​Stire actualizata

VIDEO Elena Udrea a primit mandat de arestare pentru 30 de zile in dosarul Gala Bute. Udrea a fost dusa in arestul Politiei Capitalei

de Alina Neagu     HotNews.ro
Miercuri, 25 februarie 2015, 15:00 Dosare Anticoruptie


Elena Udrea
Foto: Agerpres
Elena Udrea a primit miercuri un nou mandat de arestare preventiva pentru 30 de zile, de aceasta data in dosarul Gala Bute, a decis Inalta Curte de Casatie si Justitie. Udrea urmeaza sa fie dusa in arestul central al Politiei Capitalei. Fostul ministru se afla deja in arest la domiciliu in dosarul Microsoft. Hotararea instantei nu este definitiva si poate fi atacata de avocatii Elenei Udrea. Procurorii DNA o acuza pe Elena Udrea de trei infractiuni de luare de mita in dosarul Gala Bute. Udrea a fost audiata marti in acest dosar, la sediul Directiei Nationale Anticoruptie.

Ora 16:35
Elena Udrea a ajuns in arestul Politiei Capitalei. Din masina, aceasta le-a aratat ziaristilor mainile incatusate.

Ora 15:50: Politistii au ajuns la locuinta Elenei Udrea. Fostul ministru va fi dus in arest.

Elena Udrea a mai petrecut o saptamana in arestul Politiei Capitalei dupa ce a fost arestata preventiv in dosarul Microsoft, in care procurorii o acuza de trafic de influenta. Fostul ministru a fost plasat in arest la domiciliu dupa ce avocatii sai au contestat decizia instantei.



  • Elena Udrea la ICCJ: Stiam ca Dorin Cocos finanta campaniile PDL

Elena Udrea a declarat in premiera miercuri dimineata, la Inalta Curte de Casatie si Justitie, in asteptarea unei decizii a magistratilor, ca "Stiam ca Dorin Cocos finanta campaniile PDL, asta stiam, dar nu stiam exact ce si cu ce suma. Nu este un secret, asa se finanteaza campaniile electorale, de ce va faceti toti ca nu stiti? Toata clasa politica, toata presa si toata lumea se preface ca nu stie cum se finanteaza campaniile. Intrebati-i pe domnul Iohannis, pe domnul Ponta, ei cum si-au finantat campaniile? La fel."

Udrea a mai spus, in asteptarea deciziei instantei supreme, ca este mandra de ceea ce a facut ca ministru si ca a fost "un ministru bun", chiar daca "a facut greseli". Udrea a mai adaugat ca are "curajul sa spuna ceea ce altii nu au spus".

Procurorii DNA au sustinut, in referatul privind cererea de arestare preventiva a Elenei Udrea in dosarul Microsoft, ca Partidul Democrat Liberal a fost unul dintre beneficiarii sumelor de bani platite in cadrul licentelor Microsoft.

  • De ce o acuza procurorii pe Elena Udrea in dosarul Gala Bute

Cererea DNA privind incuviintarea arestarii preventive in dosarul "Gala Bute" fusese aprobata luni de plenul Camerei Deputatilor cu 170 de voturi "pentru" si 118 "impotriva".

Si solicitarea procurorilor de incepere a urmaririi penale a fostului ministru a fost avizata cu 218 voturi "pentru" si 76 "impotriva".

Initial, Elena Udrea a fost acuzata de abuz in serviciu, tentativa la folosirea de documente ori declaratii false, inexacte sau incomplete pentru obtinerea pe nedrept de fonduri din bugetul Uniunii Europene, folosire a influentei in scopul obtinerii de foloase necuvenite, luare de mita. Ulterior, DNA a pus-o sub acuzare si pentru trei infractiuni de luare de mita in dosarul Gala Bute, acesta fiind motivul pentru care a fost solicitata arestarea preventiva.

Procurorii DNA sustin ca "In 2010, Elena Udrea a primit in mod indirect, pentru sine si pentru altul, mai multe foloase materiale de la reprezentantii SC Termogaz Company SA, pentru a aproba finantarea la timp a contractelor de lucrari incheiate de aceasta societate cu mai multe unitati administrativ teritoriale in cadrul programului 'Schi pentru Romania'. La 24 august si 20 decembrie 2010, SC Termogaz Company a transferat suma totala de 695.367,06 lei in patrimoniul lui Stefan Lungu, consilierul personal al ministrului, prin intermediul mai multor contracte fictive de achizitie, prin care o societate controlata de intermediar a fost interpusa in raporturile dintre Termogaz Company si furnizorii obisnuiti ai acesteia. Suma mentionata reprezinta 10% din valoarea platilor efectuate de minister catre UAT Cavnic si UAT Borsec in contul lucrarilor efectuate de SC Termogaz Company."

Potrivit DNA, Stefan Lungu ar fi folosit banii astfel obtinuti partial in interes personal, iar partial, la cererea ministrului Udrea, pentru plata unor servicii de publicitate si monitorizare a mediului online de care au beneficiat aceasta si partidul din care facea parte aceasta.

A doua infractiune de luare de mita are legatura cu platile efectuate de Compania Nationala de Investitii catre SC Consmin SA.

A treia infractiune de luare de mita este in legatura cu finantarea de catre MDRT a contractelor incheiate de Termogaz Company SA si SC Kranz Eurocenter SRL cu UAT Lupeni si UAT Petrosani.






Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.





























22843 vizualizari

  • -7 (65 voturi)    
    poate o viziteaza base si aici (Miercuri, 25 februarie 2015, 15:02)

    jackalphonse [utilizator]

    si uita sa plece...
    hai Udea, sigur poti sa l torni si pe el. cand o sa vina condamnarea, o sa vinzi tot ce ai
    • +9 (49 voturi)    
      ură , ură , (Miercuri, 25 februarie 2015, 15:21)

      ionamaru [utilizator] i-a raspuns lui jackalphonse

      ură ! Poate vorbești din experiența , amice . Te înțeleg , ai auzit știrea la Rtv, A3 ...
      • +6 (38 voturi)    
        De cand le-a spus Base sa nu mai fure, il urasc! (Miercuri, 25 februarie 2015, 15:27)

        AnticoruptieinRomania [utilizator] i-a raspuns lui ionamaru

        Ramane cum am vorbit. Elena Udrea e sefa penalilor din politica romaneasca iar boborul vampirizat trebuie saturat cu sange de blonda...
        • +16 (38 voturi)    
          Deci pentru Voiculescu nimic, ptr EU arest! (Miercuri, 25 februarie 2015, 15:57)

          AnticoruptieinRomania [utilizator] i-a raspuns lui AnticoruptieinRomania

          Prejudiciul la Voiculescu a fost de 60 de milioane de euro,, la EU e vorba de cateva milioane fara dovezi concrete. Pana a intrat la puscarie Voiculescu a atacat justitia, de la procurori la judecatori, de la DNA la ANI si invers, a coordonat referendumui de demitere a presedintelui, practic a condus Romania prin USL. N-a fost incarcerat nici macar o zi in 8 ani de tergiversare a dosarului. A fost liber ca si ceilalti inculpati in acest dosar.
          Daca asta mai e justitie, eu spun pas...
          P.S. Intre timp, fumigenele privind cumnatul lui Ponta si implicarea lui Ghita si-au facut efectul. Dreptate pentru toti...:)
          • +6 (28 voturi)    
            Ce mai urasc.. (Miercuri, 25 februarie 2015, 16:32)

            MyGame [utilizator] i-a raspuns lui AnticoruptieinRomania

            Ce mai urasc comparatiile! Fiecare cu procesul lui..... Pana mai ieri, hai DNA ca esti bun, astazi nu mai e, hai sa-l inchidem ca la Voiculescu a fost altfel. Iar nu va dau sefii de lucru si va apucati de aberatii? Stie cineva ce este in dosar? Reprezinta sau nu un pericol? Cred ca in aceste zile prin declaratiile date a facut mult rau justitiei, statului de drept si Romaniei. De doua saptamani striga ca vor sa ii inchida gura dar nu spune nimic. Imi pare rau de Basescu pe care l-am votat mereu, ca a sustinut si sustine o penala. Sper sa nu fie ca in proverbul " spune-mi ce prieteni ai, ca sa-ti spun cine esti"!
            • +5 (15 voturi)    
              Zau? DNA nu poate lucra diferit! (Miercuri, 25 februarie 2015, 18:13)

              AnticoruptieinRomania [utilizator] i-a raspuns lui MyGame

              Eu n-am spus ca DNA nu e buna, ci ca in cazul acesta are un inceput de abuzuri, nemaivazute pana acum. 8 cereri de arestare doar pe baza unor denunturi, fara probe zdrobitoare, da de banuit. La Voiculescu erau probe beton si a stat acasa 8 ani, facand Romania praf. Justitia trebuie sa fie uniforma pentru toti.
              Nu cred ca l-ai votat pe Traian Basescu facand-o penala pe Elena Udrea fara sa fie condamnata. Cred ca esti doar un uselist (PSDist sau PNList) de ultima speta, ce se vrea baiat destept dar e numai naiv!...:) Mai trage odata, bolsevicule! :)
              • +1 (11 voturi)    
                Mareane esti naiv.. (Miercuri, 25 februarie 2015, 18:55)

                MyGame [utilizator] i-a raspuns lui AnticoruptieinRomania

                Mai Mareane, esti frustrat si asta este doar vina ta! Ca este penala sau nu vom vedea, pana una alta, este arestata! Dar tu ai vazut dosarul sa spui ca nu este? Compari un DNA de acum opt ani cu unul de acum? Atat de naiv esti sa crezi ca nu stia de unde are Cocos bani sa-i cumpere genti? Da, am votat Basescu si nu o sa-mi para rau niciodata! Acum nu trebuie sa fiu si fanul femeilor lui! Stiu, ai sa-mi raspunzi, nu ai sa rezisti, cunosc genul, frustrarea e mare!
                • 0 (0 voturi)    
                  As vrea sa spun ca nu e bine ca au arestat-o (Joi, 26 februarie 2015, 10:29)

