​​STENOGRAME Deputatul Gheorghe Coman ar fi lovit masina procurorilor si i-ar fi acrosat pe anchetatori cand a fugit de la flagrant. Cum se lauda deputatul-lacatus mecanic cu cunostinte din mediul politic si cum cerea whisky Jivă

de Victor Cozmei     HotNews.ro
Vineri, 20 decembrie 2013, 12:04 Dosare Anticoruptie


Deputatul Gheorghe Coman, la fotografie
Foto: Agerpres
 documente
Deputatul Gheorghe Coman, presedinte al organizatiei PC judetene, prins in flagrant luand mita si pe numele caruia procurorii anticoruptie au inceput urmarirea penala, ar fi lovit masina procurorilor si chiar i-ar fi acrosat pe anchetatori si pe denuntatorul sau atunci cand a fugit cu autoturismul. In stenogramele din referatul de arestare prevenitiva al procurorilor se arata ca deputatul Gh. Coman ar fi vehiculat mai multe nume mari precum cel al Ministerului Agriculturii pentru a-si arata influenta politica, ar fi solicitat denuntatorului sa plateasca circa 3.000 de lei pentru un eveniment organizat de partid si ar fi anuntat inca din noiembrie ca "PNL-ul intr-o luna de zile n-o sa mai fie".

Potrivit referatului intocmit de procurori, "învinuitul a vehiculat în discuţiile iniţiate cu denunţătorul, interceptate şi înregistrate autorizat în baza încheierii  Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, numele ministrului agriculturii, al consilierului personal al acestuia, al preşedintelui ANSVSA, al secretarului de stat în Ministerul Muncii,  al preşedintelui ANFP, al directorului APIA Buzău, al preşedintelui Consiliului Judeţean Buzău, etc".

3.000 de lei pentru o sedinta judeteana a PC

Denuntatorul, potrivit procurorilor, este un angajat al Direcţiei Sanitare Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor Buzău si care "a sesizat că deputatul Coman Gheorghe – preşedintele Organizaţiei Judeţene Buzău a Partidului Conservator, folosindu-se de influenţa conferită de funcţia de conducere deţinută în cadrul respectivei formaţiuni politice, i-ar fi solicitat în cursul anului 2013, cu ocazia unor întâlniri iniţiate de acesta - în schimbul menţinerii denunţătorului în funcţia publică (care la nivel politic ,,ar reveni” Partidului Conservator) - diverse servicii, dar şi remiterea unor foloase materiale necuvenite constând în asigurarea sprijinului financiar sau a produselor specifice cu ocazia eventualelor întâlniri de lucru în cadrul respectivei formaţiuni politice, ce urmau a fi organizate în municipiul Buzău de către omul politic".

Astfel, procurorii arata ca "învinuitul Coman Gheorghe i-a solicitat denunţătorului suma de 3.140 lei reprezentând jumătate din contravaloarea notei de plată aferentă evenimentului organizat la data de 14.12.2013, în municipiul Buzău, cu ocazia conferinţei judeţene având ca scop alegerea conducerii Filialei Buzău a Partidului Conservator".

Ar fi lovit masina procurorilor si i-ar fi acrosat pe anchetatori si denuntator

Odata prins in flagrant, deputatul Coman ar fi lovit masina procurorilor si chiar i-ar fi acrosat pe acestia.

"Imediat după primirea sumei de bani, învinuitul Coman Gheorghe a urcat la volanul autoturismului cu care se prezentase la întâlnirea cu denunţătorul în scopul arătat, a pornit motorul, iar la apariţia organelor de anchetă care i-au solicitat să rămână pe loc a demarat în trombă, refuzând să dea curs solicitării echipei operative care a încercat să-l oprească - intrând în contact direct cu autoturismul acestuia", se arata in referatul atasat alaturi.
"In această conjunctură, plecarea intempestivă a învinuitului Coman Gheorghe, cu autoturismul în cauză, a fost pe cale de a se solda cu acroşarea denunţătorului şi a membrilor echipei de anchetă care încercau să-l stopeze", continua documentul procurorilor.

"In continuare, s-a procedat la urmărirea în traficul rutier a autoturismului respectiv, care a fost depistat după mai mult timp, abandonat în parcarea unui bloc din municipiul Buzău", se mai arata scris.

