VIDEO Oficial: DNA a inceput urmarirea penala impotriva Antena 3, sub acuzatia de complicitate la santaj. Mugur Ciuvica: In DNA incredere are doar un bou sau un basist

de Red. Stiri     HotNews.ro
Joi, 25 iulie 2013, 10:07 Dosare Anticoruptie


Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie au inceput urmarirea penala in cazul ANTENA 3 S.A, in dosarul de santaj in care este implicat seful Antena TV Group, Sorin Alexandrescu. Audiat joi la DNA, Mihai Gadea, directorul Antena 3, le-a spus jurnalistilor prezenti ca nu a fost pus sub invinuire, dar "exista aceasta intentie" a procurorilor. "Mi-au spus ca am fost invitat in calitate de maror. Sunt martor, am dat declaratie, nu e niciun lucru care ar trebui sa va preocupe".

Ora 14:46 Procurorii anticoruptie au dispus extinderea cercetarilor si inceperea urmaririi penale si fata de Serban Pop, fost presedinte al ANAF, in acelasi dosar (vezi aici detaliile).


Ora 12:25 Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie au dispus extinderea cercetarilor si inceperea urmaririi penale fata de persoana juridica S.C. ANTENA 3 S.A. in sarcina careia s-a retinut complicitate la infractiunea de santaj, precizeaza DNA, intr-un comunicat de presa.


Care sunt acuzatiile procurorilor:
  • Incepand cu data de 22 aprilie 2013, au fost difuzate pe postul TV ANTENA 3, sub forma unor stiri, materiale cu caracter denigrator la adresa partii vatamate.
  • In plus, incepand cu data de 9 mai 2013, in scopul mentinerii si amplificarii starii de temere induse partii vatamate, pe postul de televiziune ANTENA 3 si pe cele apartinand S.C. ANTENA TV GROUP S.A., a fost difuzat un spot publicitar prin care opinia publica era informata ca vor fi facute dezvaluiri cu privire la eventuale fapte de coruptie in care ar putea fi implicata partea vatamata.


Ora 12.00
Mihai Gadea spune ca nu a fost pus sub invinuire, dar "exista aceasta intentie" a procurorilor.

"Nu, exista aceasta intentie a domnilor procurori, mi-au spus ca am fost invitat in calitate de maror. Sunt martor, am dat declaratie, nu e niciun lucru care ar trebui sa va preocupe", le-a spus Gadea ziaristilor care l-au intrebat, la iesirea din sediul DNA, daca a fost pus sub invinuire.

Intr-o scurta declaratie, Mihai Gadea a precizat ca are "convingerea (...) ferma" ca Antena 3 nu are nici o legatura cu acest presupus caz de santaj. El a fost asteptat la iesirea din sediul DNA de Mircea Badea si Adrian Ursu.

Directorul Antena 3 a fost citat de procurorii DNA in dosarul lui Sorin Alexandrescu, cercetat pentru santaj. Gadea a declarat la intrarea in sediul DNA ca a fost chemat sa dea declaratii in calitate de martor. Joi dimineata s-au mai prezentat la sediul DNA Mugur Ciuvica, care conduce Grupul de Investigatii Politice (GIP), si Serban Pop, fost presedinte al Agentiei Nationale de Administrare Fiscala (ANAF), ambii citati in dosarul de santaj, transmite Mediafax.



-----------------------------

11.55 Ciuvica, vizibil emotionat la iesirea din sediul DNA: Ma emotioneaza basistii. Teama nu cred ca imi este, pe mine frica ma inraieste

Mugur Ciuvica a iesit vizibil emotionat din sediul DNA cu putin timp inainte de ora 12.00, afirmand ca a venit din curiozitate, procurorii l-au intrebat "niste prostii" si ca ii tremura vocea deoarece il "emotioneaza basistii".

"Totul a decurs conform planului, ideea era sa ma intalnesc cu dvs in primul rand si asta s-a aranjat", a spus el, imediat ce a iesit din sediul DNA, unde era asteptat de ziaristi.

Ciuvica a precizat ca prima prostie pe care au intrebat-o procurorii a fost cum a intrat in posesia documentului pe care l-a publicat pe site-ul sau, Grupul de Investigatii Politice.

"Le-am raspuns ca dosarul asta e o actiune de politie politica a DNA impotriva trustului Intact si ca nu-mi amintesc cum am intrat in posesia documentului si chiar daca as sti nu le-as spune pentru ca nu-mi dezvalui sursele", a preciza Ciuvica.

"M-au intrebat daca nu cumva l-am primit de la cineva de la Antene. I-am intrebat si eu pe ei cum dracului as putea sa stiu eu ca un cetatean oarecare e sau nu angajat al vreunui trust. Daca am un document interesant il public, si de la bin Laden daca primesc un document oficial nu-i cer legitimatie de terorist", a continuat acesta.

Ziaristii l-au intrebat de ce este emotionat. "Ma emotioneaza basistii. Emotii basiste", a raspuns Ciuvica, dupa care a adaugat: "In DNA cred ca incredere are doar un bou sau un basist, eu nu sunt nici bou nici basist".

Un alt ziarist l-a intrebat de ce ii tremura vocea. "Ma emotioneaza basismul tot timpul", a raspuns acesta.

Intrebat daca ii este teama, Ciuvica a precizat: "Teama nu cred ca imi este, pe mine frica ma inraieste", adaugand ca "basismul e urat in general".



--------------------------

Ora 11.20 Mugur Ciuvica a declarat, la intrarea in sediul Directiei Nationale Anticoruptie (DNA), ca a fost citat de procurori in calitate de martor. El a precizat ca nu intelege de ce a fost chemat si ca ceea ce le va spune procurorilor este ca isi publica anchetele jurnalistice atunci cand vrea si cum vrea.

Intrebat de o jurnalista daca a avut cunostinta ca Sorin Alexandrescu a fost citat de procurori si anterior retinerii sale in dosarul de santaj si ce implicare are in acest dosar, Mugur Ciuvica i-a spus sa ii puna "intrebari necretine". Atentionat de jurnalistii aflati la DNA ca vorbeste urat, Ciuvica a spus ca nu a jignit jurnalista, ci "intrebarea acesteia".

"Intrebari necretine puteti sa-mi puneti? Nu dau socoteala nimanui, nu poate nimeni sa ma oblige sa spun sursa", a declarat Ciuvica, citat de Evenimentul Zilei.

-------------------------------

Ora 10.00 Directorul general al Antena 3, Mihai Gadea, a mers joi, cu putin inainte de ora 10.00, la sediul DNA. Acesta a declarat, inainte de audiere, ca a fost chemat sa dea declaratii in calitate de martor.

"Am fost chemat ca martor, sa vedem despre ce este vorba, vin si va povestesc, veti fi aici, fara indoiala", a spus Mihai Gadea la intrarea in sediul Directiei Nationale Anticoruptie (DNA), citat de Mediafax.

La DNA a venit joi si Serban Pop, fost presedinte al Agentiei Nationale de Administrare Fiscala (ANAF), fiind citat in acelasi dosar.

-----------------------------------

Directorul general al Antena TV Group, Sorin Alexandrescu, este cercetat in libertate in dosarul in care este acuzat de procurorii DNA ca l-ar fi santajat pe administratorul RCS&RDS Ioan Bendei sa semneze un contract de retransmitere prin satelit a programelor Antena TV.

Alexandrescu a fost arestat preventiv din 31 mai pana in 6 iunie, cand Tribunalul Bucuresti i-a inlocuit masura dispusa de Judecatoria Sectorului 1 cu interdictie de a parasi tara.

