Stenograme in cazul Pasat. Reactia Elenei Udrea: S-a dat posibilitatea lui Vantu sa mai tarasca nejustificat numele meu in scandaluri legate de justitie

de A.Biro     HotNews.ro
Luni, 14 februarie 2011, 15:40 Dosare Anticoruptie


Cateva stenograme din referatul procurorilor cu propunerea de arestare a deputatului PDL, Dan Pasat, au fost facute publice de Realitatea Tv. In stenograme, Dan Pasat apare vorbind cu partenerii sai de afaceri sau cu prieteni. Intr-o convorbire cu un anume Adrian Ionel, Pasat il acuza ca si-a construit vile din bani publici. "Eu asta le-am reprosat, ca au deturnat 74 de miliarde si au tepuit 41 de firme", a declarat Pasat pentru HotNews.ro. Intr-o alta stenograma, Pasat se lauda ca o va determina pe Elena Udrea sa finanteze prin minister proiectul unui parc de distractii in Giurgiu.  Atat Pasat cat si Elena Udrea au declarat ca nu au discutat despre proiect si ca nu a existat nici un proiect depus la minister.

In referatul procurorilor cu propunerea de arestare a lui Dan Pasat, respinsa de Parlament, au fost atasate mai multe convorbiri telefonice ale parlamentarului cu diversi parteneri de afaceri. Intr-una din stenogramele convorbirilor telefonice publicate de Realitatea Tv, Dan Pasat discuta cu un anume Adrian Ionel, cel care l-ar fi denuntat la DNA. Din stenograma discutiei se intelege ca Pasat il acuza pe Adrian Ionel ca si-ar fi construit vile la Snagov din bani publici. Iata stenograma in cauza data publicitatii de Realitatea TV:
  • Pasat catre Adrian Ionel: Deci e problema ta ce faci, ma! Tu, in momentul de fata, tu...banii mei sunt la tine. Trei miliarde. Doua miliarde noua sute, mai exact. Ba, vreau banii, ba frate, ce tot comentezi cu mine? Voi v-ati luat banii, ba omu' lu' Dumnezeu! 13 miliarde, bai, si i-ati bagat in alte lucruri, bai Adriane, bai! (...) Nu am facut eu case la Snagov si vile la Snagov, ma! Voi ati facut, din banii publici de stat. Bai baiatule, daca vine maine un control...(Sursa: stenograma din referatul procurorilor prezentata de Realitatea.net)
Contactat de HotNews.ro Dan Pasat a declarat urmatorele:

"Ce sa va mai spun. Discutiile sunt destul de clare. Este vorba de niste tepari. Ma refeream la acesti baieti care m-au reclamat. Ei sunt cei care au deturnat fondurile, nu au executat lucrari sau nu au platit unor firma asa cum este cazul meu. Din banii aceia ei si-au facut vile. Asta a fost o discutie normala. Eu asta le-am reprosat ca au deturnat 74 de miliarde si au tepuit 41 de firme. Era o discutie normala."

Pasat in stenograma: Bai, Elena, uite care-i treaba/ Pasat pentru HotNews.ro:  Discutia nu are absolut nici o treaba cu doamna Udrea

Intr-o alta stenograma Dan Pasat discuta cu un amic despre cum o va convinge pe Elena Udrea sa aprobe proiectul unui parc de distractii in judetul Giurgiu.
  • Pasat: Deci eu, cand a investit-o Guvernul, m-am dus la ea, am pupat-o, am felicitat-o si i-am spus ca in zona aia, Ogrezeni acolo...E o balta mare, frumoasa, si ca e zona de interes. Si ea zice: "Da, da, Comana. Eu stiam de Comana, nu stiam nimic de..." Deci nu stia absolut nimic femeia, ca locatie ma refer. Ca proiect poate stie...
  • Pasat: Eu vreau sa ma duc la ea si sa ii spun urmatorul lucru:<<Bai, Elena, uite care-i treaba, eu vreau sa fac acolo. Am un lac mare, e zona de interes, esti la...e la Giurgiu. Tu stii ca ai vrut sa vii la Giurgiu si nu ai putut ca asa a fost sa fie.>> Noi ne intelegem asa bine, eu cu Elena, intelegi?... Am facut eu niste gesturi fata de ea pe aici si...i-a placut. (Sursa: stenograma din referatul procurorilor prezentata de Realitatea.net)
Fata de aceasta stenograma Dan Pasat a declarat urmatorele:
  • Apar tot felul de discutii. Trebuie sa fiu judecat de o instanta, nu in fata presei. Eu am o relatie normala ca si colegi de partid cu doamna Elena Udrea, cu domnul Blaga. Asta nu inseamna ca ma favorizeaza. Eu, ca si oricine altcineva, pot sa intreb in stanga si dreapta. Nimeni din partid nu ma favorizeaza pe mine.
  • In acele inregistrari este o discutie privata depre o firma italieneasca. Daca venea o firma privata, cum sa iau eu bani de la stat? Acea discutie nu are absolut nici o treaba cu doamna Udrea. Discutia nu are nici o legatura cu ministerul. Pot sa va spun ca nu s-a facut investitia si eu nu am luat legatura cu ea.
Ministerul Dezvoltarii a transmis un punct de vedere fata de acest caz in care se mentioneaza ca la minister nu a fost depus nici un proiect pentru un parc de distractii in judetul Giurgiu:

Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului nu a contractat, nici din fonduri europene si nici din fonduri guvernamentale, constructia vreunui parc de distractii in localitatea Ogrezeni sau in vreo alta localitate din jud. Giurgiu. (Sursa: comunicat public al Ministerului Dezvoltarii)

Vezi mai jos comunicatul integral


Precizari Elena Udrea Ref.cazul Pasat

Elena Udrea: Aceasta stenograma din pacate a dat posibilitatea lui Vantu sa mai tarasca nejustificat numele unora din PDL si in special numele meu, in scandaluri legate de justitie

Tot in referatul procurorilor in aceeasi stenograma care reda o discutie purtata de Pasat si partenerul sau in ianuarie 2010, parlamentarul PDL s-a laudat cu relatiile pe care le are cu "greii" PDL:
  • Pasat: Lasand la o parte ca sunt eu deputat, nu vorbesc de deputat aici. Eu vorbesc de relatia mea cu Elena, relatia mea cu Vasile Blaga, relatia mea cu Videanu si asa mai departe, Berceanu... adica asta e viata!(sursa: stenograma din referatul procurorilor prezentata de Realitatea.net)
Dupa ce stenogramele au fost facute publice, ministrul Dezvoltarii, Elena Udrea, a postat un comentariu-reactie la modul in care subiectul a fost prezentat in presa unde a mentionat ca nu are nici o legatura cu cazul cercetat de DNA:
  • Am o multime de colegi, cum este si Pasat, amici, cunostinte, rude. Adaugati la acestia oamenii care, pur si simplu, fara sa fi schimbat doua vorbe cu mine, fara sa ma fi intalnit vreodata ori chiar fara sa ma cunoasca, ma pomenesc in diferite ocazii in discutiile lor. O sa ajungem la un numar urias de situatii probabile in care numele meu este folosit. Trebuie sa stiu eu ce spun acestia referitor la mine, ori are logica sa ma faci raspunzatoare de afirmatiile lor? Spre exemplu, stiu eu ce zice despre mine, la telefon sau nu, o persoana care tocmai a iesit din biroul meu? [...]
  • Nu pot totusi sa inteleg care era legatura discutiei redate cu fapta pentru care este anchetat Pasat? Cu acesta stenograma din pacate s-a dat posibilitatea lui Vantu sa mai tarasca nejustificat numele unora din PDL si in special numele meu, in scandaluri legate de justitie. Si uite asa ajungem iar la marea problema pe care o avem astazi cu nerespectarea dreptului constitutional al persoanei la imagine, la demnitate si onoare. Iar unii, care s-au perfectionat in tehnica manipularii, cum sunt Vantu si Voiculescu, stiu cum sa foloseasca astfel de situatii. (sursa: elenaudrea.ro)
In referatul procurorilor este mentionat si numele unui alt parlamentar PDL deputatul Bogdan Cantaragiu si fostul prefect de Giurgiu Norut Stanisteanu:
  • "Deputatul Dan Pasat nu a fost favorizat in atingerea rezultatului sau infractional doar de atitudinea <<cooperanta>> a primarilor in a-i urma ordinele, ci si de sprijinul direct sau indirect al unor alti functionari publici (Trezorerie, Finante, Garda Financiara) sau chiar demnitari (deputatul Cantaragiu Bogdan, prefectul Norut Stanisteanu)
  • In actiunile directe de persuadare, un rol important l-a avut si seful lui Dan Pasat pe linie de partid, deputatul Bogdan Cantaragiu-seful organizatiei judetene si membru al Comisiei pentru Administratie Publica, Amenajarea Teritoriului si Echilibrului ecologic din Camera Deputatilor." (sursa: stenograma din referatul procurorilor prezentata de Realitatea.net)
La sfarsitul sapatamanii trecute, presedintele Traian Basescu si alti lideri PDL au declarat ca Dan Pasat ar trebui sa fie demis din partid:
  • "Parlamentul nu a incuviintat arestarea lui Pasat, dar dosarul merge. Partidul are intr-adevar o problema, daca vrea sa aiba credibilitate si trebuie sa-i excluda din partid pe cei doi care au probleme cu justitia, fiindca dosarele celor doi sunt pe cale sa ajunga in instanta si cei mai multi parlamentari PDL chiar au votat pentru rezolvarea acestei probeleme, dar sunt in fata a doua esecuri." (sursa: interviu Romania Libera)
  • PDL trebuie sa ia o decizie in cazul Pasat prin care sa dea un semnal clar electoratului de dreapta ca se delimiteaza de practicile cu care s-a identificat ani de zile, PSD si stanga.[..] Demisia din partid in cazul Pasat este necesara ca si o masura care sa transparentizeze votul din Parlament astfel ca oamenii sa stie exact cine voteaza impotriva Justitiei, pentru ca fiecare parlamentar sa fie responsabilizat direct, nu ca acum cand <<urma scapa turma>> si toata lumea este vinovata", spune deputalul PDL, Raluca Turcan, intr-o postare pe blogul personal (sursa: turcanraluca.ro)
In replica, intr-o interventie la Realitatea TV, deputatul PDL a declarat ca nu isi da demisia din Parlament, insa nu a precizat daca isi va da sau nu demisia din partid. "Nu imi dau demisia din Parlament, pentru ca sunt nevinovat. Decizia privind demisia mea din PDL o voi lua maine sau poimaine", a declarat Dan Pasat la Realitatea Tv

