​VIDEO A zecea sedinta de judecata in dosarul SOV-Popa. Cum a descoperit procurorul de caz ca Vintu poate fi diagnosticat in Romania si nu trebuie sa plece in Viena

de Attila Biro     HotNews.ro
Marţi, 22 februarie 2011, 22:43 Dosare Anticoruptie


Vintu
Foto: Hotnews
Tribunalul Bucuresti a judecat marti 22 februarie al zecelea termen in dosarul in care Sorin Ovidiu Vintu este acuzat de favorizarea infractorului Nicolae Popa, condamnat in dosarul FNI. In sala de judecata Vintu a cerut judecatoarei sa ii permita sa paraseasca tara pentru a fi tratat in Viena, pentru ca, potrivit cardiologului austric, Thomas Brunner angiograful spitalului Floreasca ar fi vechi. In timpul dezbaterilor procurorul de caz a prezentat o adresa a spitalului in care se arata ca angiograful este in realitate din 2003 si ca angiograma de care are nevoie SOV poate fi realizata fara probleme.
  • Vantu la iesirea din sala de judecata:  635.000 de telefoane interceptate de serviciile de informatii din Romania.  Nu sunt de acord sa vorbesc cu doamna mea la ureche
  • Vezi in text o relatare din sala de judecata
Ora 12:00 In fata salii de judecata avocatii lui SOV se consulta. Ei sunt asistati de consilierul general Doru Giugula PSD care este si el avocat. Spune ca nu va pleda ca si avocat in procesul lui Vantu. Apare si Sorin Ovidiu Vintu impins in caruciorul cu rotile de catre Alexandru Stoian. Vintu a renuntat la cei noua bodyguarzi care l-au insotit la sedintele de judecata precedente. Vantu cere jurnalistilor sa nu il mai filmeze. “Reluam sesiunea de poze mai incolo”, spune el.

Ora 12:10 Incepe sedinta de judecata. Judecatoarea constata ca in sala nu este prezent Liviu Luca, citat in calitate de martor. Cineva din sala spune ca Liviu Luca este plecat la Bruxelles pentru o conferinta pe teme petroliere. Judecatoarea anunta ca cererea de revocare a avocatilor lui SOV a fost respinsa si le solicita acestor sa ii permita sa inlature unul din inscrisurile depuse in cadrul cererii de recuzare.

Este vorba de un print dupa articolul publicat de site-ul cotidianul.ro condus de Cornel Nistorescu in care se mentiona ca tatal judecatorei ar fi unul din pagubitii FNI, acesta fiind si temeiul pentru care avocatii au cerut recuzarea judecatoarei Camelia Bogdan.

A fost un articol de presa. Intentia mea nu a fost sa fac public actul dumneavoatra de identitate. Este un articol scris de un jurnalist care si l-a asumat”, spune unul din avocati dupa ce a fost intrebat de judecatoare motivul pentru care a anexat articolul din presa, care continea cartea de identate. “Sigur ca o sa isi asume”, mentioneaza judecatoarea. CSM s-a autoseziat in cazul publicarii de catre site-ul cotidianul.ro a cartii de identitate a judecatoarei Camelia Bogdan.

In sala de judecata intra si consilerul general PSD, Doru Giugula care asista pentru cateva momente la proces. Judecatoarea anunta ca articolul care contine fotocopia cartii de identitate va fi pus intr-un plic inchis anexat dosarului.

Ora 12:24 Avocatii lui Vintu cer instantei sa ii permita acestuia sa plece din sala de judecata. Judecatoarea ii explica lui Vantu ca la acesta sedinta de judecata vor fi audiati martori. Judecatoarea il intreaba pe Vantu de ce nu s-a prezentat la spitalul Floreasca pentru a face o angiograma, procedura necesara pentru a stabili cat de grava este afectiunea sa cardica pentru care acesta solicita sa plece la Viena.

