UPDATE Deputatul Gheorghe Coman va fi cercetat in libertate, Inalta Curte a respins solicitarea de arestare preventiva

de V.M.     HotNews.ro
Vineri, 27 decembrie 2013, 16:45 Dosare Anticoruptie


Gheorghe Coman
Foto: cdep.ro
Plenul Camerei a aprobat vineri, prin vot secret cu bile, solicitarea Ministerului Justitiei privind incuviintarea arestarii preventive a deputatului Gheorghe Coman. Acesta a fost, vineri, la DNA pentru a-i fi aduse la cunostinta invinuirile, deputatul declarand, la iesirea din sediul Directiei, ca va colabora cu procurorii si se va prezenta la Inalta Curte de Casatie si Justitie, unde va fi judecata propunerea de arestare preventiva, relateaza Mediafax.

Coman nu a vrut sa faca alte declaratii la iesirea de la DNA, spunand doar ca nu a luat bani si ca asteapta decizia instantei.

UPDATE 20.30 Inalta Curte de Casatie si Justitie (ICCJ) a decis vineri sa respinga solicitarea DNA de arestare preventiva a deputatului Gheorghe Coman, iar acesta va fi cercetat in libertate, anunta Agerpres. ICCJ a luat in cazul lui Gheorghe Coman masura interdictiei de a parasi tara pe o perioada de 30 de zile. Decizia nu este definitiva, putand fi contestata la Completul de cinci judecatori al instantei supreme.

"Asa cum va spuneam si astazi, chiar daca am accepta ideea ca sunt indicii ca s-a comis acea infractiune, chiar si in ipoteza asta, arestarea preventiva nu ar fi justificata. S-a luat de catre judecatori o masura preventiva, dar nu arestarea, ci obligarea de a nu parasi tara. Urmarirea penala se va desfasura in bune conditii, ne vom prezenta, mai avem recursul, pentru ca DNA prin reprezentantul aflat in sala a declarat recurs impotriva acestei incheieri", a declarat avocatul lui Coman, Bogdan Vlad, dupa ce Inalta Curte s-a pronuntat.

Vlad a adaugat ca Gheorghe Coman nu a dat declaratii in fata judecatorilor, acestia luand decizia anuntata pe baza actelor de la dosarul cauzei.

"S-a luat o masura preventiva, asta inseamna ca s-a apreciat ca sunt indicii temeinice in sensul ca se poate presupune ca domnul deputat este implicat intr-o activitate in legatura cu acea infractiune. Asta nu inseamna ca e vinovat, dar arestarea apare ca excesiva intr-o asemenea ipoteza. Daca se punea problema sustragerii de la urmarire penala in mod clar se retinea cazul de arestare preventiva si discutam intr-o cu totul alta logica", a precizat Bogdan Vlad.

UPDATE: Procurorii DNA au cerut arest preventiv pentru 30 de zile


Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie - Serviciul teritorial Ploiesti au solicitat arestarea preventiva a deputatului Gheorghe Coman, acuzat de infractiunea de folosire a influentei de catre o persoana care detine o functie de conducere intr-un partid, in scopul obtinerii pentru sine sau pentru altul de bani, bunuri sau alte foloase necuvenite.

La momentul organizarii flagrantului, Coman era presedintele PC Buzau, dar ulterior a fost suspendat din aceasta functie.

Solicitarea arestarii preventive vine dupa ce plenul Camerei Deputatilor a votat pentru ridicarea imunitatii parlamentare a acestuia.

Dosarul a fost trimis Inaltei Curti de Casatie si Justitie.

Bogdan Vlad, avocatul lui Gheorghe Coman, a declarat vineri ca deputatul nu a primit nicio suma de bani,
ci a fost provocat, precizand ca nu este vorba de luare de mita sau trafic de influenta, ci de o infractiune asimilata celor de coruptie.

"Nu este vorba despre infractiunea de luare de mita, nici de trafic de influenta, este infractiunea prevazuta de articolul 13 din Legea 78/2000, infractiune asimilata infractiunilor de coruptie, unde nici nu este nevoie, la nivel teoretic, sa se obtina folosul, este suficient sa se urmareasca respectivul folos", a precizat avocatul.

Bogdan Vlad a mai spus ca problema care se pune este daca au fost actiuni care se circumscriu elementului material prevazut in textul de lege.

