VIDEO UPDATE Darius Valcov, audiat la DNA

de I.C.     HotNews.ro
Luni, 23 martie 2015, 9:04 Dosare Anticoruptie


Darius Valcov
Foto: Hotnews
Fostul ministru de Finante Darius Valcov s-a prezentat luni, in jurul orei 9:00, la sediul DNA unde a fost citat in dosarul in care este acuat de trafic de influenta. La intrare in DNA, Darius Valcov nu a facut nicio declaratie.

Ora 9:54 Darius Valcov a parasit luni dimineata sediul DNA, dupa aproximativ o jumatate de ora, el spunand la iesire ca a venit sa dea o declaratie in dosar, informeaza Agerpres.



Procurorul sef al Directiei Nationale Anticoruptie, Laura Codruta Kovesi, a transmis joi procurorului general, in vederea sesizarii Senatului, referatul cauzei pentru formularea cererii de incuviintare a retinerii si arestarii preventive a senatorului Darius Valcov, acuzat de trafic de influenta.

In acest dosar, procurorii il acuza pe Darius Valcov ca, pe vremea cand era primar, ar fi ajutat un om de afaceri sa castige licitatii publice si ar fi primit, in schimbul acestui sprijin, un comision de 20% din valoarea contractelor incasate.

In acest fel, Valcov ar fi primit 2 milioane de euro, o parte din aceasta suma fiind primita in mod direct, in numerar, iar suma de 2.480.000 lei a primit-o prin intermediul unor firme.

Cererea de arestare preventiva trebuie aprobata de Senat.






Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.





























1970 vizualizari

  • +5 (5 voturi)    
    Poate sa stea linistit! (Luni, 23 martie 2015, 8:58)

    AnticoruptieinRomania [utilizator]

    Il scapa Ponta si PNL!
    • 0 (2 voturi)    
      Ponta e prea ocupat sa se salveze pe el (Luni, 23 martie 2015, 9:58)

      AliKimiku [utilizator] i-a raspuns lui AnticoruptieinRomania

      I se apropie funia de par din mai multe directii.
  • +5 (7 voturi)    
    Comentariu sters de utilizator (Luni, 23 martie 2015, 9:11)

    [anonim]

  • +2 (4 voturi)    
    Amestecate (Luni, 23 martie 2015, 9:56)

    Ochii_pe_voi [utilizator]

    Asta a fost mafiot portocaliu, apoi a migrat la ceilalti hoti. Toate partidele cu radacini in FSN, plus UNPR, UDMR , sunt gasti de mafioti pus pe furat.


Abonare la comentarii cu RSS
Contributors
Euractiv


Proiect sustinut de Fundatia Konrad Adenauer
Proiect finantat de Uniunea Europeana
Proiectul "Implicare si simplificare. Instrumente online in sprijinul luptei anticoruptiei" este finantat de Uniunea Europeana prin Programul Facilitatea de Tranzitie 2007/19343.01.11 - Consolidarea sprijinului societatii civile in lupta impotriva coruptiei.

Aceasta sectiune nu reprezinta in mod necesar pozitia oficiala a Comisiei Europene. Intreaga raspundere asupra corectitudinii si coerentei informatiilor prezentate revine initiatorilor.

Pentru eventuale informatii si sesizari legate de proiectele PHARE contactati: cfcu.phare@mfinante.ro

Pentru informatii despre celelalte programe finantate de Uniunea Europeana in Romania, cat si pentru informatii detaliate privind aderarea Romaniei la Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati adresa web a Centrului de Informare al Comisiei Europene in Romania.
Dosare inchise cu sentinte definitive
Sesizarea ta aici

Ai cunostinta de un act de coruptie? Ne poti trimite aici informatii despre acesta, precum si fisiere audio, video sau documente legate de caz.


Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.



powered by
developed by