Al XIV-lea termen in dosarul Voicu. Trei judecatori, un grefier si un fost ofiter SIE au povestit cum a incercat senatorul PSD sa influenteze justitia. ICCJ a admis cererea de eliberare conditionata

de Attila Biro     HotNews.ro
Luni, 4 aprilie 2011, 22:54 Dosare Anticoruptie


Catalin Voicu
Foto: AGERPRES
Inalta Curte de Casatie si Justitie a Romaniei a judecat luni, 4 aprilie, un nou termen in dosarul de coruptie al senatorului PSD Catalin Voicu. In acelasi dosar sunt acuzati si fostul judecator Florin Costiniu, Costel Casuneanu si Marius Locic. In cadrul sedintei de judecata au fost audiati trei judecatori si un fost grefier de la Curtea Suprema care a declarat ca fostul magistrat Florin Costiniu se interesa de dosarele judecate de diferite sectii din cadrul instantei. Un alt martor, Adrian Isac, despre care presa a relatat ca a fost ofiter al SIE, a declarat ca senatorul PSD “Catalin Voicu a promis ca va interveni la conducerea Politiei si va rezolva problema juridica pe care Marius Locic o avea la politie”.
  • Catalin Voicu a cerut pentru a VII-a oara eliberarea din arest: Ma uit fix in ochii dumneavostra; daca eram vinovat, credeti ca onoarea de militar imi permitea sa vin in fata dumneavoastra? Va rog sa ma lasati in libertate sa ma pot apara.
  • Vezi o relatare din sala de judecata
Ora 12:05 Este adus in fata instantei Catalin Voicu. In sala de judecata sunt prezenti Florin Costiniu, insotit de sotia sa Viorica Costiniu, judector la Curtea de Apel Bucuresti, Costel Casuneanu si Marius Locic. Presedinta completului face prezenta si anunta ca la acest termen urmeaza sa fie audiati mai multi martori si sa se discute cererea de eliberare conditionata formulata de Catalin Voicu prin avocatii sai.

Ora 12:10 Incepe audierea martorilor. Primi audiati sunt judecatorii Inaltei Curti de Casatie si Justitie care au judecat dosarul dintre societatea PA&CO International, detinuta de Costel Casuneanu, si Compania de Autostrazi. Procurorii sustin ca:
  • “In anul 2009, inculpatul Catalin Voicu a pretins de la inculpatul Costel Casuneanu in mod repetat, la diferite intervale de timp, sume de bani, totalizand 260.000 euro, din care a primit suma de 200.000 euro, promitand ca in schimb va interveni pe langa magistratii Sectiei Contencios administrativ si fiscal din cadrul Inaltei Curti de Casatie si Justitie investiti cu solutionarea unui dosar avand ca obiect litigiul dintre SC PA&CO International SRL Bacau si C.N.A.D.N.R. si ii va determina pe acestia sa adopte o solutie favorabila societatii comerciale la care Costel Casuneanu era asociat.”
Ora 12:15Eu am facut parte dintr-un complet de judecata care a judecat unul din termenele dosarului anterior termenului la care s-a dat sentinta. Eu am inlocuit-o pe doamna Magdalena Dumitru. Il cunosc pe domnul Costiniu in calitate de fosti colegi la ICCJ. Asupra mea nu s-au facut presiuni. Din cate cunosc, nici asupra celor doi colegi nu s-au facut presiuni”, declara Simona Marcu, magistrat la Curtea Suprema.

In fata instantei sunt chemate si alte doua judecatoare de la Curtea Suprema, Ana Iarina Vartirez si Magdalena Carmen Frumuselu, care au judecat dosarul  SC PA&CO International SRL Bacau vs. C.N.A.D.N.R. Ambele spun acelasi lucru. “Nu s-a pus problema sa influenteze presedintele Sectiei civile si de proprietate intelectuala solutia sau pe noi, cei din complet”, spune judecatorul Magdalena Carmen Frumuselu care a judecat dosarul. Pe lista martorilor citati se numara si judecatoarea Lidia Barbulescu si o alta fosta judecatore de la ICCJ.