"Adica daca este vorba de invocarea autoritatii influentei in sensul acelui text de lege. Eu nu stiu de ce se face atata haos pe chestia asta. Infractiunea este una pedepsita cu intre unu si cinci ani, deci, repet, nu este vorba nici de luare de mita, nici de trafic de influenta", a adaugat avocatul.

Bogdan Vlad a mai spus ca deputatul Coman nu a fugit, asa cum sustin anchetatorii, care au organizat un flagrant. "Cine a fugit? Daca dumneavoastra sunteti subiectul unei inscenari, sa spunem, ce atitudine adoptati?", a adaugat avocatul.

"Procedura este urmarirea, in masura in care Camera Deputatilor a comunicat hotararea prin care s-a votat in sensul ridicarii imunitatii. Este vorba de o imunitate de procedura aici, nu de o imunitate de fond, atunci cand este deschis drumul DNA de a formula propunerea de arestare la ICCJ, Sectia penala", a mai spus avocatul.

Bogdan Vlad informase anterior ca s-a emis mandatul de aducere pentru a putea fi indeplinita procedura de luare la cunostinta a invinuirilor ce i se aduc clientulu sau. Avocatul a precizat ca se va prezenta impreuna cu clientul sau la ICCJ, fara a fi citat.

Avocatul a mai spus ca, in fata anchetatorilor, pozitia procesuala a lui Coman a fost aceea ca doreste sa se foloseasca de dreptul la tacere.

Directia Nationala Anticoruptie a emis mandat de aducere pe numele deputatului, dupa ce Camera Deputatilor a incuviintat, vineri, arestarea preventiva a deputatului Gheorghe Coman.

Procurorii anticoruptie nu vor dispune retinerea lui Gheorghe Coman, mandatul de aducere vizand strict audierea deputatului, au declarat pentru Mediafax surse parlamentare.

Potrivit acelorasi surse, dupa ce instanta suprema va primi propunerea de arestare preventiva a deputatului Gheorghe Coman, ICCJ va trebui sa il citeze, conform procedurii, dupa care va solutiona cauza.

Potrivit rezultatului oficial al votului anuntat de la tribuna Camerei Deputatilor, din totalul de 224 de voturi valabil exprimate, 190 de voturi au fost "pentru" si 34 "impotriva".

La sedinta de plen Gheoghe Coman nu a fost prezent pentru a-si prezenta punctul de vedere.


Ministerul Justitiei a anuntat saptamana trecuta, joi, ca ministrul Robert Cazanciuc i-a trimis presedintelui Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, solicitarea de incuviintare a arestarii preventive a deputatului PC Gheorghe Coman intr-un dosar penal instrumentat de DNA.

Directia Nationala Anticoruptie a transmis catre PICCJ cererea si referatul, in vederea sesizarii ministrului Justitiei, pentru a solicita presedintelui Camerei Deputatilor incuviintarea arestarii preventive a deputatului Gheorghe Coman, urmarit penal pentru fapte coruptie.

DNA a aratat, intr-un comunicat, ca deputatul a fost prins joi, dupa ce a fugit cu masina la momentul flagrantului.

"Ulterior, procurorul sef al DNA, doamna Laura Codruta Kovesi a transmis catre PICCJ cererea si referatul, in vederea sesizarii ministrului Justitiei, pentru a cere presedintelui Camerei Deputatilor incuviintarea arestarii preventive a deputatului Coman Gheorghe pentru savarsirea infractiunii de folosire a influentei de catre o persoana care detine o functie de conducere intr-un partid, in scopul obtinerii pentru sine sau pentru altul de bani, bunuri sau alte foloase necuvenite", se mai arata in comunicat.






Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.





