                  Wizard of Oz [utilizator] i-a raspuns lui MyGame

                  As vrea...dar nu pot!!!!
                  Pentru ca-mi face o imensa placere sa o vad in catuse.
                  Zambeste eroic, arata spirit de fronda, se da martira politicii romanesti....
                  dar stim toti ca este doar tot un fel de Crudutza, Pamfile, Guresoaie, etc.(vezi lotul prostituatelor de lux) doar ca se vinde muuuuult mai scump.
                  Hai sa vedem cat o sa se mai tina tare.
                  Cand o sa inteleaga ca si pe Basescu l-au lasat toti din brate (deh, ordin mai de sus) si ca nu poate sa o ajute cu nimic, o sa se ajute singura si o sa scrie romane la DNA.
                  Doamne, ce-mi place !!!!!
        • +4 (10 voturi)    
          ...așa-i , mareane , (Miercuri, 25 februarie 2015, 17:57)

          ionamaru [utilizator] i-a raspuns lui AnticoruptieinRomania

          ,, boborul vampirizat trebuie săturat ( ȘI ) cu sânge de blondă " . n-am săturat numai ..de varani !
          Rămâne cum am stabilit ; peste românica , a căzut din cer o gâscă friptă - odata la o mie de ani - ! !
          MARELE pnl+ usl , stau pe TĂCUTE la masă ,
          Întrebarea-i , le-o ajunge una ?
        • +1 (1 vot)    
          nu e ura, este satisfactie (Joi, 26 februarie 2015, 15:46)

          jackalphonse [utilizator] i-a raspuns lui AnticoruptieinRomania

          tu nu te ai saturat sa fii furat de echipele psd si basiste? eu da!
      • +1 (9 voturi)    
        Daca la A3.... (Miercuri, 25 februarie 2015, 18:46)

        newlook [utilizator] i-a raspuns lui ionamaru

        Daca la A3 se da stirea ca procrearea se face in urma unei relatii sexuale, sa nu-i crezi. Basescu ti-a spus ca puradeii sunt adusi de barza !
    • +8 (22 voturi)    
      Istoria "Elenelor" se repeta... (Miercuri, 25 februarie 2015, 15:42)

      jaffu [utilizator] i-a raspuns lui jackalphonse

      Sa fie un blestem al neamului romanesc "Elenele" de sorginte indoielnica ajunse in varful piramidei?"Carol al II lea era în stare să sacrifice orice pentru amanta sa. Ataşamentul său faţă de ea a fost explicat prin cauze fizice: bine dotat de la natură, regele cu greu îşi putea găsi o parteneră care să-l rabde. Când a dat de Elena Lupescu (despre care se zice că ar fi fost mai înainte să-l cunoască pe rege, dacă nu prostituată de bordel, cel puţin damă de consumaţie pentru ofiţeri) Carol al II lea nu şi-a mai dorit altă femeie. Cert este că Elena Lupescu ştia să-l manipuleze pe rege.Când a fugit din România în 1940, Carol al II lea a luat-o cu el pe Elena Lupescu şi nu s-a mai despărţit de ea până la moarte. Au fost însoţiţi în exilul lor de fostul mareşal al Palatului, Ernest Urdăreanu (poreclit de contemporani Murdăreanu pentru rolul său în marea corupţie). Generalul Gavrilă Marinescu, un intim al camarilei regale, îi spunea lui Constantin Argetoianu că regele, Elena Lupescu şi Ernest Urdăreanu „făceau figuri în trei” şi că nu doar regele era infidel şi se culca cu diverse prostituate, dar şi Elena Lupescu îşi înşela regalul amant ori de câte ori avea ocazia."Se pare ca peste nu mult timp,textul din ghilimele va fi actualizat pentru Elena contemporana si partenerii ei(probabil nu atat de dotati);si probabil ca tovarasa se va rasuci la Ghencea(?) de invidie...
      • -1 (9 voturi)    
        Elena Cuza merge? (Miercuri, 25 februarie 2015, 17:41)

        LiviuIordache [utilizator] i-a raspuns lui jaffu

        Vad ca toti analfabeti stiu istorie acum. De Elena Cuza ai auzit? Vezi ca e si un Liceu in Bucuresti (probabil n-ai fi primit acolo nici ca ingrijitor), Elena Doamna, fost Scoala Centrala de fete, fost "Zoia Kosmodemianskaia".
        Noi nu stim sa scriem o cerere si facem trimiteri la ce ne spune Mircea Badea...
        • +1 (3 voturi)    
          "Wrong way" cum ar zice englezul (Miercuri, 25 februarie 2015, 21:10)

          jaffu [utilizator] i-a raspuns lui LiviuIordache

          Stimate domn,tu ai inteles ca toti cei care poarta numele de Liviu sunt imbecili?Sau toti cei care se numesc Traian sunt hahalere?Ori toate cele strigate Elena sunt jartele penale?Ar fi o colosala lipsa de logica si,in acelasi timp,o mare nedreptate pentru cei care poarta cu cinste si demnitate un nume sau altul. Si apropo de gramatica: "toti analfabeti" se scrie "toti analfabetii".
  • +1 (35 voturi)    
    Am mai facut gestul cu degetul la nas (Miercuri, 25 februarie 2015, 15:11)

    Con_stan_tin [utilizator]

    sau deja s-a înmuiat și îi toarnă pe toți numai să scape?
    • +3 (7 voturi)    
      ... nu am mai vazut dar ... (Miercuri, 25 februarie 2015, 18:03)

      Observatore [utilizator] i-a raspuns lui Con_stan_tin

      ... sunt tot mai multzi care au si ei mincarimi dar in alta parte ... .
  • -6 (36 voturi)    
    deja e obisnuita, e puternica, n-o sperie nimic! (Miercuri, 25 februarie 2015, 15:13)

    lili [anonim]

    Celula a ramas rezervata, poate are noroc si de ceva imbunatatiri!
    Dupa ce EU s-a plans de conditiile INUMANE(cat de UMANE sunt, Dna Udrea, conditiile din scolile romanesti cu WC in curte sau in spitalele romanesti care stau sa cada si pline de igrasie, cu oamenii inghesuiti ca sardelele cate 2 in pat?!) Ministerul public a cerut bani zilele trecute pentru a cumpara saltele noi DORMEO si lenjerii de LUX Jaquard, ca sa stea dna Udrea in conditii "umane"!
    Propun sa o intrebe ce mai doreste, eventual sa o astepte la sosire cu un Channel 5, asa de primirea ce-o merita, nu?!!