Sorin Alexandrescu a depus, in 22 iulie, o plangere penala la Parchetul Judecatoriei Sectorului 5, pentru denunt calomnios in cazul administratorului RCS&RDS Ioan Bendei, in care a aratat ca acesta a folosit date false sau eronate atunci cand l-a denuntat la DNA.

In 11 iulie, procurorii au extins cercetarile in dosarul lui Sorin Alexandrescu si au dispus inceperea urmaririi penale fata de Camelia Rodica Voiculescu, in calitate de asociat la SC Antena TV Group SA si la SC Intact Publishing SRL, si de George Daniel Matiescu, director general al Intact Publishing SRL, pentru complicitate la santaj.

De asemenea, sunt cercetate SC Antena TV Group SA si SC Intact Publishing SRL, pentru santaj, potrivit DNA.







Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.



























23028 vizualizari

  • +78 (82 voturi)    
    la inceput ...... (Joi, 25 iulie 2013, 10:29)

    cbogdan [utilizator]

    La inceput este mai greu, mai apoi te obisnuiesti .....
    • +75 (79 voturi)    
      Gadea cu Antena 3 in tara si strainatate (Joi, 25 iulie 2013, 11:51)

      pedepsitorul [utilizator] i-a raspuns lui cbogdan

      Chiar ma intrebam de ce cheltuieste Antena3 atia bani cu show-ri in care Gadea se rastignea ca un binefacator al romanilor din tara si strainatate... cheltuind sute de mii de euro cu vedete, trupe, instalatii si invitati!

      Aceeasi manipulare cu chitara, carismatica, pe care a invatat-o la adunarile cu convertiti!

      Eu am incredere in justitie, dar deseara la televizor o sa avem si verdictul = Basescu e de vina!
      • +75 (79 voturi)    
        daca judecam drept..... (Joi, 25 iulie 2013, 12:23)

        translativus [utilizator] i-a raspuns lui pedepsitorul

        ....trebuie sa admitem ca Basescu este de vina pentru ca el a sprijinit justitia iar aceasta a inceput sa isi faca datotia.

        Fara sa isi dea seama, toti cei care il invinuesc pe Basescu pentru ca sunt chemati in justitie, ii recunosc aportul acestuia la revigorarea ei.

        Ce nu realizeaza nataraii de la A3 este ca santajul asupra unui neansemnat, a lovit prin ricoseu pe un anume Mitica, pe care il poti banui de orice, numai de prostie nu iar acesta a reactionat neasteptat de dur, punand pe masa procurorilor informatii mult mai relevante.
  • +61 (65 voturi)    
    cine este MG ? (Joi, 25 iulie 2013, 10:31)

    un domn [utilizator]

    un om ca oricare altul...ce este interesant este de ce oamenii "normali" de pe strada nu ajung la DNA ? pentru ca nu sunt implicate, angajati si sau nu executa oridinele unui Platitor; indifferent de postul teve politica editorial este forma publica prin care politicienii isi arata Potenta; daca vrei ca o bataie intre curcani in perioada de imperechere..ca sa impresioneze femela..aici femela este banul public cat si cum il poate acapara fiecare....dintre moguli
  • +101 (109 voturi)    
    Domnulee Gadea... (Joi, 25 iulie 2013, 10:35)

    Aphex [utilizator]

    pupate-as pe fruntea aia a ta de delfin, poate nu-ti mai dau aia drumu de acolo...
    • +52 (58 voturi)    
      Asta-i replica zilei . Bravo poate-l tin la studii (Joi, 25 iulie 2013, 12:41)

      linarel [utilizator] i-a raspuns lui Aphex

      aprofuuuundaaaate si innnndelunnnngate .

      Cit despre smecherul alalalt ciuciuvica , ai transmit ca in RO sint enorm de multi " boi " ce au incredere in DNA si daca as putea fii sigur ca te-as lua asa vre-o doua ture in coarne insa se pare ca mi-au luat-o altii inainte .
      Oricum si daca scapi de acolo sigur o sa intilnesti alte coarne care te cauta .
      • -10 (14 voturi)    
        stupizenia zilei (Joi, 25 iulie 2013, 19:37)

        Tovarasul Spirala [utilizator] i-a raspuns lui linarel

        daca nu e in arest preventiv ala de la antena 1, care era si inregistrat de ce ar fi ramas gadea?
      • +3 (3 voturi)    
        mai avem una! (Vineri, 26 iulie 2013, 12:02)

        cinic [utilizator] i-a raspuns lui linarel

        Turcescu: mai bine basist decat santajist!
  • +71 (77 voturi)    
    Gadea sub acuzare oficiala (Joi, 25 iulie 2013, 11:40)

    HP [utilizator]

    Gadea a venit ca martor si a iesit sub acuzare si trimis in judecata. Explodeaza mamaliga.
    • -4 (28 voturi)    
      Cum sa ai incredere in DNA? (Joi, 25 iulie 2013, 13:46)

      Con_stan_tin [utilizator] i-a raspuns lui HP

      Te cheama ca martor si iti pun pe masa dosarul de inculpat. Pana acum au picat toti de boi, inclusiv Gadea si Ciuvica, sa vedem cand se desteapta lumea.
      • +25 (29 voturi)    
        LOL (Joi, 25 iulie 2013, 15:01)

        HP [utilizator] i-a raspuns lui Con_stan_tin

        Deci infractorii pica de boi fiindca sunt prinsi si anchetati ? Bravos
        • +2 (14 voturi)    
          Boii trag la jug! (Joi, 25 iulie 2013, 16:48)

          Con_stan_tin [utilizator] i-a raspuns lui HP

          Comentariile de pe aici demonstreaza ca Ciuvica are dreptate: Cei care muncesc au incredere in DNA.
  • -63 (77 voturi)    
    penibil! (Joi, 25 iulie 2013, 11:50)

    srpc [utilizator]

    asa crede basexul ca va inchide gura Antenei 3? ori e prost, ori disperat.
    • +39 (47 voturi)    
      e disperat. vine perioada electorala (Joi, 25 iulie 2013, 12:03)

      jackalphonse [utilizator] i-a raspuns lui srpc

      dar este drept ca are si material de lucru. la ce traznai ilegale fac acolitii lui felix si snapanii usl-lui, este atat de usor sa te legi de ei in mod legal! asta este singurul avantaj al luptei politice, faptul ca mai intra cate unul la bulau.
    • +61 (67 voturi)    
      Trezirea aplaudaci USL (Joi, 25 iulie 2013, 12:06)

      vasile78 [utilizator] i-a raspuns lui srpc

      Tara e condusa de USL acum, sefii DNA au fost propusi de Ponta, deci nu prea mai tine conspiratia cu Basescu care face si drege.
      DNA-ul o fi el sperietoare, dar e una dintre cele mai eficiente institutii ale statului roman. Felicitari DNA!
    • +47 (53 voturi)    
      nu (Joi, 25 iulie 2013, 12:15)

      sucaa [utilizator] i-a raspuns lui srpc

      asa cred anhajatii unui turnator ca se face presa, santajand. si cand sunt prinsi cu ocaua mica vinovat este basescu.
      s-a ajuns in Romania sa iti permiti sa furi, sa jignesyi sa santajezi, iar cand esti tras la raspundere sa dai vina pe basescu.
      voua chiar vi se pare normal?
      dunt inregistrari, dovezi si tot ce tine de o ancheta dar voi puneti batista pe hidrant si sarit la base.
      oare cine este prost si disperat? :)
    • +38 (42 voturi)    
      Mugur Ciuvica: (Joi, 25 iulie 2013, 13:11)

      ty [utilizator] i-a raspuns lui srpc

      "In DNA incredere are doar un bou sau un basist"
      Ce zici, Comisia Europeana din care categorie face parte?
      • -16 (22 voturi)    
        probabil ca vaca (Joi, 25 iulie 2013, 13:35)

        nellino [utilizator] i-a raspuns lui ty

        pentru ca bou e masculin, iar de base nu ii place.
  • +67 (69 voturi)    
    Craciunul (Joi, 25 iulie 2013, 11:51)