3472 vizualizari

  • +16 (20 voturi)    
    Scrie si o carte repede (Vineri, 27 decembrie 2013, 17:03)

    Kaladin [utilizator]

    ca daca mai si "colaborezi" iei cu suspendare.
    • +3 (5 voturi)    
      iara alesiisi sunt blinzi cu (Sâmbătă, 28 decembrie 2013, 11:32)

      GeorgeT [utilizator] i-a raspuns lui Kaladin

      Trebuie sa fie blinzi cu unii infractori, doar sunt alesi ai poporului.
      • +1 (1 vot)    
        scuze pentru minus... (Sâmbătă, 28 decembrie 2013, 12:43)

        Mileu [utilizator] i-a raspuns lui GeorgeT

        am sesizat mai greu ironia.
        • +1 (1 vot)    
          Nu a fost o ironie ci o gafa! (Sâmbătă, 28 decembrie 2013, 15:54)

          GRANDFATHER [utilizator] i-a raspuns lui Mileu

          Colegii deputati ai domnului Gheorghe Coman au incuvintat prin vot arestarea sa de catre procurorii DNA!
          Inalta Curte de Casatie si Justitie in completul de trei judecatori a hotarat ca domnul Gheorghe Coman poate fi cercetat in libertate, instituind o clauza restrictiva, care il obliga sa nu parasesca tara timp de 30 de zile!
          Procurorii DNA au facut recurs!
          Ramane de vazut ce hotaraste ICCJ in copletul de 5 judecatori! Indiferent care va fi hotararea, aceasta va fi definitiva si irevocabila!
          • 0 (0 voturi)    
            Nu era vorba in cazu de fata (Sâmbătă, 28 decembrie 2013, 19:06)

            ty [utilizator] i-a raspuns lui GRANDFATHER

            de o declaratie politica. De ce trebuie sa se pronunte parlamentul pentru ca justitia sa-si faca treaba?
    • +4 (4 voturi)    
      E foarte bine... (Sâmbătă, 28 decembrie 2013, 12:42)

      Mileu [utilizator] i-a raspuns lui Kaladin

      sa ia cu suspendare dar sa dea in "gat" cel putin 20 de colegi de partid/parlament/guvern/etc....
      asta e prea mic... e un guster de aia l-au si lasat din brate si i-au retras imunitatea.
      Daca as fi procuror l-as pune sa scrie Anna Karenina cu nume date si sume necuvenite.
      Prostul s-a crezut invincibil, doar ca era un pion mic care si-a platit locul in parlament.
      Dixit.
  • +16 (20 voturi)    
    G.C. (Vineri, 27 decembrie 2013, 17:18)

    Mousaios [utilizator]

    "la sedinta de plen Ghe. Coman nu afost prezent pentru a-si prezenta punctul de vedere."... ha, ha ! punctul lui de vedere este "AUTO".
  • +11 (15 voturi)    
    "Cine a fugit?" :))) (Vineri, 27 decembrie 2013, 17:31)

    Ursul prepolar [utilizator]

    Corect - nu putem afirma că omu' a fugit până ce nu stabilim foarte clar ce se-nţelege prin "fugă". Poate că omu', în loc să fugă, s-a aşezat, aşteptând doar, la volanul maşinii.
    • +3 (5 voturi)    
      Comentariu sters de utilizator (Vineri, 27 decembrie 2013, 22:19)

      [anonim] i-a raspuns lui Ursul prepolar

    • +4 (6 voturi)    
      pai, da, (Vineri, 27 decembrie 2013, 23:16)

      Tiger1 [utilizator] i-a raspuns lui Ursul prepolar

      si tot asteptand sa vina procurorii, cum masina era scoasa din viteza, a luat-o la vale.Noroc ca l-au oprit mascatii, ca cine stie pe unde mai ajungea.
    • +1 (1 vot)    
      poate.... (Sâmbătă, 28 decembrie 2013, 12:45)

      Mileu [utilizator] i-a raspuns lui Ursul prepolar

      daca astepta pe bancheta din spate, atunci sigur nu fugea ... doar daca era din Fam. Flinstone
  • -10 (24 voturi)    
    pai daca nu a luat bani (Vineri, 27 decembrie 2013, 17:55)

    radiola [utilizator]

    De ce este acuzat ,doar ca a fugit ,si ce daca ce mare lucru sa fugi cu masina poate i s-a facut frica.
    Flagrant inexistent ,macar la Becalii l-au prins cu banii in porbagaj.
    Eu cred ca au inscenat chiar ai lui pentru a arata ce parlament anticoruptie avem.
    Cat priveste inregistrarile ambientale sa fim seriosi in ziare poate aparea ce dorim sa se auda din acele inregistrari.
    Contextul nu a fost niciodata aratat.
    • +10 (14 voturi)    
      Vezi doamne o fi fugit de frica (Vineri, 27 decembrie 2013, 18:33)