Ora 12:30 Este audiata Vochita Elena Stefania, grefier sef la sectia Civila a ICCJ in perioada in care sectia a fost condusa de Florin Costiniu. In momentul in care presedinta completului de judecata a intrebat-o daca declaratia data procurorilor reprezinta adevarul, grefiera a avut un moment de ezitare de 5 secunde, dupa care a revenit si a declarat ca decaratia data la procuratura este in conformitate cu realitatea. Acesta relateaza instantei ca fostul judecator Florin Costiniu ii solicita sa se intereseze de dosare aflate pe rolul altor sectii din cadrul instantei. “Precizez ca domnul judecator Costiniu mi-a cerut sa ma interesez la arhivele altor sectii in ce stadiu, ce termene si ce s-a dispus la un anumit termen in diferite dosare”, spune fosta grefiera. Intrebata de procuror daca Florin Costiniu i-a cerut sa ii faca legatura cu una din judecatorele care delibera in dosarul lui Costel Casuneanu, fosta grefiera a declarat ca nu isi mai aminteste.

Ora 12:45 Este audiat Cezar Bivolaru, avocat, care spune ca este prieten cu Catalin Voicu si pe care Costel Casuneanu l-ar fi contactat sa urmareasca o faza din dosarul companiei sale PA&CO de la ICCJ. Avocatul povesteste ca “a avut onorea” sa il cunoasca pe Voicu in urma cu 15 ani, ca Voicu a fost stagiar la cabinetul sau de avocatura si ca, la radul sau, a fost stagiar in 1995 la cabinetul de avocatura al lui Florin Costiniu.

Avocatul a mai declarat ca, in perioda in care Voicu era stagiar la cabinetul sau, senatorul PSD “a intrat la instanta” impreuna cu el. Avocatul a fost chemat drept martor deoarece Voicu i-ar fi cerut sa se intereseze de dosarul lui Casuneanu de la ICCJ si ar fi analizat un act din acest dosar. Avocatul Bivolaru a recunoscut partial afirmatiile procurorilor.

Ora 13:38 Urmatorul audiat de instanta este avocatul clujean Horia Bora, finul si consilierul juridic a lui Costel Casuneanu. Acesta povesteste instantei cum s-a derulat procesul PA&CO International SRL Bacau vs. C.N.A.D.N.R. “Nu am cunostinta ca domnul Casuneanu sau domnul Voicu sa fi intervenit la judecatori pentru solutionarea dosarului”, a declarat avocatul clujean.

Ora 14:05 Este audiat Liviu Capota, patronul restaurantului Select, localul unde Catalin Voicu s-a intalnit cu Florin Costiniu, Marius Locic si altii. “Il cunosc pe domnul Voicu din 2007 cand a organizat o nunta pentru cumnatul sau si de atunci am devenit prieteni. Pe domnul Locic il cunosc din anii '90 cand a lucrat la restaurantul meu ca si ucenic si in 2008 si-a deschis firma in Dorobanti si a venit la restaurant”, povesteste Liviu Capota. Patronul restaurantului Select spune ca a participat la discutia dintre Catalin Voicu, Adrian Isac si Marius Locic.
  • Marius Locic i-a povestit domnului Voicu ca avea probleme la Politia Capitalei legat de o plangere a unui anume Tarek. Domnul Voicu s-a angajat ca va merge la Politia Capitalei in calitate de senator pentru ca i se pare ca s-a comis o nedreptate impotriva domnului Locic. In finalul discutiei Voicu mi-a spus ca, daca voi fi intrebat, sa spun ca el nu a pus mana pe bani pentru problema pentru care s-a angajat. Nu imi dau seama de ce Voicu a facut acesta precizare”, spune Liviu Capota.
Ora 14:55 Audierile continua cu Adrian Isac despre care presa a relatat ca a fost ofiter al SIE. “Catalin Voicu a promis ca va interveni la conducerea Politiei si va rezolva problema juridica pe care Locic o avea la politie, respectiv cea legata de plangerea lui Tarek, deoarece avea un ascendent asupra persoanelor cu functii de conducere din Politia Capitalei si carora le facuse anumite servicii cand a lucrat la Palatul Cotroceni. Dupa un timp, Locic mi-a spus ca problema cu Tarek s-a rezolvat si mi-a spus ca s-a rezolvat legal si problema cu Voicu, in sensul ca au semnat un contract de consultanta juridica in valoare de 100 000 de lei”, spune Adrian Isac.
Instanta ii permite lui Voicu sa puna intrebari martorului Isac.
Voicu: Pentru ca eu am spus mereu adevarul, vreau sa intreb martorul daca isi aduce aminte de faptul ca Locic a spus ca a fost amenintat de Tarek?
Isac: Inregistrarile de la DNA sunt reale cu putinele neconcordante. Este posibil sa lipseasca acest pasaj. Locic a spus ca ar fi amenintat de Tarek.
Voicu: Isi aduce aminte martorul ca Locic ar fi fost amenintat pe telefon?
Isac: Nu imi amintesc.
Voicu: Isi aminteste martorul ca a fost sunat de cineva de la politie?
Isac: Imi amintesc ca Locic a spus ca Tarek are legaturi la politie si ca-i plateste bine.
Voicu: Isi aminteste martorul daca a fost acel moment clipa mea de razvratire maxima?
Isac: Imi amintesc ca domnul Voicu era foarte preocupat dar nu stiu exact.
Se incheie interogatoriul lui Voicu.
 