"PNL-ul n-o să mai fie, într-o lună de zile n-o să mai"

Printre stenogramele atasate de procurori in cadrul referatului, deputatul PC Gheorghe Coman ar fi sugerat inca din noiembrie 2013 ca PNL-ul ar iesi de la guvernare.

COMAN GHEORGHE: Ăăă…ai foc?...deci eu dacă dau la pace cu tine facem treabă, dacă nu dau nu facem treabă!
B C (n.r. denuntatorul) : Păi despre ce e vorba?
COMAN GHEORGHE: Deci, fii atent, ăăă, conform unei înţelegeri acuma a noastră care e, între mine….o să fie între mine şi PSD, nu mai discutăm de PNL că PNL-ul n-o să mai fie, într-o lună de zile n-o să mai….dar nu are nicio…între noi…între USL cum se spune, conform asta….am cedat eu DSV-ul director mare şi am luat la electrica! Înţelegi? Că asta a fost să fie, sănătoşi să fim, nu-i problemă asta e! Şi conform înţelegerii, protocolului care este, ăsta…cum îi zice…director adjunct e …este la noi, la Partidul Conservator!

"Da Jivă să fie"

In discutiile pe care le purta cu denutatorul sau, deputatul PC Gheorghe Coman folosea de cele mai multe ori un limbaj mai putin protocolar sau formal.

Coman Gheorghe:O sticlă de whisky n-ai şi tu pă undeva?
BC:Ba da, am o sticlă de whis...
Coman Gheorghe:Nu, io am luat trei sticle, da să nu cumva să nu... să nu-mi ajungă...
BC:Da, mă, lasă că fac rost.
Coman Gheorghe:Bă, am făcut socoteala... Fii atent! Da Jivă să fie! Am făcut socoteala...
BC:Jiva (CHIVAS – n.n) d-ăla de doişpe ani.

(...)

Coman Gheorghe: Io, tu ştii să-ţi spun? Io-ţi spun realitatea care, io sunt serios în primu’ rând, dacă mă trădează cineva, praf îl fac! Eu ce-am vorbit cu PROFESORUL, ăla nu e... Nu mai linge nimeni! Ăla-i ma, cel mai serios! Io, io cu PROFESORU’, nu discut cu altcineva!

(...)

Deputatul vorbeste de venituri din deszapeziri si despre cum si-a asigurat locul de parlamentar

BC: Ce scoţi şi tu din deszăpezire, bagi în... Dacă vine deszăpezire, că n-a, nu ninge!

Coman Gheorghe: N-a nins, nu iau nimica-n p..a mea! Nu... Ce dracu? Cărţile sunt făcute în aşa fel, numai, numai să fie, să fie treaba bună!

BC: Da!

Coman Gheorghe: Io mi-am, io am şi locu’ meu în continuare de parlamentar. Peste trei ani...
BC: Ţi l-ai asigurat!

Coman Gheorghe: Da bineînţeles, păi io ce-am bătut, mă? Io am bătut palma sută la sută! Io ştiu ce vorbesc! Da’ io trebuie să fac şi io treabă! Că dacă io nu fac treabă, ăştia zic ,,Bă, tu ce p..a mea faci aici?” Şi e mulţumiţi, ă, ce am făcut io la BUZĂU... Nu ce a făcut VLASE! Mai rar judeţe! Adică sunt judeţe, da’ mai rar!
BC: Ţi-a mai reproşat ceva, că mă ţii în funcţie şi n-am ajutat cu nimic?

Coman Gheorghe: Nu, nu mi-a zis nici... Mi-a zis atuncea la-nceput ,,Bă, tu n-ai...” Ei mi-a zis aşa! DANIEL mi-a zis aşa! Şi mi-a zis, în primu’ rând mi-a zis, cum îi zice, secretaru’..., SCUTA(?)! Cică ,,domnule, da’ dumneata ţi-ai pus director!” - ,, Da!” ,,Pi şi ce vii la noi şi spui că nu ştiu ce? Pi hai să discutăm omeneşte! Nu, nu-ţi convin, schimbă-i mâine!” Aşa mi-a zis direct! Păi, nu poţi să ţii tu... Că nu ştiu ce, că i-am zis io, ,,domnule, păi dumneata zici aşa, io când am venit, de am luat preşedinţia io numai la, numai la, ăăă, clădire, la cum îi spune la asta?”

