Elena Udrea: Nu există niciun alt fel de probă decât denunţurile. Denuntatorii sunt in libertate, Udrea este arestata

de R.M.     HotNews.ro
Joi, 26 februarie 2015, 13:10 Dosare Anticoruptie


Elena Udrea acuza faptul ca intreg probatoriul in cazul sau in dosarul Gala Bute, in care a fost arestata preventiv 30 de zile, este format din denunturi si toti denuntatorii sunt pusi in libertate.

"Punctul de vedere al acuzatorilor (manifestat prin referatul DNA) este omniprezent in spatiul public, are loc o condamnare mediatica, in timp ce varianta apararii nu se aude si nu se vede deloc. Nici macar declaratia facuta de Udrea in fata instantei. ¬#¬Kafka¬", concluzioneaza aceasta, pe pagina sa de Facebook si semnat "Echipa de comunicare".

Descriind mecanismul in dosarul Gala Bute, in viziunea sa, Elena Udrea afirma ca "exista informatii si indicii foarte clare ca denuntatorii impotriva Elenei Udrea (...) s-au pus de acord asupra declaratiilor si au incercat sa influenteze ancheta".

"Stefan Lungu sustine ca s-a pus de acord cu Gardean in decembrie 2014 asupra declaratiilor; Ana Maria Topoliceanu a facut presiuni asupra lui Tudor Breazu pentru a-i confirma denuntul; exista un denunt colectiv (caz unic in practica penala) in care este amintit si numele Elenei Udrea. Mai mult, aproape toti denuntatorii si-au schimbat declaratiile initiale. Toti acesti oameni sunt liberi (chiar daca exista articol care prevede arestarea preventiva a celor care doresc si pot sa influenteze desfasurarea anchetei), iar Udrea este arestata", scrie ea.

Elena Udrea a primit miercuri un nou mandat de arestare preventiva pentru 30 de zile, de aceasta data in dosarul Gala Bute, a decis Inalta Curte de Casatie si Justitie. Udrea urmeaza sa fie dusa in arestul central al Politiei Capitalei. Fostul ministru se afla deja in arest la domiciliu in dosarul Microsoft. Hotararea instantei nu este definitiva si poate fi atacata de avocatii Elenei Udrea. Procurorii DNA o acuza pe Elena Udrea de trei infractiuni de luare de mita in dosarul Gala Bute. Udrea a fost audiata marti in acest dosar, la sediul Directiei Nationale Anticoruptie.






Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.



























1618 vizualizari

  • +1 (7 voturi)    
    Comentariu sters de utilizator (Joi, 26 februarie 2015, 13:19)

    [anonim]

    • -2 (2 voturi)    
      Se dooreste executarea ei de catre SRI_DNA (Joi, 26 februarie 2015, 19:55)

      Cristiann80 [utilizator] i-a raspuns lui

      Nu inteleg de ce se ocoleste adevarul si nu spune nimeni raspicat ca nu sunt probe, sunt niste depozitii facute de niste infractori, penali spagari.
      Secretarul se stat a luat geanta cu bani, da? I-a adus-o alt spagar acolo in minster si s-au dus intr-o sala de sedinta. Deci au traversat tot ministerul, au trecut de securitate, de portar, de secretara, de functionarii de acolo, totul in ziua mare, da? Atunci unde sunt dovezile, acolo sunt camere de filmat. Nu vedeti ca totul este o incenare?
      De ce nu s-a autodenuntat acum 5 ani Secretarul de stat cand i s-a dat mita in minister? Asa le-a zis Udrea, sa anunte imediat DNA ca se vine cu mita la minister, corect?
      Vine unul cu o geanta neagra, de unde stim ce era in geanta? Mai frate, totul e telenovela de proasta calitate. Si toti penalii ii arunca Udrei spagile lor, ca asa le dicteaza procuroii presati de altii sa o execute pe Udrea! Treziti-va, altfel puteti fi saltati si voi! EVZ treci la treaba, dezbate punct cu punct abuzurile!
      • -1 (1 vot)    
        Raspunde-ne, Kovesi !!! (Joi, 26 februarie 2015, 22:04)

        Anonimul venetian [anonim] i-a raspuns lui Cristiann80

        Kovesi, i-a dat Cocos 500.000 lui Ghita la ordinul lui Coldea ?

        Kovesi, de ce trebuia Radu Moraru sa se duca la Niro sa dea 50% din postul tv ?

        Kovesi, de unde aveai bani sa ii dai lui Mircea Badea salariu ca la Dan Voiculescu ?

        Kovesi, a fost Maior informat de ilegalitatile pe care Ghita si Vladescu le comiteau in Bruxelles, si ulterior cind Guccifer a dezvaluit mesajul prin care era anuntat de reteaua de coruptie, acesta l-a avertizat pe Guccifer ?