Vicepresedintele PDL, Ioan Oltean, a declarat pentru RFI ca statutul partidului ar putea fi modificat, astfel incat orice membru al PDL care e urmarit penal ar putea fi suspendat automat din partid. Aceeasi idee a fost avansata si de presedintele Traian Basescu. "Cred ca atunci cand un procuror trimite dosarul unui om politic in instanta e bine sa intervina o suspendare din toate functiile, inclusiv din partid, pana la elucidarea cazului", a declarat presedintele pentru Romania Liberal

Fata de solicitarile venite din partid de a-si da demisia Dan Pasat a declarat urmatoarele: "Inca nu am luat o decizie, probabil astazi sau maine. Inca nu s-a luat decizia, trebuie sa discut cu partidul. Nu vreau ca partidul sa aiba de suferit din cauza mea. Eu ma suspend daca este nevoie".

Ce-i imputa DNA deputatului Dan Pasat
  • "In perioada 2009 - 2010, invinuitul Pasat Dan, in calitate de deputat in Parlamentul Romaniei, iar din data de 21 decembrie 2009, si de secretar general al Partidului Democrat Liberal in cadrul organizatiei judetene Giurgiu, cu incalcarea regimului incompatibilitatilor in exercitarea demnitatii publice de parlamentar, prin actiuni de santaj ori prin folosire a autoritatii si influentei ca om politic decurgand din functia de conducere din partid, a actionat pentru a obtine, pentru sine sau pentru persoane apropiate, beneficii necuvenite provenind din contractele de achizitii publice incheiate cu primarii de pe raza judetului Giurgiu si derulate prin firma sa, SC PROD INVEST SRL, pe care o controla si o conducea in fapt. Atunci cand a intampinat opozitie din partea reprezentantilor administratiei publice locale ori a firmelor care isi adjudecasera contractele de achizitie publica, inculpatul a recurs la diverse forme de intimidare, mergand pana la amenintari si acte de violenta.
  • La data de 18 februarie 2010, fata de PASAT DAN s-a dispus urmarirea penala in legatura cu doua infractiuni de santaj, iar la data de 28 iunie 2010 cercetarile au fost extinse, fiind dispusa urmarirea penala fata de Pasat Dan si sub aspectul celorlalte infractiuni sus mentionate in cererea de incuviintare a retinerii si arestarii preventive". Sursa: comunicat DNA
DNA a remis un comunicat de presa in care mentioneaza ca nu a furnizat presei nici un document din dosarul Pasat. DNA mai mentioneza ca toate documentele dosarului din faza de urmarire penala au fost transmise Camerei Deputatilor in urma unei cereri formulate de Comisia Juridica. Iata comunicatul DNA:
  • In conformitate cu prevederile legale in vigoare, DNA a transmis ministrului Justitiei, la data de 07.10.2010, copii ale documentelor relevante in sustinerea cererii de arestare preventiva a deputatului Dan Pasat, respectiv referatul si 18 volume continand un numar total de 5.933 file. O copie a referatului a fost transmisa si procurorului general al PICCJ.
  • La data de 9.11.2010 ministrul Justitiei a inaintat solicitarea DNA insotita de referatul procurorului si de cele 18 volume catre Camera Deputatilor. La data de 22.11.2010, presedintele Comisiei juridice de disciplina si imunitati a Camerei Deputatilor a solicitat prin adresa Directiei Nationale Anticoruptie sa comunice toate documentele existente la dosarul de urmarire penala, cu motivarea ca deputatul Dan Pasat a solicitat un termen de 30 de zile pentru a studia materialul cauzei si a formulat puncte de vedere, aspecte agreate de membrii Comisiei. Prin urmare, la data de 29.11.2010 DNA a transmis Comisiei juridice de disciplina si imunitati a Camerei Deputatilor si doua CD-uri sigilate continand convorbiri ambientale si convorbiri telefonice ale caror transcrieri se afla la dosar.
  • Avand in vedere cele mentionate mai sus, raportat la faptul ca fragmente din documente ale dosarelor aflate in instrumentarea DNA au ajuns in spatiul public, Biroul de informare si relatii publice subliniaza ca institutia nu este in masura sa gestioneze acele situatii in care, copii ale documentelor din dosare penale ajung si in posesia altor institutii care, prin lege, sunt abilitate sa le detina.






Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.



























5985 vizualizari

  • +6 (26 voturi)    
    stenograme cu relevanta 0 (Luni, 14 februarie 2011, 15:53)

    dman [anonim]

    daca se facea vreun parc de distractii sau macar daca era vorba ca s-ar face mai ziceam, dar asa...nu stiu ce vor ei sa demonstreze
    Cat de penibil pot fi astia de la RTV...
  • -7 (31 voturi)    
    Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face.... (Luni, 14 februarie 2011, 15:53)

    wizard of oz [anonim]

    Asta-i treaba cu stenogramele, metoda de manjire preferata de portocalii, nu prezinta nici o dovada, nu inseamna decat niste sporovaieli personale, dar pot sa arunce pete greu de scos asupra oricui.
    Cum sa te aperi de ce a zis unul sau altul..?
    De exemplu, eu spun la telefon lui Vasile ca Udrea este amanta mea dar ca nu-i prea priceputa....stenograma apare in media si afecteaza imaginea de priceputa a Elenei....
    Cum sa mai demonstreze Udrea ca nu-i asa?
    Na. va place mai oranjadelor?
    ca voi luati toate stenogramele (pe care le lansati tot voi pe piata si pana acum va conveneau) de bune...
    Mai este corect sa iasa in presa orice convorbire personala?
    • -6 (30 voturi)    
      corect (Luni, 14 februarie 2011, 16:04)

      nasol [anonim] i-a raspuns lui wizard of oz

      Udrea a luat o lingura din propriul merdicament si...nu-i place!

      Fireste, nimanui nu-i place, dar e arma favorita a fetelor din PD: Udrea, Turcana, Miss Roberta. Toate au lucrat pana acum cu stenograme si au fluturat "dovezi" pe care nu le-a vazut nimeni.
      • +13 (23 voturi)    
        ce titluri ai vazut? (Luni, 14 februarie 2011, 16:26)

        curios [anonim] i-a raspuns lui nasol

        tu la iRTV cand s-a publicat PUTINUL despre SOV? cumva " nume grele din PDL in dosarul Pasat" ? s-a publicat la iRTV chestia aceea cu hidrantul? poate si cu subtitlul "Geoana si hidrantul""??? a publica ceva este (sau nu) OK, dar a adauga de la tine e tot ziaristica?
        • -1 (13 voturi)    
          stii... (Luni, 14 februarie 2011, 17:36)

          me [anonim] i-a raspuns lui curios

          cand sunt aceleasi dovezi in 2 cazuri diametral opuse si odata un forumist spune ca sigur e vinovat si alta data ca nu... welll nu pot spune decat ca acel forumist are o problema!
          stau si ma intreb cine are spelat creierul, tu care nu o tii decat ca pdlu e nevinovat indiferent de ce face, sau noi ceilalti care ii consideram pe toti hoti (fara exceptie)
      • +8 (16 voturi)    
        uite cine ne acuza ca suntem postaci... (Luni, 14 februarie 2011, 16:50)

        sucaa [utilizator] i-a raspuns lui nasol

        "Toate au lucrat pana acum cu stenograme si au fluturat "dovezi" pe care nu le-a vazut nimeni."

        fraza asta nu are nicio sustinere. este aruncata de dragul de a arunca cu noroi. asta este atributul postacilor.

        si sa nu comparam "scandalul" facut de tembeliziunile de partid cand au aparut stenogramele lui vantu (zero) fata de scandalul care incearca sa-l faca acum.

        dar ai dreptate, noi suntem postaci... voi sunteti ce?
        • -4 (14 voturi)    
          sustinere? uite aici: (Luni, 14 februarie 2011, 16:56)

          nasol [anonim] i-a raspuns lui sucaa

          1. Iti amintesti cand Roberta a fluturat niste hartii in acre, afirma ea, sunt dovezi ale faptului ca PSD a primit bani ca sa nu voteze/boicoteze legea pensiilor?
          Si forumurile s-au umplut brus cu acuzatii si injuraturi la adresa PSD?
          Au aparut acele dovezi pe acre Roberta LE DETINEA?