    LoveRomania [utilizator]

    Anul asta vine craciunul mai devreme si ne face o bucarie cu o cazare gratis pentru idolul celor spalai pe creier?
  • -55 (67 voturi)    
    Intimidare (Joi, 25 iulie 2013, 11:58)

    Gigi Kent [utilizator]

    Incercare de intimidare penibila din partea lacheilor DNA ai lui Basescu. Nu e de mirare ca a insistat sa o puna pe Codruta sefa peste lachei.

    Chiar era un articol pe HN.ro care povestea cum brusc o mare parte din companiile de media din acest grup au intrat sub administrarea DNA. A3 scapase cumva acestei "preluari ostile" cu iz politic.

    http://www.hotnews.ro/stiri-esential-15167301-inseamna-inceperea-urmaririi-penale-impotriva-antena-group-intact-publishing-cum-dispune-dna-afacerea-media-familiei-voiculescu-mai-putin-antena-3.htm

    S-au gandit ce s-au gandit, s-au intors s-au scarpinat lacheii DNA si au zis ... da pana la urma sa-l urmarim penal si pe Gadea ca oricum facem ce vrem, ne mai prefacem atat ca ne facem treaba corect si cinstit cand toata lumea stie care e misiunea noastra.

    Singura lor problema e ca acesti ziaristi sunt intregri, se vor lupta si isi vor face treaba in continuare. Ciuvica cel putin a mai fost alergat de procurori si politie pe vremea lui Nastase tot pentru delict de opinie. Cred ca nu mai are nici un stres acum.

    Sper ca va place democratia lui Basescu. E fix egala cu democratia lui Nastase care nu s-a mai intamplat. Doar titularul adevarului absolut e altul.
    • +39 (45 voturi)    
      nimic interesant (Joi, 25 iulie 2013, 12:24)

      mircearh [utilizator] i-a raspuns lui Gigi Kent

      Tocmai ce a zis Ciuvica acelasi lucru pe treptele procuraturii.
      O asemenea unanimitate in convingeri nu poate fi decat induiosatoare.
    • -35 (47 voturi)    
      tinta a fost A3 de la inceput.... (Joi, 25 iulie 2013, 12:48)

      Wizard of Oz [utilizator] i-a raspuns lui Gigi Kent

      Au lasat-o la urma ca, cica, asa nu ne prindem...
      Mai intai este acuzat un manager, apoi fata lui Voiculescu, apoi restul antenelor si, la urma, Antena 3.
      Foarte subtil.....
      Mda, trebuie sa recunosc: dusmanul nr. 1 in tara asta al basului este Antena 3.
      Datorita emisiunilor acestui post a fost demis, la referendum, presedintele asta "jucator".
      Opozitia de atunci nu prea are nici un merit.
      Noroc cu serviciile si cu oamenii lor infiltrati peste tot....CCR, CSM, DNA, Parchet.....care-l tin in brate si-i ataca "dusmanii".
      Traim in republica procurorilor....nu stiu cum o sa reusim , candva, sa fim o democratie....
      • +33 (37 voturi)    
        Democratie suntem si vom fi, (Joi, 25 iulie 2013, 13:18)

        ty [utilizator] i-a raspuns lui Wizard of Oz

        da nu de aia de care vreti voi. Parca un mare ideolog de-al vostru a zis ca nu aveti puterea pana cind nu aveti si justitia. Vise de puscariabil.
        • -16 (20 voturi)    
          Un link (Joi, 25 iulie 2013, 14:11)

          Gigi Kent [utilizator] i-a raspuns lui ty

          AI un link ceva cu aceasta declaratie? Un filmulet, un articol de presa?

          Ca eu stiu despre aberatia asta ca a aparut pe un site de campanie al PDL-ului ca sa convinga tantalaii ca vrea Voiculescu sa puna mana pe "justitie" si cam atat.

          Daca vorbim despre pus mana pe justitie sa vorbim despre cati procurori a facut Basescu judecatori, cate decrete de numire a semnat in ultimii ani pentru judecatori, cum iese la cafele cu doamnele judecator de la ICCJ samd, cum si-a numit si inaintat in functie toti lacheii care l-au scapat de dosare penale (Morar, Dragomir, Selaru etc).
          • +17 (23 voturi)    
            Chiar nu are importanta. (Joi, 25 iulie 2013, 14:25)

            Tovarasul_Mos_Craciun [utilizator] i-a raspuns lui Gigi Kent

            Ceea ce faci tu aici se intoarce acum impotriva sefului tau. Chiar nu ma intereseaza pe cine a numit Basescu sau de ce.
            • -10 (14 voturi)    
              Nu am nici un sef (Joi, 25 iulie 2013, 16:01)

              Gigi Kent [utilizator] i-a raspuns lui Tovarasul_Mos_Craciun

              Bati campii.

              Te intereseaza niste facaturi dar nu te intereseaza cui ii este de fapt subordonata justitia si cum.

              Isi termina dl Basescu mandatul si va ajunge acolo unde ii este locul. E greu de crezut ca va mai avea cineva interes sa-l tina in brate din justitie atunci si sa-i faca jocurile politice.
              • +9 (13 voturi)    
                eu bat campii ? (Joi, 25 iulie 2013, 16:10)

                Tovarasul_Mos_Craciun [utilizator] i-a raspuns lui Gigi Kent

                Pai cum de nu face acelasi lucru si cu realitatea tv ? Este alogic ceea ce spui mai sus.
          • +14 (18 voturi)    
            Daca te intereseaza un link (Joi, 25 iulie 2013, 15:56)

            ty [utilizator] i-a raspuns lui Gigi Kent

            esti liber sa-l cauti. Gasesti o multime.
            Decretele de numire si de eliberare din functie pentru judecatori e treaba de presedinte prevazuta in Constitutie.
            In ce-l priveste pe Morar activitatea lui la DNA a fost apreciata nu doar in Romania ci si de catre Comisia Europeana. Consider ca ar fi fost benefic pentru Romania ca Morar sa fie numit procuror general.
            Nu stiu de ce tii partea unor neputinciosi a caror grija e umplerea buzunarelor si fuga de orice raspundere.
      • +21 (25 voturi)    
        Da (Joi, 25 iulie 2013, 15:06)

        HP [utilizator] i-a raspuns lui Wizard of Oz

        Deci Basescu e de vina ca antenistii sunt niste santajisti ordinari ? Cum naiba ii convinge Basescu sa faca infractiuni pe toti ? "Hai frate, te rog eu, fura ceva, ca sa pot pune DNA pe tine ?"
      • +14 (18 voturi)    
        de unde ca (Joi, 25 iulie 2013, 16:16)

        nash pandelica [utilizator] i-a raspuns lui Wizard of Oz

        fiecare gadea isi gaseste gadele. :)
      • +9 (13 voturi)    
        republica usl'amica (Joi, 25 iulie 2013, 16:25)

        nash pandelica [utilizator] i-a raspuns lui Wizard of Oz

        nu a procurorilor.