      Kaladin [utilizator] i-a raspuns lui radiola

      procurorilor borfasi ai lui Basescu. Stai linistit ca au dovezi clare daca i s-a ridicat imunitatea si in Parlament.
    • +10 (12 voturi)    
      Caragiale (Vineri, 27 decembrie 2013, 18:34)

      Adrian1 [utilizator] i-a raspuns lui radiola

      Caragiale avea o vorba care este inca de actualitate. Amice, ...?
    • +6 (8 voturi)    
      Comentariu sters de utilizator (Vineri, 27 decembrie 2013, 19:12)

      [anonim] i-a raspuns lui radiola

    • +2 (4 voturi)    
      apai (Vineri, 27 decembrie 2013, 19:40)

      ZeroAbsolut [utilizator] i-a raspuns lui radiola

      io as zice ca-i un melanj de trafic de influenta aleasa pe spranceana poporului majoritar, santaj cu spatele asigurat de dom'profesor varanus securisticus, implorare de mita si foloase necuvenite folosind poza lu "ala micu"-n fundu gol si AUTO-coruptie de minori, avand in vedere varsta psihologica a "alesului" si a avocatului sau.

      de fugit a fugit cand s-a speriat ca i s-a oferit placerea de-a face cunostinta cu DNA-ul, in direct. Nush zau cine s-ar fi speriat daca venea vreun nene si i se prezenta: DNA-ul. Io sigur nu m-as fi speriat, ca nu ma stiu cu musca pe caciula.

      Oricum, ideea e urmatoarea: trebuie sa se termine cu toate aceste numiri politice in administratie si in firmele de stat. Oamenii trebuie angajati pe competente, fara a putea fi dati afara de vreun "ales".

      Iar demnitarii sa beneficieze de imunitate strict pentru opiniile si voturile politice (totusi, ce se-ntampla cand "alesii" voteaza o lege ilegala in cunostinta de cauza?), fara a fi necesar tot acest circ cu acordul conducerii Camerei atunci cand apar acuzatii de natura penala. Toti cetatenii trebuie sa fie egali in fata Legii dpdv al perchezitiei, retinerii, arestarii.
    • +5 (7 voturi)    
      sigur ca da, (Vineri, 27 decembrie 2013, 23:20)

      Tiger1 [utilizator] i-a raspuns lui radiola

      si pentru 3.000 lei nici nu merita sa-i strice sarbatorile, saracu' om! Ce netrebnici si procurorii astia!Treaba e ca a facut de ras un intreg parlament.Auzi, spaga de 3.000 lei!Unde-s vremurile cand pentru 50.000 euro nic nu se dadea lumea jos din pat?Cat a decazut clasa noastra politica!
    • +3 (5 voturi)    
      Si aia 3400 ce sunt?! (Vineri, 27 decembrie 2013, 23:45)

      , AlwaysToTheRight, NeveRed! [utilizator] i-a raspuns lui radiola

      Caragiale, amice, Caragiale.
      Dar tu, tot id... esti!
    • 0 (0 voturi)    
      Sugerezi ca psd-ul i-a inscenat, (Sâmbătă, 28 decembrie 2013, 19:01)

      ty [utilizator] i-a raspuns lui radiola

      unuia de pripas, toata tarasenia "pentru a arata ce parlament anticoruptie avem."?
      De urmarit daca va urma calea voiculesciana si va demisiona din parlament.
  • +4 (8 voturi)    
    cine l-a votat pe individ ?? (Vineri, 27 decembrie 2013, 18:43)

    rov [utilizator]

    "Capsunari" nu e mai trimiteti bani rudelor care voteaza asemenea scursuri...
    Investitiile voastre vor fi egale cu zero intr-o tara condusa si spoliata de mafioti !!!
    Mai bine ii luati la voi decat sa-i lasati prada manipulatorilor de la latrina 3...
    Sau faceti un efort si veniti sa-i curatam pe nemernicii lui ilici&felix&nascase...
  • 0 (6 voturi)    
    Mi se pare cusuta cu ata alba asta cu Coman (Vineri, 27 decembrie 2013, 18:57)

    marius123 [utilizator]