Ora 16:10 Instanta decide sa suspende sedinta de judecata un sfert de ora. Dupa 25 de minute se reia procesul si instanta decide ca la urmatoarele termene sa fie citati mai multi martori printre care si Lidia Barbulescu. Procurorul mentioneaza ca mai sunt 18 martori de audiat. Instanta decide sa trimita mai multe adrese la Ministerul Justitiei care sa confirme daca domnul Catalin Grigoras este expert tehnic avizat.

Ora 17:10 Instanta pune in discutie cererea lui Catalin Voicu de eliberare conditionata. Avocatii isi prezinta pledoaria initiala prin care cer instantei sa admita solicitarea. Procurorul se opune deciziei. Instanta ii asculta argumentele lui Voicu:
  • Spun ceea ce spun de fiecare data cand vin in fata dumneavoastra. Sunt nevinovat. Nu am cerut bani, nu am facut nimic din ce mi se imputa. In fata dumneavoastra si a lui Dumnezeu va spun ca in cazul domnului Locic, daca nu era o situatie serioasa, daca nu mi-ar fi spus ca s-au dat bani la politisti, nu as fi intervenit. Aveti totul in fata dumneavoastra, depozitiile judecatorilor si ale grefieri, daca nu aveam frica de Dumnezeu nu as fi aparut in fata dumneavoastra. As prefera sa fac 20 de ani de puscarie decat sa iau un cent. In toate structurile se stie cine este generalul Voicu. Procurorii au dat in presa ce au vrut. Sunt ofiter de transmisiuni, stiu cum se face. Ma uit fix in ochii dumneavostra; daca eram vinovat credeti ca onoarea de militar imi permitea sa vin in fata dumneavoastra. Va rog sa ma lasati in libertate sa ma pot apara.
Ora 18:20 Ion Cazacu, avocatul lui Catalin Voicu, pledeaza in fata instantei pentru eliberarea clientului. In final, unul din argumentele este si apartenta politica a clientului. “Va rog sa il eliberati. Va rog sa aratati ca nu aveti ceva personal cu domnul Voicu. Nu pot sa nu remarc faptul ca altii au fost arestati si mai apoi eliberati, doar Voicu ramane arestat. Nu pot sa nu remarc ca domnul Voicu este membru al opozitiei”, spune avocatul Cazacu.

Ora 19:05 In final, completul de judecata ramane in pronuntare asupra cererii de eliberare a lui Catalin Voicu.

Ora 22:40 Instanta suprema a decis, luni seara, eliberarea provizorie sub control judiciar a lui Catalin Voicu, aceasta fiind prima cerere de punere in libertate admisa din 30 martie 2010, de cand senatorul este in arest preventiv in dosarul in care este acuzat de coruptie. Instanta suprema a admis cererea lui Voicu, insa acesta nu va fi eliberat din arest pana cand un complet de cinci judecatori al Inaltei Curti de Casatie si Justitie nu va dezbate un eventual recurs al procurorilor anticoruptie fata de aceasta masura, relateaza Mediafax.






Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.



