          2. Iti amintesti cand Turcana a afirmat ca are dovezi ale faptului ca Ponta a facut demersuri ca sa nu intram in Schengen? bAu aparut acele dovezi cumva?

          Iata fraze cu sustinere. In schimb tu, cu ce vii? Cu acuzatia ca sunt postac. Da, asta e "argumentul PD"!
          • +4 (12 voturi)    
            aiurea (Luni, 14 februarie 2011, 17:30)

            sucaa [utilizator] i-a raspuns lui nasol

            1. Roberta a fluturat niste mail-uri prin care psd-ul A CERUT bani ca sa voteze legea pensiilor. in acele zile guvernul aloca bani pentru primariile din tara. se legau toate atunci. iar reactia psd-ul a fost slaba.

            2. ponta a cerut sa nu intram in Schengen. exita transcriptul intalnirii pe net. nu-l gasesti la antene sau la tembeliziuni. nu a afirmat turcana, ponta chiar a facut-o se vede de altfel ca atunci cand presedintele se duce in PE sa tina o cuvantare, psd-ul dispare. este cat se poate de clar ca asta vor si asta fac.

            nu, tu m-ai facut prima data postac. este argumentul tau :)

            si exemple date de tine nu sunt din stenograme de procese asa cum era de fapt discutia aici. tu de asta te-ai plans de fapt. neavand argumente in acest sens, schimbi firul discutiei :)
          • -3 (11 voturi)    
            eeee (Luni, 14 februarie 2011, 17:37)

            me [anonim] i-a raspuns lui nasol

            roberta nu a a vut timp sa publice probele... era pre ocupata cu spaga pentru a scapa de un mic fals ceva (a se vedea legea pensiilor)
          • +3 (7 voturi)    
            hm... (Luni, 14 februarie 2011, 17:40)

            _Rem [utilizator] i-a raspuns lui nasol

            Nu ai sustinut decat faptul ca atat Roberta, cat si Turcana au facut niste afirmatii pe care nu le-au sustinut cu dovezi. Nici o legatura cu problema stenogramelor.

            Revenind la stenograme, este ceva neadevarat ca despre SOV nu gaseai stenograme decat pe net si nimic pe Antene si Realitatea? Sau ca acuma se face un taraboi?

            Si pana la urma nu ma indoiesc de autenticitatea stenogramelor. Pe Pasat scrie "guilty as charged", si nu vad nici in Elena Udrea vreo usa de biserica. Dar din ce am vazut in stenograme nu poti decat specula...
    • +4 (24 voturi)    
      comparatie... (Luni, 14 februarie 2011, 16:09)

      sucaa [utilizator] i-a raspuns lui wizard of oz

      ai vrea tu sa fie asa dar nu este. noi nu am invinuit pe niciunul care apare trecator in stengrame.
      nu incerca sa-l speli pe vantu, voicu caltabos sau mai stiu io care, doar ca vrei tu sa para la fel.

      si de unde-i treaba cu "oraqnjadelor"? trebuie neaparat sa folositi tot felul de termeni pentru a va ascunde logica precara?

      da, sustin incontinuare, cat timp justitia este controlata la tv. cat timp se fac presiuni pe justitie mediatic, da. este bine ca stenogramele sa apara in presa. judecatorii in Romania inca sunt influentabili. vezi reteaua voicu, vezi puterea mediatica a lui vantu, vezi cum toti se-mbolnavesc...
      este foarte corect. altfel ajungem iar ca pe vremea lui nastase sau tariceanu, cand se fura in draci dar nu stiam nimic.
      • -1 (21 voturi)    
        care "noi"? (Luni, 14 februarie 2011, 16:17)

        nasol [anonim] i-a raspuns lui sucaa

        In numele cui vorbesti?


        Si mai aveti si memorie scurta. De stenogramele Vantu ai uitat? Toti pedeii de frunte numai despre asta vorbeau, toti postacii numai asta aveau de scris, indiferent de tema articolului.
        Iti amintesti cum oricine aparea, TRECATOR, in stenograme, era apoi batjocorit aici sau pe voxpub?
        • +2 (12 voturi)    
          cum care? (Luni, 14 februarie 2011, 16:45)

          sucaa [utilizator] i-a raspuns lui nasol

          chiar tu ai raspuns in stilul caracteristic gen vadim: noi "postacii".

          si iti amintesti ca ce se spunea in stenograme exista si corespondenta in fapte? ceea ce nu este cazul aici?
          ne facem ca ploua sa logica este lipseste cu desavarsire?

