Dan Voiculescu, la iesirea din Spitalul Universitar: Mi-au fost furati trei ani din viata / Nu exista niciun prejudiciu, decizia va fi demontata de justitie

de R.M.     HotNews.ro
Marţi, 18 iulie 2017, 17:35 Dosare Anticoruptie


Dan Voiculescu
Foto: captura Antena 3
Dan Voiculescu a plecat marti dupa-amiaza, in jurul orei 17:30, din Spitalul Universitar de Urgenta din capitala, unde fusese internat pentru ocluzie intestinala, afirmand ca a pierdut trei ani din viata pe care nu ii mai poate recupera nici daca va fi inchis Traian Basescu.

"Mi-au fost furati trei ani din viata", a spus el, in fata ziaristilor, afirmand ca nu exista "niciun prejudiciu" in dosarul sau, deoarece "decizia va fi demontata de justitia romana".

"Despre Rahova pot sa va spun ca, indiferent de vorbe, mie mi-au fost furati trei ani din viata. Acesti trei ani nu mi-i mai da nimeni, chiar daca intra Basescu la inchisoare, chiar daca va plati toata lumea pentru abuzurile facute", a sustinut Voiculescu.

Acesta a inceput prin a explica ziaristilor ce problema medicala a provocat internarea sa la Spitalul Universitar, ocazie cu care i-a multumit si lui Sorin Oprescu. "Am avut un sindrom de ocluzie intestinala mecanica, provocata de o strangulare a intestinului subtire" pentru care "sigur voi fi operat", a sustinut Voiculescu, asemanand boala sa cu un "preinfarct, dar pe intestin".

Dupa care Dan Voiculescu le-a cerut ziaristilor sa inchida ochii pentru un exercitiu de "telepatice". El a declarat ca in inchisoare il dureau "foarte tare pleoapele" - "pe timp de ziua stateam mai mult de jumatate cu ochii inchisi - dar in acest fel a reusit sa isi creeze "un biotop" al sau, "un fel de acvariu in care am incercat si chiar am reusit sa traiesc".

Voiculescu le-a cerut in continuare ziaristilor sa se "teleporteze" in biroul lui Traian Basescu, "sa auzim cum spunea Coldea maine luam judecatorul x, o bagam pe Camelia Bogdan, spuneau cu cateva zile inainte o sa ii dam zece ani si cat de mult regreta ca nu am putut sa ii dam 20 de ani".

In final, Dan Voiculescu le-a cerut ziaristilor sa tina "ochii mari deschisi" si sa "ne uitam spre orizont": "La orizont eu vad in continuare o lupta pe viata, pe moarte, pe puscarie, cu abuzurile mai ales ale celor puternici impotriva celor care nu se pot apara singuri, care au in ei dorinta de a se apara si nu au puterea de o face".

"Voi continua cu toate fortele mele, mai ales ca determinarea mea e intarita de cei trei ani de puscarie, sa lupt cu abuzurile", a mai spus el.

In ce masura a recuperat statul roman prejudiciul in dosarul ICA?

"Condamnatul nu a achitat prejudiciul si nici macar cheltuielile judiciare catre stat", a aratat procurorul in argumentatia folosita la procesul privind contestatia DNA la decizia Judecatoriei Sectorului 5 de eliberare conditionata. Pe de alta parte, Voiculescu a declarat marti presei ca "nu exista nici un prejudiciu" in dosarul sau, deoarece "decizia va fi demontata de justitia romana".

In data de 8 august 2014, judecatorii de la Curtea de Apel au decis, pe langa condamnarea la zece ani de inchisoare a lui Dan Voiculescu, sa puna sechestru asigurator pe conturile si bunurile omului de afaceri, dar si sa confiste mai multe imobile apartinand fondatorului Intact. Masurile asiguratorii nu au fost puse doar pe numele lui Voiculescu, ci in cazul tuturor condamnatilor, astfel incat statul sa recupereze prejudiciul de 60 de milioane de euro. Totusi, cele mai mari confiscari au fost puse in dreptul lui Voiculescu. Vezi aici lista bunurilor confiscate de la familia Voiculescu in dosarul ICA.

Teoretic, pe hartie, terenurile si cladirile au intrat in proprietatea statului inca din septembrie 2014. In pratica, unele dintre imobile au intrat efectiv in proprietatea statului abia in februarie 2016, cand ANAF a notificat Antena 1 si Antena 3 sa evacueze sediile confiscate. Intarzierea a fost cauzata de o serie de procese deschise de firmele care opereaza televiziunile fondate de familia Voiculescu in care sustineau ca au intaietate pentru inchirierea sau achizitia cladirilor din Baneasca.

In 30 noiembrie 2014, sefa DNA, Laura Codruta Kovesi, declara ca aproape jumatate din prejudiciul in valoare de 60 de milioane de euro din dosarul privatizarii frauduloase a ICA fost recuperat.

"Aproape jumatate din prejudiciul de 60 de milioane de euro a fost recuperat, ceea ce este o premiera pentru justitia din Romania", a declarat Laura Codruta Kovesi.

Totusi, nu este clar in ce masura a fost recuperat prejudiciul. La inceputul lui 2016, Romania Curata nota ca doar 1 la suta din valoarea intregului prejudiciu a fost recuperata. Jurnalistii treceau in revista vanzarea de catre fisc a unui apartament din Kiseleff al omului de afaceri pentru aproape 350.000 euro si o vila in Predeal a Cameliei Voiculescu (fiica cea mare a lui Voiculesu) pentru circa 400.000 euro. In total, 750.000 de euro.

In iulie 2016, ANAF a vandut cu aproximativ un milion de euro vila Corinei Voiculescu (fiica cea mica a lui Voiculescu), in care a fost sediul firmei Crescent.

O luna mai tarziu fiscul anunta ca a mai recuperat inca 2,25 milioane lei din prejudiciu, prin vanzarea vilei lui Vlad Sandulescu , fost sef in cadrul Agentiei Domeniilor Statului (ADS), condamnat la 6 ani de inchisoare alaturi de omul de afaceri.