5034 vizualizari

  • +19 (23 voturi)    
    Bravo (Luni, 4 aprilie 2011, 23:27)

    Vizitiul [utilizator]

    "ICCJ a admis cererea de eliberare conditionata"

    Sa nu va mirati cand veti fi luat la ochi de un lunetist satul de voi!
    • +8 (10 voturi)    
      fiecare cu pacatele lui.... (Marţi, 5 aprilie 2011, 7:01)

      minus [anonim] i-a raspuns lui Vizitiul

      Cătălin Voicu a fost pus sub acuzare de Direcţia Naţională Anticorupţie la 11 decembrie 2009.
      Nici macar in acest caz de o gravitate extrema nu se poate judeca "pe fond" intr-un an si patru luni?

      Poate pentru procurori si judecatori sunt necesari 20 ani si in acest timp inculpatul trebuie sa fie in arest preventiv?
  • +16 (18 voturi)    
    vrajeala (Luni, 4 aprilie 2011, 23:40)

    dani [anonim]

    sunt curios daca mai primeste salariul de senator??????
    • +12 (14 voturi)    
      pai cum adica ?? (Marţi, 5 aprilie 2011, 0:59)

      blec-bierd [utilizator] i-a raspuns lui dani

      repetam discutiile legate de severin ?
      si voicu si severin au fost alesi prin vot de catre populatia pe care o reprezinta ... vrei sa zici ca nici unul din ei nu merita sa fie platit ? pai ori suntem romani ori nu mai suntem ...
  • +34 (36 voturi)    
    Voicu militarul transmisionist (Luni, 4 aprilie 2011, 23:43)

    bodo [anonim]

    Am fost coleg de scoala militara cu Voicu, nu ma mandresc cu asta, chiar dimpotriva...Provine din muncitorii scolarizati de CEAUSESCU (nu uitati ca am absolvit in 1986) nu din absolventii de liceu militar, ca mine sau ca multi altii, sau de liceu civil.
    Acest individ a fost scolarizat pe locurile Ministerului de Interne, la vremea respectiva, mai bine si simplu zis, fostii securisti. A terminat scoala de ofiteri printre ultimii, nu era cu cartea, era cu orice altceva. Dupa absolvire respectivul s-a aciuiat prin Bucuresti insa l-am revazut la televizor pe timpul revolutiei in spatele lui iliescu. Mi-am zis, uite-l pe (*** editat hotnews.ro) ala de Voicu, ce dracu cauta acolo? sa aflu mai tarziu ca a urcat in treptele ierarhiei militare in grad din doi in doi ca Fat Frumos, adica el este deja general obosit de la SPP iar generatia noastra abia a ajuns anul trecut la gradul de colonel, vorbesc de cei care suntem in cadrul ministerului apararii, nu smenarii care s-au lipit de grade si functii prin alte ministere. Acest (*** editat hotnews.ro) nu poate vorbi depre onoare militara pentru ca nu stie ce inseamna onoare pur si simplu, nu onoare militara. Ma adresez tuturor celor care il cunosc de pe vremea cand isi plimba fizicul prin 01606 Sibiu. Nu va simtiti ofensati de acest (*** editat hotnews.ro) care s-a inregimentat politic din 1989 si care acum se foloseste de notiuni sacre pentru multi dintre noi ca "onoare" si "transmisionist"? Sa nu mai spui, (*** editat hotnews.ro), ca esti transmisionist si ai onoare ca te bate Dumnezeu, (*** editat hotnews.ro)!

    • +1 (11 voturi)    
      Ce te legi ca era transmisionist? (Marţi, 5 aprilie 2011, 0:20)

      Petru Moldovan [utilizator] i-a raspuns lui bodo

      Inteleg ca nu era trasmisionist de mesaje militare de la unitate militara la unitate militara (cum am fost si eu, rezervist TR, cu ofiteri instructori de pe la Sibiu), ci transmisionist de mesaje de la armata la Secu'. Care e problema? Nu transmitea mesaje?
      Voi ofiterii astia de cariera (APV-isti) sunteri rai si cruzi si va mancati intre voi... :)
      • +14 (16 voturi)    
        prietene, nu ma leg de el... (Marţi, 5 aprilie 2011, 1:31)