Sorin Ovidiu Vintu
Vintu ia cuvantul: “La Viena sunt medicii care m-au tratat si care stiu situatia mea medicala. Pe cheltuiala mea, l-am adus pe medicul cardiolog Brunner care fost la Spitalul Floreasca si a evaluat conditiile de acolo. El a spus ca nu pot fi tratat aici pentru ca angiograful de la Floreasca este vechi de doua generatii. In Romania nu se practica stentarea pe bypass. Doamna judecator, iubesc viata prea mult ca sa risc atat de mult. As vrea sa imi permiteti sa plec acum. Nu pot sa stau, e o pozitie incomoda. Ma prezint de cate ori este nevoie. Vin ma vedeti si apoi plec.”

Judecatoarea face o mentiune: “Instanta ia la cunostinta declaratia dvs. Instanta nu va lua in considerare declaratiile facute de doctorul Brunner in presa”. Intr-un interviu acordat ziarului Adevarul doctorul Brunner, intrebat daca Vintu poate fi operat in Romania, a raspuns astfel: “Cu siguranţă aici, la Bucureşti. Astăzi am inspectat şi Spitalul Floreasca, tocmai pentru a mă asigura că, în cazul în care lucrurile se vor precipita, avem posibilitatea unei intervenţii rapide”.

Nota Redactiei: Acelasi doctor Brunner s-a pronuntat intr-un document prezentat instantei si asupra rupturii de rotula pe care o acuza Sorin Ovidiu Vantu. Problemele cardiace ale lui Sorin Ovidiu Vintu au fost relevate in instanta printr-un document semnat de catre ginecologul austric, Peter Husslein.

Vintu intervine si spune:Este o declaratie politicoasa a domnului doctor”. Judecatoarea mentioneaza ca la dosar este depus un document semnat de doctorul Brunner dar spune ca nu exista niciun alt element care sa certifice ca documentul apartine acelui doctor.

Avocatii spun ca nu vor depune alte documente. “De altfel,  nu putem stabili nici daca radiografiile piciorului pentru ruptura de rotula sunt ale dansului”, spune judecatoarea. Vantu intervine: “Ma credeti pe cuvant. Mergem acum la spital si facem o radiografie in prezenta dumneavoastra.”

Ora 12:35 Vintu este intrebat de instanta daca nu doreste sa asiste la declaratiile martorilor. “Am toata disponibilitatea sa va dau prezumtia de buna credinta. Cand acest proces va ajunge sa se deruleze normal, voi fi dispus sa dau chiar si declaratii.”, spune Vintu. Judecatoarea il intreaba daca a audiat CD-urile cu convorbirile telefonice interceptate de procurori.

Vintu raspunde din nou: “Veti observa pe parcursul procesului ca sunteti implicata intr-o mare masinatiune orchestrata in laboratoarele serviciilor de informatii romanesti. Sunteti ca si mine o victima”. Intervine si procurorul care spune ca nu se opune ca Vantu sa paraseasca sala. Judecatoarea ii permite lui Vintu sa plece din sala.




Acesta se opreste in fata salii de judecata si face urmatoarea declaratie:
  • 635.000 de telefoane interceptate de serviciile de informatii din Romania. 23.000 de locatii sunt monitorizate audio-video ale unor oameni de afaceri si oameni politici. Acesta este regimul impotriva caruia lupt. Nu sunt de acord sa vorbesc in soapta ca pe timpul lui Ceausescu. Nu sunt de acord sa vorbesc cu doamna mea la ureche asa cum dumneavostra si multi dintre dumneavoastra o faceti. Am redevenit tara discutiilor in soapta. Daca dumneavostra va convine, mie nu. Voi continua sa lupt impotriva unui asemenea de regim, indiferent de consecinte. ”

Ora 12:50 In sala de judecata este audiata in calitate de martor fosta sotie a lui Nicolae Popa. Aceasta povesteste instantei ca in ultimii trei ani a vorbit de mai multe ori cu Nicolae Popa. Instanta o intreaba pe fosta sotie despre o convorbire pe care a purtat-o cu Popa si in care acesta ii vorbea de suma de 40.000 de euro care urma sa ajunga la el.