Tot in august 2016, la finalul unui interviu cu seful fiscului, Capital publica o lista in care se arata ca statul roman mai avea de recupera la data respectiva 22,22 milioane lei de la Dan Voiculescu, din totalul de 266,17 milioane lei.

"In ce o priveste Camelia Voiculescu, de exemplu, avem, din 29 de milioane de lei stabilite de instanta, deja recuperate aproape 20 de milioane de lei. Si in urmatoarele luni s-ar putea sa recuperam 100%. Imobilul din strada Zorileanu a fost vandut cu suma cu care a fost evaluat, respectiv 1 milion de euro. Vorbim de faimoasa casa in care era sediul Crescent. Mai avem de evaluat un apartament in strada Felix din Capitala, apartinand tot familiei Voiculescu. Si de acolo vom lua 70 de mii de euro. Mai avem imobilul din comuna Corbeanca, teren si casa. Initial se stia ca e vorba doar de un teren, nu si de casa. Si acolo evaluarea e undeva la 2 milioane de euro. Vorbim de bunuri imobile detinute de fiicele acestuia. In schimb, Dan Voiculescu nu are nimic pe numele lui, stiti foarte bine acest lucru. Am vandut pentru prima data actiuni. Vorbim de firma Sanagra detinuta tot de familia Voiculescu. Sediile Antenelor pe care noi le-am evaluat deocamdata nu le vindem pentru ca mai asteptam o decizie a instantei care sa ne permita sa incheiem evaluarea. Respectiv noi am facut aceasta evaluare, a fost contestata in instanta si asteptam sa vedem decizia acum in toamna. Odata ce o avem, intram cu ele in procedura de valorificare. Astazi, paza ne costa, la cele trei imobile, fostele sedii ale Antenelor, 26 de mii de euro pe luna. Noi speram sa le vindem pana la iarna.", afirma Dragos Doros, fost sef al ANAF intrebat cat s-a valorificat in cazul lui Dan Voiculescu. \u000C

Informatii cu privire la recuperarea prejudiciului in dosarul in care a fost condamnat Dan Voiculescu nu au mai aparut in spatiul public de anul trecut. Asadar, nu este clar in ce masura prejudiciul din dosarul ICA a fost recuperat. Hotnews a transmis ANAF o serie de intrebari cu privire la sumele de bani recuperate in acest dosar si va publica raspunsul agentiei de indata.






Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.





























22691 vizualizari

  • +78 (90 voturi)    
    Numa ce-a inceput (Marţi, 18 iulie 2017, 17:40)

    mitg [utilizator]

    Si deja bine-ar fi daca ar ajunge la bulau din nou. Hai pa, gretosenie securista.
    • +30 (32 voturi)    
      n-am inteles (Marţi, 18 iulie 2017, 19:25)

      nahir [utilizator] i-a raspuns lui mitg

      cum au demonstrat avocatii lui ca varanul s-a indreptat si ca merita sa stea in libertate conditionata.
      n-am inteles, de care justitie vorbeste el cand zice ca se va demonstra ca nu a existat niciun prejudiciu, ceea ce inseamna, pt. el, ca hotararea definitiva care l-a condamnat e nula din punctul lui de vedere. nu exista.
      e senil sau face pe senilul?
      si astuia i-au dat drumul in libertate. cat o fi "costat" eliberarea lui?
      • -7 (11 voturi)    
        nimic despre CEDO si Dragnea ? (Miercuri, 19 iulie 2017, 2:10)

        NumaZic [utilizator] i-a raspuns lui nahir

        ?
        • +7 (7 voturi)    
          pt. cei (Miercuri, 19 iulie 2017, 8:49)

          nahir [utilizator] i-a raspuns lui NumaZic

          care inca nu au aflat, CEDO nu este CCR-ul lui dorneanu.
          la CEDO se judeca incalcarea drepturilor oamenilor si nu speta juridica care a dus la o sentinta judecatoreasca.
          hotararile CEDO afecteaza sentintele judecatoresti doar in situatia in care celui judecat i s-a incalcat dreptul la un proces corect, ceea ce nu este cazul varanului balos si de graba bagator de strambe.
        • +3 (3 voturi)    
          inca nu e condamnat (Miercuri, 19 iulie 2017, 9:34)

          natbl73 [utilizator] i-a raspuns lui NumaZic

          DEFINITIV CU EXECUTARE
          Dar noi mai avem speranta
        • +4 (4 voturi)    
          Cedo e pt Oameni, nu pt Shoparle (Miercuri, 19 iulie 2017, 16:04)

          Haskal [utilizator] i-a raspuns lui NumaZic

          Asa ca stfu.
      • +5 (5 voturi)    
        Corect (Miercuri, 19 iulie 2017, 10:03)

        Daccad [utilizator] i-a raspuns lui nahir

        Este exact ceea ce am gândit și eu. Probabil cele două instanțe (de executare și de apel) s-au speriat de soarta Cameliei Bogdan, iar când varanul s-a internat s-au speriat și mai rău (judecătorii din apel), și au hotărât să țină cont de recomandarea penitenciarului și să scape de castana fierbinte.
        Păcat. Consider că în mod normal nici o instanță nu ar fi trebuit să considere că acest condamnat s-a îndreptat, în baza art. 100 al. 1 lit. d) Cod penal.
        • +1 (1 vot)    
          În justiție mai există mulți magistrați (Miercuri, 19 iulie 2017, 15:30)

          Leul in iarna [utilizator] i-a raspuns lui Daccad

          formați în epoca de aur când la Facultatea de Drept intrai la concurs pe bază de dosar sănătos (adică dacă erai din familie de securist sau de activist de partid)... Acești magistrați sunt și inamovibili... Aduceți-vă aminte de ce se petrecea înainte de intrarea noastră în UE și în NATO... Judecătorii cinstiți au de dus o luptă foarte grea nu numai cu corupții din afara sistemului judiciar, ci și cu cei de dinăuntru... Părerea mea...
      • +7 (7 voturi)    
        Arestarea judecatorilor corupti care l-au eliberat (Miercuri, 19 iulie 2017, 10:56)