        Kovesi, continui sa primesti ordine de la Coldea, asa cum primea si Bica, ca sa fabrici, ticluiesti si sa manipulezi dosare in functie de interesele acestuia si ale asociatilor sai Microsoft, RSC, Asesoft, Teamnet, etc. ?

        Kovesi, daca tot o bagi la Tubulatura pe Udrea in baza unor denunturi, de ce nu il bagi si pe Coldea si pe tine in aceeasi baza … plus ca la voi exista si probe directe pe care nu stiti cum sa le mai ascundeti … nu mai puteti sterge urmele oricit incercati !
      • 0 (0 voturi)    
        Probele le apreciaza doar judecatorul... (Joi, 26 februarie 2015, 22:05)

        Fanfan la tulipe [utilizator] i-a raspuns lui Cristiann80

        ...nu comentatorii platiti de pe net...Justitia se face de organele judiciare, nu la TV, pe facebook, etc...
  • +2 (4 voturi)    
    Drum bun (Joi, 26 februarie 2015, 14:04)

    CititorulComentator [utilizator]

    Toti v-ati adunat in grupuri infractionale organizate sa praduiti tara. Meritati mult mai rau, intrebati-l pe Tepes...
  • 0 (2 voturi)    
    la fel a spus si A Nastase si PSDul lui! (Joi, 26 februarie 2015, 20:25)

    lili [anonim]

    Si totusi A Nastase a fost condamnat, ba mai mult Motivarea ICCJ arata:
    "Inalta Curte de Casatie si Justitie a transmis motivarea sentintei in dosarul Trofeul Calitatii in care Adrian Nastase a fost condamnat la doi ani de inchisoare cu executare. Magistratii ICCJ Ionut Matei si Ioana Bogdan sustin ca procurorii au dovedit ca fostul premier si-a folosit influenta pentru a obtine finantarea ilegala a campaniei electorale prezidentiale din 2004. Cei doi judecatori sustin ca pedepsirea cu inchisoare a lui Nastase trebuie sa reprezinte un puternic semnal de alarma pentru politicieni care trebuie sa constientizeze ca nu sunt mai presus de lege. In motivare este consemnata si opinia separata a judecatoarei Cristina Rotaru, care a fost de parere ca Nastase trebuie achitat pentru ca procurorii nu au demonstrat suficient vinovatia acestuia.
    Din motivarea instantei: in acest context, pedepsele aplicate trebuie sa inhibe pe toti cei care ar fi tentati sa intre in relatii dincolo de limitele legii cu reprezentantii clasei politice;
    Toate aceste date reprezinta o dovada suplimentara ca Trofeul Calitatii, ca sursa de finantare a campaniei electorale a inculpatului Nastase, a fost o "afacere de casa" a PSD."
    http://anticoruptie.hotnews.ro/stiri-anticoruptie-11858894-motivarea-instantei-fost-condamnat-adrian-nastase-doi-ani-inchisoare-executare-dosarul-trofeul-calitatii-coruptia-clasei-politice-din-romania-personificata-2004-adrian-nastase-nu-mai-poate-tolerata-ia.htm

    Aveti aceleasi bube PENALE: trafic de influenta, forma mascata de colectare de fonduri ptr campanii electorale, mita.
    Obisnuiti-va cu celula nerenovata si cu WCul turcesc(cum au majoritatea locuitorilor din Plescoi, nu?), aveti de stat acolo...


Abonare la comentarii cu RSS
Contributors
Euractiv


Proiect sustinut de Fundatia Konrad Adenauer
Proiect finantat de Uniunea Europeana
Proiectul "Implicare si simplificare. Instrumente online in sprijinul luptei anticoruptiei" este finantat de Uniunea Europeana prin Programul Facilitatea de Tranzitie 2007/19343.01.11 - Consolidarea sprijinului societatii civile in lupta impotriva coruptiei.

Aceasta sectiune nu reprezinta in mod necesar pozitia oficiala a Comisiei Europene. Intreaga raspundere asupra corectitudinii si coerentei informatiilor prezentate revine initiatorilor.

Pentru eventuale informatii si sesizari legate de proiectele PHARE contactati: cfcu.phare@mfinante.ro

Pentru informatii despre celelalte programe finantate de Uniunea Europeana in Romania, cat si pentru informatii detaliate privind aderarea Romaniei la Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati adresa web a Centrului de Informare al Comisiei Europene in Romania.
Dosare inchise cu sentinte definitive
Sesizarea ta aici

Ai cunostinta de un act de coruptie? Ne poti trimite aici informatii despre acesta, precum si fisiere audio, video sau documente legate de caz.


Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.



powered by
developed by