenzile infractorilor si pe urma sa vorbeasca de decenta si respect; vreau ca mafiotii sa ajunga unde trebuie - si sper sa se auda asta si in fund acolo, la Bombonel...
          • +12 (12 voturi)    
            Sigur ca SRI a avut mandat... (Luni, 28 februarie 2011, 20:06)

            Rescatorul [anonim] i-a raspuns lui bgd

            De altfel, nu vad ce judecator nu ar da mandat pentru faptele mai mult decat evidente ale mafiotului kgb-ist Vintu. Prin urmare, asta este o noua incercare jalnica a mafiotului de a tergiversa actiunile instantei. Nu va avea succes. Probatoriul este beton si mafiotul stie bine asta. Nu ma mira ca ii tremura izmenele pe cur.
          • +9 (11 voturi)    
            nenorocitul (Luni, 28 februarie 2011, 20:58)

            ioil [anonim] i-a raspuns lui bgd

            c
            Cum a indraznit SRI sa-l urmareasca pe sov pentru a-l inculpa fara sa ceara avizul lui mai intai sau a avocatilor.Daca tot a amenintat pe Base sa aiba grija de stat ca il cumpara de ce nu a cumparat si SRI-ul,si nu mai avea bataie de cap!
      • -9 (13 voturi)    
        unu (Luni, 28 februarie 2011, 17:52)

        unu [anonim] i-a raspuns lui bgd

        portocalele ti-au dat minus. ele vor sa-ti fie ascultate telefoanele.
      • +5 (9 voturi)    
        Aveti numai drepturi (Luni, 28 februarie 2011, 19:07)

        Nush [anonim] i-a raspuns lui bgd

        Daca nu-ti convine poti sa pleci acolo unde esti si supravegheat cu camere video!
        Primesti drept justificare o singura explicatie: din cauza de teroristi...
        Sunt nelamurit de ce omul de rand nu este abuzat cu ascultarea ilegala a telefoanelor.
        Probabil nush are o voce suava !
      • +9 (9 voturi)    
        nici vorba... (Luni, 28 februarie 2011, 19:18)

        egroeg [anonim] i-a raspuns lui bgd

        ca ar conta si am prea multe motive sa vad negru in fata cand ma gandesc la ascultat si mai ales la cei care o dispun.Afirmatia mea voia sa scoasta in evidenta castigul ca unul ca Vantu ar putea fi trimis acolo unde trebuie urmare faptelor descoperite chiar daca s-a facut uz de interceptari peste rand.
        Pentru ca -ti sunt"prieten" iti spun ca nu ai motive sa te temi de ce faci sau spui nevestei,ca doar nu esti un SOV ca sa te asculte si pe tine.Sper ca n-ai asa pacate.
        • -5 (5 voturi)    
          Da, ok... (Luni, 28 februarie 2011, 19:51)

          bgd [utilizator] i-a raspuns lui egroeg

          Daca as avea garantia ca doar infractorii, cei cu antecedente si inca o parte predispusa la infractiuni sunt ascultati...n-as avea absolut nimic impotriva.
          Dar nu-mi garanteaza nimeni asta...
      • +6 (6 voturi)    
        stai tu linistit (Marţi, 1 martie 2011, 4:11)

        nelu [anonim] i-a raspuns lui bgd

        Prietene stai tu linistit ca nu a fost nici o ascultare ilegala pot sa pun pariu cu tine ca totul a fost legal ;) Sa presupunem ca ascultarile ar fi fost ilegale... nu iti fa tu nici o grija ca se poate face rost de o aprobare retroactiva doar asa ca sa se oftice Vantu cand o sa preimeasca cu 3 ani cu executare (sincer mi-as dori sa primasca minim 7 ani dar stiu ca in romania judecatorii sunt foarte milosi nu ca in USA unde se da 150 de ani de inchisoare, unei persoane de 75 de ani, cu executare)
      • +2 (2 voturi)    
        In principiu ai dreptate (Marţi, 1 martie 2011, 11:21)

        denvarel [utilizator] i-a raspuns lui bgd

        Dar aici e vorba de o iesire a lui Vantu cu scopul de a induce ideea ca interceptarile au fost ilegale. Si masluite?!?
        Nu cred ca au fost ilegale de vreme ce au fost acceptate de instanta. Daca erau ilegale era primul lucru atacat de avocatii sai si scoase din lista de dovezi in secunda 2.
        Iar depre masluirea lor asta e cea mai tare chestie pe care a scos-o Vantu. Cica alea cale il descriminau au fost ascunse. Pai daca eu declar cum l-am omorat pe unul mai conteaza ca declar apoi de 100 de ori ca l-am periat?
  • +23 (23 voturi)    
    il imita pe Patriciu (Luni, 28 februarie 2011, 16:36)

    pragmatism [utilizator]

