Cum s-a derulat afacerea Puiul electoral de Dambovita: Florin Popescu a aranjat livrarea carnii intr-un restaurant, iar puii de Crevedia au ajuns la alegatorii din 8 localitati

de Victor Cozmei     HotNews.ro
Joi, 24 aprilie 2014, 15:56 Dosare Anticoruptie


Florin Popescu
Foto: Agerpres
La sfarsitul lunii martie 2012, din functia de presedinte al Consiliului Judetean Dambovita si din cea de presedinte al organizatiei judetene PDL, Florin Popescu i-ar fi cerut administratorului  S.C. Avicola Crevedia S.A. si SC Agroli Group SRL cantitatea de 50.000 - 60.000 pui grill (60 - 80 tone, cu valoare de peste 400.000 lei) pentru a o distribui in scop electoral cetatenilor din judetul Dambovita in cadrul campaniei electorale pentru alegerile locale din iunie 2012, se arata in cererea DNA adresata Parlamentului pentru incuviintarea arestarii preventiva in cazul lui Popescu, actualmente deputat.

"In scopul  impiedicarii descoperirii faptei de coruptie, administratorul a livrat produsele, in pungi neinscriptionate, din spatiul de depozitare al SC Antrepozite Frigorifice P.G.A. SRL inchiriat si folosit de SC Synergy Invest SRL", se mai arata in cererea DNA care prezinta firul infractiunii.

Astfel, in luna ianuarie 2012, auditorul financiar si cenzor la SC Avicola Crevedia SA, i-a facut cunostinta administratorului cu Florin Popescu pe care i l-a prezentat ca fiind presedintele P.D.L. Dimbovita si presedinte al Consiliului Judetean Dimbovita

In primele zile ale lunii aprilie 2012, la finalul unei intalniri pe care Popescu ar fi avut-o la restaurantul Hotelului S din Targoviste cu administratorul si auditorul financiar, "acesta din urma i-a cerut unui martor sa accepte sa depoziteze cantitatea de pui grill destinata inc. POPESCU FLORIN AURELIAN in camerele frigorifice ale firmei sale SC Minion SRL Targoviste".

Potrivit DNA, pentru a elimina riscul descoperirii faptei de coruptie, auditorul financiar i-a comunicat martorului ca puii sunt destinati unei actiuni caritabile organizata de Consiliul Judetean Dambovita sub coordonarea lui Popescu.

"Initial,  martorul a refuzat dar la insistentele acestuia a acceptat ca tirurile ce urmau sa asigure transportul cantitatilor de pui sa fie directionate  la SC Minion SRL Tirgoviste  al carui sediu era cunoscut de conducatorii auto si de acolo sa fie preluate de persoanele care ii acordau sprijin inculpatului POPESCU FLORIN AURELIAN",  se arata in cererea DNA.

Cum isi cumpara firma propii pui

In continuare, a fost contactata firma SC Nova Imar SRL, firma care presta activitati de transport pentru SC Avicola Crevedia SA si i-a cerut sa asigure in zilele de 04, 05 si 10.04.2012 autovehicule necesare transportului cantitatilor de pui grill din depozitul SC Antrepozite Frigorifice P.G.A. S.R.L. la Targoviste.

Pe 4 aprilie, potrivit DNA, in jurul orei 11.00,  un  conducator auto la SC Nova Imar SRL s-a deplasat cu autotractorul la sediul SC Antrepozite Frigorifice P.G.A. S.R.L., de unde a  incarcat cantitatea de  20.691,2 kg pui grill.

Pentru a disimula fapta de coruptie si a impiedica descoperirea ei fie in timpul transportului fie in ipoteza declansarii unor cercetari  ulterioare, o martora economist la SC Synergy  Invest SRL ar fi intocmit la cererea auditorului financiar, avizul de insotire a marfii  pentru cantitatea de  20.691,2 kg pui grill, avand la rubrica furnizor SC Synergy  Invest SRL, iar la pozitia cumparator SC Avicola Crevedia SA, se arata in documentul DNA. Cu alte cuvinte, firma isi cumpara proprii pui.

Ulterior, potrivit DNA, in urma unor defectiuni tehnice, transportul a fost retinut, timp in care auditorul financiar s-ar fi deplasat personal la sediul SC Antrepozite Frigorifice P.G.A. S.R.L. unde ar fi incercat sa urgenteze plecarea tirului catre Targoviste.