        Mihai III [utilizator] i-a raspuns lui nahir

        Avocatii nu au demonstrat nimic.
        Nici nu aveau cum sa demonstreze asa ceva.
        Dimpotriva. Nu a recunoscut faptele comise, ii acuza in continuare pe fostul Presedinte, nu s-a recuperat prejudiciul, s-a prefacut ca este bolnav pentru a influenta instanta.
        Infractorul s-a bazat pe judecatorii corupti sau santajabili, aflati in solda sa, adica in solda mafiei.
        Pe aceiasi judecatori corupti se baza si atunci cind isi dadea demisia din parlament, pentru a fi judecat de o instanta inferioara.
        Din fericire, atunci, judecatorii corupti pe care se baza au fost arestati.
        Acum, cind mafia a pus mina virtos pe justitie si pe CCR, are sanse sa fie gasit nevinovat de judecatorii corupti din UNJCR (Uniunea Nationala a Judecatorilor Corupti din Romania) si AMCR (Asiciatia Magistratilor Corupti din Romania).
        Impotriva judecatorilor corupti, care ii elibereaza anticipat pe marii corupti si marii infractori, care au devalizat tara, inclusiv a celor de la CCR, trebuie sa iasa in strada zilnic milioane de persoane, pentru a obliga justitia sa-i elimine din sistem pe lacheii mafiei.
        Din cauza lor, a judecatorilor corupti, practic toate procesele mafiotilor sunt tergiversate la nesfirsit, sau marii infractori sunt achitati, sau condamnati simbolic cu suspendare, sau sunt eliberati anticipat pentru buna purtare si pentru ca au scris, chipurile, lucrari stiintifice.
    • +31 (33 voturi)    
      Voiculescu nu iesea din spital daca nu era liber (Marţi, 18 iulie 2017, 20:22)

      Gryphus [utilizator] i-a raspuns lui mitg

      Voiculescu s-a bagat in spital si n-ar fi iesit de acolo daca nu ar fi fost eliberat...brusc s-a vindecat
      • +28 (28 voturi)    
        Ce increngatura de ticalosi (Marţi, 18 iulie 2017, 23:46)

        cartofil [utilizator] i-a raspuns lui Gryphus

        Infractorul Voiculescu a fost tratat de infractorul Oprescu. Bineteles un truc, Voiculescu nu a avut absolut nimic. A facut pe bolnavul sa induioseze instanta. Dar in aceasta legatura de ticalosi sunt si sefii de la penitenciare si cei de la cabinetul medical al penitenciarului. Si alti ticalosi de la ANAF care nu-l executa. Si, foarte probabil, alti ticalosi in completul de judecata care l-a eliberat. Gunoaie cu totii. Pana ne spalam de toate laturile astea, o sa treaca cateva generatii.
        • +5 (5 voturi)    
          partea prosta este ca traiesc si prospera (Miercuri, 19 iulie 2017, 8:10)

          rov [utilizator] i-a raspuns lui cartofil

          in detrimentul platitorilor de taxe si impozite...care nu mai apuca nici macar o generatie.
      • +1 (1 vot)    
        Și s-a vindecat cu ajutorul (Miercuri, 19 iulie 2017, 15:34)

        Leul in iarna [utilizator] i-a raspuns lui Gryphus

        penalului care este Sorin Oprescu... Care e și el pe dinafara pușcăriei deși locul îi este înăuntru...
    • +40 (44 voturi)    
      Mizerabil!!! (Marţi, 18 iulie 2017, 22:04)

      AnticoruptieinRomania [utilizator] i-a raspuns lui mitg

      Bai Voiculescule, tu ai pierdut trei ani in puscarie desi meritai cel putin 10, noi am pierdut 27 din cauza unor jigodii ca tine care au devalizat Romania!...
      • +14 (14 voturi)    
        am pierdut 27?! (Miercuri, 19 iulie 2017, 8:12)

        Hans Metter [utilizator] i-a raspuns lui AnticoruptieinRomania

        eu zic sa te mai gandesti.. am pierdut toata viata din cauza lor pt ca de revenit prea curand eu nu vad sanse
    • +16 (16 voturi)    
      In ce tara traim ????? (Marţi, 18 iulie 2017, 23:39)

      cartofil [utilizator] i-a raspuns lui mitg

      Daca n-a dat inapoi ce-a furat, tineti-l ascuns acolo pana scoate banii. Casa in care sta el i-a ramas, afacerea Antena 3 i-a ramas, daca ar vrea fiscul ar avea de unde sa scoata banii. O porcarie, vad ca sefa noua ANAF are 4 case si 4 terenuri. Nu prea ies la socoteala din salariu. Sa fie si asta o cauza pentru care hotii ca nu sunt executati ????
  • +78 (88 voturi)    
    Tupeu... (Marţi, 18 iulie 2017, 17:41)

    morometu [utilizator]

    Dar noua si copiilor nostri, cati ani din viata le-ati furat?
    • +28 (30 voturi)    
      Si noua celaor mai batrini (Marţi, 18 iulie 2017, 19:27)

      IancuJianu [utilizator] i-a raspuns lui morometu

      Crescent a fost facut cu banii nostri, pe vremea lipsurilor ceausiste
      • +23 (23 voturi)    
        xxxxl (Marţi, 18 iulie 2017, 23:53)

        XXXXL [anonim] i-a raspuns lui IancuJianu

        cat amar de mii de tone de ciment in saci si box-paleti s-a carat cu vapoarele-n port in egipt - la damietta , si dupa trei ani de-acolo la haifa - in israel , pentru crescentu' devenit al lu' voiculescu' ....
    • +24 (26 voturi)    
      Comment sters de user (Marţi, 18 iulie 2017, 20:51)

      polonyca [anonim] i-a raspuns lui morometu

  • +63 (73 voturi)    
    e clar (Marţi, 18 iulie 2017, 17:43)