        "clasa politica", adica caracatitza, lupta din greu impotriva procurorilor si juzilor pentru o republica a la jamahirya al usl'amia.
        o republica autoritar parlamentara, unde parlamentarii sunt pusi de partied, pe liste in functie de contributia fiecaruia la binele partidului. :)
        adica, o demokratura de veci, republica de o mie de ani, visul oricarui democrat de fatzada.

        in democratiile parlamentare, cum sunt uk, germania, italia, austria, democratia si constiinta civica merg mana in mana, s'au dezvoltat natural, in generatii.
        la noi se cauta a se impune o demokratura de tip oriental, taman dattorita naivitatii boborului, lipsei de educatie si constiinta civica.
      • 0 (2 voturi)    
        tinta a fost A3 de la inceput (Vineri, 26 iulie 2013, 12:34)

        Liviu-Ludovic [utilizator] i-a raspuns lui Wizard of Oz

        Eu intuiesc momentul in care Kobesi s-a dus la Basescu sa ii raporteze ca l-a arestat pe directorul antenelor si ca in acel moment Basescu a strigat la ea ca e o tampita pentru ca nu pe "ala" il voia, pentru ca "ala" este director la Antena 1 si nu la Antena 3. Asa ca s-a "lucrat" la gasirea unei legaturi dintre A1 si A3 pentru a ajunge la Gadea.
    • +19 (25 voturi)    
      Poate ai uitat (Joi, 25 iulie 2013, 13:14)

      ty [utilizator] i-a raspuns lui Gigi Kent

      cin a numito pe Codruta la Bruxelles si cine a desmnato ca sef la DNA. Ce usor va prosteste Ponta.
      • +5 (9 voturi)    
        a fost (Joi, 25 iulie 2013, 16:32)

        nash pandelica [utilizator] i-a raspuns lui ty

        la schimb cu sotul verisoarei, la jutititie.
        si cu amicul de cafele, precursor genetal.
    • +8 (10 voturi)    
      Tu esti Ciuvica? (Vineri, 26 iulie 2013, 7:39)

      California [utilizator] i-a raspuns lui Gigi Kent

      Oare mai este un loc liber la Balaceanca si pentru tine? Pentru ca sunt "basista" "Eu votez DNA", vorba unui intelept! Te oftici? Obisnuieste-te, sunt multi ca mine, si in tara si in afara ei. Nu mor caii cand vor "cotoii" turnatori marca Felix, securisti de categorie bullsh.....!
  • +35 (43 voturi)    
    gelos pe gadea? (Joi, 25 iulie 2013, 12:11)

    codo [utilizator]

    Dar ciuvica ce e cu aerele astea pe el, i-e ciuda ca nu a primit decat statutul de martor? Zici ca e Zeus de vorba cu plebea, scurge informatii cu tzaraita, repeta obsedant ca el face ce vrea si cand vrea, nu ii da nimeni ordine... cine e extraterestrul asta care se balangane intr-una cand vorbeste? Si daca tot se revolta jurnalistii pe limbajul lui de ce mai stau roata in loc sa ii traga un microfon in cap, un shut intre picioare si sa plece la prima insulta?
  • -41 (51 voturi)    
    Hehe (Joi, 25 iulie 2013, 12:14)

    Mazeta [utilizator]

    După ziariști urmează să fie chemați la DNA cei care râd de Traian Băsescu & co pe internet. Ups!
    • +37 (41 voturi)    
      Nuuuuuuu.... (Joi, 25 iulie 2013, 12:27)

      Sani [utilizator] i-a raspuns lui Mazeta

      DNA-ul n-are competenta aici.

      Psihologii si Psihiatrii DA.

      Probabil ca dupa verile astea "fierbinti" UE va infiinta un numar record de clinici si cabinete de consiliere pentru cei 70% care au crezut in USL.

      Daca majoritatea vor avea nevoie de psihologi, postacii ca tine, finutza, etc... au clar nevoie de psihiatrii.
      • +8 (8 voturi)    
        Nu-i mai eficient si educativ un canal (Joi, 25 iulie 2013, 15:45)

        linarel [utilizator] i-a raspuns lui Sani

        de la Agigea pina la Paris ?? se pare ca baieti care se plictisesc sint destui
    • +20 (24 voturi)    
      nu (Joi, 25 iulie 2013, 12:32)

      sucaa [utilizator] i-a raspuns lui Mazeta

      acolo se pricepea bombonel cand l-a ridicat pe civica :)
      acum buni prieteni de "afaceri".
    • -20 (24 voturi)    
      Pentru mine (Joi, 25 iulie 2013, 12:46)

      Gigi Kent [utilizator] i-a raspuns lui Mazeta

      Pentru mine trebuie sa realizeze o "operatiune neautorizata pe teritoriul altui stat" :)).
      • +10 (12 voturi)    
        Asa pozitie importanta ai detinut? (Joi, 25 iulie 2013, 13:22)

        ty [utilizator] i-a raspuns lui Gigi Kent

        Si ai demisionat?
    • +9 (11 voturi)    
      aveti (Joi, 25 iulie 2013, 14:14)

      Snitzelvienez [utilizator] i-a raspuns lui Mazeta

      prea multa libertate ..oricum trebuie ingradita, sa ne aliniem standardelor europene..he he
    • +12 (14 voturi)    
      Nu, nu la DNA... (Joi, 25 iulie 2013, 14:32)

      747 [utilizator] i-a raspuns lui Mazeta

      La spitalul 9
    • +4 (4 voturi)    
      bai (Vineri, 26 iulie 2013, 13:52)

      Gugulan [utilizator] i-a raspuns lui Mazeta

      nu ai auzit comanda lui gadea&co, ca trebuie sa aparati antena3? Hai incolonarea, doi cate doi de mana, cap compas pta universitatii, mars! Ce atata lamentari si schimonoseli, va cheama tatucu' trepanatilor!
  • -17 (21 voturi)    
    Aha (Joi, 25 iulie 2013, 12:26)

    miguelito [utilizator]

    "complicitate la santaj". Pai pina acum nu aparea prin stenograme. Si nici nenea ala n-a pomenit nimic de Gadea.
  • +16 (20 voturi)    
    eu tot nu inteleg (Joi, 25 iulie 2013, 12:40)

    sorin3 [utilizator]

    Ce se presupune ca ar afi un "basist"?
    Dar un "usl-ist"?
    • +15 (21 voturi)    
      nu ai spus corect (Joi, 25 iulie 2013, 12:55)

      un domn [utilizator] i-a raspuns lui sorin3

      se spune USLamist ...e nitzel diferit de basist..si apoi USLamist e..deja o dogma..propovaduita de un Pastor
      • +1 (19 voturi)    
        sa inteleg ca esti basist? (Joi, 25 iulie 2013, 13:11)

        sorin3 [utilizator] i-a raspuns lui un domn

        La cum vad lucrurile prima calitatea a unui astfel de om ar fi ca il eticheteaza pe celalalt ca un anti "-ist". Daca nu ai sapca esti basist pentru usl-ist si usl-ist pentru basist.
        Se pare ca ambele tabere imbratiseaza arma asta grobiana a etichetarii si apoi a "infierarii pe baza de etichete".
        Totusi trebuie observat ca usl-istii sint mai buni la minuirea ei(probabil si pentru ca publicul lor e mai sensibil la asa ceva).

