Gorghiu ii cere lui Ponta ca parlamentarii PSD sa voteze la vedere pentru arestarea lui Sova si Valcov

de G.S.     HotNews.ro
Luni, 23 martie 2015, 12:52 Dosare Anticoruptie


Co-presedintele PNL Alina Gorghiu i-a solicitat premierului Victor Ponta, printr-o scrisoare deschisa, sa ceara public parlamentarilor PSD sa voteze "la vedere" in favoarea retinerii si arestarii senatorilor Dan Sova si Darius Valcov.

"Parlamentul a devenit, in ultimii ani, o institutie detestata de cetateni. I-am propus presedintelui PSD, Victor Ponta, doua solutii de urgenta pentru a reconstrui credibilitatea Parlamentului: sa sprijine adoptarea proiectului PNL care simplifica procedurile de avizare a cererilor justitiei si sa-i incurajeze pe senatorii PSD sa voteze la vedere, in favoarea cererilor venite de la DNA in cazul domnilor senatori Sova si Valcov, pentru a evita o noua criza de imagine a Parlamentului", a scris Gorghiu pe pagina sa de Facebook, unde a postat scrisoarea deschisa.

"Chiar daca parlamentarii PNL vor vota la vedere pentru incuviintarea solicitarilor justitiei, stim ca ne vom lovi de opozitia parlamentarilor PSD care, camuflati in spatele votului secret, vor bloca din nou bunul mers al justitie", sustine lidera PNL in scrisoarea deschisa.

PNL va vota in favoarea cererilor DNA in cazul deputatului liberal, Theodor Nicolescu si senatorilor PSD, Dan Sova si Darius Valcov. Vicepresedintele PNL, Teodor Atanasiu a declarat la RFI ca votul parlamentarilor liberali va fi filmat si pus pe site-ul formatiunii.






Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.



























2385 vizualizari

  • +3 (3 voturi)    
    Foarte corect asa ! (Luni, 23 martie 2015, 13:22)

    Cuca [utilizator]

    Acum sint curios ce vor spune pesedeii, cum o vor da ei cotita, ca sa scape din sah-ul asta !
    • +4 (4 voturi)    
      2 masuri (Luni, 23 martie 2015, 14:28)

      Engel [utilizator] i-a raspuns lui Cuca

      Sunt absolut de acord ca votul ar trebui sa fie transparent, insa de ce nu s-a asigurat dna. Gorghiu ca PNL-istii vor vota pentru suspendarea lui Vosganian?
  • -2 (6 voturi)    
    Bravo PNL !!! (Luni, 23 martie 2015, 13:23)

    ion nicula [anonim]

    Asta este Drumul cel bun cu care PNL va castiga teren la alegator asa cum a casticat Presedintele Klaus Johannis alegerile Presidentiale inpotriva minciuni PSD cu sustinerea si ridicarea Statului de Drept .

    Votul la vedere represinta fapte PNL concrete si nu doar losinci PSD .

    Un mic avertisment :

    Atentie cu PDL isti din perioada ANRP 2009-2012 (Boc , Blaga si mai ales Predoiu ) sau furat la ANRP in mandatul lor 2 miliarde de € !

    DNA va bate la usa lor cat de curand . Fiti pregatiti !!!
  • +1 (3 voturi)    
    cere prea mult (Luni, 23 martie 2015, 13:33)

    snowflake [utilizator]

    mai ales atunci cand soarta lui ponta este legata de cea a lui sova in dosarul pentru care se cere incuviintarea urmariri penale
  • +4 (4 voturi)    
    Dragnea si pistoalele. (Luni, 23 martie 2015, 13:34)

    Cataleya [utilizator]

    In loc sa decida ca parlamentarii PSD si UNPR vor vota la vedere, Dragnea ii batjocoreste pe romani invocand pistoalele de la tamplele alesilor.
    Din moment ce PNL a decis sa voteze la vedere, inseamna ca aceasta solutie este perfect legala. De ce nu o aplica si PSD? Mai ales ca o tot tin una si buna ca "fiecare voteaza dupa constiinta".
    Stiu ei ce stiu!
    Constiintele lor sunt de fapt ascunse in pumnii care le toarna in urne, sub forma unui joc stupid si batjocoritor cu "alba-neagra".
  • -3 (5 voturi)    
    Figuratie (Luni, 23 martie 2015, 13:52)

    Ochii_pe_voi [utilizator]

    PNL sub Gorghiu face doar figuratie. Demagogie, politica de doi lei, nimic concret. Cu portocaliu Blaga si Gorghiu în gruparea Vlasov, probabil ca asta se si vrea.
  • +2 (2 voturi)    
    Niciodata ! Sova poate fi groparul Viorelului ! (Luni, 23 martie 2015, 16:21)

    Plagarus [utilizator]

    Trebuie scapat cu orice pret, altfel se darama sandramaua PSDerbedeilor, proptiti la guvernare !
  • 0 (0 voturi)    
    E bine!!!! (Marţi, 24 martie 2015, 22:41)

    ANi [anonim]

    E bine! Excelenta idee sa puna o alta parasuta in locul Elenei Udrea, care sa reia jocul imbecil facut de Basescul cel prostovan cu DNA-ul. Dupa cum vedem, din nou, DNA-ul serveste scopului electoral al presedintelui actual si trecut. Bravo!!!!


Abonare la comentarii cu RSS
Contributors
Euractiv


Proiect sustinut de Fundatia Konrad Adenauer
Proiect finantat de Uniunea Europeana
Proiectul "Implicare si simplificare. Instrumente online in sprijinul luptei anticoruptiei" este finantat de Uniunea Europeana prin Programul Facilitatea de Tranzitie 2007/19343.01.11 - Consolidarea sprijinului societatii civile in lupta impotriva coruptiei.

Aceasta sectiune nu reprezinta in mod necesar pozitia oficiala a Comisiei Europene. Intreaga raspundere asupra corectitudinii si coerentei informatiilor prezentate revine initiatorilor.

Pentru eventuale informatii si sesizari legate de proiectele PHARE contactati: cfcu.phare@mfinante.ro

Pentru informatii despre celelalte programe finantate de Uniunea Europeana in Romania, cat si pentru informatii detaliate privind aderarea Romaniei la Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati adresa web a Centrului de Informare al Comisiei Europene in Romania.
Dosare inchise cu sentinte definitive
Sesizarea ta aici

Ai cunostinta de un act de coruptie? Ne poti trimite aici informatii despre acesta, precum si fisiere audio, video sau documente legate de caz.


Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.



powered by
developed by