Auditorul financiar i-ar fi dat avizul unei referente cerandu-i sa transcrie datele pe un alt tipizat de aviz de insotire a marfii dintr-un avizier arhivat insa la pozitia cumparator, in loc de SC Avicola Crevedia SA  sa consemneze  SC Minion SRL. Astfel, DNA noteaza ca "a plecat cu un aviz de insotire din depozitul frigorific care a fost schimbat prin fals pe traseu prin schimbarea cumparatorului" [n.r. sublinierea apartine redactiei].

Puii grill, transportati de catre tineri trimisi de Florin Popescu

In ziua urmatoare, pe 5 aprilie, mai multi tineri trimisi de Florin Popescu ar fi incarcat in microbuze si transportat la diferite locatii intreaga cantitate de pui grill.

Tot aceeasi zi, acelasi sofer s-ar fi deplasat din nou cu autotractorul la sediul SC Antrepozite Frigorifice P.G.A. S.R.L. a avut loc incarcarea cantitatii de  20.173 kg pui grill.

Pe 10 aprilie, potrivit DNA, s-ar fi realizat si al treilea transport cu pui congelati de la sediul SC Antrepozite Frigorifice P.G.A. SRL unde a fost incarcata cantitatea de 20128 Kg pui grill, referenta a intocmit avizul de insotire a marfii din 10.04.2012 in care a consemnat la pozitia vanzator SC Synergy Invest SRL iar la cumparator SC Avicola Crevedia SA.

DNA mentioneaza ca produsele au fost preluate si distribuite in scop electoral cetatenilor din municipiul Targoviste.

DNA: Pericolul social al faptei de coruptie este relevat si de urmarile produse constand in distorsionarea, controlarea si falsificarea unui proces electoral

DNA precizeaza in cererea adresata Parlamentului "ca exista probe din care rezulta suspiciunea rezonabila ca inculpatul a savarsit  infractiunea de coruptie mentionata pentru care legea prevede pedeapsa inchisorii de 5 ani iar pe baza evaluarii gravitatii acesteia, a modului si a circumstantelor de comitere se constata ca privarea sa de libertate este necesara pentru inlaturarea unei stari de pericol pentru ordinea publica".

"Pericolul social deosebit de ridicat al faptei de coruptie savarsita de inculpat este relevat si de urmarile produse constand in distorsionarea, controlarea si falsificarea unui proces electoral. Toate aceste aspecte impun o reactie ferma din partea organelor judiciare deoarece in caz contrar se creeaza si consolideaza premisele subminarii democratiei si a statului de drept", se arata in solicitarea DNA.

Florin Popescu a anuntat, miercuri, ca isi suspenda activitatea din PMP si se retrage de pe lista candidatilor la alegerile europarlamentare, "pentru a nu prejudicia imaginea partidului".

"Avand in vedere suspiciunile legate de persoana mea, am decis sa imi suspend activitatea in cadrul PMP pana la clarificarea situatiei aparute. Totodata, pentru a nu prejudicia imaginea partidului in campania electorala, am decis sa ma retrag si de pe lista de candidati ai PMP la alegerile europarlamentare. Asa cum am procedat si in alte situatii similare, ma pun si de aceasta data, fara niciun fel de rezerve, la dispozitia Justitiei si am incredere ca Justitia va analiza obiectiv si impartial faptele de care sunt acuzat. Fiind vorba despre fapte care s-au petrecut in urma cu doi ani, consider ca nu este necesara, in ceea ce ma priveste, cererea de arestare preventiva", anunta Florin Popescu.

Miercuri, DNA l-a invuinuit pe Florin Popescu in dosarul de coruptie si a transmis Parlamentului cererea de incuviintare a arestarii prevenitve in acest caz.






Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.



























8906 vizualizari

  • +8 (32 voturi)    
    Dintr-o eroare (Joi, 24 aprilie 2014, 16:04)

    Johanis [utilizator]

    s-a ajuns la baronasul acesta. Daca nu era verificat arabetele de la Crevedia, nu se descoperea nimic.
    Asa, Domnule Presedinte, sa-i strangeti pe toti la PMP! Ca asta se dorea noua "miscare", o tabara a celor vechi, nicidecum o revolta a celor neimplicati in mizerie pana acum! De, era nevoie de oameni cu experienta!
    • -1 (15 voturi)    
      Aici lipseste o factura, atat! (Joi, 24 aprilie 2014, 16:59)

      pedepsitorul [utilizator] i-a raspuns lui Johanis

      Dupa ce apare factura, Dl Popescu trebuie sa ceara daune morale pana la!

