Curtea de Apel Galati: Nati Meir va fi eliberat din inchisoare

de Alina Neagu     HotNews.ro
Luni, 11 aprilie 2011, 17:41 Dosare Anticoruptie


Nati Meir va fi eliberat din inchisoare dupa ce Curtea de Apel Galati a respins, luni, recursul procurorilor DNA la decizia din 6 aprilie a Tribunalului Galati de eliberare din arest a fostului deputat, cercetat pentru trafic de influenta, anunta Antena 3. Impreuna cu Nati Meir va fi eliberat si fiul sau, Or Meir. Cei doi vor fi cercetati in stare de libertate.

Tribunalul Galati a admis, pe 6 aprilie, cererea de eliberare conditionata a fostului deputat Nati Meir si a fiului sau, Or Meir.

Nati Meir a fost arestat preventiv in octombrie 2009. El este incarcerat la Penitenciarul Galati. In acest dosar, aflat pe rolul Tribunalului Galati, Nati Meir este acuzat alaturi de fiul lui, Or Meir, pentru trafic de influenta si, respectiv, complicitate la aceasta infractiune, cei doi fiind trimisi in judecata la inceputul lunii iunie 2010.

Procurorii DNA - Serviciul Teritorial Galati il acuza pe Nati Meir ca, in cursul anului 2008, in calitate de deputat, a pretins de la o denuntatoare 50.000 euro spunandu-i ca va interveni pe langa judecatori din Tribunalul Galati pentru ca acestia sa dispuna eliberarea ei din arest in dosarul in care era judecata pentru constituire a unui grup infractional organizat si inselaciune.

De asemenea, in cursul anului 2009 si in lunile martie-aprilie din 2010, Nati Meir, prin intermediul fiului sau, ar fi pretins suma de 65.000 euro de la cinci denuntatori, carora le-a spus ca va interveni la magistrati de la Inalta Curte de Casatie si Justitie pentru ca acestia sa dispuna judecarea lor in libertate si, ulterior, condamnarea la pedepse cu suspendarea executarii, in doua dosare in care sunt acuzati de constituire a unui grup infractional organizat si inselaciune, respectiv complicitate la luare de mita.






Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.





























1445 vizualizari

  • +4 (4 voturi)    
    ???? (Luni, 11 aprilie 2011, 17:52)

    George [anonim]

    Nu inteleg in ce baza CA l-a eliberat pe Nati Meir. Parca a fost condamnat definitiv la 7 ani de inchisoare cu executare. E ceva ce nu inteleg... Ori a fost condamnat, ori nu?
    • +4 (4 voturi)    
      a fost condamnat si apoi eliberat (Luni, 11 aprilie 2011, 18:20)

      eba [anonim] i-a raspuns lui George

      ce vrei sa-l tina toata viata acolo? e o rotita care ajuta mecanismului in sine, o mina pe alta se spala...cam asta e romania infractorilor. din pacate arunca romania in urma cu 100 ani, de parca nu eram la coada...
  • +4 (4 voturi)    
    ce bine ca justitia este oarba... (Luni, 11 aprilie 2011, 18:14)

    Rpopa [utilizator]

    foarte frumos...
  • +3 (3 voturi)    
    Bravos natiune!!!! (Luni, 11 aprilie 2011, 18:15)

    itic si strul [anonim]

    Eliberati-l va rog....in fashia Gaza.
    Cum e cu jutitia?
    E oarba, ca de obicei...
    Saracul de el, e inofensiv, a vrut doar o suma modica...de ce va luati de el cu legile voastre/noastre strambe, cand putem oricand sa le interpretam cum vrem noi (judecatorii/procurorii) atunci cand avem nevoie sau 'doar vrem'....

    In rest justitia e ...ca la ea acasa...adica...
    ...cum vreti voi....(cititorii sau faptuitorii)

    "Asa e lucrurile pi la noi"

    Oricum ne costa pe noi (statul/contribuabilii) mai mult decat a luat el, daca il tineam in 'detentie' pe perioada pedepsei. Asa ca haideti sa reducem costurile cu el.... (decat sa il tinem intemnitat mai bine ii dam drumul....ca ne costa mai putin....)
    Morala: nu e nicio morala, concluzia tine de fiecare...dar e trist oricum...
  • +2 (4 voturi)    
    bravo justitiei romane (Luni, 11 aprilie 2011, 18:25)

    all [anonim]

    nimic surprinzator... (aveti grija sa nu fie falsi)...


Abonare la comentarii cu RSS
Contributors
Euractiv


Proiect sustinut de Fundatia Konrad Adenauer
Proiect finantat de Uniunea Europeana
Proiectul "Implicare si simplificare. Instrumente online in sprijinul luptei anticoruptiei" este finantat de Uniunea Europeana prin Programul Facilitatea de Tranzitie 2007/19343.01.11 - Consolidarea sprijinului societatii civile in lupta impotriva coruptiei.

Aceasta sectiune nu reprezinta in mod necesar pozitia oficiala a Comisiei Europene. Intreaga raspundere asupra corectitudinii si coerentei informatiilor prezentate revine initiatorilor.

Pentru eventuale informatii si sesizari legate de proiectele PHARE contactati: cfcu.phare@mfinante.ro

Pentru informatii despre celelalte programe finantate de Uniunea Europeana in Romania, cat si pentru informatii detaliate privind aderarea Romaniei la Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati adresa web a Centrului de Informare al Comisiei Europene in Romania.
Dosare inchise cu sentinte definitive
Sesizarea ta aici

Ai cunostinta de un act de coruptie? Ne poti trimite aici informatii despre acesta, precum si fisiere audio, video sau documente legate de caz.


Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.



powered by
developed by