Martorul spune instantei ca in discutia cu Popa ea s-a referit la Sorin Ovidiu Vintu. Mai povesteste judecatoarei ca a discutat la telefon cu Nicolae Popa si dupa ce acesta a fost arestat in 2009 in Indonezia la Jakarta. Martorul mai spune instantei ca i-a cerut lui Popa sa vina in tara si sa isi rezolve problemele cu justitia. “Intr-o alta convorbire mi-a spus ca va incerca sa isi rezolve problemele acolo si sa nu fie extradat”. Se incheie audierea; judecatoarea constata ca PC-ul instantei nu functioneaza. Dupa cateva clipe grefierul sedintei rezolva problema.

Ora 15:07 Este audiata si fiica lui Nicolae Popa. Aceasta povesteste instantei ca a primit de la  Nicolae Popa suma de 10.000 dolari prin intermediul mai multor rude si spune ca si-a vizitat tatal in Indonezia in doua randuri. In cadrul vizitelor, Nicolae Popa i-ar fi spus ca a initiat o afacere dar nu stia exact despre ce afacere ar fi vorba. Potrivit declaratiei date de fiica sa, Nicolae Popa a locuit in Indonezia intr-o casa inchiriata impreuna cu prietena lui. Se incheie audierea martorului.

Ora 15:15 Judecatoarea le prezinta avocatilor o adresa din partea Inaltei Curti de Casatie si Justitie care contine incheierile in urma carora au fost emise mandatele de ascultare a telefoanelor in cazul Vintu. Avocatii sunt nemultumiti ca aceste documente sunt in parte secretizate. Avocatii mai solicita ca instanta sa ceara procurorilor sa transmita cererile de interceptare.

Ora 15:30 Instanta ia in discutie doua cereri formulate de avocatii lui Vintu, una fiind aceea de a-i permite sa plece in Viena, adica intreruperea temporara a interdictiei de a parasi tara. A doua cerere este de a realiza o expertiza medico-legala care sa arate daca Vintu poate sau nu sa participe la sedintele de judecata si daca nu este necesar ca procesul sa fie suspendat pana acesta isi rezolva afectiunile pe care le acuza.

Intervine procurorul de caz:
  • In privinta acestei cereri trebuie sa avem in vedere daca din actele depuse la dosar rezulta ca sunt indicii si probe ca inculpatul nu poate participa la proces. Analizand actele nu exista indicii ca inculpatul nu poate sa participe la proces. Va rog sa urmariti si faptul ca din faza de urmarire penala, in starea de sanatate a inculpatului a intervenit o singura schimbare relevata de actele medicale si anume o angina pectorala.
  • De asemenea ori de cate ori domnul Vintu a fost internat la externare nu a primit un diagnostic. I s-a administrat doar glicerina. Pe de alta parte, in octombrie 2010 i s-a recomandat ca pentru a se stabili diagnosticul trebuie sa efectueze o angiograma. Domnul Vantu nu a facut acesta angiograma, desi Spitalul de Urgenta Floreasca a transmis o adresa prin care se arata ca aceasta procedura poate fi realizata. Simpla afirmatia ca il inteapa inima sau ca se simte rau nu reprezinta un diagnostic. Inculpatul s-a prezentat la proces chiar si astazi si cred ca asta este o proba concludenta ca poate participa la proces.
  • Nu exista nici o proba ca afectiunile cardiace care au fost diagnosticate in 2003 s-ar fi agravat. Cred ca este un abuz de drept procesul prin care se doreste tergiversarea judecarii dosarului. Va rog sa respingeti cererea”.
Ora 16:30 Judecatoarea ii permite avocatului Marian Nazat care il apara pe SOV sa intervina: “Bine ca domnul procuror nu a devenit medic pentru ca aveam un nou doctor Mengele (doctorul supranumit Ingerul Mortii n.red.). Singurul care poate sa spuna daca domnul Vintu poate sa participe la proces sau nu este medicul legist”. Instanta incuviinteaza cererea de realizare a unei expertize medico-legale dar mentioneaza si ca va cere IML sa trimita o adresa in care sa spuna daca Vintu poate sa fie tratat in Romania.

Ora 16:55 Judecatorul citeste dintr-un document depus la dosar de catre avocatii lui SOV. Este vorba de o constatare facuta de medicul Brunner prin care acesta sustine ca spitalul Floreasca are un angiograf vechi de doua generatii, care nu poate realiza investigatia necesara pentru a diagnostica afectiunea lui Vintu.