    In continuare, majoritatea scolilor din mediul rural raman cu WCul in curte si cu haznaua descoperita-pericol public, de ele nu ii pasa nimanui.
    Iar spitalele construite tot acum 50 de ani stau sa cada, ce conteaza, dna EU nu va ajunge niciodata intr-un spital romanesc, ea merge la AKH Viena.
    Puscariile beneficiaza de mai multa atentie in ultimul timp, de cand cu plimbarile E Udrea prin aresturile patriei!
    • -3 (21 voturi)    
      Lili, iar a sunat Leonard Orban! (Miercuri, 25 februarie 2015, 15:38)

      AnticoruptieinRomania [utilizator] i-a raspuns lui lili

      Te roaga ca dupa acest comentariu sa-ti iei liber pana maine cand intri in tura de dimineata de la orele 7. Betivul a mai adaugat ca la casierie au ajuns banii de la Nini Sapunaru din vamile de Vest. Maine iei bani din Sud. Apoi iei o teapa, ca deobicei...:)
    • +7 (21 voturi)    
      Comentariu sters de utilizator (Miercuri, 25 februarie 2015, 16:13)

      [anonim] i-a raspuns lui lili

      • -2 (6 voturi)    
        nu sunt imbecili! (Miercuri, 25 februarie 2015, 20:19)

        lili [anonim] i-a raspuns lui

        Sunt cei din "Echipa de comunicare" a EU, care fac eforturi disperate pe forumuri sa spele imaginea de "cea mai corupta persoana" a EU, cum zicea chiar ea ca este vazuta!!!
        Oamenii astia nu cred nimic din ce scriu, nu pot justifica nicicum de ce o apara atat, dar ei isi fac treaba, sunt probabil bine platiti!
        Ei stiu una si buna: Nastase a primit bani in campania din 2004, Traian Basescu jubila spunandu-ce ca l-au DENUNTAT colegii lui, iar acum acelasi TB se plange ca NU exista dovezi impotriva EU, exista numai denunturi de la apropiatii EU si acelasi TB nu stie nimic despre BANII ajunsi la campania lui prezidentiala din 2009, bani proveniti din MITA, la fel ca in cazul Adrian Nastase, care a facut puscarie ptr asta!!
        Oamenii astia de pe forum care dau MINUSURI sunt de acelasi calibru, ei o apara pana-n panzele albe pe EU, numai ca marea majoritate a romanilor, adica nu cei 4% cat au mai votat cu PMP in sondajul din Februarie 2015 abia asteapta sa o vada la puscarie, chiar EU a spus cand s-a referit la conditiile de detentie din arestul preventiv, EU a zis ca dincolo de satisfactia opiniei publice sa-i vada pe corupti la arest, exista conditii inumane acolo.
        Deci EU recunoaste ea singura ca opinia publica abia asteapta sa o vada cu catuse si apoi la Targsor!
    • +11 (13 voturi)    
      Majoritatea scolilor (Miercuri, 25 februarie 2015, 16:53)

      KostasP [utilizator] i-a raspuns lui lili

      Din mediul rural stau cu wc in curte pt ca primarii fura ca-n codru si nu le mai ajung banii si pt imbunatatiri. Nici consatenii nu pun mana de la mana sa faca ceva, desi ar fi spre binele propriilor odrasle. Acelasi lucru si in spitale, cu directorii/managerii care fura toate fondurile. Pe ce lume traiesti madam lili? Ne lasi cu frustrarile astea de doi lei? Mai pune mana si informeaza-te cum stau lucrurile.
    • +3 (15 voturi)    
      e.u. cu litere mici (Miercuri, 25 februarie 2015, 17:13)

      spectator47 [utilizator] i-a raspuns lui lili

      atat merita,s-a gandit cand erea ministrul dezvoltarii sa investeasca in scoli sa nu mai auzim de copii inecati in fosele septice din curtea scolii sa zica mersi ca are wc turcesc cu apa curenta nu este expusa sa moara inecata intrun bazin cu kakat cu toate ca asa ceva ii place si a mancat tot timpul de cand a intrat in politica mare pe usa din dos - de la pitipoanca de discoteca din Herastrau a ajuns ministru,sef de partid etc...milionara in euro: o cred este f. greu sa te muti din penthouse la celula de 3x3m dar si asa societatea ii ofera prea mult tot ce a facut ptr Romania a fost sa fure ,sa minta si sa insele.
      Nu mai prostesti pe nimeni apropo jumate din padurea si lacul Comana (Giurgiu) pe numele cui este acum? - cealalta parte erea pe numele lui Dan Iosif -marele revolutionar al lui ilici,ce mai faci cu hotelurile din statiunea Herculane -saraca si cinstita -sa te f... cainii!
      Sunt multe de spus dar nu vreau sa plictisesc.
  • +1 (25 voturi)    
    Asta-i buna... (Miercuri, 25 februarie 2015, 15:14)