BC: Facturi...

Coman Gheorghe: Aşa şi la curent şi la aia, am avut trei sute şaizeci de milioane! ,,Domnule, ai acte?” Am noroc c-a fost NICOLETA! ,,Ia arată, doamnă!” A-nnebunit ăia când au văzut! ,,Domnule, ăsta zicea că-i la zero!” ,,Uite, domnule, ce vorbim! La zero? Păi v-arat..., ia să-ntrebaţi de, a luat de la STELEA nişte bani, de la ăla...” că scrie pă acte. ,,Unde-a dat banii? Ce-a făcut cu ei, că ei n-au făcut nimic! Ei nicio cafea, veneai la ei...”

BC: Stelea de la APIA...

Coman Gheorghe: Pi a dat şi aia, a cotizat femeia acolo. Două mii, trei mii de lei, aia a dat bani, să ştii, şi lu’ VLASE. Adică pă chitanţă, nu pă vrăjeli, pă de-alea! Pă chitanţă!... Şi unde-a dat banii ăştia? Pi el, dacă vine la el, nicio cafea... La mine e deschis patru ore dimineaţa, la nouă până seara.  Io  am   şedinţă-n fiecare săptămână, municipiu, astea. Ei acolo! Da’ am fetele-astea bune...în rest…







Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.





























19621 vizualizari

  • +24 (26 voturi)    
    ce spagi mioritice :)) (Vineri, 20 decembrie 2013, 12:22)

    Ursul prepolar [utilizator]

    Caltabosi, gaini, oi, porci, vrabioare, Jiva… Romanului ii place sa se hraneasca sanatos :)))
  • +21 (25 voturi)    
    unde e Finutza ? (Vineri, 20 decembrie 2013, 12:31)

    FPop2013 [utilizator]

    Tineti minte cum tovarasa postaca Finutza tot lua apararea alesilor neamului, cica au dreptul sa faca ce vor fiindca sunt simbolul democratiei. Nu stiu care e tariful acestei tovarase nerusinate, in orice caz...e penibila.
    • -15 (27 voturi)    
      Aminteste-ti de primarul ala de la Cluj... (Vineri, 20 decembrie 2013, 15:09)

      finutza [utilizator] i-a raspuns lui FPop2013

      ... care zicea ca nu se da jos din pat pentru 50.000 euro! Stii la ce partid era? Asa ca... uscaturi sunt peste tot, ii diferentiaza doar potul cel mare (unii 3.000 lei, altii 50.000 euro)!
      • +22 (26 voturi)    
        He he (Vineri, 20 decembrie 2013, 17:59)

        cititor9 [utilizator] i-a raspuns lui finutza

        Problema e ca printre sefii celui de la Cluj mai sunt si unii care-l vor la racoare, pe cand Felix&Ponta fac tot ce pot sa nu-i poata nimeni prinde pe ai lor...
        E clar ca sunt corupti peste tot, dar la unii e corptie endemica, ideologica iar la altii e mai cu teama.
        Si din pacate pentru voi, fanii USL, meritul pentru prinderea acestor infractori (USL, PDL) il au Monica Macovei si Basescu. DNA-ul ar fi luptat in gol ca pe vremea lui Nastase daca nu erau legile si impulsionarile (via UE) venite de la Macovei.
        Si mai ales sustinerea Presedintelui.
      • +4 (4 voturi)    
        Nu cred ca ai vazut.. (Sâmbătă, 21 decembrie 2013, 9:47)

        Alius [utilizator] i-a raspuns lui finutza

        ..pe-aici pe site vreun "basist" care sa-i fi luat apararea tovarasului mentionat de tine.

        Sesizezi diferenta? Cum apare unul prins de la USL, cum voi, astia de serviciu, incepeti cu "dosare facute de Basescu", "Basescu se razbuna", "oamenii lui Basescu ii alearga pe tarani si-i pun sa jure pe Biblie".. Toti hotii vostri pe care i-ati votat sunt nevinovati domnule. Toate sunt dosare politice, numai cand ia unul de la PDL incepeti: "ahaaaa, mafia portocalie".