    Bittick [utilizator]

    Urmeaza mareea de rahat la latrina1 si latrina3
    • +15 (17 voturi)    
      Voiculescu trebuie operat....la cap (Marţi, 18 iulie 2017, 20:23)

      Gryphus [utilizator] i-a raspuns lui Bittick

      Voiculescu a uitat ce i-au spus medicii PSD sa transmita presei asa ca a inceput sa delireze despre: "preinfarct, dar pe intestin".
    • +15 (17 voturi)    
      Asqa e, am urmarit. (Marţi, 18 iulie 2017, 22:23)

      Ciobanul Bucur [utilizator] i-a raspuns lui Bittick

      Haita A3 in frunte cu masculul Alfa exulta de bucurie.
      O invitata, una Cotoiciu sau Cataniciu (nu am inteles bine cum o cheama) a multumit Haitei pentru ca - spunrea ea - "fara A3 nu as mai fi fost aleasa a doua oara in Parlament".
  • +50 (60 voturi)    
    cica reabilitat, nu? (Marţi, 18 iulie 2017, 17:47)

    ouyang [utilizator]

    fmmm de stat putred de corupt.
    • +19 (21 voturi)    
      ce e corect e corect (Marţi, 18 iulie 2017, 19:49)

      UglyKidJoe [utilizator] i-a raspuns lui ouyang

      pentru 80 bulioane, maine vreau sa mi se fure 3 ani din viata, nu scriu nicio carte, fac puscarie cu cea mai mare placere
  • +22 (30 voturi)    
    Toată compasiunea noastră (Marţi, 18 iulie 2017, 17:51)

    Gray51 [utilizator]

    Noroc că în sfârșit, poporul român a votat cum trebuie. Lolozaur!
  • +32 (42 voturi)    
    are 2 ficati varanul! (Marţi, 18 iulie 2017, 17:53)

    SârbaLUIGhitză [utilizator]

    e clar, un bandit dus cu capul !
  • +35 (45 voturi)    
    #lamaie (Marţi, 18 iulie 2017, 17:55)

    linarel [utilizator]

    tot cu coada pe sus.......... n-am furat dar prejudiciul exista
  • -46 (66 voturi)    
    Mulțumiri, domnule Voiculescu! (Marţi, 18 iulie 2017, 17:56)

    Grigore Barsan [utilizator]

    Luptător anti-abuz, eroul celor săraci și asupriți care nu se pot apăra singuri. Vă iubim, eliberați-ne! Vă pup.
    • +18 (20 voturi)    
      Tovarashe Felix Turnator de Familie laSecu (Marţi, 18 iulie 2017, 18:39)

      un domn [utilizator] i-a raspuns lui Grigore Barsan

      Unde sunt banii Crescent? S au cheltuit pentru Latrine?
    • +18 (20 voturi)    
      E o gluma? (Marţi, 18 iulie 2017, 19:02)

      math_2 [utilizator] i-a raspuns lui Grigore Barsan

      Sau un pasaj din manualul pesedistului subdezvoltat mintal?
    • +15 (17 voturi)    
      paradox (Marţi, 18 iulie 2017, 19:25)

      q1953 [utilizator] i-a raspuns lui Grigore Barsan

      La noi este un paradox: saracii si prostii mor de grija bogatilor si a hotilor!
    • +20 (22 voturi)    
      Esti sarcastic?!!! (Marţi, 18 iulie 2017, 19:49)

      Haskal [utilizator] i-a raspuns lui Grigore Barsan

      Ca sa nu te spurc degeaba aplaudandu-l pe un securist imputit care a pradat tara si a spalat pe creier milioane de oameni cu latrinele lui.
      Ps: strainii is de vina.
    • +14 (16 voturi)    
      Esti (Marţi, 18 iulie 2017, 20:04)

      Jar [utilizator] i-a raspuns lui Grigore Barsan

      sarac si auprit din cauza astora ca Dan Voiculescu.
      Vai de noi!
    • +10 (12 voturi)    
      Nu scrii unde trebuie (Marţi, 18 iulie 2017, 20:12)

      Maniu [utilizator] i-a raspuns lui Grigore Barsan

      mai incearca.
    • +10 (12 voturi)    
      bah (Marţi, 18 iulie 2017, 20:50)

      deville2010 [utilizator] i-a raspuns lui Grigore Barsan

      Barsane ai gresit dosul ! mai da-i pe google poate gaesti vreun dos penal...liber
    • +10 (12 voturi)    
      Mai usor cu pupatul ! (Marţi, 18 iulie 2017, 21:35)

      adrian88000 [utilizator] i-a raspuns lui Grigore Barsan

      Balele sunt otravitoare.
    • +4 (4 voturi)    
      Comentariu sters de utilizator (Miercuri, 19 iulie 2017, 9:16)

      [anonim] i-a raspuns lui Grigore Barsan

  • +55 (65 voturi)    
    Ce mai victimizeaza talharii Romaniei (Marţi, 18 iulie 2017, 17:57)

    24alex24 [utilizator]

    Cu cat jupoaie mai vartos poporul român, cu atât sunt mai uimiți acești tâlhari ca Voiculescu când în sfârșit ajung să plătească, măcar în parte pentru faptele comise.

    De fapt el ar avea o întrebare legitimă: De ce doar el să ajungă după gratii când țara geme de corupți și îmbogățiți de pe urma falimentării industriei României în anii 1990?

    Și da, trei ani e prea puțin pentru asemenea monștri. Ei au condamnat 22 de milioane de oameni la sărăcie și lipsă de viitor în propria țară, la pierderea locurilor de muncă, la servicii medicale de lumea a treia și pe câteva milioane dintre ei la exil forțat la munca în străinătate, Familii distruse, sute de mii de copii nenăscuți.