        bodo [anonim] i-a raspuns lui Petru Moldovan

        ...ma leg de sistemul din care face parte si care ne sufoca zi de zi, justitie corupta pana in maduva oaselor, partizani ai hotiei, clientela politica, SOV, el nu mai reprezinta demult pe adevaratii militari si, mai ales, pe transmisionisti. Viata unui transmisionist, daca spui ca ai fost pe acolo in trecere, militar cu termen redus, nu se rezuma la ce ai retinut tu, mesaje, e mai mult de atat: planificarea comunicatiilor, alocare de frecvente, calcule pentru orientarea antenelor, organizarea retelelor si directiilor radio si radioreleu, echipamente de curenti purtatori pentru multiplexarea cailor de joasa frecventa, etc. lucruri pe care probabil le-ai uitat, daca le-ai invatat vreodata...Nu am nimic cu tine, sa fii sanatos, nu te judec pentru parerea ta, am fost si voi ramane si la pensie tot militar in suflet. Voicu sa raspunda in fata legii din calitatea de invinuit nu de militar, daca avea onoare nu ajungea in situatia de a fi acuzat de trafic de influenta in mediul justitiei, vezi cu cine e in cardasie si gandeste-te ca daca unul ca el este "garantat Vanghelie" cu sanse de a ajunge ministru la interne atunci s-a dus naibii bruma de speranta ca macar copii nostri sa traiasca mai bine decat noi. Iti doresc sa traiesti asa cum gandesti! O seara buna.
        • +2 (4 voturi)    
          meriti (Marţi, 5 aprilie 2011, 12:13)

          nahir [utilizator] i-a raspuns lui bodo

          1000 de "+", cel putin.
    • 0 (2 voturi)    
      va urma (Marţi, 5 aprilie 2011, 11:23)

      ZaiR [anonim] i-a raspuns lui bodo

      il va 'bate' barbosul de sus
  • +21 (25 voturi)    
    Hot contra hoti (Marţi, 5 aprilie 2011, 0:11)

    nano2k [utilizator]

    Cica:
    "Ma uit fix in ochii dumneavostra; daca eram vinovat, credeti ca onoarea de militar imi permitea sa vin in fata dumneavoastra? Va rog sa ma lasati in libertate sa ma pot apara."

    E clar ca ICCJ-ul e de aceeasi teapa cu el. Au inteles perfect privirea lui Voicu.

    De 3 x GREATA! Asa cum zice si Vizitiul, feriti-va de... lunetist!
  • +7 (9 voturi)    
    Nu mai scapam de infractori si corupti (Marţi, 5 aprilie 2011, 1:48)

    HOOOOOOOOOOOOOTTIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!!!!!!!! [anonim]

    Nu se curata deloc justitia asta corupta ! Daca ar fi dupa ei i-ar judeca pe toti in libertate !
  • +12 (14 voturi)    
    SUNTEM IN RO. (Marţi, 5 aprilie 2011, 2:37)

    niku56 [utilizator]

    DECI, VA FI REPRIMIT IN APLAUZELE COLEGILOR P.S.D.isti IN SENAT SI CU LACRIMI, DE TOV. VANGHELIE. NU VA E SCARBA ? CAT MAI SUPORTATI?
  • +11 (13 voturi)    
    Pentru judecatorii ICCJ si nu numai ... (Marţi, 5 aprilie 2011, 3:06)

    MD [anonim]

    "Doamnelor" si "Domnilor" magistrati,

    Cat timp va mai dura pana veti binevoi sa lasati Romania sa evolueze ? Impreuna cu asa-zisii "politicieni" romani avizi dupa bani, putere si influenta sustineti sistemul coruptiei din Romania. Cat credeti ca va mai dura pana veti infunda puscariile ? Va spun eu: pana "fosilele" ca voi vor fi eliminate din functiile cheie. Va mai dura putin sau mult, dar cu siguranta aceasta este directia ...
    Nu aveti pic de onoare, va plecati capul in fata politicii, despre profesionalism nici ca mai incape discutie. Omul de rand asteapta dreptate de la voi, iar voi ce faceti ? Va suiti pe scaunele voastre "inamovibile" si luati decizii dupa cum va taie capul sau mai bine zis, dupa cum "bate vantul". Daca va este ceruta o explicatie, va ascundeti repede dupa statutul pe care justitia v-il ofera. JOSNIC, MURDAR, CORUPT ! ASA ARATA SISTEMUL JURIDIC SI POLITIC DIN ROMANIA. LUMEA NU VA MAI SUPORTA ! Pentru raul pe care il faceti acestei tari ati merita pedeapsa maxima.