        Sunteti de toata jena!
  • +16 (24 voturi)    
    un baiat cizelat.... (Vineri, 20 decembrie 2013, 12:31)

    minos [utilizator]

    ...Coman asta...:))))) Sistemul asta politic este putred rau de tot, din interior nu se poate reforma, este evident, iar din exterior este greu, pentru ca sisteul nu se poate penetra si aparent are structura democratica, deci nu se poate rasturna prin revolutie. Deci cum ar trebui facut? Nu am nici o idee. Nu-mi spuneti ca prin vot, nu exista oferta la alegeri, PDL este mort si oricum a dovedit acealasi lacune.
    • +6 (8 voturi)    
      Ca orice dihanie impenetrabilă (Vineri, 20 decembrie 2013, 19:35)

      Con_stan_tin [utilizator] i-a raspuns lui minos

      din exterior poți răpune corupția din interior... după ce te lași înghițit de ea.
  • +24 (26 voturi)    
    ma repet .... (Vineri, 20 decembrie 2013, 12:33)

    cbogdan [utilizator]

    La asa alegatori asa ales.
  • +24 (26 voturi)    
    Partidul popoului! (Vineri, 20 decembrie 2013, 12:40)

    , AlwaysToTheRight, NeveRed! [utilizator]

    Vai de mama lor de gorjeni!
    Prosti sunt, Doamne, daca la ei in judet au candidat: un plagiator si un santajist!
    Iti dai seama cat de mult I/au "stimat" aia doi?!
    Nu demult unul de prin gorji imi spunea ca ei sunt "extract" de olteni.
    Acum inteleg, sunt "extract" de... melteni!
    • 0 (0 voturi)    
      prostia gorjeneasca... (Sâmbătă, 21 decembrie 2013, 11:25)

      21unas [utilizator] i-a raspuns lui , AlwaysToTheRight, NeveRed!

      o sa ne scoata mult par alb si de acum inainte.
      pentru ei este asa, o chestie de mandrie, de smecheri.
      a fraierii pe altii e o mare dovada de inteligenta si de valoare. ca la tigani.
  • +19 (23 voturi)    
    fiecare la nivelul lui (Vineri, 20 decembrie 2013, 12:43)

    Rasmus [utilizator]

    Presedintele fondator santajeaza pt un contract de mlilioane de euro iar asta nici pt 1000 de euro...
  • +20 (22 voturi)    
    Comentariu sters de utilizator (Vineri, 20 decembrie 2013, 12:47)

    [anonim]

  • +14 (16 voturi)    
    vai si vai (Vineri, 20 decembrie 2013, 12:51)

    Luc2012 [utilizator]

    de mama noastra, nu ne mai facem bine....
  • +19 (21 voturi)    
    rușine! (Vineri, 20 decembrie 2013, 12:52)

    newshot [utilizator]

    săracu' de el. și ăsta e la fel de nevinovat... cu siguranță e mâna lui basescu.... o sa primeascu și ăsta ''cu suspendare''
    • +1 (1 vot)    
      base (Sâmbătă, 21 decembrie 2013, 7:56)

      eml [utilizator] i-a raspuns lui newshot

      Tot timpul Base e de vina.Pleaca Base toti sunt corecti. Lideri in Europa.
  • +18 (20 voturi)    
    Cu cine ai votat? (Vineri, 20 decembrie 2013, 13:04)

    paul155 [utilizator]

    Adunatura de penali,votati de un electorat cumparat cu minciuni si carnati !
    • +14 (14 voturi)    
      Electoratul e ca deputatul!! (Vineri, 20 decembrie 2013, 20:30)

      soundtrack [utilizator] i-a raspuns lui paul155

      Sa fure ei, dar sa ne lase si pe noi sa furam!
      Asta s-a invatat in comunism in marile uzine ale patriei: furtul cu sacosa, cu carutele noaptea, cu pisica, pe sub camasa, in jurul taliei, in incaltari,....mai scrieti voi. Tovarasii aveau la sediile partidului de toate, restul lumii fura!!!De aceea azi regreta niste vremuri, cica se descurcau, dadeau spaga si rezolvau.
      Acum sunt la putere toarshii lor secretari, turnatori, securisti care put a porc dat cu parfum contrafacut!
      Sa va fie de bine, bai secera si ciocan!!!
  • +16 (18 voturi)    
    Ce figurica... (Vineri, 20 decembrie 2013, 13:08)

    vladutzferoviarul [utilizator]