    Daca "mon cher-ul" eolian a vazut ca Patriciu a castigat procesul in fata SRI ... a prins curaj si incearca si el marea cu degetu'. Gretos si jalnic ...
  • +18 (18 voturi)    
    Mi se pare ca Vantu... (Luni, 28 februarie 2011, 16:49)

    Stefan [anonim]

    ...o cam cauta cu lumanarea
  • +6 (10 voturi)    
    Chinta sparta (Luni, 28 februarie 2011, 17:08)

    MenInBlack [utilizator]

    Daca sufla Vantu prea tare (in legatura cu fosta clientela politica FNI), s-ar putea sa cada Frunzele multora...Sigur va castiga procesul.
  • +20 (20 voturi)    
    vintu si patriciu,chiar ne cred pe toti idioti ??? (Luni, 28 februarie 2011, 17:29)

    geanin [anonim]

    chiar au impresia ca lumea nu si-a dat seama de ce urla atit de tare Vintu,Patriciu,Voiculescu si cu Nastase? dar oare daca dumnealor erau "curati", si nu aveau nici un fel de treaba cu justitia, mai urlau ei oare asa de tare ca justitia este manipulata de Basescu? sa intelegem ca pe timpul doamnei Rodica Stanoiu ar fi fost independenta ??? si doar daca voia Nastase sa de a ceva de lucru justitiei ,atunci ai dadea un tel. ministrului Rodica si o "ruga" sa lase justitia"sa-si faca treaba"..... de ce pe timpul d-lui Nastase justitia nu a facut nimic in privinta d-lui Vintu? oare pt ca atunci era sef la S.R.I tov. Timofte?care mai spun gurile rele c-ar fi ceva "ruda" de k.g.b. cu nenea Ion Ilici ? ne intrebam si noi asa..... ca niste bieti fraieriti de F.N.I ...
    • +10 (10 voturi)    
      nu ne cred pe noi idioti (Luni, 28 februarie 2011, 17:55)

      kostake [utilizator] i-a raspuns lui geanin

      Ei cred ca justitia este idioata si corupta. Pina una alta cam este adevarat. Justitia ar trebui sa-si lase privirea in pamint si sa declare ca nu este apta sa judece la asemenea anvergura. Personal nu tin neaparat sa-l vad pe vintu, patriciu, fostul prim ministru psdist ,ca-mi scapa numele,in puscarie, vreau sa-i vad la judecata, atit vreau.
      Daca se va stabili ca sunt nevinovati, sa fie sanatosi.De altfel vintu este si acoperit. El a spus intariti-va statul. El a avertizat, daca statul nu vrea(citeste justitia) este alta poveste.Pacat ca tara asta este locuita de prea multi bizoni, altfel toti ar fi trebuit scosi cu suturi, adica:magistrati,politicieni, liberali, pesedisti, pedelaci, toti
    • +15 (15 voturi)    
      NASTASEEEE (Luni, 28 februarie 2011, 17:59)

      cucu [anonim] i-a raspuns lui geanin

      Bai Nastase, Daca esti barbat, da-ti ma demisia din PSD si din parlament si lasa-te judecat. Fa-o pentru tara, nu pentru Basescu
    • -5 (9 voturi)    
      ai dreptate (Luni, 28 februarie 2011, 18:00)

      hjtt [anonim] i-a raspuns lui geanin

      doar ca din prima lista mai lipsesc basescu, boc, udrea, berceanu, videanu si multi altii. in rest sunt de acord cu tine 80%.
  • +22 (22 voturi)    
    tangent (Luni, 28 februarie 2011, 17:32)

    gica pentru [utilizator]