          orice ati incerca sa spalati nu merge.
          diferenta este evidenta, dar daca nu este spusa de felix sau vantu voi n-o vedeti.
          va repet pana va intra bine-n cap :)
          • -1 (7 voturi)    
            nu sunt fapte, zici? (Luni, 14 februarie 2011, 16:57)

            nasol [anonim] i-a raspuns lui sucaa

            Dar tu de unde stii asta? Sincer.
            • +1 (9 voturi)    
              pai nu sunt (Luni, 14 februarie 2011, 17:24)

              sucaa [utilizator] i-a raspuns lui nasol

              daca tu spui ca sunt arata-le.

              faptul ca geonel facea ce spune vantu s-a vazut in ajunul alegerilor.

              discutiile lui pasat vis'a'vis de udrea nu se reflecta in contracte.

              ai alte argumente adu-le te rog...
              • +1 (1 vot)    
                o mica paranteza : (Marţi, 15 februarie 2011, 12:09)

                adrian [anonim] i-a raspuns lui sucaa

                sunt 2 variante cu geoana :

                1. este de o prostie incredibila ,(sincer a fost fotografiat de aproape la iesirea de la vantu,deci stia ca o sa apara stirea) si nu cred ca exista oameni atat de prosti care sa nu fi pregatit un raspuns la ontrebarea ce cautai la vantu .

                2. a facut special ca sa piarda alegerile , pentru ca a vandut partidul .
  • -4 (20 voturi)    
    dezamagire (Luni, 14 februarie 2011, 15:54)

    ebas [anonim]

    Hai, mai, Elena, chiar cu Pasat te-ai inhaitat? Si era Baconski la indemana.....
  • +9 (21 voturi)    
    Daca vrei sa nu te inbolnavesti. (Luni, 14 februarie 2011, 15:57)

    mircea [anonim]

    Nu te uita la realitatea tv si antena 3 ,cel putin o luna.Garantez ca te vei simti mai bine.Sunt destule alte surse de informare care nu-ti baga frica in oase si invidia in inima.Daca as vedea o lege ca furnizorii de servicii cablu tv sa fie obligati sa-ti ia mai putini bani ,adica sa platesti functie de ce posturi tv vrei sa vezi,nu stiu daca astia de la realitatea tv si antena3 mai raman cu telespectatori suficienti ca sa-si asigure supravietuirea.Realiatea tv si antena 3 au ajuns din posturi de informatii,in posturi de enervatii.
    • +2 (12 voturi)    
      relizezi ca sintem mai rau decit pe timpul (Luni, 14 februarie 2011, 16:17)

      bolovaneba [anonim] i-a raspuns lui mircea

      regretatului? atunci ala mai dadea un ban si nu acceptai, astia iti iau....si accepti...apoi, ca si romanii care turnau la secu, si prmeau bani ca nea antonescu, nistorescu si multi alltii, acesti reporteri sub egida freedom, fac rau populatiei...inraiti si sufocati de 20 euro care le primesc la salariu in plus...
    • -3 (15 voturi)    
      minciuni (Luni, 14 februarie 2011, 16:23)

      adolf [anonim] i-a raspuns lui mircea

      Ai dreptate. Numai minciuni zic aia de la Antene si de la Realitatea. De fapt Romania este infloritoare. Salarile si pensile cresc, autostrazile se desfasoara ca un covor sub rotile masinilor, coruptia a fost lichidata, etc. Sa le fie rusine mincinosilor!
      • -2 (12 voturi)    
        minciuni (Luni, 14 februarie 2011, 17:00)

        George [anonim] i-a raspuns lui adolf

        mai mult: la vama e vonovata Opozitia, ca ea numeste seful vamilor si al anafului.
        Ca nu am intrat in Schengen tot opozitia e de vina.
        Iar ca Pora nu are "sex life", desigur, tot opozitia e de vina.
        • +1 (1 vot)    
          LOL (Marţi, 15 februarie 2011, 12:16)

          adrian [anonim] i-a raspuns lui George

          urata faza cu pora .... dar amuzanta :)

          de unde nu sti tu ca are sau nu are ?
          ce nu e o femeie atractiva ?
          nu are un ton placut ?
          nu emana feminitate ?
    • +2 (2 voturi)    
      gandire legionar-comunista . (Marţi, 15 februarie 2011, 12:14)

      adrian [anonim] i-a raspuns lui mircea

      repede sariti cu nu va mia uitati la a3 si rtv casa vedeti adevarul .... sincer sunt doar 2 televiziuni ...
      si daca atata lume se uita la ei si nu la b1/otv/10tv/tvr1/taraf/etno inseamna ca lumea vrea sa se uite ... ca doar nu sunt singurele tv prinse prin cablu .

      vrei o opinie reala uita-te peste tot , citeste toate ziarele , nu doar proB ssau contraB .