    O sa fiu eu avocatul diavolului, adica a lui Gigel Coman (nu-l cunosc, nu am o simpatie fata de el, totusi prea e ciuca batailor zilele astea): 1. Faptul ca a zis ca el se ocupa cu "Auto", nu suna bine intr-adevar, dar daca zicea IT...sau Medicina....sau Media?? Practic el a zis (pe limba lui ce-i drept, cam slaba) un domeniu, poate e si sofer, si spalator si antreprenor, service-auto, patron de tir-uri si toate astea la un loc. Mi se pare ca prea a sarit lumea pe el din aceasta cauza. 2. DNA-ul nu si-a facut treaba ca lumea, ca daca il prindea in flagrant il aresta pe loc, se stie ca pentru flagrant (eu cel putin asta am auzit) se aresteaza pe loc, nu se cere aprobarea parlamentului. Practic, lor nu le-a reusit flagrantul, se zice ca el a fugit cu banii de flagrant si l-au prins in trafic mult mai tarziu. Acuma prost sa fii, daca eram in locul lui dadeam foc la bani sau ii aruncam pe camp, nici nu era suma mare. 3. Interceptarile il acuza ce-i drept dar daca nu l-au prins cu fapta...cam greu. 4. pana la urma e nevinovat, dpdv al prezumtiei de nevinovatie. De unde stim noi ca aia nu au avut o intelegere sa plateasca masa la invitati??? Se stie ca partidele politice cand organizeaza astfel de chestii cauta sponsori (eventual chiar patroni de hotelui, restaurante, alti patroni....si chiar sefi de institutii publice care la randul lor apeleaza la alti patroni - asta nu-i scuza evident). Repet, nu am nicio simpatie fata de acest om....dar parca toti si-au gasit coruptul de serviciu pentru 700 de euro si se spala Parlamentul pe fata de rusinea coruptiei.
  • -3 (5 voturi)    
    Oftică mare pentru unii... (Vineri, 27 decembrie 2013, 19:26)

    felis_tigris [utilizator]

    ...Iată că Parlamentul s-a întrunit. Iată că a avut cvorum. Iată că Parlamentul a şi hotărât: penalul Coman Gheorghe poate fi arestat.

    Oftică mare pentru unii, îşi doreau altceva, dar uite că nu va fi vrajbă, cel puţin pe acest subiect.
  • +3 (5 voturi)    
    La asa client- asa avocat (Vineri, 27 decembrie 2013, 19:41)

    trigger [utilizator]

    L-atzi vazut cum arata?
    Pledoarie: Saru-mana onorata instanta.... Aaaaaa.... Manca-v-ashi gura voastra care este ....
    • 0 (0 voturi)    
      Excelenta observatie (Sâmbătă, 28 decembrie 2013, 19:32)

      Maniu [utilizator] i-a raspuns lui trigger

      asa gainar asa avocat. Asa e tot penalmentul, facut din sculeri matriteri si lacatusi mecanici de doi bani,
  • +3 (5 voturi)    
    clar este Basescu de vina si trebuie suspendat (Vineri, 27 decembrie 2013, 20:10)

    visio [utilizator]

    Coman este un inocent nevinovat...ups, cred ca nu s-a prins ca e un pleonasm...
  • +3 (5 voturi)    
    Curat provocare (Vineri, 27 decembrie 2013, 20:11)

    Mihail_AD [utilizator]

    Totul este foarte clar.
    Omul n-a fugit, a mers încet, respectând limita de viteză.
    Iar acum va colabora cu procurorii, invocând dreptul la tăcere.
    Ce dovezi mai clare ale nevinovăției se pot cere de la un hărțuit al sistemului?
  • +2 (4 voturi)    
    Comentariu sters de utilizator (Vineri, 27 decembrie 2013, 20:31)

    [anonim]

  • -5 (7 voturi)    
    dna la munte si la mare (Vineri, 27 decembrie 2013, 20:52)

    Mazeta [utilizator]

    Observ că Hotnews a devenit gazeta de perete a DNA, cum avea miliția pe vremuri câte o zonă de afișaj.
  • -2 (8 voturi)    
    Bahahaha! (Vineri, 27 decembrie 2013, 21:53)

    Gigi Kent [utilizator]

    Pana la urma arestul asta preventiv prea e utilizat in toate cazurile de catre procurori. Ce o sa faca daca o sa ramana in libertate cu interdictia de a parasi tara? O sa mai ia 3140 RON mita o data?