Procurorul intervine si isi sustine punctul de vedere fata de cererea avocatilor de a i se permite lui Vintu sa paraseasca tara pentru a-si rezolva afectiunile cardiace.
  • Acesta cerere ar fi fost admisibila daca in Romania nu s-ar fi putut realiza angiograma necesara. Se poate realiza chiar la spitalul Floreasca, institutia a trimis o adresa prin care se arata asta. As vrea sa va invederez si reaua-credinta a doctorilor din Austria care su spus ca angiografia coronaria nu se poate realiza in Romania.
  • Se vorbeste in documentul semnat de doctorul Brunner ca angiograful de la Spitalul Floreasca este vechi de 20 de ani. In realitate aparatul este din generatia 2003 si a fost upgradat de atunci. Acest fapt fiind relevat intr-o adresa trimisa de reprezentantii spitalului.
  • Domnul doctor Brunner care sustine ca a vizitat spitalul Floreasca si a vorbit cu medicii de acolo omite sa spuna ca echipamentele au fost upgradate. Cat despre operatia la genunchi, cred ca nimeni nu pune la indoiala ca acesta operatie poate fi realizata si in Romania. 
  • Trebuie insa sa avem in vedere de ce i s-a pus domnului Vantu interdictia de a parasi tara. El este cercetat pentru sustinerea unui infractor condamnat. Ce garantie avem ca domnul Vantu se va intoarce din Viena?
Intervine avocatul Marian Nazat: Este simplu daca nu se intoarce se emite mandatul de arestare.
Procurorul: Si domnul Popa are un madat de arestare care nu a fost pus in executare.

In continuare procurorul si avocatii dezbat starea sistemului medical din Romania. Procurorul citeste din adresa spitalului Floreasca care spune ca angiograful spitalului este produs de Philips si este din generatia 2003 cu imbunatatiri. In final, instanta respinge cererea lui Vintu de a pleca la Viena.

Ora 17:20 Judecatoarea si avocatii negociaza data urmatorului termen din dosar. Judecatoarea doreste sa fixeze urmatorul termen pentru 28 februarie. Marian Nazat avocatul lui Vintu sustine ca nu poate sa participe avand alte procese. In final, instanta decide ca procesul va fi reluat pe 1 martie 2011 la ora 13.

Vezi si A noua sedinta de judecata in cazul SOV. Vintu a anuntat ca il vaneaza pe Traian Basescu si a cerut inlocuirea judecatoarei






Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.



























9060 vizualizari

  • +49 (49 voturi)    
    Ce circ! (Marţi, 22 februarie 2011, 23:01)

    Orpheus [utilizator]

    Ar fi amuzant daca nu ar fi tragic!
    • +28 (30 voturi)    
      miroase a parnaie (Miercuri, 23 februarie 2011, 0:20)

      grotaus [utilizator] i-a raspuns lui Orpheus

      cat de penibil a ajuns
      • +17 (17 voturi)    
        Vantu mai are informatii la zi ? (Miercuri, 23 februarie 2011, 9:31)

        anonim [anonim] i-a raspuns lui grotaus

        http://www.youtube.com/watch?v=QVXgirXM7s4




        "Dincolo de ce se ştia despre serviciile secrete, vreau să mai ştiţi un lucru pe care-l spun cu toată responsabilitatea. În timpul când domnul director Timofte conducea Serviciul Român de Informaţii, Sorin Ovidiu Vîntu avea o influenţă extraordinară în acest serviciu. Nu se mulţumea doar să primească informaţii, care rezultau din ascultările cu mandat care se făceau, dar influenţa chiar numiri de şefi la nivel judeţean, la nivel de secţii în SRI",