    Satisfactia ca cel putin SOV si altii nu mai dorm la fel de linistiti noaptea ca acum prea putina vreme, ma face sa ma mai felicit o data pentru votul dat la ultimele prezidentiale.
    • -16 (18 voturi)    
      unu (Luni, 28 februarie 2011, 17:49)

      unu [anonim] i-a raspuns lui gica pentru

      tu dormi bine cu un asa premier la conducere?
      cel mai prost premier din istorie.
      cine crede ca boc e bun, sa ma voteze cu +, cine nu, cu -.
      • +8 (8 voturi)    
        nul (Luni, 28 februarie 2011, 18:08)

        gica pentru [utilizator] i-a raspuns lui unu

        comentariul tau primeste un minus, pentru boc, merge un plus macar de sacrificiu. rezulta nul pentru tine.
      • +16 (16 voturi)    
        Dorm bine pentru ca ... (Luni, 28 februarie 2011, 18:28)

        gica pentru [utilizator] i-a raspuns lui unu

        atunci cand toata lumea isi lua credite babane, case de 50mp cu 100 000 de euro si porcusori de teren in leasing care consuma cat o dacie din 70, mi s-a parut de bun simt sa nu ma intind mai mult decat ma tine plapuma. dorm bine ca nu m-am nascut in alte membre ale UE precum Irlanda sau Grecia care s-au intins mai rau decat Romania si nu mai stiu pe unde sa scoata camasa. O sa dorm si mai bine cand o sa fie condamnat primul mare barol de Romania, domul Iliescu o sa isi ia rasplata bine-meritata pentru practicile bolsevice, iar personaje precum Ponta, Antonescu sau Geoana or sa fie tratati cum merita: cu totala indiferenta si or sa se desumfle ca niste balonase.
      • +10 (10 voturi)    
        am uitat sa adaug... (Luni, 28 februarie 2011, 18:31)

        gica pentru [utilizator] i-a raspuns lui unu

        la motivele pentru care dorm bine, ca ma uit rar la tv, si maxim o data pe an la realitatea si antene.
        • -7 (9 voturi)    
          unu (Luni, 28 februarie 2011, 19:01)

          unu [anonim] i-a raspuns lui gica pentru

          probabil ca asa dormeai si pe timpul fniului.
          tii minte? Dormi liniştit, FNI lucrează pentru tine.
          uneori somnul linistit costa. si daca ai privi si la realitatea si la antene, se numeste ca ai fi informat din mai multe surse, n-ai mai dormi la fel de bine dar asta te-ar costa mai putin.
          • +9 (9 voturi)    
            Ponta?! (Marţi, 1 martie 2011, 1:32)

            gica pentru [utilizator] i-a raspuns lui unu

            Tu esti?
          • +2 (2 voturi)    
            Mai draga, nu cred ca ai (Marţi, 1 martie 2011, 11:12)

            Audit [utilizator] i-a raspuns lui unu

            citit ce a scris de unde rezulta clar ca nu a fost unul din tampitii care a "jucat" la FNI dar este, ca si mine si ca si tine, unul dintre cei care platim banii care i-a furat Vantu de la FNI. Ca sa pricepi pana si tu: din taxele si impozitele care le platim, din cauza faptului ca pagubitii au castigat in instanta procese, noi platim banii furati de olog.
      • +6 (8 voturi)    
        raspuns unu (Luni, 28 februarie 2011, 22:16)

        mitzura [anonim] i-a raspuns lui unu

        draga, cred ca asculti prea mult antenele si realitatea

        fii mai atent, nu inghiti ca pelicanul tot ce iti livreaza

        mai lasa-ne cu cel mai prost prim ministru

        cred ca nu ai auzit de vacaroiu
  • +14 (14 voturi)    
    stimabile bdg (Luni, 28 februarie 2011, 17:36)

    ovigeo [utilizator]

    Uiti ca SRI ca orice serviciu in interesul sigurantei nationale ;a fost creat pentru contracararea unor actiuni ale unor mafioti cum bine pare acest individ numit Vintu.
    Prin urmare nu stiu de ce mandat judacatoresc vorbesti cita vreme actiunile acestuia prezinta un risc social; dar ca orice tonomat de serviciu incerci sa ne aburesti.
  • +14 (14 voturi)    
    Mda... (Luni, 28 februarie 2011, 17:47)

    IC Breteanu leberalul socialist si conservator [anonim]

    Tupeu si obraznicie de mafiot. Eu sper ca individul asta dezgustator sa infunde puscaria cat mai curand posibil. Punct.
    • -8 (12 voturi)    
      unu (Luni, 28 februarie 2011, 18:18)

      unu [anonim] i-a raspuns lui IC Breteanu leberalul socialist si conservator

      eu sper sa se mai nasca un sov si sa va mai administreze o lectie.
      cand te bagi intr-un fond de investitii trebuie sa constientizezi riscurile.
      lacomia v-a orbit si acum probabil vreti despagubiri de la buget.
  • +12 (12 voturi)    
    A sosit timpul scadentei (Luni, 28 februarie 2011, 18:09)

    ovi [anonim]