    Nu te mai duce la doctor, mai bine ai dispărea din țara asta, pramatie de om.
    • +8 (10 voturi)    
      Alex ai concluzionat perfect (Marţi, 18 iulie 2017, 19:08)

      burebista [utilizator] i-a raspuns lui 24alex24

      Mai adaug: niste distrugatori de neam si tara ,
    • +14 (16 voturi)    
      Numai bullshit-uri au venit de la el ! (Marţi, 18 iulie 2017, 19:56)

      Susufler0 [utilizator] i-a raspuns lui 24alex24

      De fapt el n-a avut nicio intrebare legitima.

      Se considera nevinovat si putin ii pasa de ceilalti.

      PS. Iar la doctor s-a dus ca sa stea si el ultimele zile de detentie la racoare, la propriu : I-a oferit Oprescu (alt penal) o rezerva cu aer conditionat.

      PPS. Prin targ se vorbeste insa si de posibilitatea ca sa i se fi blocat un vant mai baban prin intestin, lucru ce ar fi necesitat internarea, pt ca vantul sa fie tras asistat si in conditii de maxima siguranta !
    • +10 (14 voturi)    
      Adevarat in fiece cuvant scris de Dvs. (Marţi, 18 iulie 2017, 20:13)

      Maniu [utilizator] i-a raspuns lui 24alex24

      iar TVR i-au dat si cuvantul, sa-i auzim duhoarea.
  • +32 (44 voturi)    
    Rahaturi spuse ca ori si ce alt penal "cu greutate (Marţi, 18 iulie 2017, 17:57)

    Susufler0 [utilizator]

    la iesirea "peste rand" din puscarie ! Un singur lucru spus de Varan mi se pare interesant : acela ca aproape jumatate din fiece zi pe care a trait-o in cei trei ani de penitenciar le-a petrecut cu ochii inchisi !

    PS. Este vorba evident de jumatatile de zi in care nu isi scria cele 11-12 carti stiintifice, nu matura curtea penitenciarului, nu tinea expozeuri celorlalti parnaiasi si nu adasta pe buda !

    PPS. E tare omul !
    • +6 (8 voturi)    
      cineva (Marţi, 18 iulie 2017, 19:29)

      nahir [utilizator] i-a raspuns lui Susufler0

      va "iubeste" in plus fata de restul celor care ne dam cu opinia.
      majoritatea au 4 minusuri, dvs. aveti 6. ar trebui sa va bucurati ca sunteti atat de apreciat de propostacii pesede :))
    • +9 (11 voturi)    
      Pentru Susufler (Marţi, 18 iulie 2017, 21:40)

      adrian88000 [utilizator] i-a raspuns lui Susufler0

      Acest varan este in stare sa citeasca bibleografia cu ochii inchisi. Si sa-si scrie lucrarile , le fel.
      Cred ca e de fapt un dragon. Trebuie starpit, are puteri malefice.
  • +37 (47 voturi)    
    sper sa ai toate bolile de care ai spus ca suferi! (Marţi, 18 iulie 2017, 18:00)

    CezarN [utilizator]

    Ti s-au furat si tie 3 ani de viata ...
  • +33 (43 voturi)    
    Niciun prejudiciu? (Marţi, 18 iulie 2017, 18:03)

    Hababaeba [utilizator]

    Asta e reteta lu' Dragnea: "nu am facut nimic, am dat cinstit la sapa, dusmanii-mi poarta pica". Ma rog, Dragnea nu a ajuns inca la bulau, deocamdata reteta functioneaza la mase.
  • +26 (36 voturi)    
    Comentariu? (Marţi, 18 iulie 2017, 18:07)

    Observator roman [utilizator]

    Din inchisoare au iesit intariti doar cei cu o fibra morala deosebita.
    Nu e cazul nenorocitului de Voiculescu.
    • -4 (4 voturi)    
      Ba este și cazul lui. (Miercuri, 19 iulie 2017, 6:13)

      Con_stan_tin [utilizator] i-a raspuns lui Observator roman

      A învățat un lucru esențial in pușcărie, cum e să fii furat.
      • +2 (4 voturi)    
        Ce kkat? (Miercuri, 19 iulie 2017, 9:37)

        Hababaeba [utilizator] i-a raspuns lui Con_stan_tin

        Furat ??? 62 milioane/ 3 ani? Un an m-as baga si eu pentru 20 de milioane. Oi gasi si pe cineva sa scrie carti.
        Bineinteles ca ar fi de preferat "pretul" platit de pulache ala din Constanta, 4 cu suspendare pt 114 milioane, dar asta e chiar "ocazie".
        Deci unde trebuie sa ma inscriu?
  • +30 (38 voturi)    
    bleah (Marţi, 18 iulie 2017, 18:11)

    cvi [utilizator]

    Afectiunea sa se traduce in limbaj popular: "e plin de rah..".
    Parca fusese internat de urgenta, acum ca e liber, nu mai e urgenta?
  • +33 (41 voturi)    
    eliberare nemeritata .... (Marţi, 18 iulie 2017, 18:12)

    sareta [utilizator]

    El sa lupte cu abuzurile ? El care recunoaste ca jumatate din timp statea cu ochii inchisi si ce sa vezi dadea nastere lucrarilor stiintifice ..ha,ha ,ha !
  • +35 (43 voturi)    
    ti-au furat trei ani din viata...nu zau... (Marţi, 18 iulie 2017, 18:13)

    mitocanu [utilizator]

    dar dumneata tovarase profesor infractor cate zeci de milioane de euro ai furat din banii publici?....nu stii?...iti spunem noi....60 milioane euro de la ica....plus alte sute de milioane de usd, tot bani publici, prin crescent...lupti cu abuzurile???...iti recomand sa arunci prafuri de acest gen in ochii próstilor si incultilor care formeaza cea mai mare parte a audientei antena 3...hai pregateste-ti posteriorul...te asteapta pupincuristii: gadea, badea, tudor, grecu si, cu voia dumitale, ultimul pe lista, marele lingau cíuvica...dar nu uita sa te epilezi, mai intai....
  • +40 (48 voturi)    
    Mafia (Marţi, 18 iulie 2017, 18:13)

    DT34 [utilizator]