      Dar sa ne gandim si altfel, ca fara pui congelati, PSD poate sa puna lacatul pe usa!
      • +7 (9 voturi)    
        factura sau facatura (Joi, 24 aprilie 2014, 17:35)

        nash pandelica [utilizator] i-a raspuns lui pedepsitorul

        nu mai are importanta. crevedia devine de nefolosit in viitoarele alegeri.
        si nu numai.
        cazul asta va indreptati multe suspiciuni si multa supraveghere pentru alegerile ce urmeaza.

        e de bine.

        apropos, cum a iesti de la baroneala, cum a scazut in osanza, a devenit chiar...atletic. :)
        ceea ce se va intampla si cu duicu, si recomandam si lui dom' nicusor.
        sa dea jos vreo 40 de kg si scapa de toate bolile.
        • +8 (12 voturi)    
          Bravo DNA!!! (Joi, 24 aprilie 2014, 18:13)

          AnticoruptieinRomania [utilizator] i-a raspuns lui nash pandelica

          Cred ca prin eventuala arestare a lui Florin Popescu, cat si prin acuzatiile aparute cu privire la Elena Udrea, DNA se credibilizeaza. Antena 3 preaslaveste azi DNA-ul, Tolontan zice ca s-a rupt de orice ingerinta politica. Sa-i vad ce vor zice cand DNA-ul ii va ridica pe Fa-Ponta sau pe Ba-Dragnea!...
          Eu cred ca DNA pregateste o mare arestare...Mai vorbim!...:)
          • 0 (4 voturi)    
            ciudat (Vineri, 25 aprilie 2014, 0:23)

            RodicaOtelea [utilizator] i-a raspuns lui AnticoruptieinRomania

            Unde ai vazut ca A3 lauda DNA-ul ? Dle Tapalaga , n-ati facut rost de stenograme ? La ceilalti inculpati au aparut f repede . Sau nu sunt ascultati decat psd-isti si pnl-isti ? ps Ar fi bine sa ne spuneti de ce unii sunt invitati la DNA , iar altii sunt ridicati din strada si dusi la DNA ? (dv ati fost consilier de ministru , sigur stiti )
            • +2 (4 voturi)    
              ei vezi! (Vineri, 25 aprilie 2014, 11:32)

              Gheorghescu [utilizator] i-a raspuns lui RodicaOtelea

              din prostie ai pus degetul pe rana: si pesedistii sunt invitati la DNA, dar ei isi pun basca pe-o ureche si fac pe shmekerii, asa ca trebuie adusi cu mascatii. Asta e diferenta, dar pentru un votant USL e mai greu de sesizat.
            • +2 (4 voturi)    
              Gainarii (Vineri, 25 aprilie 2014, 12:03)

              Trojan.H [utilizator] i-a raspuns lui RodicaOtelea

              Eh, si tu acuma, vrei stenograme la matrapazlicuri cu gaini. Stenogramele sunt pentru adevarata mafie de la USL care fura miliarde din bugetul public.
    • +15 (17 voturi)    
      Nu cred ca a fost "domnul presedinte", (Joi, 24 aprilie 2014, 17:04)

      Matrafirefox [utilizator] i-a raspuns lui Johanis

      ci doar justitia romana care-si face treaba. Hai sa nu coloram politic singura parte din statul roman care chiar functioneaza: justitia,
    • +5 (9 voturi)    
      Comment sters de user (Joi, 24 aprilie 2014, 17:37)

      NL [anonim] i-a raspuns lui Johanis

  • +5 (19 voturi)    
    Azi Popescu. Maine Udrea (Joi, 24 aprilie 2014, 16:12)

    VelmaKelly [utilizator]

    Pana la urma DNA incepe sa functioneze impartial. Sper sa-si mentina cursul.
    • +5 (15 voturi)    
      adica (Joi, 24 aprilie 2014, 17:37)

      ws [utilizator] i-a raspuns lui VelmaKelly

      adica pana acum ii prigonea doar pe usl-isti?

      duhnesti a domnugadea.

      ws
  • +10 (12 voturi)    
    poftim? (Joi, 24 aprilie 2014, 16:12)

    ggna [utilizator]