    Tati [anonim]

    De cand judecatorii pun sub arest si personaje de basm ?" Alba ca zapada" nu trebuie murdarita !
    Halal justitie !
  • -2 (52 voturi)    
    Inca un abuz (Miercuri, 25 februarie 2015, 15:18)

    Cristiann80 [utilizator]

    Inca un abuz. Inca o bataie de joc. Fara dovez, doar cu niste turnatoii, fara probe, fara fimari, fara stenoframe, fara flafrant, Udrea este iar retinuta. Presupuse fapte si atat. Oare mafia din ICCJ si DNA nu stie ca darea de mita fara dovezi nu este luata in serios?! Nicio infractiune care i se pune in spinare, nu este dovedita. Ori, aceste infractiuni au fost facute chiar de cei care au luat mita, mintind ca prin tot felul de cai ajungeau la Udrea, este deja o mare problema. Justitia se indeparteaza de adevar, nu vrea sa auda de dovezi, acuza, condamna , retine fara probe. Traim intr-o tara care n-a iesit din tiparele comunismului! Iata ce scoala ave, ce procurori avem, ce judecatori, iata cum niste indoctrinati executa oameni FARA PROBE.
    • +2 (36 voturi)    
      Ai vazut semnul (Miercuri, 25 februarie 2015, 15:26)

      Laur [anonim] i-a raspuns lui Cristiann80

      Ti-a facut semnul pe nas Udrea si ai inceput sa scrii?
    • +3 (35 voturi)    
      Lenutzo... (Miercuri, 25 februarie 2015, 15:30)

      danright [utilizator] i-a raspuns lui Cristiann80

      postarea asta ai scris-o de pe tableta in drum spre arest?
      De obicei scrii ingrijit si fara typo-uri. Acum nu prea esti in apele tale.
      Deh, mai fata!
      E bine sa ai bani, dar nici cei de la care i-ai furat nu trebuie sa ramana la cheremul unora ca tine. Pedeapsa e mai mult decat binevenita. Banii inapoi si cativa ani de facultate, ca sa ai vreme sa reflectezi la cele savarsite, ar putea sa fie de ajutor.
      La multi ani!
    • +4 (26 voturi)    
      Inca un buz... (Miercuri, 25 februarie 2015, 15:31)

      Hanonim [anonim] i-a raspuns lui Cristiann80

      Amice postac...ia apa in gura ca faci praf, acelasi mesaj l-ai postat si pe gandul.info, mai schimba dreaq stilul sau nu mai ai inspiratie?
    • +7 (29 voturi)    
      Stai linistit! (Miercuri, 25 februarie 2015, 15:33)

      AnticoruptieinRomania [utilizator] i-a raspuns lui Cristiann80

      Scapa la apel, ca data trecuta! Toata lumea spune asta, ma refer la oameni ca avocatul Daniel Fenechiu sau ca Liliana Nastase, care se pricep. Scapa la juriul de 5 judecatori de la ICCJ. Ai sa vezi! Iar atunci DNA va avea o mare problema de credibilitate, in conditiile in care ultimele actiuni cu Ghita si Ponta au fost doar niste fumigene...
      • +1 (1 vot)    
        sa mori tu?! (Miercuri, 25 februarie 2015, 22:36)

        liviu_ [utilizator] i-a raspuns lui AnticoruptieinRomania

        tu te bucuri ca dna sa-si piarda din credibilitatea doar pt o blonda? frate iti dau eu 200 lei dute la curve sa te racoresti!

        DNA acuza, judecatorii accepta sau resping acuzatiile... daca au acceptat inseamna ca sunt niste dovezi...

        PS: nu dna isi peirde credibilitatea in cazu asta ci judecatorii...
    • +3 (27 voturi)    
      Nu plange iubitorule de Udrea.. (Miercuri, 25 februarie 2015, 15:33)

      Alo? [utilizator] i-a raspuns lui Cristiann80

      Justitia e independenta, ba!

      I_N_D_E_P_E_N_D_E_N_T_A
    • -2 (22 voturi)    
      Esti in completul de judecata? (Miercuri, 25 februarie 2015, 15:35)

      George [anonim] i-a raspuns lui Cristiann80

      Cunosti in detaliu , ai citit dosarul DNA in cauza, sau esti doar un fan Udrea-Basescu? A propos, te-ai sesizat la fel in cazul Nastase? Ai idee in ce a constat probatoriul considerat atunci suficient?
      • +7 (15 voturi)    
        Nastasa a fost aresta ... (Miercuri, 25 februarie 2015, 15:55)

        io [anonim] i-a raspuns lui George

        ... doar dupa ce sentinta a ramas definitiva.
        • +4 (18 voturi)    
          Au vrut sa evite (Miercuri, 25 februarie 2015, 16:42)

          aniod [utilizator] i-a raspuns lui io

          tentativa de suicid a lui Udrea.
  • +15 (31 voturi)    
    S-a furat prea mult (Miercuri, 25 februarie 2015, 15:21)

    Maniu [utilizator]

    nu mai putem suporta acest sistem mafiotizat plin de incompetenti vulgari pus pe jaf. Nicio calitate, none, n-o recomanda sa fie ministru. O astept pe Ambramburica, o alta rau-facatoare notorie.
  • +5 (35 voturi)    
    Pot sa zic ca ma bucur (Miercuri, 25 februarie 2015, 15:23)

    Laur [anonim]

    Si ce bine ii sta. Abia astept, chiar daca va fi peste 5 ani, acea condamnare definitiva . Dar sa fie de vreo 10 ani.