        Asta nu e politica, e doar golaneala.
        • +1 (11 voturi)    
          este explicabil (Joi, 25 iulie 2013, 13:50)

          nellino [utilizator] i-a raspuns lui sorin3

          si USL-ul si Basel-ul isi au originea sanatoasa in PCR, care la randul lui isi are originea sanatoasa in Partidul Bolsevic.
          Ei bine, bolsevicii astia aveau acum 100 de ani exact acelasi concept ca "domnii" din ziua de astazi: cine nu are sapca, este impotriva noastra!
          • -4 (6 voturi)    
            ce ne invata ciuvica (Vineri, 26 iulie 2013, 9:28)

            sorin3 [utilizator] i-a raspuns lui nellino

            Logic tot ce stim e ca un basist nu e un bou. :)
            poate fi totusi magar, cocos sau alta lighioana :))
        • +6 (8 voturi)    
          sincer mi a placut (Joi, 25 iulie 2013, 15:14)

          un domn [utilizator] i-a raspuns lui sorin3

          comentariul tau, insa din diema basist USLamist nu putem iesi decat daca ne canibalizam, indemnul lui mirciulica shpagat la violenta a creat o replica/vaccine toleranta ZERO a celor de la USL prin portavocea teveurilor lui Felix a separat Romania in PRO si CONTRA, pe margine vad ca stai tu..poate e si asta o solutie
  • -34 (40 voturi)    
    suspendarea (Joi, 25 iulie 2013, 12:41)

    antitot [utilizator]

    Este singura solute si si-a semnat-o cu ocazia asta.
    Uite asa se apropie zanganitul de catuse.
    • +31 (33 voturi)    
      suspendarea lui gadea (Joi, 25 iulie 2013, 12:52)

      un domn [utilizator] i-a raspuns lui antitot

      se va face de drept daca este infractor, banuiesc ca Felix mai are cozi de topor prin debara...nu I asa ca esti si tu una dintre ele ?
    • +14 (16 voturi)    
      Ai sa razi poate... (Joi, 25 iulie 2013, 13:58)

      ticbis [utilizator] i-a raspuns lui antitot

      Dar zanganitul de catuse este mult mai aproape de Ponta decat de Basescu...!!!
      Ai priceput?
  • +51 (53 voturi)    
    O zi memorabilă (Joi, 25 iulie 2013, 12:44)

    CosminMaricari [utilizator]

    Astăzi am aflat că sunt un bou. Şi sunt mândru de asta. Precum sunt mândru că mai există instituţii care funcţionează în România.

    Boi ca mine încă preţuiesc normalul într-o ţară anormală.
    • +26 (28 voturi)    
      subscriu (Joi, 25 iulie 2013, 13:16)

      cbogdan [utilizator] i-a raspuns lui CosminMaricari

      Suntem macar doi .........
      • +18 (20 voturi)    
        Noi. boii suntem multi in Ro (inca)... (Joi, 25 iulie 2013, 13:30)

        Sani [utilizator] i-a raspuns lui cbogdan

        ...doar ca magarii ne depasesc.
        Ei reprezinta 70% din cireada.
        • -18 (22 voturi)    
          Mai bine măgar... (Joi, 25 iulie 2013, 13:57)

          Krokodilul Chichiricios [utilizator] i-a raspuns lui Sani

          Măgarii sunt deștepți. Boii nu. Pe boi îi calci în picioare, după ce le promiți ”Să trăiți bine” și-ți mai și mulțumesc.
          • +19 (21 voturi)    
            Aşa-i (Joi, 25 iulie 2013, 14:43)

            CosminMaricari [utilizator] i-a raspuns lui Krokodilul Chichiricios

            Noi, boii, ne lăsăm mai tot timpul călcaţi în picioare. Până când ne-apucă câteodată amocul şi pornim toată cireadă de lăsăm praf în urma copitelor şi stâna, şi păstorii, şi măgării şi căţeii... (Ba chiar şi-un motan roşcat care urmărea cireada din interes profesional. Victimă colaterală, că doară ştie tot poporul că el era inocent.)

            Ce-i drept, ultima oară când s-a întâmplat asta, acum vreo 23 de ani, tot măgarii au reconstruit stâna...

            ...e uşor a scrie fabule, cu-atâta material...
        • +9 (11 voturi)    
          pai ... (Joi, 25 iulie 2013, 14:06)

          gab0iu [utilizator] i-a raspuns lui Sani

          iar incepem cu 70%...cei patru evanghelisti au fost trei, Luca si Matei...asa si cu 70% au fost doar 4.3 milioane...
      • +10 (10 voturi)    
        trei (Joi, 25 iulie 2013, 13:42)

        Aramis [utilizator] i-a raspuns lui cbogdan

        !
      • +3 (11 voturi)    
        hai s-o punem de o cireada! (Joi, 25 iulie 2013, 13:52)

        nellino [utilizator] i-a raspuns lui cbogdan

        am si un slogan: "Fara USL, fara Base! Doar noi , boii!"
      • +7 (9 voturi)    
        Subscriu (Joi, 25 iulie 2013, 13:59)

        ticbis [utilizator] i-a raspuns lui cbogdan

        Te asigur ca suntem cel putin trei...!!!
      • +7 (9 voturi)    
        pai... (Joi, 25 iulie 2013, 14:05)

        gab0iu [utilizator] i-a raspuns lui cbogdan

        merg si eu cu un bilet ca sa nu fiti singuri...!
  • -25 (29 voturi)    
    so... (Joi, 25 iulie 2013, 13:06)

    Doru_T [utilizator]

    vor aresta cladirea, actele constitutive, frecventa? Mori de ras cu DNA-ul asta :))
    • +15 (19 voturi)    
      si prostia (Joi, 25 iulie 2013, 13:42)

      Aramis [utilizator] i-a raspuns lui Doru_T

      celor care se uita la antene
      • +9 (11 voturi)    
        nu e prostie e dogma si boala (Joi, 25 iulie 2013, 15:23)

        un domn [utilizator] i-a raspuns lui Aramis

        Pastorul priceput in manipulare a creat o stiinta ANTENOLOGIA PATOLOGICA
    • +13 (15 voturi)    
      Mda... (Joi, 25 iulie 2013, 14:13)

      ticbis [utilizator] i-a raspuns lui Doru_T

      DNA-ul asta, care a ajuns pentru voi cea mai mare sperietoare, bau-baul cosmarurilor voastre nocturne, piaza rea cu care va treziti dimineta din somn uzi de transpiratie, spaima cu care nu va mai puteti bucura de banii pe care erati obisnuiti sa-i furati fara a da nicio socoteala nimanui, ei bine, acest DNA este la ora actuala singura speranta a fiecarui roman cinstit din tara asta.
      DNA reprezinta milioanele de romani care spera ca, poate peste macar 100 de ani vom scapa de hoti, demagogi, lenesi, corupti, spagari, combinatori, etc.
      In special suntem increzatori ca vom scapa intr-un viitor de toti borfasii pe care-i admiri si-i apreciezi tu!
      Din punctul meu de vedere, toti astia ar trebui sa infunde puscaria, impreuna cu toti cei care-i sustin!
      Ai inteles?
      • -7 (13 voturi)    
        OK, ramaneti cu speranta (Joi, 25 iulie 2013, 16:30)

        Doru_T [utilizator] i-a raspuns lui ticbis

        Daca voi credeti ca veti scapa de hoti (chiar si in 100 de ani) cu ajutorul unui DNA condus doar politic (vezi numirile politice din frunte) va doresc succes
    • +1 (1 vot)    
      Din partea mea (Vineri, 26 iulie 2013, 8:37)