    Actiuni caritabile???? Atatia pui? Mai, da ce? erau trimisi in Somalia? Sau era asa foamete-n Dimbovita?
    • +2 (4 voturi)    
      Comentariu sters de utilizator (Joi, 24 aprilie 2014, 17:02)

      [anonim] i-a raspuns lui ggna

  • +11 (13 voturi)    
    Tot mana lui Baescu o fi si aici? (Joi, 24 aprilie 2014, 16:14)

    EuSiCuMine [utilizator]

    Astept comentariile PSD-istilor cum ca numai pe ei ii ancheteaza DNA. Tot astazi a aparut un baron UDMR. Deci numai dintr-o parte a isicherului politic sunt anchetati, judecati si condmanati oameni si anume PSD-PDL-PNL-UDMR-PMP-etc.
  • +11 (13 voturi)    
    Protocol (Joi, 24 aprilie 2014, 16:20)

    EagleEye [utilizator]

    Unul cu mici si bere,altul cu pui grill,celalalt cu zahar si ulei,etc.Metoda e la fel,numai numele partidului difera.
    Avem ce meritam!
  • -3 (13 voturi)    
    ...ceva strenograme ? (Joi, 24 aprilie 2014, 16:22)

    Lexis [utilizator]

    ...nimic, nimic? Sau, astia de la PDL nu erau ascultati, nu-i asa, ca ei sunt cinstiti.
    Si in acest caz ca si in cele cateva legate de PDL se pleaca de la denunturi, carora cei de la DNA sunt obligati, legal, sa le raspunda,demarand anchete, caci altfel, din propria initiativa a DNA, nu auzeam de ele...
    Stim cu totii ca daca celor de la PDL li s-ar fi aplicat acelasi sistem de monitorizare, cat au fost la putere, ar fi fost cel putin tot atatea cazuri de abuz, jaf...
    Deci, de ce nu apar stenogramele, daca sariti replicandu-mi ca am creierul spalat de A3, de ce nu apar, de ceee?.....
    • -6 (8 voturi)    
      pai cine sa le dea ? (Joi, 24 aprilie 2014, 17:03)

      adrian8 [utilizator] i-a raspuns lui Lexis

      a3 ? ...
    • +4 (10 voturi)    
      tiranul are toate stenogramele (Joi, 24 aprilie 2014, 17:56)

      math [utilizator] i-a raspuns lui Lexis

      pe un hard disk la Cotroceni. le transmite presei numai pe cele compromitatoare pentru dusmanii lui. Se pare ca are toate convorbirile de pe fix/mobil/walkie talkie/interfon din 1992 pana astazi.
      18700 GB numai fisierele cu convorbirile lui Florin Piersic (17% din total).
      Toti banii obtinuti din flota, i-a bagat in serverele cu care terorizeaza poporul. Cred ca numai Putin mai poate sa ne salveze din ghearele acestui dictator.
      • +4 (6 voturi)    
        eu am auzit ca... (Joi, 24 aprilie 2014, 19:34)

        Sword [utilizator] i-a raspuns lui math

        ar avea si un stick de 16 Gb, cu ce canta Cotabitza in dus...

        exista zvonuri (inca neconfirmate) ca ar exista si niste vinil-uri cu inregistrarile conversatiilor dintre soferii de taxi, fiind montorizate statiile lor radio.
      • +3 (3 voturi)    
        fa Doino, pe toate le stii, ca o fata mare (Vineri, 25 aprilie 2014, 10:38)

        GeorgeT [utilizator] i-a raspuns lui math

        asa e, se pare ca are si ceva inregistrari de pe niste baby monitors. E diabolic de tot tiranul
  • -4 (6 voturi)    
    pai... (Joi, 24 aprilie 2014, 16:29)

    ggna [utilizator]

    Intrebari de bun simt:
    20 tone descarcate intr-o zi de cativa tineri??? Si incarcate in microbuz??? Pai cati tineri erau de au dovedit incarcatura? Pai, macar vreo 50 flacai voinici! DNA, ati gasit macar unul? Daca da, buuuuuunnn, daca nu, macaie! Si nu numai o data, ci de 3x20 tone!
    Si toti puii in Targoviste??? Stiti cati cetateni are orasul? Se pare c-a ajuns la fiecare cetatean (ce noroc pe el) cate un pui! Poate chiar doi, ca sunt si plecati prin lumea larga...Asa ca DNA, ai un oras intreg martor la furt, si consumator de fripturi. Daca n-a macar cateva sute de denunturi, macaie din nou foarte tare...
    Eu sper sa ai si sa-l infunzi, dar daca nu, numai unu doi soferi care vezi Doamne, mai stiau si unde si cum se musamalizeaza puii sefilor, nu tine...
    • +5 (7 voturi)    
      Pai sune-ne tu cum a fost atunci (Joi, 24 aprilie 2014, 17:02)