      nu realizati ca in timp ce ii criticati pe unii ca se uita doar la cele 2 posturi , voi va uitati doar la celelalte .
  • +12 (20 voturi)    
    Gogu (Luni, 14 februarie 2011, 16:11)

    miki [anonim]

    Toti traiesc doar din scandaluri,nu am vazut pe unul sa vina sa spuna :uita eu stiu asta si asta,uite adresa si documentele doveditoare, ma duc sa le depun la Parchet.Numai minciuni,fraze scoase din context din dosarele in lucru,abureli de doi bani spuse de dimineata pina seara.Daca va uitati la iRealitatea,la fiecare emisiune incepind cu ora 17 sunt reluate aceleasi minciuni pina la ora 24.Gaina curentata-Cretulescu , stimabilul Ursu si ursoaica lui si terminind cu marele om cu git imprumutat de la Roman,Striblea repeta acelasi mesaj-v-am tras-o,va uitati la noi si ne creste audienta.La Antena la fel,de la 18,incepind cu cealalta gaina curentata,de Pitesti Dana Grecu"spune tu Radu",continuind cu Vrinceanu-Stirea Pandele Mogosoaia si incheind cu Gadea aceleasi gainari pe post de adevar istoric.Aici in schimb apar si cei doi lideri de carton U socialiste Tonta si Antenescu care,umfla vorba sa devina "vorba goala".Uita asa ne trec zile,anii,tineretea,ajungind la batrinete sa vedem ca am fost furati si mintiti,cind de uni cind de alti.
    • -4 (14 voturi)    
      vad ca esti la curent (Luni, 14 februarie 2011, 17:05)

      nicu [anonim] i-a raspuns lui miki

      cu ce se vede la cele 2 posturi!

      Te obliga cineva sa te uiti non stop? Sau e in fisa postului?
      Schimba pe Labe1!
      • -2 (6 voturi)    
        nu te obliga nimeni (Luni, 14 februarie 2011, 17:44)

        _Rem [utilizator] i-a raspuns lui nicu

        dar de obicei informarea ti-o faci de unde ai ocazia. depinde de tine doar cum filtrezi aberatiile.
  • -2 (10 voturi)    
    Cocosule, problema mah cineva da stenograme cu voi (Luni, 14 februarie 2011, 16:20)

    mil [anonim]

    pai se poate asa ceva...? Cine-o fi ala...ia vezi, ca ceva nu corespunde, ai calcat pe bec. Da-i telefon unui prieten sa iti spuna ce sa ai de facut ;)
  • +3 (5 voturi)    
    basmul alba ca zapada (Luni, 14 februarie 2011, 16:30)

    grimm [anonim]

    vai,vai alba ca zapada....
  • -7 (9 voturi)    
    Nu va mai ambalati (Luni, 14 februarie 2011, 16:36)

    Ionel [anonim]

    Diferenta e ca Vantu si Voicu au recunoscut stenogramele pe cand acestea sunt negate.
    Case closed.
  • +3 (11 voturi)    
    aiurea (Luni, 14 februarie 2011, 16:37)

    costa [anonim]

    Cind am citit prima data aceste stenograme la irealitatea nu-mi venea sa cred: bine, bine, dar unde este invinuirea. A , ca vorbea un infractor cam cum ar vorbi el cu elena, asta e altceva. Vintu vrea sa o faca pe raul, dar stie mai bine decit marea masa de postaci, ca nu are nici o sansa sa scape de judecata.(atentie nu am zis bulau, poate va fi considerat nevinovat, si atunci jos palaria)
  • +1 (3 voturi)    
    si marmota... (Luni, 14 februarie 2011, 16:59)

    mitica [anonim]

    "Eu asta le-am reprosat ca au deturnat 74 de miliard si au tepuit 41 de firme. Era o discutie normala."
    Daaa! si vroia si el 2 miliarde parteal lui, daca nu trimite garda peste ei.
    Ce e anormal in asta.
    Ce tupeu are fostul militian.
    Daca nu-i stiati CV-ul:
    http://www.cdep.ro/pls/parlam/structura.mp?idm=227&cam=2&leg=2008&pag=0
    Oricum in convorbiri se referea la Elena Ceausescu, nicidecum la Udrea.
    Unde esti tu TEPEŞ DOAMNE, ca punand mana pe ei ...
    • -3 (9 voturi)    
      eh, firimituri (Luni, 14 februarie 2011, 17:11)

      classicus [anonim] i-a raspuns lui mitica

      de aia nu sunt bani de pensii si salarii, ca baietii si fetele din PD ii praduiesc.
      • +1 (3 voturi)    
        Bravo Classicus! Bravo! (Luni, 14 februarie 2011, 22:34)