      Mao2 [utilizator] i-a raspuns lui Doru_T

      faci ce vrei...
  • +16 (20 voturi)    
    Cred ca o sa-l emotioneze (Joi, 25 iulie 2013, 13:13)

    Corporatistu [utilizator]

    mai mult dosismul decat basismul.
  • +2 (6 voturi)    
    La brutarie! (Joi, 25 iulie 2013, 13:29)

    Trojan.H [utilizator]

    :)
  • -14 (22 voturi)    
    Suntem cu toții vinovați, mai puțin băsiștii... (Joi, 25 iulie 2013, 13:41)

    Krokodilul Chichiricios [utilizator]

    Recunosc, și eu sunt foarte vinovat pentru că încă îmi doresc pentru dl. Băsescu, o viață în chinuri- cam ca orice alt om normal din România care a fost prins că a făcut contrabandă, că a dat iama prin bunul public, că a comis mici acte de trădare de țară. Aș vrea să-l văd cum își va duce existența ca un Lear ramolit ce este, dintr-o pensie hai de maximum 3000 de lei- cât i se poate cuveni.
    • +13 (17 voturi)    
      Sigur ca da... (Joi, 25 iulie 2013, 14:19)

      ticbis [utilizator] i-a raspuns lui Krokodilul Chichiricios

      Si te-ai trezit din vis abia cand ai cazut din pat?
    • +10 (12 voturi)    
      mai croco (Joi, 25 iulie 2013, 15:25)

      un domn [utilizator] i-a raspuns lui Krokodilul Chichiricios

      cred ca ai gresit..nu cumva vroiai sa scrii de nea nelu cotrocelu ? la el merge textul tau
      • -8 (10 voturi)    
        Sunt interesat... (Joi, 25 iulie 2013, 16:19)

        Krokodilul Chichiricios [utilizator] i-a raspuns lui un domn

        Să știu și eu când a făcut dl.Iliescu contrabandă și când a furat de la primărie. Că o avea el suficiente motive de pârr- naie- e altceva.
        • +6 (6 voturi)    
          iliescu (Vineri, 26 iulie 2013, 9:33)

          sorin3 [utilizator] i-a raspuns lui Krokodilul Chichiricios

          pai iliescu a distrus cam toata economia, a vandut la fier vechi cam toate fabricile, a facut contrabanda prin institutii de stat(vezi cazutile de contrabanda cu produse petroliere din timpul razboilului din YU) si a mai si omorit zeci de oameni, asa , ca sa fie tacimul complet.
    • +5 (7 voturi)    
      Lacrimi de Krokodil... (Vineri, 26 iulie 2013, 2:28)

      Alius [utilizator] i-a raspuns lui Krokodilul Chichiricios

      ..Astia care se plang de dictatura lui Basescu (in plin regim uslamist):

      "Şerban Pop, preşedintele ANAF la data săvârşirii faptelor, este acuzat că i-a furnizat lui Sorin Alexandrescu, directorul general al ANTENA TV GROUP, documente, printre care şi contractul dintre RCS&RDS şi o firmă a lui Mitică Dragomir, preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, folosite ulterior pentru şantaj de ANTENE.

      Şeful ANAF a obţinut documentele transmise directorului ANTENA în cadrul unor controale încrucişate efectuate la firma lui Dragomir şi la RCS&RDS. Dragomir a declarat că aceste controale ale ANAF ar fi fost făcute la ordinul lui Dan Voiculescu."

      Cam asta e treaba cu jurnalistii integri (de care pomeneste aici nea jijel kentoace) ai lui Felix. Bai astia, daca Felix era pretenarul lui Basescu, mama ce-l mai luati la injuraturi pentru aceleasi fapte. Dar ca e "impotriva" dictatorului Basescu, e eroul vostru, jurnalisti intregri etc etc.. Al doilea mare ticalos al tarii, dupa Nascase. Vai de capul vostru de ....
  • +23 (27 voturi)    
    Antena 3 (Joi, 25 iulie 2013, 13:42)

    silviust [utilizator]

    Antena 3, postul de televiziune din Romania cel mai urmărit. Acum şi penal.
  • -15 (23 voturi)    
    Antena 3 e aici, Băse te oftici... (Joi, 25 iulie 2013, 13:43)

    Krokodilul Chichiricios [utilizator]

    Pentru cei care nu sunt băsiști genetic, amintesc că ditamai președintele de țară și-a găsit dușmanul ca președinte nu în sărăcia și mizeria în care și-a adus poporul ci în niște ziariști care-și fac meseria. Dacă n-am fi chiar în UE probabil că cei de la Antena 3 ar fi vizualizați pe sistemul ”vaaai, ce bine semeni cu Gâdea, cap tăiat !”. Din fericire pentru noi și nefericire a domniei sale, Băsescu nu domnește peste Georgia.
    • +16 (18 voturi)    
      "ziariști care-și fac meseria" (Joi, 25 iulie 2013, 14:40)

      codo [utilizator] i-a raspuns lui Krokodilul Chichiricios

      Probabil ca nu ai vazut in viata ta un ziarist care sa isi faca meseria. Astia de la a3 fac o meserie cu totul diferita.
      • +11 (13 voturi)    
        antena 3 (Joi, 25 iulie 2013, 15:26)

        un domn [utilizator] i-a raspuns lui codo

        experti in stiri de drept penal..o noua telenovela
      • 0 (6 voturi)    
        Nu sunt de acord cu ce spui... (Vineri, 26 iulie 2013, 1:44)

        Alius [utilizator] i-a raspuns lui codo

        Aici crocobaurul are dreptate: ei isi fac meseria. Au fost platiti sa faca ceva anume si asta si fac. Ca ceea ce fac nu are legatura cu meseria de ziarist, cu etica si deontologia acestei profesiuni, asta e alta poveste.
    • +6 (8 voturi)    
      Ce veste buna! (Joi, 25 iulie 2013, 15:46)

      Tovarasul_Mos_Craciun [utilizator] i-a raspuns lui Krokodilul Chichiricios

      Te-ai angajat la Antena 3. Pana la urma ce s-a intamplat la realitatea? Nu mai aveau bani?
      • -8 (10 voturi)    
        Mie-mi place aici... (Joi, 25 iulie 2013, 16:17)

        Krokodilul Chichiricios [utilizator] i-a raspuns lui Tovarasul_Mos_Craciun

        Tovarășe, de la prea multe bomboane de pom cred că unul dintre noi a luat-o razna- a făcut diabet sau a băut doar lichiorul- deci, dacă aici e Antena 3 ai dreptate, eu cred însă că aici e Hotnews- dacă am dreptate îmi aduci- să zicem- 20 de cutii Poiana cu bomboane de pom ?
  • +12 (16 voturi)    
    Imi place (Joi, 25 iulie 2013, 13:50)

    omezu [utilizator]

    Cand ii vad pe baietii astia nervosi, e clar ca se stiu cu musca pe caciula. Asa am impresia ca vor face "emisiuni" in aceeasi celula cu Varanu'...
    Culmea e ca li se infunda fix cand au venit "ai lor" la putere :))
  • +7 (11 voturi)    
    sper ca dupa (Joi, 25 iulie 2013, 13:57)

    nash pandelica [utilizator]

    ce termina cu latrina 3 (o sa fie greu, mult rahat adunat acolo), o sa ..analizeze si rds, care nici ei nu's fara pata.
    intre rds si frf/lpf e mafie mare.
    canalele digi lauda steaua, banii lui jiji fac treaba buna la rds, acopera peste 70% din timpul digi sport.