    Apropo de lipsa feonului in puscarii: de obicei puscariasii erau tunsi.... Asteptam si aici acelasi tratament.
    • +2 (14 voturi)    
      Curiozitate (Miercuri, 25 februarie 2015, 16:14)

      Laur [anonim] i-a raspuns lui Laur

      As fi curios de ce primesc negative. A, am inteles, postacii Udrei imi dau.
  • -3 (25 voturi)    
    As, mon cher, da' stii ca-mi placi! (Miercuri, 25 februarie 2015, 15:25)

    EU [anonim]

    Nu e adevarat ce vedeti. Vi se pare, tocmai pupila lui TB? Nu se face, pardon! La domiciliu, mon cher! Cu spa, cu foen....., nu se poate cu asemenea printipuri!
  • -2 (30 voturi)    
    saracuta (Miercuri, 25 februarie 2015, 15:26)

    giac [anonim]

    Iar o sa ni se vaite pe facebook ca i au luat sutienul si au perchezitionat-o la pielea goala . Si ca i s-a furat gumele din geanta .Si ca au bagat-o in celula cu o prstituata adevarata....
  • +5 (31 voturi)    
    Avem procurorii poolii, (Miercuri, 25 februarie 2015, 15:28)

    dan [anonim]

    Cocos, Pescariu si toti ceilaltiu implicati in furaciuni si mita la toate nivelele stau acasa iar pe blonda o tavalesc cum vor ei.
    Sunt de acord cu independenta justitiei dar cand construiesti din cacat politisti si apoi procurori (marii procurori DNA) care transpira informatiile din dosare numai pentru a alimenta cancan-ul de rahat di romanica iti dai seama ca justitia este deja un subiect desuet in aceasta tara.
    Noi nu avem foarte clara definitia masurii si de aceea suntem in acest stadiu de dezvoltare.
    • +9 (23 voturi)    
      Reminiscențe ceaușiste (Miercuri, 25 februarie 2015, 16:11)

      Harald [anonim] i-a raspuns lui dan

      Așa era pe vremea lui Ceaușescu, procurorii te arestau în funcție de cât de necooperant erai, nu în funcție de ce făcusei.

      La fel e și acum, numai Elena Udrea și Rudel Obreja sunt în arest, pentru că au fost necooperanți. Organizatorul șmenului Microsoft, Dinu Pescariu, a declarat întodeauna ce-au vrut procurorii să declare și a fost întotdeauna liber. Dar asta nu e justiție, e o glumă proastă
  • +2 (26 voturi)    
    Faina minuta instantei.. (Miercuri, 25 februarie 2015, 15:31)

    Alo? [utilizator]

    La abuzul in serviciu se face trimire si la art. 309 CP.

    "Faptele care au produs consecinţe deosebit de grave

    Dacă faptele prevăzute în art. 295,art. 297,art. 298,art. 300,art. 303,art. 304,art. 306 sau art. 307 au produs consecinţe deosebit de grave, limitele speciale ale pedepsei prevăzute de lege se majorează cu jumătate."

    Doamna Udrea va sta multa vreme la puscarie.
  • +19 (35 voturi)    
    udrea (Miercuri, 25 februarie 2015, 15:32)

    randunica [utilizator]

    ce e toata panarama asta.ba o aresteaza ba ai da drumu .o tara de circari!concret e vinovata aveti dovezi clare sau va bazati pe sifonari ca te apuca scarba de tot
  • +7 (11 voturi)    
    Sechestru+ Perchezitii (Miercuri, 25 februarie 2015, 15:59)

    vanea [anonim]

    De ce nu se fac perchezitii si sechestrari de bunuri pe avere, ca masura asiguratorie . Daca era in cauza un muritor de rind( locuitor)- nu cetatean-, imediat intra in aplicare aceasta masura............Vai de viata noastra, a celor care muncim pentru un ban cinstit. Toti vor merge acolo unde le este locul. AMIN !
  • +1 (11 voturi)    
    Inchisoare sau munca? (Miercuri, 25 februarie 2015, 16:04)

    Bogdan [anonim]

    Pai de ce sa-I bagam pe mafioti la inchisoare sis a-I intretinem tot noi?
    Eu as face asa: care este dauna in dosarul Microsoft, de exemplu? 700 mil euro. Ok, hotii, Cocos, Udrea, Blaga, Pinalti etc etc, formati voi frumos o firma, aveti 3 ani sa construiti autostrada Ploiesti-Comarnic. O terminati la timp, 5 ani fiecare, nu o terminati, 50 ani. Simplu si efficient.
  • +2 (12 voturi)    
    pai parca nu stia nimic din ce face sotul ei, nu? (Miercuri, 25 februarie 2015, 16:09)

    moromete [anonim]

    asa zicea madam udrea acum vreo 10 zile. totul separat, secret mare-mare, ei nu-i spunea nimeni nimic, ce vina avea ea mititica?

    acum vad ca stie multe de prin casa (normal).

    ma intreb cine mai pune botul la minciunile asteia. orice spune azi, poate schimba pe dos maine.