    Cat despre Voicu ? Ha ! E normal sa ceara libertatea, asa o sa poata sa traga niste sfori. Asteapta alegerile si sa "iasa" cine trebuie ... De ce credeti ca dureaza atat de mult dosarul sau ? Iese PSD, iese si Voicu. Nu ca PDL ar fi mai corect, are si acest partid "protejatii" sai care probabil i-ar lua locul lui Voicu daca ar iesi PSD. Oare care sunt mai corupti: ai PSD sau ai PDL ?

    Ce trist ...Mi-e scarba de voi ... TOTI.
  • +4 (6 voturi)    
    am auzit de subiect... si doare. (Marţi, 5 aprilie 2011, 6:08)

    kj [anonim]

    durere dureroasa.

    ce a ajuns Justitia Romana...

    no comments...

    E clar ca acolo unde Adevarul nu functioneaza... lucruri nasoale se intampla.

    stirea asta face parte din alt continent. undeva mai la sud de Europa.
  • +2 (4 voturi)    
    HUO (Marţi, 5 aprilie 2011, 6:30)

    Mih. [utilizator]

    (definitia exista in DEX)
  • +7 (9 voturi)    
    onoarea judecatorilor (Marţi, 5 aprilie 2011, 6:30)

    oilman [utilizator]

    Onoarea militara voicu o spurca doar cind pronunta cuvintele. Ceea ce ma ingrijoreaza insa este ca daca si intr-un caz teribil de clar ca al lui Voicu judecatorii gasesc de cuvinta sa-l lase sa iasa din pirnaie, nu mai putem avea nici o incredere in sistemul judiciar. Trebuie pur si simpla curatat gunoiul de judecatori x comunisti, cumparati si controlati in intrgime de sistemul mafiot pe care alde Voicu, Vintu, Patriciu, Copos, Nastase et all il reprezinta. Ma intreb oare tot cucoana judecator care l-e eliberat pe Vintu si-a bagat coada sa fie eliberat Voicu ? Sau fiecare cu gasca lui ?
  • +1 (3 voturi)    
    Be Smart (Marţi, 5 aprilie 2011, 8:39)

    contact@ibl.ro [utilizator]

    A schimbat tabara, nu va ingrijorati. S-a "spovedit" si a revenit la calea cea dreapta ... :)
  • +3 (5 voturi)    
    Astia sunt vinovati pana in ... (Marţi, 5 aprilie 2011, 8:44)

    Rammy [anonim]

    ....maduva oaselor.Nu inteleg de ce il elibereaza.Un amarastean ptr mult mai putin sta in puscarie multi ani.Aloooo justitia ce faci?Iti dai cu stangu-n dreptu'?Mai te miri de ce nu are Romanu' incredere in tine?
  • +2 (4 voturi)    
    Numai dezgust (Marţi, 5 aprilie 2011, 9:07)

    Alexandru [anonim]

    E clar nimic nu se poate face in justitia asta, e complet corupta. Pe fata.

    Singura solutie este sa plec(am).
  • +2 (4 voturi)    
    coruptie!!! (Marţi, 5 aprilie 2011, 10:14)

    ana [anonim]

    Se demonstreaza(daca mai era nevoie)cat de corupta e justitia romana;cat despre "onoarea"lui voicu-sa fim seriosi,asta isi bate joc pana si de Dumnezeu,al carui nume il ia in desert.RUSINE!
  • -5 (7 voturi)    
    Praf in ochi (Marţi, 5 aprilie 2011, 11:03)

    George [anonim]

    Si ma gandeam ca Base o fi un rau mai mic.

    E la fel de rau ca si PSD. PDL, PSD, PNL toti sunt o apa si un pamant. Nu se baga unii pe altii la zdup.

    Chiar credeam ca va fi diferit de data asta. Poate sunt eu mai tanar si necopt. Toti niste mafioti.