    sa vedem dece federatia/liga dau monopol unei retele tv pentru toate meciurile ligii.
    cred ca mitica e bine ...stimulat, in afacerea asta, recoiproc avantajoasa.

    de cand cu monopolul pe meciurile ligii lui metica, rds a luat mare avant, s'a intins in toata tzara, numai pentru ca biet romanul, platitor la tvr degeaba, sa poata vedea meciurile.
    canalele de sport sunt singurele atractii ale retelei.
    in domeniile cultural, informativ, entertainment, nimic notabil.
    • +6 (8 voturi)    
      mitica bine stimulat (Joi, 25 iulie 2013, 20:08)

      nash pandelica [utilizator] i-a raspuns lui nash pandelica

      cam asa decurge din documentul lui ciuvica, care si el da cu sbsemnatul, probabil pentru a dezvalui cum a pus laba pe documentul in care metica apare c'ar fi luat pete 3 mil in ...atentii, de la rds.

      se va lasa cu multe dosare.
      pana acum sunt vreo trei, daca nu patru.

      cum spunea cristoiu, si sunt de accord cu el suta la suta, functionarul public sau demnitarul prins ca ia mita, ca e parte la un act de coruptie, cum a fost in cazul jiji teren mapn, babiuc, este mai vinovat decat privatul care'i da mita, sau incearca sa'l corupa in orice fel.
      fara corupti, nu ar exista coruptia.
      ori, babiuc se plimba la liberi, iar jiji e in patimi grele.

      deci in cazul asta, ala de la anaf ar trebui judecat nu ca complice, ci ca functionar corrupt, care a inselat statul, deci banul public, deci contribuabilul, adica ala de baga votul in duminica orbului, ala e mai vinovat decat cel ce da mita, corupatorul.
      ca dara nu fura vorba de coupator de minore.:))
  • +12 (14 voturi)    
    ma intreb, (Joi, 25 iulie 2013, 15:10)

    mos ion roata [utilizator]

    ce cauta Ponta mereu la A3? Si in Spania s-a dus,la ordinul lui Felix probabil,tot pentru A3.Nu e bine pisicutule,nu e bineeee!
  • -5 (11 voturi)    
    un caz foarte delicat (Joi, 25 iulie 2013, 15:34)

    jackalphonse [utilizator]

    persoana juridica Antena bla bla bla, care este un jurnal TV, a santajat pesoana Ioan Bendei. daca santajul exista, este foarte grav (se pare ca exista). pe de alta parte, santajul trebuie foarte foarte foarte clar de monstrat, pentru ca altfel se creeaza un precedent prin care se incearca limitarea presei. nu a vrea sa fiu in locul celor care judeca cazul. curaj baieti. fiti scrupulosi, pentru ca este un caz foarte dificil.
    • +6 (12 voturi)    
      cate dovezi crezi ca au nevoie ? (Joi, 25 iulie 2013, 15:55)

      un domn [utilizator] i-a raspuns lui jackalphonse

      stiinta ANTENOLOGIA PATOLOGICA ruleaza cel putin din 2006 in coace..la infinit..fara numar fara numar..cred ca nu iti ajunge un hard de cateva sute de tera ca sa inregistrezi
      1 instigare la violenta
      1 instagare la anarhie
      1 injurii si altele
      toate infractiuni..NUMBER ONE
      p. s
      nu n eau spus in schimb niciodata antenele..dar banii de la crescent unde sunt ?
      • 0 (8 voturi)    
        ati citit ce am scris acolo?:) (Joi, 25 iulie 2013, 18:18)

        jackalphonse [utilizator] i-a raspuns lui un domn

        este vorba de santaj. sa vorbesti prostii de base nu este o infractiune....
        • +1 (1 vot)    
          "sa vorbesti prostii de base" (Vineri, 26 iulie 2013, 15:46)

          ty [utilizator] i-a raspuns lui jackalphonse

          In unele cercuri e chiar laudat. E si premiat?
    • 0 (0 voturi)    
      "bla bla bla" imi aminteste de un postac finut (Vineri, 26 iulie 2013, 15:44)

      ty [utilizator] i-a raspuns lui jackalphonse

      Nu Antena 3 ar fi santajat ci seful ala al ei in folosul Antena 3.
      Mi-a placut "se incearca limitarea presei" Cine inceraca aceasta grozavie? Cum?
  • +6 (10 voturi)    
    mugurele (Joi, 25 iulie 2013, 15:43)

    Snitzelvienez [utilizator]

    esti un personaj controversat..meriti amendat pt mizeria ce-ti iese pe gura..
  • +9 (11 voturi)    
    Comment sters de user (Joi, 25 iulie 2013, 17:35)

    Erasm [anonim]

    • +6 (8 voturi)    
      bine (Joi, 25 iulie 2013, 20:11)

      nash pandelica [utilizator] i-a raspuns lui Erasm

      gaina sau cucuvea, tot pasare.
      si, conf. proverbului, fiecare pasare pe limba sa piere.

      se pare ca s'a amestecat in taratze si va sfarsi halit de porci.
  • +15 (17 voturi)    
    Mai bine BOU decat ANTENIST!... (Joi, 25 iulie 2013, 19:02)

    Jacob [utilizator]

    Domnule Ciuvica, sunt unul dintre milioanele de boi din aceasta tara care au incredere in DNA si vreau ca aceasta institutie sa isi faca datoria pana la capat, indiferent din care tabara va trebui sa "taie" acele capete care se vor dovedi vinovate. Cu justitia nu se negociaza!

    Te asigur ca nu sunt basist, ci doar un bou. Dar un bou care gandeste liber si care nu admite sa joace in piese gandite de altii. Suntem multi, mai multi decat ai putea sa crezi vreodata si asta te sperie. Pentru ca dumneata nu faci parte dintre noi. Esti un om, dar nu mai esti de multa vreme liber.
  • +7 (11 voturi)    
    Comentariu sters de utilizator (Joi, 25 iulie 2013, 21:00)

    [anonim]

  • +6 (8 voturi)    
    Base sa fie de vina... (Vineri, 26 iulie 2013, 1:54)

    den [utilizator]

    daca asta inseamna sa nu mai vad pe sticla asemenea oameni care servesc unui securist ...care nu vor decat sa manipuleze...porcii sunt in cocina, nu au inceput sa zboare!
  • +4 (4 voturi)    
    ancheta si spectacol (Vineri, 26 iulie 2013, 4:08)

    Z9 [utilizator]

    Pana nu vedem rezultatele anchetei, tot ce se intampla nu poate fi numit decat show. Deocamdata, 90% din ce se vorbeste in emisiuni sunt doar vechile acrobatii de circ.
  • +5 (5 voturi)    
    ciuvi (Vineri, 26 iulie 2013, 7:22)

    sprinjeanul [utilizator]

    cine se crede ciuvi asta de jigneste in asa hal?el se crede cel mai destept,cel mai drept,cel mai cinstit?mai ciuvi ai o moaca de parca tu esti patronul celei mai puternice firme de produs otravuri scoase pe gura,daca nu chiar esti!
  • +4 (4 voturi)    
    penibil (Vineri, 26 iulie 2013, 7:59)

    sosos [utilizator]

    dar oare cine e la putere? nu ala care doarme nonstop si cu dl xerox?? astia de 1 an au uitat sa mai schimbe placa...sunt sigur ca si la 5 ani deupa ce pleaca Basescu, inca pt toate ce se vor intampla, tot pt el vor da vina......cine zice ca ei nu au voie sa fie anchetati?? sunt cumva imuni? sunt simpli cetateni, ca mine, ca vecinu etc. daca celor de la DNA li se pare ceva suspect, incep urmarirea. Unde scrie ca nu au voie sa urmareasca persoane publice? adica, daca ancheteaza acest tip de persoane, e considerat abuz, basism si alte cele? iar daca ma ancheteaza pe mine, e ceva firesc si normal? nu era vorba ca nimeni nu e deasupra legii? nu a zis nimeni ca sunt condamnati, sunt doar cercetati. apai, greseli se pot face pe parcurs pt a fi scapati....(intre noi fie vorba, chiar se mai uita cineva la Antene???? pffffff)
  • +2 (4 voturi)    
    Ciuvica (Vineri, 26 iulie 2013, 8:25)