      Kaladin [utilizator] i-a raspuns lui ggna

      Ca vad ca e posibil sa ai date din interior; le stii modul de operare? Spune si ajuta procurorii.
      • +1 (3 voturi)    
        daaaaaaaaaaa (Joi, 24 aprilie 2014, 17:05)

        ggna [utilizator] i-a raspuns lui Kaladin

        Ce date? Pur si simplu am citit atent expunerea...Dac-o citesc asa si judecatorii, ii naspa, scapa asta...
        • +4 (6 voturi)    
          Asta e un porcanash mititel (Joi, 24 aprilie 2014, 17:15)

          Kaladin [utilizator] i-a raspuns lui ggna

          In ciuda faptului ca arata ca o Mangalitza.
          Is sigur ca n-a transpirat totul in presa, oricum ce-a facut asta e doar o gainarie pe langa adevaratul potential al pesedeului.
          • +5 (7 voturi)    
            pai... (Joi, 24 aprilie 2014, 17:50)

            ggna [utilizator] i-a raspuns lui Kaladin

            cam da! Cica 400.000 lei, adica <100.000euro.. pe langa milioanele de euro ale alorlalti, nu departe azi 8,6 milioane euro ale lui Kiss, asta-i ...pui congelat!
  • 0 (8 voturi)    
    Tara lui Papura Voda (Joi, 24 aprilie 2014, 16:30)

    Kaladin [utilizator]

    Hai postacii de serviciu, veniti de-i luati apararea astuia///...ca e de-al vostru.
  • -1 (9 voturi)    
    m-am uitat pe net la Crevedia... (Joi, 24 aprilie 2014, 16:34)

    ggna [utilizator]

    Alea 60 tone de pui grill sunt productia avicolei pe 2 ANI!!!! (35 tone au produs in 2013....)
    Da ce prost sa fii sa-ti dai pomana productia pe 2 ani?
    • +7 (11 voturi)    
      mai uita-te o data (Joi, 24 aprilie 2014, 17:11)

      Omu Penet [utilizator] i-a raspuns lui ggna

      Alea 60 tone se produc in 1-2 zile.
      In 2013 au produs 35000 tone.
      Deci se poate :)
    • 0 (0 voturi)    
      daca dai un search pe "crevedia patron" (Vineri, 25 aprilie 2014, 20:43)

      derblauereiter [utilizator] i-a raspuns lui ggna

      primul lucru pe care-l vezi pe net e ca patronii de la crevedia au fost saltati asta toamna pt. o evaziune de 15 mil. eur pe care au produs-o doar intr-un an si jumatare.

      http://www.curentul.ro/2013/index.php/2013092691448/Actualitate/Patronul-de-la-Avicola-Crevedia-retinut-pentru-o-mega-frauda-la-buget.html

      urmatorul e ca de fapt erau implicati intr-o retea care a produs o evaziune de vreo 50 milioane euro si a finantat in campania din 2012 cam tot spectrul politic:

      http://www.realitatea.net/evaziunie-fiscala-de-50-de-milioane-euro-cinci-retinuti-intre-care-directorul-avicola-crevedia_1303483.html

      pare un subiect in care daca vrei sa te documentezi iti trebuie vreo 2 zile de concediu :)
  • +4 (6 voturi)    
    sper (Joi, 24 aprilie 2014, 16:56)

    ggna [utilizator]

    sa-l bage olecuta la slabit!
  • 0 (6 voturi)    
    asta numai pui mananca .... (Joi, 24 aprilie 2014, 17:03)

    adrian8 [utilizator]

    dupa cum arata ....
    • +7 (9 voturi)    
      apoi (Joi, 24 aprilie 2014, 17:07)

      ggna [utilizator] i-a raspuns lui adrian8

      da! I-o mancat el pe toti! De aia au pierdut alegerile!
    • -1 (1 vot)    
      lol (Joi, 24 aprilie 2014, 17:21)

      corvus coraX [utilizator] i-a raspuns lui adrian8

      mai are şi ceva în meniu, ceva specific politicienilor indiferent de culoare politică
  • -1 (9 voturi)    
    Doar o intrebare sa-mi permiteti... (Joi, 24 aprilie 2014, 17:11)

    cerber1972 [utilizator]

    Ma intreb cat timp trebuie sa treaca pentru a intelege ca votul universal este cea mai mare tampenie cu care se confrunta Romania! Insa, doar asa reusim sa intelegem cat atarna scaunul unui deputat al Romaniei: 60 de tone de carne de pui...