    Hotzul striga..."hotzii"
    Mafia iese la atac, numai ca in ziua de azi din pacate, o mare parte din presa e controlata de mafie. O mare parte din romani, fara voia lor, fac parte din sistemul mafiei, ei, parintii si bunicii nostri voteaza mafia.
    Iar restul stam cam nepasatori i fatza acestei nesimtiri. Multi nu cred in vot, insa votul este singura noastra arma impotriva lor.
  • +39 (47 voturi)    
    I-auzi: (Marţi, 18 iulie 2017, 18:15)

    Cosanzeana9 [utilizator]

    "pe timp de ziua stateam mai mult de jumatate cu ochii inchisi". Pai, si atunci cand ai mai avut timp sa scrii 11 carti?
    • +12 (14 voturi)    
      De ce s-a mai obosit sa-i deschida? (Marţi, 18 iulie 2017, 20:14)

      CezarN [utilizator] i-a raspuns lui Cosanzeana9

      :)
      Putea sa ramana cu ochii inchisi.
  • +36 (44 voturi)    
    Comment sters de user (Marţi, 18 iulie 2017, 18:19)

    tenere [anonim]

  • +30 (38 voturi)    
    Recunoaște că este borfaș. (Marţi, 18 iulie 2017, 18:20)

    asavreau [utilizator]

    Trei ani cât a stat la pușcărie a fost obligat să fie cinstit.
  • +28 (36 voturi)    
    saracul om... (Marţi, 18 iulie 2017, 18:23)

    Observatory [utilizator]

    nevinovat ca pe vremea lui Ceasca !
    Amarat dar o duce bine, sta la bloc cu chirie?
    Hotul nu o sa recunoasca ca a furat , doar a abuzat de prostia altora
  • +27 (35 voturi)    
    intr-adevar "s-a indreptat" (Marţi, 18 iulie 2017, 18:26)

    stanescu [utilizator]

    Comportamentul acuzatului rezulta din caracterizarile de la dosar intocmite de supraveghetori. A fost recompensat de 12 ori. Asta e o dovada de indreptare. A mentinut relatii neconflictuale cu ceilalti condamnati. A castigat 1800 de credite si a fost selectat pentru a face curatenia interioara. A participat la programul de pregatire pentru libertate", a aratat aparatorul lui Voiculescu.

    si "s-a pregatiti pt libertate"
  • +34 (42 voturi)    
    mda (Marţi, 18 iulie 2017, 18:27)

    liviu_ [utilizator]

    la o asmenea declaratie ar trebui incarcerat din nou...

    deci pana mea... puscaria e plina de oameni nevinovati!
    apropos si daca justitia dovedeste (inclusiv CEDO) ca a furat o sa se impuste impreuna cu toata familia si cu tot lingaii de la A3?!

    m-am saturat de smecheri in tara asta de kkt... toti hotii se dau sfinti !
    • +8 (10 voturi)    
      CEDO (Marţi, 18 iulie 2017, 19:32)

      nahir [utilizator] i-a raspuns lui liviu_

      nu judeca speta ci doar daca i s-au respectat drepturile de om. hm, cam greu. asta-i varan.
  • +38 (46 voturi)    
    Xgroho aka mircica (Marţi, 18 iulie 2017, 18:34)

    un domn [utilizator]

    E happy acum; temporar Varanul e Liber Conditionat, alaturi de Pensionarul Adrian Nastase va inchega Partida Pensionarilor Penali!
    • +8 (10 voturi)    
      Cat rau au facut (ne)oamenii astia tarii! (Marţi, 18 iulie 2017, 19:32)

      potaissa [utilizator] i-a raspuns lui un domn

      Io nu le doresc nimic bun!
  • +34 (44 voturi)    
    Baliverne de om nebun (Marţi, 18 iulie 2017, 18:35)

    martianu [utilizator]

    Sper sa putrezesti acolo nenorocitule. Si tu si toti cei ca tine.
  • +16 (18 voturi)    
    Comentariu sters de utilizator (Marţi, 18 iulie 2017, 18:38)

    [anonim]

  • +10 (12 voturi)    
    ... (Marţi, 18 iulie 2017, 18:50)

    7cats [utilizator]

    Tu ne-ai mâncat 27 de ani!
  • +11 (13 voturi)    
    Comentariu sters de utilizator (Marţi, 18 iulie 2017, 18:55)

    [anonim]

  • +9 (11 voturi)    
    Comentariu sters de utilizator (Marţi, 18 iulie 2017, 19:05)

    [anonim]

  • +8 (10 voturi)    
    Comentariu sters de utilizator (Marţi, 18 iulie 2017, 19:16)

    [anonim]

  • +8 (10 voturi)    
    A furat o viata intreaga si plange pt.3 ani....... (Marţi, 18 iulie 2017, 19:16)

    Plagarus [utilizator]

    ......de odihna "scriitoriceasca " ?!
  • +12 (14 voturi)    
    Tot cu coada sus (Marţi, 18 iulie 2017, 19:24)

    Ricafanica [utilizator]

    Dacă avea bun simt, tăcea, dar Varanul tot cu coada sus și cu venin pe buze. La câți bani a furat ar fi trebuit sa stea închis pe viața, dar legile in România sunt pentru prostime nu pentru mafioți.
  • +12 (14 voturi)    
    Nedumerire (Marţi, 18 iulie 2017, 19:26)

    spirache [utilizator]

    Parea foarte vioi pentru unul care tocmai trecuse prin operatie pentru ocluzie intestinala. Deunazi, bocitoarele, gazii, ciutacii si ciuvicii il dadeau aproape impaiat, iar acum individul topaia pe langa reporterii aia tot cu "Basescu" in gura.
  • +10 (12 voturi)    
    Tzt-tzt-tzt! (Marţi, 18 iulie 2017, 19:36)

    tarantella [utilizator]

    Asta se plange ca i s-a furat nu-stiu-ce.
    Dragnea se plangea ca-l fura statul.