    Ca si in urma articolului de ieri, pe aceeasi tema si de asemenea insotit de o fotografie, nu pot sa nu remarc din nou ca acest personaj este din randul acelor politicieni sau persoane publice la care este suficient sa te uiti la fata lor, la figura pe care o au, si in clipa 2 ti-ai dat seama cat de "cinstit" este! In cazul de fata... o bomboana de om! :) Ii doresc cat mai multi ani... "fericiti"! :)
  • +28 (30 voturi)    
    Genial! (Vineri, 20 decembrie 2013, 13:12)

    Berzelius [utilizator]

    Asta-i limbaj de parlamentar roman!
    " ,,Bă, tu ce p..a mea faci aici?” Şi e mulţumiţi, ă,..."

    'Tu-va'n gat de lepre ordinare!

    Astia fac legile in tara asta! La propriu!
  • +24 (28 voturi)    
    o sticla de Jiva (Vineri, 20 decembrie 2013, 13:20)

    UltimulStingeLumina [utilizator]

    Asta cu "Jiva" m-a dat pe spate! Mi-au trebuit cateva momente sa inteleg ce inseamna. Nici daca ma stradui nu reusesc sa transform pronuntia "Chivas" in "Jiva"
    Si asta voteaza legile tarii. Si cati or mai fi ca el.
    E tragic, fratilor!
  • +25 (27 voturi)    
    Si inchipuiti-va (Vineri, 20 decembrie 2013, 13:50)

    AlisCuPar [utilizator]

    ca votantii specimenului asta sunt mai prosti decat el ! Noaptea mintii.
  • +22 (24 voturi)    
    si ca asta-s multi! (Vineri, 20 decembrie 2013, 14:13)

    apoliticus [utilizator]

    a tunat si i-a adunat in mandatul asta. Daca nu se vor face alegeri anticipate, va fi vai de capul tarisoarei asteia. Mai trist de atat nu se poate
    • +11 (13 voturi)    
      Ba se poate! (Vineri, 20 decembrie 2013, 18:31)

      John M. [utilizator] i-a raspuns lui apoliticus

      Sunt trei etape: ridicol, absurd si grotesc.
  • +16 (20 voturi)    
    mazeto, evoque, diebase (Vineri, 20 decembrie 2013, 14:42)

    hmara [utilizator]

    Finutzooooo, ce faceti? Ce- ati amutit asa? Curaj?
    Sau santeti inca la sedinta?

    Mi- e rusine cu voi, cu cei pe care i- ati ales si ii sustineti la comanda.
    Santeti exact ca ei. Va meritati.
    Tot ce are mai josnic societatea asta, mare parte tampita la creiere de Gadea si restul latrailor.
    Ca avem asa specimene grotesti in parlament va este voua datorat si altora ca voi.
    Rusine.
    • -13 (21 voturi)    
      Ce memorie scurta aveti (Vineri, 20 decembrie 2013, 15:12)

      finutza [utilizator] i-a raspuns lui hmara

      Ati uitat de Ridzi, de Videanu, de Berceanu, de Udrea, Cocos, regii asfaltului, Basescu-fratele si multi-multi altii. Oare cine-i tinea in brate?
      • 0 (0 voturi)    
        EML (Sâmbătă, 21 decembrie 2013, 7:59)

        eml [utilizator] i-a raspuns lui finutza

        Au probleme?
      • +1 (1 vot)    
        Hai ma, (Sâmbătă, 21 decembrie 2013, 9:51)

        tanar_pensionar [utilizator] i-a raspuns lui finutza

        ca nici unul nu era asa tampit si cu exprimare de neandertalian. Eba pare critic literar, comparata cu asta. Sunt de acord ca nu are ce cauta in politica fatuca aia, dar pentru niste balbaieli si "succesuri" erati oripilati toti.
      • +2 (2 voturi)    
        Comentariu sters de utilizator (Sâmbătă, 21 decembrie 2013, 11:13)