        Presedintele Romaniei
        Traian Basescu
        • -3 (3 voturi)    
          FILANTROPICA (Miercuri, 23 februarie 2011, 11:12)

          filantropica [anonim] i-a raspuns lui anonim

          Mana intinsa care nu spune o poveste nu primeste pomana !!!
    • +24 (24 voturi)    
      circul de stat (Miercuri, 23 februarie 2011, 0:26)

      madonion [anonim] i-a raspuns lui Orpheus

      ar fi tragic daca nu s-ar termina tragic. Capul lui Motoc vrem!
    • +14 (14 voturi)    
      Solicitarea avocatului (Miercuri, 23 februarie 2011, 9:13)

      ion ionescu [anonim] i-a raspuns lui Orpheus

      Eu sper sa se indeplineasca cererea avocatului. Accea ca SOV sa ajunga sa fie cercetat (consultat) de catre un medic legist.
    • +13 (13 voturi)    
      Surprinzator ! (Miercuri, 23 februarie 2011, 10:01)

      Andrei [anonim] i-a raspuns lui Orpheus

      Acesta e bipedul care a facut avere de sute de milioane de euro ? Va dati seama ce bine a fost aranjat sistemul, incepind din 1990, ca sa fie posibil asa ceva pentru el si multi alti "prosperi" oameni de afaceri din top 500.
      Sa ne rugam pentru doamna judecator, sa aibe putere de a finaliza acest dosar. Fiti curajoasa doamna, multi romani simt ca li se face dreptate prin condamnarea acestor golani.

      Andrei
  • +30 (30 voturi)    
    635.000 de fraieri.... (Marţi, 22 februarie 2011, 23:04)

    Tase Rotta [utilizator]

    .....pe care i-ai belit te vor dupa gratii!
  • +26 (26 voturi)    
    Imi place ca... (Marţi, 22 februarie 2011, 23:45)

    cristi767 [utilizator]

    Imi place ca 1h audiaza martori si 4 judeca porcarii si balarii...

    S-a dovedit de atatea ori ca Vantu minte, doar pe parcursul acestui proces. De ce nu se reia masura arestarii preventive oare?
  • +27 (27 voturi)    
    Saracu' (Marţi, 22 februarie 2011, 23:54)

    Rasmus [utilizator]

    nu pot sa cred ca de **** este acest domn! Pana mai ieri spunea ca doreste sa isi probeze nevinovatia in instanta iar acum se chinuie sa arate cat de bolnav este. Si Omar Hyssam era bolnav pe moarte.
    Nu o sa ma mir daca o sa o vad pe d-na judecator tarata in mocirla de niste fitzuici, la OTV sau poate la A3 ca la RTV bate la ochi.

    ****editat hotnews.ro
  • +31 (31 voturi)    
    Deci, pana la urma (Miercuri, 23 februarie 2011, 0:05)

    Cataleya [utilizator]

    ..avocatii sunt cei care fixeaza termenul de judecata, nicidecum judecatorii..
    Unde ne-a adus Iliescu cu Constitutia lui...
    Cred ca romanii vor avea de suferit si dupa 50 de ani dupa moartea ticalosului Ilici!
    In nicio tara civilizata nu exista asemenea tampenii "amanam procesul pt ca avocatul nu poate sa fie prezent"
    Sigur, daca avocatul si-a rupt un picior sau este in coma, se pot accepta astfel de amanari.
    Dar in niciun caz nu este permis ca un avocat sa lipseasca de la un proces, cu motivarea ca are treaba in alta parte!

    CSM, treziti-va!!!!
    • +11 (11 voturi)    
      mai bine asa decat mai rau (Miercuri, 23 februarie 2011, 1:42)

      cristi767 [utilizator] i-a raspuns lui Cataleya

      Mai bine asa decat sa zica 28 si apoi sa ne trezim ca in 28 nu vine pentru ca isi aminteste ca avea alt proces...
    • +16 (16 voturi)    
      s-a mai vazut (Miercuri, 23 februarie 2011, 1:48)

      NewLevel [anonim] i-a raspuns lui Cataleya

      Adrian Nastase si-a aminat unul din dosare o data pentru ca nu si-a gasit avocati, alta data pentru ca acestia n-au avut timp sa citeasca dosarul.
  • +23 (23 voturi)    
    Doamne Dumnezeule! (Miercuri, 23 februarie 2011, 0:09)

    nano2k [utilizator]

    Astia inca mai judeca daca inculpatul poate sau nu poate sa se prezinte la proces!