    Sa-l fi vazut asta vara ce mai alerga salupa aia de 100 de mii de euro prin delta, de urca barcile pe mal, nu-l mai tinea nici inima, nici rotula, nici nimic.
    Acum a venit timpul scadentei.
    Se stringe latul, se stringe latul.
    • -7 (9 voturi)    
      unu (Luni, 28 februarie 2011, 18:26)

      unu [anonim] i-a raspuns lui ovi

      invidios mic ce esti! tu macar stii pentru ce e judecat acum sov si ce pedeapsa maxima ar putea primi? nu-ti spun ca si-asa esti suparat destul
      • +9 (9 voturi)    
        Dorm linistit (Luni, 28 februarie 2011, 18:49)

        ovi [anonim] i-a raspuns lui unu

        Sunt relaxat.
        Pentru ca stiu ca totul se plateste. Nu in ceruri, ci aici pe pamant.
        • -3 (7 voturi)    
          unu (Luni, 28 februarie 2011, 19:07)

          unu [anonim] i-a raspuns lui ovi

          sa te-auda Dumnezeu
          doar nu ti-ai imaginat ca sunt fan vantu. vantu e un speculant si-atat. si se comporta ca atare.
          nu-mi place in schimb mania proletara.
          • +2 (2 voturi)    
            La tine nu este (Marţi, 1 martie 2011, 11:14)

            Audit [utilizator] i-a raspuns lui unu

            dispret fata de mania proletara ci un lucru mai simplu: incapacitatea de a intelege nu un mecanism ci un lucru foarte simplu - un comentariu.
          • +1 (1 vot)    
            Mai (Marţi, 1 martie 2011, 19:13)

            Cocolina [utilizator] i-a raspuns lui unu

            ...unu!!!Vad ca esti p-aci sa scuipi venin...cat ai luat??ca deja te cunaostem toti,esti peste tot....la sapa cu tine!!!
  • +9 (11 voturi)    
    încât fonfii şi guşaţii... (Luni, 28 februarie 2011, 18:15)

    PSD-erbedeul [utilizator]

    Spuma asta-nveninata, asta plebe, ast gunoi
    Sa ajung-a fi stapâna si pe tara si pe noi!
    Tot ce-n tarile vecine e smintit si stârpitura,
    Tot ce-i însemnat cu pata putrejunii de natura,
    Tot ce e perfid si lacom, tot Fanarul, toti ilotii,
    Toti se scursera aicea si formeaza patriotii,
    Incât fonfii si flecarii, gagautii si gusatii,
    Bâlbâiti cu gura strâmba sunt stapânii astei natii!
  • +6 (6 voturi)    
    Nus vorbea in soapta (Luni, 28 februarie 2011, 18:29)

    mariage [utilizator]

    Ati auzit, acum nu mai vrea sa vorbeasca in soapta ca pe timpul lui Ceausescu, oare asa ii cereau ofiterii de legatura sau poate nu vcroia sa auda vreunul din cei turnati?
  • +8 (8 voturi)    
    vantu e parsiv ca dinu paturica (Luni, 28 februarie 2011, 20:05)

    che guevara [anonim]

    s-a uitat probabil dar toate agentiile fni din tara erau conduse de ofiteri care au tradat sri dar si din serviciul de informatii al armatei si al ministerului de interne...de aceea vantu nu a avut nici-o data probleme cu functionarea fni...a mai si mituit institutia de control a statului numita CNVM si de aici a inceput marele jaf financiar...toti au aprobat tacit functionarea fni pt ca au avut toti de castigat...fostul sef al sri RADU TIMOFTE era omul de casa al lui vantu care i-a facut cadouri - masini plus bani f multi...de unde sa stie bietu roman ca acolo se fura cu sacul banii cand oficial CEC garanta prin contract banii oamenilor depusi la fni...acuma noua garda de la sri are curajul sa ia taurul de coarne...sa vedem daca are si puterea sa mearga pana la capat pt cade obicei noi romanii stim f bine proverbul corb la corb nu-si scoate ochii...aici numai presedintele basescu are un cuvant f greu de spus si daca doreste poate face lumina si dreptate pt totdeauna
  • +11 (11 voturi)    
    Bagati-l... (Luni, 28 februarie 2011, 20:25)