        [anonim] i-a raspuns lui finutza

  • +17 (19 voturi)    
    Oglinda alegatorilor... (Vineri, 20 decembrie 2013, 14:44)

    _cutare [utilizator]

    Oameni buni, va dati seama ca omul acesta a fost ales de o gramada de oameni la el in colegiu? Ma intreb daca a tacut in campanie sau daca incultura lui, limbajul de mahala, l-au facut sa creasca in ochii alegatorilor. La ce bun uninominalul? Pe vremea cand se vota pe liste parca nu aveam asemenea specimene in Parlament.
  • +21 (23 voturi)    
    Daca era film artistic (Vineri, 20 decembrie 2013, 15:21)

    ion_pozitiv [utilizator]

    Daca era film artistic as fi apreciat ca scenaristul si regizorul iar au sarit calul, spre ingrosarea tusei artistice.dar am vazut pe net inregistrarea unui interviu cu parlamentarul Coman imediat dupa constituirea Parlamentului. Grotesc. Caragiale si n-ar fi putut scrie ceva mai satiric.
    Dein nefericire, acest ticalos nu este exceptia parlamentarilor. ESTE REGULA. In fapt putea fi la fel de bine si Ministrul Culturii sau interimar la Televiziunea Romana, dar si invers, ca sa fiu in actualitate. Imi vin in minte acum si grobienii Postelnicu sau mai recent, fostul sef de la Antidrog, fostul general si mai proaspatul avocat.. , vedeta la Antene.
    Am fost nevoit sa citesc si valoroasele "opere stiintifice " ale puscariasului Nastase. Nimic. Zero. Reformulari, daca nu cumva (ca nu merita analiza) plagiate. Golaneli la cursuri.Transformarea Facultatii de drept in din fabrica de diplome pentru fidela clasa muncitoare si militieni (inainte de '89) in fabrica licentiati in delicventa. Ar terbui sa ramana in Istoria Dreptului, alaturi de Sova sau Corlatean la rubrica de Caricaturi sau la cea despre ce patesc impostorii.
    Asta este spectrul politic!
    Votati concetateni, votati!.
  • +16 (18 voturi)    
    politicienii romani (Vineri, 20 decembrie 2013, 15:49)

    747 [utilizator]

    ".. sa-i aduni in doua cete
    In smintiti si in misei"
  • +12 (14 voturi)    
    Asta este România... (Vineri, 20 decembrie 2013, 16:35)

    napadarjan [utilizator]

    ...după 24 de ani de neocomunism! Strigoiul zilei de 20 mai 1990 ne va bântui încă mult și bine. Ca să n-o mai lungesc, românii și-au distrus țara.
    Pentru hotnews: văd că aveți o reclamă „vrei un pistol fără autorizație?” Eu aș dori o carabină cu lunetă și amortizor de zgomot. Mulțumesc!
    • +1 (1 vot)    
      caută pe - mercador - şi găseşti un vânzător (Duminică, 22 decembrie 2013, 13:40)

      Alistar44 [utilizator] i-a raspuns lui napadarjan

      ha, ha
  • +15 (17 voturi)    
    finutzo (Vineri, 20 decembrie 2013, 16:37)

    hmara [utilizator]

    Intre noi e foarte mare diferenta.
    Eu, altii ca mine, indiferent din ce parte politica se afla, daca este prins si dovedit, sa plateasca pt asta. Pdl,pnl,psd, etc
    Pricepi?
    Tu in schimb este muta si oarba la scursurile dovedite si prinse chiar in flagrant din partea usl, in schimb stii doar o placa.
    Esti departe de a te fi corecta, echidistanta.
    De aceea cred ca esti copia fidela a celor pa care nu vrei sa- i vezi dar ei exista si ne fac de rusine.
    Cum rusine iti spun si tie.
    • -12 (14 voturi)    
      Nu esti echidistant (Vineri, 20 decembrie 2013, 19:54)

      finutza [utilizator] i-a raspuns lui hmara

      De unde stii ca eu ii sustin pe cei prinsi "cu rata-n gura" de la USL? Esti departe de adevar. Eu atrag doar atentia ca sunt urmariti si li se fac dosare doar celori dintr-o anume parte a spectrului politic, si, ca sa fiu mai exacta, din partea opusa actualului presedinte. Cum iti explici ca nu se intampla mai nimic cu ce in aceeasi situatie, dar de pe partea prezidentiala a baricadei?
      • +2 (2 voturi)    
        Pasat (Sâmbătă, 21 decembrie 2013, 8:43)