    Doamne, e cutremurator! Ti se schimba total perceptia asupra lucrurilor dupa o astfel de lectura.
  • +23 (23 voturi)    
    635 000 de telefoane interceptate (Miercuri, 23 februarie 2011, 0:13)

    lucian [anonim]

    Nu zau!
    Putintica aritmetica cunoaste geniul financiar?
    Cam ce personal ar trebui sa asculte si sa prelucreze cele 635.000 telefoane?
    In cite schimburi sa lucreze baietii aia?
    Hai ma, chiar orice zboara se maninca?
  • +26 (26 voturi)    
    Suma summarum... (Miercuri, 23 februarie 2011, 0:23)

    Cataleya [utilizator]

    Vantu s-a prezentat deja de 5 ori in fata justitiei fara sa se discute, nici macar o singura data, cazul.
    Totul s-a rezumat la starea de sanatate a Vantului!

    Pai nu e penibil asa ceva?
  • +23 (23 voturi)    
    mica reforma in justitie incepe sa dea roade (Miercuri, 23 februarie 2011, 0:49)

    turnuldecontrall.blogspot.com [utilizator]

    Astept cu interes intrarea in aplicare a noilor coduri, civil si penal.

    Retineti: adevaratul motiv pentru care PSD s-a grabit sa faca alianta cu PNL este intrarea in vigoare a acestor coduri la data de 1 octombrie 2011.

    Majoritatea covarsitoare a celor cu dosare penale sustine din umbra USL-ul, pentru a-si salva pielea. De aceea, toti zbiara ca din gura de sarpe cand aud de numele Monicai Macovei vehiculat ca posibila varianta de prim-ministru. Stiu de ce este capabila: de intronarea legii si de recastigarea credibilitatii pe plan extern intr-un timp foarte scurt.
  • +19 (19 voturi)    
    incredibil (Miercuri, 23 februarie 2011, 1:15)

    florida [anonim]

    ma uimeste tot in tara faptul ca avocatii stabilesc termenul de judecata,se vede f clar ca vreau sa amane cat mai mult procesul,pe langa ca ii infractor ii si oridinar
  • +13 (13 voturi)    
    SOV il va bate pe Patriciu ...la amanari (Miercuri, 23 februarie 2011, 2:42)

    zexe [anonim]

    Degeaba! Justitia lui Florin Costiniu este inamovabila.
    Daca Basescu nu face cu justitia tot asemenea cum a facut cu vamesii, Romania va ramane in epoca socialismului stiintifico-fantastic. CTP-ule, la tine se aude? Am zis ceva despre SF.
  • +13 (13 voturi)    
    Schimbare de strategie ... (Miercuri, 23 februarie 2011, 4:54)

    za-k [utilizator]

    ale actorilor (avocati/oameni politici) care ii apara pe
    infractori: intimidarea pe fatza a magistratilor.

    Vintu pune buletinul judecatoarei pe cotidianul.ro,
    Ponta ameninta procurori si judecatori.
    Totzi bolesc pe la "Floreasca", scutul medical impotriva
    justitiei.

    Nu mai au alte tertipuri de a amina la nesfirsit
    procese prin chestii de neconstitutionalitate si
    ajung la masuri tot mai disperate. Speram ca
    nu si la eliminari fizice a magistratilor.

    Numa' bine,
    za-k/
  • +15 (15 voturi)    
    FELICITARI JUDECATOAREI! (Miercuri, 23 februarie 2011, 6:02)

    Skiby [utilizator]

    Felicitări judecatoarei! Sa nu uitam si acest lucru. In rest, circ pe pâine...SOV pare din ce in ce mai aproape de firescul lui domiciliu.
    • +10 (10 voturi)    
      de cel putin 300.000 ori (Miercuri, 23 februarie 2011, 11:03)

      Anca [anonim] i-a raspuns lui Skiby

      FELICITARI doamnei judecator! Sa nu se lase intimidata de acest ticalos si de camarilla lui. Sute de mii de romani sunt alaturi de ea! Toata stima!
  • +13 (13 voturi)    
    necunoscuta din ecuatie (Miercuri, 23 februarie 2011, 7:36)

    mos Ion Roata [anonim]