    Hotii striga hotii.
  • +10 (12 voturi)    
    Badea? (Marţi, 18 iulie 2017, 19:51)

    UglyKidJoe [utilizator]

    "Aneta 3" e aici?
  • +9 (11 voturi)    
    profetice declaratiile. (Marţi, 18 iulie 2017, 19:59)

    g01an [utilizator]

    prevede ca statul roman se va razbuna pe cei care nu se pot apara singuri si care vor continuarea luptei justitiei cu coruptia generalizata si stie sigur cum va face asta, prin abuzuri grosolane pentru ca stie foarte bine cum se executa. din gura pacatosului au venit aceste profetii.

    nu este o lupta pe care ne permitem sa o pierdem, pentru ca este in joc viitorul generatiei imediat urmatoare. nu le putem lasa lor in carca rezolvarea acestor probleme cum au facut parintii nostrii cu noi.

    in rest, mult sictir pentru specimenele umane care fac posibila nesimtirea si tupeul unora. pe ei sunt mai inversunat decat pe astia care au si ceva de castigat din asta.
  • +9 (11 voturi)    
    mda... (Marţi, 18 iulie 2017, 20:06)

    Dr.Mythnick [utilizator]

    asta merita sa moara in puscarie... si acum ne face morala.

    JUSTITIA IN ROMANIA ESTE DE RAHAT !!! asta trebuia sa stea in puscarie 10 ani.
  • +10 (12 voturi)    
    Trebuia sa se prevada ce-nseamna "stiintific" (Marţi, 18 iulie 2017, 20:17)

    Maniu [utilizator]

    A fost unul ca Becali om de stiinta? A facut inainte de puscarie vreo cercetare stiintifica? In ce domeniu este cercetator turcul asta tuciuriu? Este o palma pe care o primim fiecare dintre noi cand ni se arunca in fata "stiintific", in timp ce, la o carte, lucrezi patru ani!
  • +13 (17 voturi)    
    Comentariu sters de utilizator (Marţi, 18 iulie 2017, 20:19)

    [anonim]

    • -5 (7 voturi)    
      Comentariu sters de utilizator (Miercuri, 19 iulie 2017, 1:06)

      [anonim] i-a raspuns lui

      • +4 (4 voturi)    
        Ca la lege (Miercuri, 19 iulie 2017, 7:50)

        Velma Kelly [utilizator] i-a raspuns lui

        Valoarea bunurilor este stabilita la data confiscarii. S'a atins valoarea de 60 mil, valorifica ANAF-ule. S'a depreciat valoarea ca nu le'ai valorificat la timp ? E vina ta ANAF-ule.
      • +1 (1 vot)    
        Comentariu sters de utilizator (Miercuri, 19 iulie 2017, 9:31)

        [anonim] i-a raspuns lui

  • +11 (15 voturi)    
    Comentariu sters de utilizator (Marţi, 18 iulie 2017, 20:23)

    [anonim]

    • -6 (8 voturi)    
      Comentariu sters de utilizator (Miercuri, 19 iulie 2017, 1:12)

      [anonim] i-a raspuns lui

  • +4 (6 voturi)    
    Comentariu sters de utilizator (Marţi, 18 iulie 2017, 20:41)

    [anonim]

  • +9 (11 voturi)    
    Asa este! (Marţi, 18 iulie 2017, 20:51)

    Alius [utilizator]

    De-aia a tras de timp ani si ani de zile, ba cu imunitate, ba fara, ba senator, ba demisionat, ba sa judece Inalta Curte, ba alt tribunal, ca este nevinovat.
  • +5 (7 voturi)    
    Comentariu sters de utilizator (Marţi, 18 iulie 2017, 20:56)

    [anonim]

  • +5 (7 voturi)    
    Adica altii l-au furat pe el, cum ar veni ... (Marţi, 18 iulie 2017, 20:57)

    Habermas [utilizator]

    El n-a facut decat sa serveasca interesul cetatenilor care cautau o modalitate sigura de a-si fura caciula, ma rog, caciula si tot ce se mai poate. Mai fratilor, luati-i apararea lui Don Cameleon, nu vedeti ca toti il triseaza ;)
  • +10 (12 voturi)    
    cum a putut scrie atatea lucrari stiintifice? (Marţi, 18 iulie 2017, 21:17)

    zambara [utilizator]

    ...daca a fost asa bolnav in astia 3 ani.
    Mai mult de jumatate din timp a stat cu ochii inchisi...
    Pai omul e un geniu. A scris lucrarile stiintifice pe banda rulanta cand avea ochii inchisi. Si mai era si bolnav de aproape era pe duca.
    Grabiti-va, sa-i facem repede o statuie.
    • +9 (11 voturi)    
      Statea mai mult de juma de zi cu ochii inchisi... (Marţi, 18 iulie 2017, 23:05)

      ofCAER [utilizator] i-a raspuns lui zambara

      si
      1. "A fost recompensat de 12 ori" - o recompensa pentru fiecare ora;
      2. "A mentinut relatii neconflictuale cu ceilalti condamnati" - normal, din moment ce statea cu ochii inchisi;
      3. "A castigat 1800 de credite" - cred si eu, ca de tanar e jucator la ruleta ruseasca;
      4. "A participat la programul de pregatire pentru libertate" - pregatirea celorlalti detinuti, evident. Ca chiar asa decurgeau sedintele de pregatire: "Ba fratilor - graia Voiculescu - voi, cind veti fi in libertate, tre' sa stati co ochii inchisi peste juma' de zi, basca noaptea-ntreaga, ba, ca io sa pot sa fur nestingherit";
      5. "A fost selectat pentru a face curatenia interioara" - daca cineva ma poate lamuri pe mine cum un individ care el insusi declara ca mai mult de jumatate din zi statea cu ochii inchisi a putut fi "selectat" pentru a face curatenie, dau de baut la toti postacii!!! Afara doar daca gardienii n-o fi toti legati la ochi...
      P.A. Toate citatele dintre paranteze sunt reproduse din motivarea apararii... (v. articol hn de mai jus)
  • +5 (9 voturi)    
    A fost reabilitat. Haaahahaha! (Marţi, 18 iulie 2017, 21:25)

    jackalphonse [utilizator]