    John [anonim]

    o data la puscarie sa nu-l mai vedem...El ne aminteste de fiecare data cand apare in presa cat de impotent si corupt e sistemul judiciar.
  • +12 (12 voturi)    
    URGENT! (Luni, 28 februarie 2011, 21:15)

    paul155 [utilizator]

    Trebuie suspendat Base! Acum cu mica reforma in justitie,cu termenele astea scurtate,riscam sa pierdem oamenii de baza ai opozitiei,si societatii politice! INFRACTORI DIN TOATA TARA UNITIVA!
    • -7 (9 voturi)    
      unu (Luni, 28 februarie 2011, 23:07)

      unu [anonim] i-a raspuns lui paul155

      mai incet ca te aud pedeleii si nu se mai scindeaza.
      oricum e o premiera mondiala cand puterea acuza opozitia de coruptie.
      • +1 (1 vot)    
        Nu este timpul pierdut! (Marţi, 1 martie 2011, 11:38)

        paul155 [utilizator] i-a raspuns lui unu

        Deja au pe rol procese! Si totusi ceva se misca!
  • +10 (10 voturi)    
    Ce tara extraordinara !!! (Luni, 28 februarie 2011, 21:54)

    Cornel [anonim]

    Ce tara extraordinara e Romania !! Vintu, care fura cornulete cu rahat si era trimis la bulau, a ajuns sa fure miliarde si nu pateste nimic ! Vintu securistul a dat serviciile secrete in judecata si, culmea, a cistigat ! Unde mai gasiti asemenea nastrusnicii de necrezut ? Greseste madam Udrea cind pune o frunza ca simbol al acestei minuni de tara. E Vintu ! El simbolizeaza Romania de azi !
  • +12 (12 voturi)    
    Poate cere si mai mult (Luni, 28 februarie 2011, 22:07)

    Mircea [anonim]

    Vantu ar putea da in judecata SRI-ul pentru ca l-a concediat. Astfel ar putea pretine si un salariu retroactiv, adica cel garantat de Timofte. Ar mai putea da in judecata si statul roman caci i-a stricat afacerea cu FNI din care traiai de pe urma naivilor. Ar mai putea da in judecta si PSD-ul caci i-a furat prostii care depuneau ultimii bani la FNI si acum sunt votantii PSD. Tot asa ar trebui sa se judece si Indonezia caci i-a arestat omul, adica pe Popa. O singura intrebare ramane: va avea atatia bani sa se judece co toti?
  • +3 (3 voturi)    
    Tupeu (Marţi, 1 martie 2011, 12:20)

    al [anonim]

    Este aproape de neimainat,cum acest derbedeu ,bandit,securist si fara scrupule are atata tupeu .Oare chiar in tara asta nu mai exista oameni adevarati ,barbati puternici si justitie care sa-l infunde pe nemernicul asta .este atat de ordinar ca nici nu pate fi descris in cuvinte .speram ca de data asta sa-l condamne la puscarie si sa-i putrezeasca oasele alea de olog in veci acolo ,pentru cat rau a facut unor oameni nevinovati .


Abonare la comentarii cu RSS
Contributors
Euractiv


Proiect sustinut de Fundatia Konrad Adenauer
Proiect finantat de Uniunea Europeana
Proiectul "Implicare si simplificare. Instrumente online in sprijinul luptei anticoruptiei" este finantat de Uniunea Europeana prin Programul Facilitatea de Tranzitie 2007/19343.01.11 - Consolidarea sprijinului societatii civile in lupta impotriva coruptiei.

Aceasta sectiune nu reprezinta in mod necesar pozitia oficiala a Comisiei Europene. Intreaga raspundere asupra corectitudinii si coerentei informatiilor prezentate revine initiatorilor.

Pentru eventuale informatii si sesizari legate de proiectele PHARE contactati: cfcu.phare@mfinante.ro

Pentru informatii despre celelalte programe finantate de Uniunea Europeana in Romania, cat si pentru informatii detaliate privind aderarea Romaniei la Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati adresa web a Centrului de Informare al Comisiei Europene in Romania.
Dosare inchise cu sentinte definitive
Sesizarea ta aici

Ai cunostinta de un act de coruptie? Ne poti trimite aici informatii despre acesta, precum si fisiere audio, video sau documente legate de caz.


Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.



powered by
developed by