    Si totusi cand va fi adus Popa in tara ? Era vorba in Ianuarie !
  • +14 (14 voturi)    
    Vantu =PSD (Miercuri, 23 februarie 2011, 9:06)

    Stelia [anonim]

    Atunci cum se poate explica prezenta consilierului general PSD in sala de judecta a lui Vantu?Este clar sunt toti implicati adica PSD ,PNL ,PC .Si ce opozitie are Romania jalnic mie scarba de jegurile astea............
  • +12 (12 voturi)    
    Doamnei judecatoare, Chapeau! (Miercuri, 23 februarie 2011, 9:35)

    mariuss_m [anonim]

    Aveti tot respectul meu fiindca nu v-ati lasat intimidata de acest puscarias cu 5 ani de puscarie executata intre '81-'86.

    Aveti o cariera exceptionala in fata Dvs. daca bifati cu succes acest caz, in portofoliul Dvs. de procese.
  • +12 (12 voturi)    
    cam putine comentarii... (Miercuri, 23 februarie 2011, 10:19)

    andrei [anonim]

    Ma asteptam ca aceasta circoteca facuta de SOV&co in fata instantei sa trezeasca mai multe reactii din partea cititorilor!
    Bravo hotnews si autorului articolului! Relatarea e super profesionist facuta si reconstituie fidel atmosfera dintr-o sala de judecata din Romania anului 2011. N-ar fi rau sa faceti seriale si cu celelalte procese ale penalilor din Romania (Nastase, Patriciu, Voiculescu, Mitrea, Mazare etc, etc...), poate asa se trezesc si romanasii nostri si vad de unde ni s-au tras marea majoritate a relelor in astia 20 de ani... Poate asa se trezesc si restul judecatorilor si iau exemplu despre cum se conduce profesionist o sedinta de judecata. Poate ca sa o sa se vada ca mai exista, in marea masa a magistratilor, si judecatori si procurori integri si profesionisti. Poate asa scapam macar partial de pecinginea coruptiei, a minciunii si manipularii si ne apucam sa reconstruim tara asta din temelii!
  • +7 (7 voturi)    
    Vorbiti sa va auzim, (Miercuri, 23 februarie 2011, 10:28)

    soapta in vant [anonim]

    altfel vom crede ca e ceva necurat. Noi oamenii de rand nu suntem ascultati cand vorbim cu doamna nostra pentru ca nu suntem suspectati, asa ca nu va mai vaitati, stiu ei pe cine sa asculte.
    • +9 (9 voturi)    
      Deosebirea dintre mine si SOV (Miercuri, 23 februarie 2011, 11:01)

      andrei [anonim] i-a raspuns lui soapta in vant

      este ca mie nu mi-e frica sa il vorbesc pe Base de rau la telefon atunci cand face prostii si nu ma sfiesc sa ii scot in evidenta laturile pozitive, atunci cand merita. Asta pentru ca:
      1. Sunt un om echilibrat, obisnuit sa gandesc cu mintea proprie si nu cu mintea unor asa-zisi ziaristi, analisti si alti ..isti.
      2. Romania de astazi e o tara in care libertatea cuvantului e respectata. Ce dovada mai buna pentru asta decat faptul ca Realitatea si Antenele sunt lasate 24 din 24 sa minta, sa manipuleze si sa induca romanilor ideea ca sunt un popor de ratati si imbecili fara niciun viitor?
      3. Nu am devalizat, nu am furat, nu am facut trafic de influenta sau alte infractiuni deci nu am de ce sa ma tem ca as putea fi ascultat de SRI.

      In concluzie, spre deosebire de SOV sunt un roman din clasa medie, care vorbesc fara nicio grija la telefon cu "doamna mea", iar noaptea pun capul pe perna linistit.
      • +5 (5 voturi)    
        doamna (Miercuri, 23 februarie 2011, 13:45)

        G [anonim] i-a raspuns lui andrei

        nu cumva "doamna mea" este geoana? va mai amintiti de vizita nocturna? e aceea tre sa sopteasca?
  • +9 (9 voturi)    
    Bravo doamnei judecator ! (Miercuri, 23 februarie 2011, 10:50)

    reformist [utilizator]