    Incetul cu incetul vad ca incep si judecatorii sa isi faca treaba intr-un mod rezonabil.
    • +2 (2 voturi)    
      de exemplu (Sâmbătă, 28 decembrie 2013, 13:17)

      Tiger1 [utilizator] i-a raspuns lui Gigi Kent

      saptamana asta cat e in libertate poate inrosi telefoanele si face suficient trafic de influenta astfel incat sa acape in cel mai rau caz cu o pedepsa cu suspendare.Ce zici?Cui crezi ca-i convine - dintre politicieni - sa se inmulteasca nuamarul celor condamnati cu executare?Se creeaza precedente periculoase, si , la cati ''cinstiti'' sunt prin parlament/guvern/institutii de stat, e cam incomod sa vezi ca nu te mai poti baza pe un telefon dat la ''sefu''', si problema se rezolva.
      Plus ca procurorii/judecatorii incep sa capate tupeu si cu politicienii, nu numai ca aia care fura o paine si fac ani grei de puscarie.
      Ce zici, e logic?
      • -2 (2 voturi)    
        Aberatii (Sâmbătă, 28 decembrie 2013, 17:38)

        Gigi Kent [utilizator] i-a raspuns lui Tiger1

        Daca ia cu suspendare si merita cu executare inseamna ca judecatorul /judecatorii sunt corupti. Daca sunt corupti sunt corupti si cu el in inchisoare si fara el in inchisoare. Asa ca fonfleurile tale sunt cel mult penibile ...
        • 0 (0 voturi)    
          si cine hotaraste (Duminică, 29 decembrie 2013, 1:22)

          Tiger1 [utilizator] i-a raspuns lui Gigi Kent

          cum merita?Tu, viorel, dan, base?Nu fi copil!Tot cei la care e balanta.Si cum justitia, cea care o tine, e oarba , vine politicul si apasa cu degetul pe un taler si gata.Ca doar nu o sa contrazicem hotararile judecatoresti, ca e independenta, nu?
          Cum spuneam, nu fi naiv (ca poate copil nu esti)
  • -1 (9 voturi)    
    acum cum e? (Vineri, 27 decembrie 2013, 22:42)

    radiola [utilizator]

    Nu au dovezi cand am spus asta a sarit tot hotnewsul.
    era prea trasa de par fara banii de flagrant cum naiba sa faca inchisoare.
    DNA nici flagrant nu este in stare sa faca.
    • 0 (0 voturi)    
      si daca inregistrarile (Duminică, 29 decembrie 2013, 1:23)

      Tiger1 [utilizator] i-a raspuns lui radiola

      sunt considerate ca probe valide?Ce mai spui?
  • +1 (1 vot)    
    Zgonea, inapoi la strung (Sâmbătă, 28 decembrie 2013, 19:34)

    Maniu [utilizator]

    sa faci acolo niste scuturi pentru lupte in Africa sau unde te duc cunostintele de geografie.


Abonare la comentarii cu RSS
Contributors
Euractiv


Proiect sustinut de Fundatia Konrad Adenauer
Proiect finantat de Uniunea Europeana
Proiectul "Implicare si simplificare. Instrumente online in sprijinul luptei anticoruptiei" este finantat de Uniunea Europeana prin Programul Facilitatea de Tranzitie 2007/19343.01.11 - Consolidarea sprijinului societatii civile in lupta impotriva coruptiei.

Aceasta sectiune nu reprezinta in mod necesar pozitia oficiala a Comisiei Europene. Intreaga raspundere asupra corectitudinii si coerentei informatiilor prezentate revine initiatorilor.

Pentru eventuale informatii si sesizari legate de proiectele PHARE contactati: cfcu.phare@mfinante.ro

Pentru informatii despre celelalte programe finantate de Uniunea Europeana in Romania, cat si pentru informatii detaliate privind aderarea Romaniei la Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati adresa web a Centrului de Informare al Comisiei Europene in Romania.
Dosare inchise cu sentinte definitive
Sesizarea ta aici

Ai cunostinta de un act de coruptie? Ne poti trimite aici informatii despre acesta, precum si fisiere audio, video sau documente legate de caz.


Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.



powered by
developed by