    Sa fie prim ministru
  • +9 (11 voturi)    
    Ti s-au furat trei ani din viata ? (Marţi, 18 iulie 2017, 21:33)

    adrian88000 [utilizator]

    Tu ai furat din avutia tarii ca un mare bandit ce esti. Incepand cu banii securitatii , imediat dupa revolutie.
    Ar trebui sa-ti mai " fure " vreo 10 ani ! Si sa dai inapoi tot ce ai furat !
  • +15 (17 voturi)    
    Atentie , vaccinati-va,a iesit turbat Varanul ! (Marţi, 18 iulie 2017, 22:07)

    viorel256 [utilizator]

    Cat pe ce sa se sparga matul Varanului umplut cu venin, ura si minciuni, cat pe ce sa se inece in propriile ticalosii.
    Iadul a refuzat sa-l primeasca pe Varan .
    Speriat ca ar putea sa-i piarda functia de sef al infernului, Satana l-a trimis din nou in mijlocul oamenilor.
    A scapat, pentru a pune in fapta, o noua serie de schelalaieri, hamaituri , cu clizme in direct TVLatrina3.
    Oare cat mai pot rabda oamenii , minciuna toxica a penalilor care au jefuit tara? Vor sa o faca mai departe atacand obraznic Justitia.
  • +13 (17 voturi)    
    Janghina vede lumina (Marţi, 18 iulie 2017, 22:20)

    Ozmo [utilizator]

    Janghina de securist vede lumina...
  • +7 (7 voturi)    
    Domnu' Voiculescu, de ce te grabesti, dom'le?! (Marţi, 18 iulie 2017, 23:07)

    ofCAER [utilizator]

    Ca VARA NU-i bine sa pleci de la racoare...
  • +12 (12 voturi)    
    Se pare ca nu a inteles nimic (Marţi, 18 iulie 2017, 23:29)

    Ochiana [utilizator]

    deci prejudiciul a ramas nerecuperat, Voiculescu a iesit dupa 3 ani mai hotarat ca niciodata sa-i puna cu botul pe labe pe cei care i-au facut aceasta "mare nedreptate"
    Mai bine putrezea in inchisoare , jigodia !
    Nu trebuiau sa-i dea drumul asa repede...va invenina si aerul pe unde trece, ce sa mai vorbim de Latrine si alte alea
  • +2 (2 voturi)    
    Usoara puscaria asta (Miercuri, 19 iulie 2017, 8:42)

    Rali [utilizator]

    Nu stiu cati ati observat dat bosorogul asta securist si hot era bronzat.
    Misto in puscarie azi, 60 M in cont, copiii bogati si el bronzat de parca a venit de pe Coasta de azur.
  • +3 (3 voturi)    
    El a declarat ca in inchisoare il dureau "foarte (Miercuri, 19 iulie 2017, 9:30)

    ccristian [utilizator]

    ..tare pleoapele" - "pe timp de ziua stateam mai mult de jumatate cu ochii inchisi! Atunci cum naiba de a scris el 10 carti si a si muncit si ajutat pe ceilalti detinuti? "Amazing!!!!" :)))
  • +2 (2 voturi)    
    Singura solutie (Miercuri, 19 iulie 2017, 10:02)

    europeanul2 [utilizator]

    Pe astia nu ii mai cuminteste decat plutonul de executie!
  • +3 (3 voturi)    
    Rusine celor care l-au eliberat!!! (Miercuri, 19 iulie 2017, 11:02)

    Fanfan la tulipe [utilizator]

    Nu a achitat prejudiciul, cheltuielile judiciare, contesta hotararea de condamnare, nu regreta nimic, ba trece direct la amenintari, in concluzie nu este deloc indreptat si atunci, cum sa-l eliberezi??? Trebuie modificata legea sa nu poata fi eliberat conditionat pana nu achita integral prejudiciul, cheltuielile judiciare. Iar la faptele de coruptie trebuie prevazute agravante si mentiunea ca peste un anumit prejudiciu sa nu i se poata da o pedeapsa cu suspendare ci doar cu executare. Cum sa furi milioane de euro si sa iei cu suspendare? (cazul mazare)???
  • +4 (4 voturi)    
    Declarația aceasta este dovadă că infractorul (Miercuri, 19 iulie 2017, 11:17)

    hsl [utilizator]

    nu s-a îndreptat în cei 3 ani de detenție, deci ar fi cazul ca judecătorii să adopte o hotărâre prin care acesta să fie reîncarcerat până își ispășește de drept pedeapsa sau până când dovedește că s-a îndreptat.
  • +1 (1 vot)    
    E in alta lume. (Miercuri, 19 iulie 2017, 12:58)

    Sati [utilizator]

    Banii, viata sau m..e.


Abonare la comentarii cu RSS
Contributors
Euractiv


Proiect sustinut de Fundatia Konrad Adenauer
Proiect finantat de Uniunea Europeana
Proiectul "Implicare si simplificare. Instrumente online in sprijinul luptei anticoruptiei" este finantat de Uniunea Europeana prin Programul Facilitatea de Tranzitie 2007/19343.01.11 - Consolidarea sprijinului societatii civile in lupta impotriva coruptiei.

Aceasta sectiune nu reprezinta in mod necesar pozitia oficiala a Comisiei Europene. Intreaga raspundere asupra corectitudinii si coerentei informatiilor prezentate revine initiatorilor.

Pentru eventuale informatii si sesizari legate de proiectele PHARE contactati: cfcu.phare@mfinante.ro

Pentru informatii despre celelalte programe finantate de Uniunea Europeana in Romania, cat si pentru informatii detaliate privind aderarea Romaniei la Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati adresa web a Centrului de Informare al Comisiei Europene in Romania.
Dosare inchise cu sentinte definitive
Sesizarea ta aici

Ai cunostinta de un act de coruptie? Ne poti trimite aici informatii despre acesta, precum si fisiere audio, video sau documente legate de caz.


Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.



powered by
developed by