    Cat despre PMP, este doar o gluma. Atata timp cat se face o "selectie serioasa", asa cum a spus initial Dl. Presedinte, dar trece de ea Elena Udrea si Florin Popescu, sunt convins ca este ceea ce romanul numeste "o alta Marie..."
    Sunt asa de fericit ca am reusit sa-mi reprim toate sperantele pentru tara asta...
    • +1 (3 voturi)    
      curat' fericire..... (Joi, 24 aprilie 2014, 17:51)

      oxxxxxyyyyya [utilizator] i-a raspuns lui cerber1972

      ............................nenicule.....
    • +4 (6 voturi)    
      He-he (Joi, 24 aprilie 2014, 17:54)

      cititor9 [utilizator] i-a raspuns lui cerber1972

      Eu zic sa speram totusi ca DNA-ul ii va indeparta pe hoti din politica. Ca daca hotii nu mai intra poate raman sau intra unii mai cinstiti.
      Ca daca sunt 90% hoti atunci aia 10% cinstiti se retrag...
  • -1 (3 voturi)    
    eu (Joi, 24 aprilie 2014, 17:55)

    ggna [utilizator]

    tot nu inteleg invinuirea, desi pricep "povestea". Zice ca i-o cerut puii sa-i dea la sarmani. Prin aprilie (era campanie electorala?). Acuma ala zice ca i-o dat (sic!). Pai...daca i-o dat, sa fie sanatos, iaca nah! Era firma lui? Era. Erau puii lui? Erau. I-a furat PDL-stul gras din fabrica? Daca da, sa ne zica DNA. Daca nu si ala i-o dat de buni prieten si samaritean...sanatate! Puii is mancati de mult.
  • 0 (4 voturi)    
    Au fost date gratis? Le-a platit? Unde-i mita? (Joi, 24 aprilie 2014, 18:35)

    LiviuIordache [utilizator]

    Despre ce mita este vorba? Tot ce se descrie aici este o chestie cu pui de la Crevedia (cantitate imensa, 6-7 vagoane, cred ca in Dimbovita nu au votat cu totul 70.000 de oameni, fie pro sau contra "mituitor"...), dar nu se spune daca au fost dati fara bani! Deci, ar fi mita electorala? Pai nu se spune nimic despre alegatori care au primit pui, din cei 70.000 posibili pentru a vota ceva, ca asta e mita, plata pentru a face ceva (in anumite conditii)! Chiar sunt curios ce urmeaza.
  • +1 (3 voturi)    
    Alba-ca-Zapada si Piticul Rosu (Joi, 24 aprilie 2014, 19:03)

    Wladislav [utilizator]

    Florinel a pus cruce PMP si, in plus, l-a facut de ras pe Presedintele Basescu care recent se declara extaziat de revolutia politicienilor in blugi.
    Despre dezvaluirea numita Udrea-in-lanturi cu dovezi "clare" produse de "multiple surse" m-as indoi putin. Tolontan, in direct prin telefon cu Antena 3, spunea ca Udrea n-a semnat nimic compromitator dar ca Adrian Ursu are mai multe de adaugat. In acel moment Tolontan s-a blocat, jenat, dupa care a mai spus doua vorbe. Mediatorul Antenei 3 a trecut imediat la celalalt telefon unde se afla Ursu (Tolontan si Ursu erau in aceeasi camera???).
    Ar fi bine sa pice Udrea, dar dupa acelasi calapod precum Dragnea, care nici el nu a semnat nimic la referendum, dupa cum nici Ponta nu a semnat nimic desi secretarul sau de la Palatul Victoriei a furat circa 40 milioane de euro si i-a pus in vistieria partidului.
    Drept urmare, PMP dispare, iar tolontacii din judetele medievale (la propriu si la figurat) vor vota linistiti Piticul Rosu.
    • +3 (5 voturi)    
      PMP (Joi, 24 aprilie 2014, 21:38)