    Bravo doamnei judecator ! SOV trebuie sa plateasca pentru toti banii luati de la FNI !
  • +8 (8 voturi)    
    flacaii de la Urgenta, (Miercuri, 23 februarie 2011, 11:01)

    leopold [anonim]

    doctorii de casa ai psd-ului ar trebui sa se simta jigniti ca aprozaristul nu are incredere in ei.Pe Nicolescu l-au taiat in regim de urgenta ,iar penalul asta se tot plimba( de parca ar fi pe corso ) la tribunal.Daca era atat de grav bolnav, Branisteanu (cel ridicat in slavi de irealitatea) trebuia pana acum sa-i faca si astuia o broderie pe piept.Este clar ca lui Vantu i s-a facut dor de tarile calde.
  • +6 (6 voturi)    
    multa sanatate (Miercuri, 23 februarie 2011, 11:58)

    Anton [anonim]

    ... multa sanatate lu' domnu' Vintu ca sa stea cit mai mult timp la puscarie !!!
  • +6 (6 voturi)    
    precauti (Miercuri, 23 februarie 2011, 12:53)

    eu [anonim]

    Stiti ce nu inteleg eu, de ce oare nu este arestat sov, caci si in sistemul penitenciarelor te poti consulta chiar si opera; si nu mai exista riscul sa mai apara si alte boli inchipuite si fara posibilitate de a fi tratate in Romanica nostra.In arest vor avea grija de el sa nu isi mai rupa picioarele sau sa ajunga la ginecolog.
  • +6 (6 voturi)    
    puscaria il mananca! (Miercuri, 23 februarie 2011, 13:10)

    i [anonim]

    e un fricos si nu are pic de demnitate!
  • +6 (6 voturi)    
    Nedumerire (Miercuri, 23 februarie 2011, 14:29)

    Oblio [anonim]

    Cat de nemernic poti sa fii sa publici in ziar datele de identitate ale judecatoarei si apoi sa latrii in fata unor Tv.ca lupti impotriva unui regim care te asculta.
    Pai daca ai fi trait intro tara civilizata, cu reguli bine puse la punct, ai fi fost demult dupa gratii, nu ascultat! Sistemul romanesc este prea permisiv cu marlanii.
  • +6 (6 voturi)    
    MAFIOT (Miercuri, 23 februarie 2011, 14:37)

    ioana [anonim]

    Sa-l aresteze , ca ne-am saturat.
    Nu este clar ce nenorocit de om este?
    Numai asa a trait mafiotul asta.
  • +5 (5 voturi)    
    infractorul (Miercuri, 23 februarie 2011, 15:19)

    ioan [anonim]

    Un tepar care a bagat serviciile secrete in hotiile lui,a facut mult rau Romaniei.Are tupeul,sa o faca pe nevinovatul si sa se dea luptator al luminii,cand el este murdar din cap pana in picioare.Chiar nu-i vine nimeni de hac.


Abonare la comentarii cu RSS
Contributors
Euractiv


Proiect sustinut de Fundatia Konrad Adenauer
Proiect finantat de Uniunea Europeana
Proiectul "Implicare si simplificare. Instrumente online in sprijinul luptei anticoruptiei" este finantat de Uniunea Europeana prin Programul Facilitatea de Tranzitie 2007/19343.01.11 - Consolidarea sprijinului societatii civile in lupta impotriva coruptiei.

Aceasta sectiune nu reprezinta in mod necesar pozitia oficiala a Comisiei Europene. Intreaga raspundere asupra corectitudinii si coerentei informatiilor prezentate revine initiatorilor.

Pentru eventuale informatii si sesizari legate de proiectele PHARE contactati: cfcu.phare@mfinante.ro

Pentru informatii despre celelalte programe finantate de Uniunea Europeana in Romania, cat si pentru informatii detaliate privind aderarea Romaniei la Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati adresa web a Centrului de Informare al Comisiei Europene in Romania.
Dosare inchise cu sentinte definitive
Sesizarea ta aici

Ai cunostinta de un act de coruptie? Ne poti trimite aici informatii despre acesta, precum si fisiere audio, video sau documente legate de caz.


Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.



powered by
developed by