        Matrix-4 [anonim] i-a raspuns lui classicus

        Aşa le trebuie! Să le arunci în faţă textul acesta de câte ori ai ocazia. Nu de alta dar este aprobat până la cele mai înalte foruri ale partidului! Acuma că nici ei , nici tu nu vă pricepeţi la a'rmetică e altă socoteală......
  • 0 (8 voturi)    
    ce mizerie colcaie si in PDLul asta... (Luni, 14 februarie 2011, 17:18)

    costica [anonim]

    nu e cu nimic altfel decat PSDul pe care atat Dl Basescu cat si Boc si toata gasca portocalie il acuza intr-una... Bai, voi vedeti ce mizerie aveti in ograda ?! Nu va e rusine, cat o sa mai prostiti lumea? O sa vedeti in 2012, hai ca e bine, zi de zi apar noi dezvaliuri care mai de care mai portocalii intens .... O sa mai castigati voi algerile, prin 2090....
    • 0 (2 voturi)    
      Si pe cine votezi in schimb? (Luni, 14 februarie 2011, 17:56)

      Eugenn [utilizator] i-a raspuns lui costica

      Problema-i ca nu avem alternative (mai exact, nu vrem sa le cautam).
      Daca nu castiga ei in 2012, castiga altii ca ei.
      • 0 (4 voturi)    
        ai perfecta dreptate (Luni, 14 februarie 2011, 19:17)

        costica [anonim] i-a raspuns lui Eugenn

        si am postat azi pe la alte articole si exact asta am spus catre PDListi ca stiu destui dezamagiti de PDL care nici nu vor sa auda insa sa dea voturile la PSD, dar acum chiar ca se intreaba cu cine vor vota?!! Daca PDL nu-si rezolva aceste mizerii si sincer nu vad cum, ma indoiesc ca cei ce l-au votat il vor mai vota. Eu am votat PD in 2004 si Dl Basescu tot in 2004. Nu am mai votat in 2008 si 2009 dezamagit de PDL si apoi de Dl Basescu. Tii minte cum ne mintea Videanu in campania din 2008 ca vom avea salariu de 900 Euro si pensie de 450 Euro in 2012 ?! Din cauza acestor minciuni din campania din 2008 respectiv 2009 nu am mai mers la vot. Mi-e teama ca la fel va fi in 2012 si ce fauna va veni la guvernare, mama, mama..... Cu PP al lui DD, cu PNGul lui Gigi Becali si cine stie ce alte specimene.....Uita-te ce am trimis ca europarlamentari la Brusselles, ai auzit ceva de pe urma lor ?!
  • +1 (5 voturi)    
    Obstructionarea justitiei (Luni, 14 februarie 2011, 17:19)

    Lucifer [anonim]

    spune cuiva ceva ?
    Nu raspunde nimeni in tara asta pentru "scaparile" de informatii din materialul de urmarire penala - sau cum s-o spune?
    Parlamentul - si nu numai - a devenit cloaca de infractori si informatori.
    Politicul si mai nou si presa controleaza prin imixtiune tot ce misca in tara.
  • 0 (2 voturi)    
    aceste stenograme ar putea foarte usor sa fie fals (Luni, 14 februarie 2011, 18:32)

    miki duta [anonim]

    aceste stenograme ar putea foarte usor sa fie false, Pasat ar fi putut inscena convorbirea cu ajutorul atator mijloace de editare audio la dispozitie nowadays....pana la urma pot ramane niste speculatii ca Pasat ar fi avut vreo relatie semnificativa cu Udrea...


Abonare la comentarii cu RSS
Contributors
Euractiv


Proiect sustinut de Fundatia Konrad Adenauer
Proiect finantat de Uniunea Europeana
Proiectul "Implicare si simplificare. Instrumente online in sprijinul luptei anticoruptiei" este finantat de Uniunea Europeana prin Programul Facilitatea de Tranzitie 2007/19343.01.11 - Consolidarea sprijinului societatii civile in lupta impotriva coruptiei.

Aceasta sectiune nu reprezinta in mod necesar pozitia oficiala a Comisiei Europene. Intreaga raspundere asupra corectitudinii si coerentei informatiilor prezentate revine initiatorilor.

Pentru eventuale informatii si sesizari legate de proiectele PHARE contactati: cfcu.phare@mfinante.ro

Pentru informatii despre celelalte programe finantate de Uniunea Europeana in Romania, cat si pentru informatii detaliate privind aderarea Romaniei la Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati adresa web a Centrului de Informare al Comisiei Europene in Romania.
Dosare inchise cu sentinte definitive
Sesizarea ta aici

Ai cunostinta de un act de coruptie? Ne poti trimite aici informatii despre acesta, precum si fisiere audio, video sau documente legate de caz.


Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.



powered by
developed by