    mai rau ca puscariasii aia recidivisti.
  • +9 (23 voturi)    
    Vad ca sunt unii cu minusuri (Miercuri, 25 februarie 2015, 16:10)

    mr_mojo [utilizator]

    Cum ca biata ministresă ar fi hăituită de DNA; băieți, la noi se fura monocolor, toate culorile politice baga mâna. Dacă va place când o iau aia roșii, trebe sa vă placă și când o iau ceilalți; de furat au furat toți, nu vă faceți griji, se poate vedea în modul cum ne dăm în cap în comentariile de aici. Nici un popor normal nu ar freca timpul pe un site sa își dea cu părerea despre o hotărâre a justiției...
    Eu nu sunt nici cu unii, nici cu alții, dar îmi place când se face curățenie.
  • +6 (20 voturi)    
    sutienul (Miercuri, 25 februarie 2015, 16:14)

    vlad [anonim]

    I-as sugera sa-l lase acasa, sa nu mai trebuiasca sa-l scoata in public.
  • -1 (13 voturi)    
    dilema (Miercuri, 25 februarie 2015, 16:19)

    mct [anonim]

    dilema mea este: daca era arestata la domiciliu intr-un dosar iar acuma este arestata la politie in alt dosar, nu a incalcat conditiile arestului la domiciliu prin "plecarea" la politie? (oricum se contureaza mari magarii pe scena de la nivel inalt). o intrebare: cine credeti ca va urma?
  • +3 (13 voturi)    
    Ura (Miercuri, 25 februarie 2015, 16:21)

    Kpriciu [utilizator]

    si la celula!
  • -2 (26 voturi)    
    de ce trebuie distrusa aceasta femeie? (Miercuri, 25 februarie 2015, 16:34)

    cetatean simplu [anonim]

    sa ne intelegem, nu sunt de partea Elenei Udrea si in general nu sunt de partea nimanui. Dar urmarind ce i se intampla in ultima vreme, am senzatia ca e un circ mult prea mare pentru un singur om, mai ales femeie. ce se incearca sa se ascunda cu "fumigena" Udrea? De ce este tratata in felul acesta - uite inchisoarea, nu e inchisoarea? o vor distruge psihic si ce vor castiga cu asta? prejudiciile nu se recupereaza distrugand psihic oameni. asta nu arata a justitie, ci a "justitie la ordin". Ordinul cui?
    • +2 (10 voturi)    
      ... deci... (Miercuri, 25 februarie 2015, 18:09)

      Observatore [utilizator] i-a raspuns lui cetatean simplu

      ... potzi sa sfidezi un om , o familie , un grup ..
      ... dar cind sfidezi pe fatza un popor si-i dai si cu tifla ,
      ajungi la plata !
  • +8 (18 voturi)    
    ... (Miercuri, 25 februarie 2015, 16:41)

    rocknum [utilizator]

    Praf in ochi...
    Sunt alte probleme mult mai importante ce privesc Romania, dar tot ce facem e sa ne delectam cu circul asta ieftin.
    Asta nu arata decat ca suntem inapoiati rau de tot...
    • +6 (20 voturi)    
      Circul ăsta nu e ieftin deloc, (Miercuri, 25 februarie 2015, 16:52)

      Con_stan_tin [utilizator] i-a raspuns lui rocknum

      a înghițit deja cel puțin 9 milioane de Euro.
    • +10 (12 voturi)    
      Eroare (Miercuri, 25 februarie 2015, 17:20)

      Radu I [utilizator] i-a raspuns lui rocknum

      De unde deduci că se „delectează” cineva pe aici?
      Cel mult, facem haz de necaz, văzând că Parlamentul, care ar trebui să fie o emblemă a țării, nu e decât un cuib de borfași ordinari, care au „investit” în propriile buzunare, furând cu nerușinare și acumulând averi uriașe, imposibil de imaginat pentru cineva care trăiește din muncă cinstită...
  • +2 (14 voturi)    
    e.u. - o mincinoasa iar Basescu-o dezamagire (Miercuri, 25 februarie 2015, 17:33)

    Fanfan la tulipe [utilizator]

    Acum cateva zile udrea nu stia ce face sotul, acum stie de sponsorizarile din campanie...Cand a spus adevarul?? Ced ca minte si cand respira...Oricum e foarte periculoasa, merita sa stea in arest...Iar Basescu este o mare dezamagire, aseara a fost a treia oara cand inaintea judecarii unei cereri de arestare a lui nuti udrea, face declaratii de sustinere a acesteia si comenteaza cu privire la fapta ce face obiectul cauzei...Imixtiune in justitie pe fata, presiune pe judecatori si procurori...Auzi la el ca nu crede in aceste denunturi, nu crede ca pupila a luat bani cu sacosa in Gala Bute si ca spera ca madam udrea sa fie printre cei 10% esecuri ale DNA-ului!!! Cum poate un fost Presedinte care a sustinut independenta justitiei sa zica asa ceva, in loc sa se dezica de o corupta...Astfel, desi l-am sustinut si votat tot timpul pana acum, de aici inainte sa nu mai aud de el...Si nu m-ar mira sa fie si el in varful lantului trofic al coruptiei din aceste cauze...S-a decredibilizat total. Succes DNA sa faceti lumina in aceste cazuri si la recuperarea prejudiciului!!!
  • +4 (16 voturi)    
    Multi postaci pro udrea pe aici... (Miercuri, 25 februarie 2015, 17:35)