    Data viitoare votez PSD, macar sa stiu o treaba. Daca toti sunt la fel, macar sa fie la putere cei mai putrezi si sa nu-mi mai fac iluzii.
    • +1 (3 voturi)    
      foarte (Marţi, 5 aprilie 2011, 12:39)

      foarte [anonim] i-a raspuns lui George

      foarte gresita atitudine. adica, cea de abandon. la copiii pe care ii vei avea nu te gandesti?
      vrei sa creasca intr-o tara vlaguita si supta de pesede? vanghelie, voicu, nastase, ponta, nicolescu, severin?
      • -1 (1 vot)    
        Tocmai asta e... (Marţi, 5 aprilie 2011, 12:54)

        George [anonim] i-a raspuns lui foarte

        ... ca am sperat ca odata cu Basescu a aparut o contraofensiva pentru securistii din PSD.

        Si chiar am crezut ca vom avea si noi opozitie, ca vor sta unii in gatul altora, iar astfel se va ajunge la un echilibru cat de cat.

        Insa am sperat degeaba. Uite si tu ca iese asta din parnaie. Sunt toti exact la fel. O apa si un pamant, un cartel, se impaca unii cu altii, se mai plimba unii pe altii pe la arest insa la sfarsitul serii se impaca toti si isi impart banii romanilor.

        De asta zic, daca tot sunt mafioti cu totii macar sa-i votez PSD-ul - astia macar nu se ascund, sunt pe fata.
  • 0 (0 voturi)    
    "Restaurantul" Select, o latrina 100%!! (Marţi, 5 aprilie 2011, 20:08)

    Istrate Micescu [anonim]

    Dragi Romani, ma bucur sa am confirmarea ca "restaurantul" Select, aceasta latrina folosita de securitate pana in 1989.cu pereti din micro-betoane(adica 50% beton si 50% microfoane incorporate) continua sa fie inca folosit cu succesa si indarjire de urmasii fostilor securisti, actualmente la putere, cum este si acest starv urat mirositor de Catalin Voicu, inregimentat, in mod evident, unde , decat in PSD. Auziti dumneavoastra senator!!! Ditamai jigodia-uitati-va doar la fata lui si vi se face greata.Si Geoane era cat pe ce sa il promoveze CE?? MINISTRU DE INTERNE !!! Fatilor!!
    Nu am nici o indoiala ca aceasta PARODIE DE JUSTITIE pe care o avem, il va elibera pe acest excrement, in schimbul unor grase sume de bani, asa cum a facut-o si in trecut cu altii ca el. Pentru JUSTITIA ROMANA NUMAI BANII CONTEAZA. NIMIC ALTCEVA! Nu au mama , nu au tata!
    Dragi romani, va sfatuiesc din tot sufletul sa evitati cu desavarsire latrina de la Select. E spre binele dumneavoastra si a sanatatii dumneavoastra. Mai bine urinati pe iarba din parcul din apropiere, decat sa va contaminati cu o SIDA politica.


Abonare la comentarii cu RSS
Contributors
Euractiv


Proiect sustinut de Fundatia Konrad Adenauer
Proiect finantat de Uniunea Europeana
Proiectul "Implicare si simplificare. Instrumente online in sprijinul luptei anticoruptiei" este finantat de Uniunea Europeana prin Programul Facilitatea de Tranzitie 2007/19343.01.11 - Consolidarea sprijinului societatii civile in lupta impotriva coruptiei.

Aceasta sectiune nu reprezinta in mod necesar pozitia oficiala a Comisiei Europene. Intreaga raspundere asupra corectitudinii si coerentei informatiilor prezentate revine initiatorilor.

Pentru eventuale informatii si sesizari legate de proiectele PHARE contactati: cfcu.phare@mfinante.ro

Pentru informatii despre celelalte programe finantate de Uniunea Europeana in Romania, cat si pentru informatii detaliate privind aderarea Romaniei la Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati adresa web a Centrului de Informare al Comisiei Europene in Romania.
Dosare inchise cu sentinte definitive
Sesizarea ta aici

Ai cunostinta de un act de coruptie? Ne poti trimite aici informatii despre acesta, precum si fisiere audio, video sau documente legate de caz.


Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.



powered by
developed by