        FPop2013 [utilizator] i-a raspuns lui finutza

        Deputatul Pasat parca tocmai a fost condamnat definitiv...asta daca nu sunt eu ramolit, nu, tanti finutzo ?
        Si, pana una alta, cine insista pe dezincriminarea conflictului de interese si pe amnistia hotilor ? Oare cine ? Pai chiar, cine ?
      • +2 (4 voturi)    
        Hai sa-ti explic eu "de ce". (Sâmbătă, 21 decembrie 2013, 9:41)

        Alius [utilizator] i-a raspuns lui finutza

        Daca citesti cu atentie, in majoritatea cazurilor este vorba de "oameni" aflati la putere. Numai cand esti la putere poti promite ca schimbi directori, directii, angajezi, faci dregi etc.. Ce sa promita aia din PDL? Aia nici macar nu mai exista. La ce sa dea cineva mita la unul din PDL? Sa ce?

        Asta a fost o explicatie. A doua este faptul ca multi de la PDL s-au carat repede la PDSR si la PNL. In principiu, zic si eu, nu cred ca numai aia "cinstitii" au plecat. Posibil sa se fi strecurat si oarece elemente corupte, ca de exemplu alde Frunzaalbastra.

        A treia explicatie pe care pot sa o dau este faptul ca .. uita-te si tu pe cine ati ales. Toti papagalii, toti puscariasi si puscariabilii (gen Becali si Voiculescu), toti 4 clase.

        Eu zic asa ca daca te duci cu ochii inchisi la o multime formata din senatori si parlamentari de la PDSR, PNL, PPD (sau cum s-o numi partidul lu' Diaconescu), deci la o multme formata din reprezentantii puterii si alegi pe unu' de-acolo (repet: cu ochii inchisi), ai sanse 90% sa pui mana pe un infractor.

        Si ca sa-ti mai raspund la un alt comment cu "da' ce repede ii uitati pe unii ca Udrea, Basescu, fratele lui Basescu, Ridzi, Berceanu etc", poti compara ce au facut astia, adicatelea "mafia portocalie" si ce fac astia, "mafia rosie" si sa tragi matale o linie sa vezi cand s-a furat mai mult: pe vremea PDSR-ului de la infiintare (incluzand USL, perioada cand PSD a fost la guvernare cu PDL si perioada cand a fost guvernul Tariceanu), sau pe vrema PDL-ului? Si ma uita-te ce legi vor sa dea? Cine a facut vreodata asa ceva? Nici nu se compara cu ce era PDL-ul, cu tot cu hotii din PDL.

        Apropo, in ce partid se afla acum "doamna" Ridzi? Ascult? Asa ca, nu, nu-i uitam. Sa-i ia pe toti PDL-istii hoti, inclusiv pe cei care activeaza acum pe la USL sau PPDD. Si sa stii ca fratele lui Basescu nu este parlamentar sau senator.

        Sper ca ti s-au mai lamurit niste "semne de intrebare". Mult succes la urmatoarele alegeri! Gasesti tu niste hoti de votat.
      • +5 (5 voturi)    
        Nici (Sâmbătă, 21 decembrie 2013, 9:57)

        tanar_pensionar [utilizator] i-a raspuns lui finutza

        eu nu-mi explic de ce tu poti scrie atat de corect gramatical, in timp ce aia de ii acoperi sunt vai de mama lor! Cred ca uneori te apuca si pe tine disperarea vazand ce oameni tre' sa aperi.
  • +19 (21 voturi)    
    intrebare intrebatoare!!! (Vineri, 20 decembrie 2013, 18:17)

    Mariicaialbastri [utilizator]