    Viorica Alexandru [utilizator]

    un becali cu ceva scoala ...
  • +2 (4 voturi)    
    ciuciu..vaca ! (Vineri, 26 iulie 2013, 9:06)

    pita [utilizator]

    este un mamaligar , aservit unui ''balos'', care chiar crede ce b...e, pe gura , fara caracter se indoaie cum bate vantul , ca dealtfel mult prea multi din natia asta de ''soi'' !
  • +4 (6 voturi)    
    A3 (Vineri, 26 iulie 2013, 9:24)

    Sorrows [utilizator]

    In antena 1-2-3 are incredere doar un bou sau ciuvica
    • 0 (0 voturi)    
      un like pentru ciuvica va rog (Vineri, 26 iulie 2013, 10:46)

      un domn [utilizator] i-a raspuns lui Sorrows

      http://www.petitieonline.ro/petitie/02529049/semnaturi/pg5
  • -2 (4 voturi)    
    Mi se rupe de antene... (Vineri, 26 iulie 2013, 10:55)

    fofeaza [utilizator]

    ...dar de ce DNA nu scormoneste si in afacerile prietenilor lui Basescu, gen Cocos cu bordurile/gardurile lui, Udrea si restul ?
  • -1 (3 voturi)    
    Libertatea presei (Vineri, 26 iulie 2013, 12:20)

    Liviu-Ludovic [utilizator]

    Este consternant ca unor acuze publice venite de la niste jurnalisti sa le raspunda justitia cu amenintarea independentei presei si inchiderea posturilor. Marele test de care din pacate antenele s-au bucurat a fost facut cu postul OTV. Desi acolo era vorba de probleme financiare, autoritatile nu au pierdut ocazia sa il inchida desi eu cred ca era suficient sa ii oblige pe proprietari sa vanda o parte din actiuni. Pentru ca presa geloasa pe succesele OTV si-a frecat mainile de satisfactie, acum a venit randul celei mai urmarite si premiate companii TV - Antena 3. Cine urmeaza ? Este pentru mine foarte clar ca revansa iubitorilor de dictatura si obedienta scarboasa se manifesta acum din plin. Eu ma intreb ce urmeaza. Va emite Antena 3 din alta tara cum era candva Europa Libera, unde bratul lung al dictaturii sa nu ajunga ? Vom incepe acum adevarata reforma a justitiei dupa model american(cu jurati), asa cum ne propunea PPDD, in care judecatorii sa detina doar rol tehnic in stabilirea sanctiunilor ? Este clar ca avem in aceste zile cel mai puternic atac asupra libertatii de expresie. Cine va apara Romania de alunecarea spre dictatura ? Postul Antena 3 nu are nicio obligatie de a fi echidistant pentru ca este privat si cei ce nu-i agreeaza politica redactionala au dreptul sa nu se uite la emisiuni. Pentru oricine este clar ca asazisa infractiune a unui functionar din Antena 1 nu are nicio legatura cu Antena 3 si nici cu realitatea. Sunt facaturi speculate de interpusi ai presedintelui, care se vede tot mai aproape de momentul sau zero cand va trebui sa dea socoteala pentru nenorocirile pe care ni le-a adus. Eu tot astept ca DNA sa inceapa cu inceputul- coruptia din dosarul lui Dragomir si apoi sa vedem cum vor fi privite reclamatiile unui personaj care a facut o magarie, directorul RDS.
    • +1 (1 vot)    
      Dictatura prostiei si demagogiei (Vineri, 26 iulie 2013, 13:45)

      cititor9 [utilizator] i-a raspuns lui Liviu-Ludovic

      Noi sunetm sub dictatura prostiei, poate. E suficient sa analizezi cu ceva obietivitate platitudinile spuse de Gadea sau Badea si iti dai seama. Sau sa urmaresti forumurile antibasiste - dcnews - ca sa realizezi cui se adreseaza, in mare majoritate, Gadea. Nu vi se pare suspect ca intr-o tara in care toti fura sa nu fie condamnati si toti sa fie spalati la A3?
      Cum ar fi reactionat A3 daca Voicu Catalin aar fi fost PDList sau pe langa Basescu? Sau daca un neica nimeni ca Fenechiu ar fi fost de partea cealalta? Ca intre el si Igas nu e mare diferenta intelectuala. De ce presa basista nu condamna condamnare primarilor PDL (vezi cazul Apostu etc). Va imaginati articole pe hotnews in care sa fie albit unu ca Apostu? Pai si-ar pierde toti cititorii inteligenti...
      Si toate astea pentru ce? Pentru ca un fost om al securitatii sa se creada Ceausescu?
    • +1 (1 vot)    
      Obligaţiile presei (Vineri, 26 iulie 2013, 14:09)

      CosminMaricari [utilizator] i-a raspuns lui Liviu-Ludovic

      Ca absolvent de Jurnalism, două lucruri mă deranjează în mod special la comentariul dvs.:
      1. plecaţi de la premisa că presa nu are obligaţia de a se supune legilor statului
      2. credeţi că instuţiile de presă private nu se supun aceloraşi obligaţii legale şi morale precum cele de stat.

      Vă înşelaţi în ambele cazuri: presa nu este intangibilă şi presa are obligaţia legală de a nu denatura faptele prezentate şi obligaţia morală de a le prezenta în mod nepărtinitor.

      În rest: halucinaţii cu dictatori şi halucinante comparaţii între un organ de şantaj şi un organ de presă.


Abonare la comentarii cu RSS
Contributors
Euractiv


Proiect sustinut de Fundatia Konrad Adenauer
Proiect finantat de Uniunea Europeana
Proiectul "Implicare si simplificare. Instrumente online in sprijinul luptei anticoruptiei" este finantat de Uniunea Europeana prin Programul Facilitatea de Tranzitie 2007/19343.01.11 - Consolidarea sprijinului societatii civile in lupta impotriva coruptiei.

Aceasta sectiune nu reprezinta in mod necesar pozitia oficiala a Comisiei Europene. Intreaga raspundere asupra corectitudinii si coerentei informatiilor prezentate revine initiatorilor.

Pentru eventuale informatii si sesizari legate de proiectele PHARE contactati: cfcu.phare@mfinante.ro

Pentru informatii despre celelalte programe finantate de Uniunea Europeana in Romania, cat si pentru informatii detaliate privind aderarea Romaniei la Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati adresa web a Centrului de Informare al Comisiei Europene in Romania.
Dosare inchise cu sentinte definitive
Sesizarea ta aici

Ai cunostinta de un act de coruptie? Ne poti trimite aici informatii despre acesta, precum si fisiere audio, video sau documente legate de caz.


Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.



powered by
developed by