      Motanul Incaltat [utilizator] i-a raspuns lui Wladislav

      PMP-ul este o metoda clasica de "schimbare la fatza" a unui partid in scopul de a re-castiga capital electoral. Cu alte cuvinte, cand nu mai ies urmele de "frana" de pe chiloti, iti cumperi altii:-p. Nu e nici o diferenta intre PDL si PMP (exact aceeasi oameni), la fel cu nu e nici o diferenta intre FSN si PSD. Ce este mai grav ca atat PMP, cat si PSD s-au aprovizionat bine cu oameni si idei din fostul PCR...
  • +1 (1 vot)    
    pai (Joi, 24 aprilie 2014, 19:36)

    ggna [utilizator]

    Ce-i promitea Popescu aluia ca-i da in schimb? Aaaaaa...pricep: daca ar fi castigat alegerile il vedeam gras cum e, aruncand puiul..zboara puiule zboara, cu el inlocuind copilul din reclama.
  • 0 (2 voturi)    
    Popescu asigura protectie (Vineri, 25 aprilie 2014, 0:36)

    jean valj [utilizator]

    Sa ne aducem aminte de problemele Agroli(Avicola Crevedia) al carei administrator este arestat pentru evaziune fiscala de milioane de euro, care nu ar fi fost posibila fara politicieni si oameni din ANAF: Poate legatura lui Popescu este mai adanca cu banii negri. Asta poate explica multe. Despre fenomen si puii de crevedia :
    http://www.vice.com/ro/read/fost-comisar-al-garzii-financiare-in-romania-se-fura-anual-miliarde-de-euro-cu-sprijinul-politicienilor
  • +1 (3 voturi)    
    ok (Vineri, 25 aprilie 2014, 7:13)

    rezis [utilizator]

    dl popescu sa raspunda! Insa diferenta fata de psd este enorma: imediat s/a retras din toate si s/a pus la dispozitia justitiei! Asa ca psd e ff departe!
  • +1 (3 voturi)    
    Florin Popescu (Vineri, 25 aprilie 2014, 10:45)

    mike13 [utilizator]

    Sunt multe suspiciuni legate de activitatea lui Florin Popescu in jud D-vita, de relatiile discutabile in susul si in josul PDL-ului, la nivel de primari si chiar si de lumea interlopa din Targoviste...Din pacate, la nivel national,cu mare tristete o spun, se pare ca acest gen de suspiciuni, plus loviturile venite din partea opozitiei de atunci, pe tema reducerii atat de necesare a salariilor si pensiilor, au dus la instaurarea actualului regim atat de corupt si atat de daunator Romaniei....Eu gasesc in mare parte PDL vinovat de venirea la putere a acestor aventurieri politici, care ne duc incet-incet catre o noua dictatura...aceea a unei mafii criptocomuniste, mult asemanatoare cu cea din Ucraina, cea care , iata, impinge lumea intr-o zona foarte periculoasa, a unor conflicte greu de anticipat ca amploare si consecinte....


Abonare la comentarii cu RSS
Contributors
Euractiv


Proiect sustinut de Fundatia Konrad Adenauer
Proiect finantat de Uniunea Europeana
Proiectul "Implicare si simplificare. Instrumente online in sprijinul luptei anticoruptiei" este finantat de Uniunea Europeana prin Programul Facilitatea de Tranzitie 2007/19343.01.11 - Consolidarea sprijinului societatii civile in lupta impotriva coruptiei.

Aceasta sectiune nu reprezinta in mod necesar pozitia oficiala a Comisiei Europene. Intreaga raspundere asupra corectitudinii si coerentei informatiilor prezentate revine initiatorilor.

Pentru eventuale informatii si sesizari legate de proiectele PHARE contactati: cfcu.phare@mfinante.ro

Pentru informatii despre celelalte programe finantate de Uniunea Europeana in Romania, cat si pentru informatii detaliate privind aderarea Romaniei la Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati adresa web a Centrului de Informare al Comisiei Europene in Romania.
Dosare inchise cu sentinte definitive
Sesizarea ta aici

Ai cunostinta de un act de coruptie? Ne poti trimite aici informatii despre acesta, precum si fisiere audio, video sau documente legate de caz.


Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.



powered by
developed by