    Ce copil din clasă știe cine este PROFESORUL?
    Nu cumva PROFESORUL e dom' Profesor?
    Dom' Profesor i se zice varanului pentru că și-a cumpărat un doctorat de la particulară de apartament din Statele Unite.
    Varane, dacă tu ești Profesorul și dacă băieții erau cu timpanul pe discuțiile tale cu lăcătușul ăsta deștept, iar te-ai lipit de vreun dosar!
    Faci tu ce faci varane și trag dosarele la tine ca musca verde la ...știi tu!
  • +2 (2 voturi)    
    finutzo (Sâmbătă, 21 decembrie 2013, 9:50)

    hmara [utilizator]

    Toate afirmatiile tale de pana acum dovedesc contrariul la ce spuu. Prea multi ti- au spus acest lucru.
    Accepta realitatea.
    De oeste 1 an jumatate sunt ai tai la putere. Daca afirmi ca dosarele se fac in functie de bariade, atunci ma asteptam sa fie doldora de pdl- isti care au furat. Realitatea arata in schimb altceva.
    Cat fura usl- ul nu a furat nimeni niciodata. Si asta intr- un timp prea scurt. Gainarii, pe fata, sfidare.
    Mutilarea statului de drept sa- si protejeze incultii si banditii.
    E mare, mare diferenta intre baricade finurzo.
    Stiu ca nu- ti place adevarul.
    La paritate ar 1 la 10.
    Acum vezi de ce ezte asa diferenta?
  • +2 (2 voturi)    
    strategie (Sâmbătă, 21 decembrie 2013, 9:53)

    FPop2013 [utilizator]

    Ati observat strategia Finutzei ? Pentru a abate atentia de la iubitii ei USL-isti, tot ii arata cu degetul pe ailalti...e chestia aia de amalgamare sau de amestecare, pentru a provoca confuzie. Acum nu discutam de cat de ticalosi au fost ailalti, acum discutam de ce fac astia de acum, ca parca au zis ca nu vor comite "rautatile" alorlalti. Oricum nu tin minte sa se fi propus legi de amnistiere a hotilor, fie vorba intre noi. Sau tentativele sistematice de a dosi averile pentru a nu fi supuse controlului ANI. Stati ca incepe acum cu cat de basista e ANI. Astia au niste obsesii cu basist in sus, basist in jos...Cum nu le convine ceva, cum chestia aia e basist/basista, dupa caz. Sunt niste persoane care, intr-adevar, au obsesii. Termenul de basist a fost introdus de javrele de la Antena 3, daca nu ma insel.
  • +1 (1 vot)    
    despre gigeoaca (Sâmbătă, 21 decembrie 2013, 16:28)

    marcel69 [utilizator]

    pai daca ,,e de AUTO ,ce altceva ar fi putut face
  • +1 (1 vot)    
    Ponta nu-l ajută pe nea' Coman ? (Duminică, 22 decembrie 2013, 13:42)

    Alistar44 [utilizator]

    Poate nea' Coman să-i aranjeze maşina de raliu ?!?!


Abonare la comentarii cu RSS
Contributors
Euractiv


Proiect sustinut de Fundatia Konrad Adenauer
Proiect finantat de Uniunea Europeana
Proiectul "Implicare si simplificare. Instrumente online in sprijinul luptei anticoruptiei" este finantat de Uniunea Europeana prin Programul Facilitatea de Tranzitie 2007/19343.01.11 - Consolidarea sprijinului societatii civile in lupta impotriva coruptiei.

Aceasta sectiune nu reprezinta in mod necesar pozitia oficiala a Comisiei Europene. Intreaga raspundere asupra corectitudinii si coerentei informatiilor prezentate revine initiatorilor.

Pentru eventuale informatii si sesizari legate de proiectele PHARE contactati: cfcu.phare@mfinante.ro

Pentru informatii despre celelalte programe finantate de Uniunea Europeana in Romania, cat si pentru informatii detaliate privind aderarea Romaniei la Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati adresa web a Centrului de Informare al Comisiei Europene in Romania.
Dosare inchise cu sentinte definitive
Sesizarea ta aici

Ai cunostinta de un act de coruptie? Ne poti trimite aici informatii despre acesta, precum si fisiere audio, video sau documente legate de caz.


Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.



powered by
developed by