    Fanfan la tulipe [utilizator]

    se vede dupa minusuri... cred ca stau baietii non stop , doar-doar ii mai spala imaginea duduii...
  • +1 (15 voturi)    
    nu trebuie uitat (Miercuri, 25 februarie 2015, 18:54)

    Lexis [utilizator]

    ca Traian Basescu jubila, isi freca mainile, satisfacut, cand , ne informa el cum dosarul lui Nastase e facut pe seama denunturilor colegilor sai de partid,..Iar acum, cu nerusinare, semnaleaza, cu 10 ore inainte de procesul de la ICCJ in care DNA cere arestarea peventiva a Elenei Udrea, ca "'sunt prea multe denunturi"' in acest caz, al protejatei sale timp de 10 ani...
    Ne intrebam multi, ce-ar fi fost daca Ponta ar fi facut ca Basescu, in ajunul luarii deciziei de arestare preventiva, sa apara si sa apere vreun apropiat de-al sau?
    Aseara, Basescu spunea ca el nu, nu vrea sa faca referiri la dosarul lui Udrea, dar se plangea ca sunt prea multe arestari,ca sunt prea multe denunturi, ca el spera ca judecatorii vor infirma acuzatiile DNA (direct, cand facea referire la cele 10 procente de achitari), ca stie el sigur ca Elena nu a luat bani in gala Bute....
    E culmea tupeului si a sfidarii, la cei DOI, care au condus tara atatia ani...
  • +2 (18 voturi)    
    udrea (Miercuri, 25 februarie 2015, 19:34)

    balanco [anonim]

    ma cutremur numai la gandul ca ar putea exista vreo persoana in Romania care sa aibe mila si compasiune fata de o ciuma ca nuti udrea . nici o pedeapsa nu ar fi prea mare . acum a uitat cum ne sfida . sa dea banii furati inapoi , pana la ultima centima . m-am saturat sa tot stau la cozi si sa ma milogesc pe la laboratoarele de analize medicale sa ma programeze EVENTUAL peste doua luni , pt. ca ... NU MAI SUNT BANI LA ''CASA'' ! acum stim unde sunt banii si de ce nu se afla acolo unde trebuie , acolo ande am contribuit ( pt. sanatate , de ex. ) timp de 40 de ani . o singura poseta de-a matracucii inseamna pensia mea pe un an . traiasca ''revolutia'' din decembrie !
  • +1 (9 voturi)    
    basescu = udrea (Miercuri, 25 februarie 2015, 20:07)

    ge_neo [utilizator]

    .
  • +1 (5 voturi)    
    Regret ca am crezut in Traian Basescu! (Miercuri, 25 februarie 2015, 21:36)

    Fanfan la tulipe [utilizator]

    O mare deziluzie, si-a torpilat posibilul viitor politic...Si mai grav, a aruncat in aer cei 10 ani de mandat...Din pacate prin declaratiile de ieri a dat apa la moara antenistilor...Se vede treaba ca a patronat o grupare de corupti...Cat cinism, vezi doamne nu au avut bani in timpul crizei pentru pensii si salarii, drept pentru care le-au redus cu 25%, insa aveau sute de milioane euro pentru despagubiri frauduloase si spagi... Mafie la nivelul cel mai inalt al statului roman, asta a fost...Si mafia inca exista, la nivelul Parlamentului,guvernului, ANAF - care nu executa hotararile definitive...
  • +1 (3 voturi)    
    Competitie la scara nationala! (Joi, 26 februarie 2015, 7:56)

    hotnewsfil [utilizator]

    Cazul 'Elena Udrea' a declansat o competitie nationala : cine o loveste mai tare, cine o toarna mai bine ca ar fi furat sute de milioane de euro, pe care le-a impartit cu Traian Basescu.
    Popii s-au amestecat si ei : cer exorcizarea Elenei de catre preotul roscovan expert de la Tanacu.
    CTP, dand-o 'pe golanie', cum face de regula, sugereaza ca Elena Udrea nu ar trebui arsa pe rug, cum cere ea, ci "altfel".


Abonare la comentarii cu RSS
Contributors
Euractiv


Proiect sustinut de Fundatia Konrad Adenauer
Proiect finantat de Uniunea Europeana
Proiectul "Implicare si simplificare. Instrumente online in sprijinul luptei anticoruptiei" este finantat de Uniunea Europeana prin Programul Facilitatea de Tranzitie 2007/19343.01.11 - Consolidarea sprijinului societatii civile in lupta impotriva coruptiei.

Aceasta sectiune nu reprezinta in mod necesar pozitia oficiala a Comisiei Europene. Intreaga raspundere asupra corectitudinii si coerentei informatiilor prezentate revine initiatorilor.

Pentru eventuale informatii si sesizari legate de proiectele PHARE contactati: cfcu.phare@mfinante.ro

Pentru informatii despre celelalte programe finantate de Uniunea Europeana in Romania, cat si pentru informatii detaliate privind aderarea Romaniei la Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati adresa web a Centrului de Informare al Comisiei Europene in Romania.
Dosare inchise cu sentinte definitive
Sesizarea ta aici

Ai cunostinta de un act de coruptie? Ne poti trimite aici informatii despre acesta, precum si fisiere audio, video sau documente legate de caz.


Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.



powered by
developed by