Un vames a incercat sa mituiasca procurorii

de Attila Biro     HotNews.ro
Luni, 7 februarie 2011, 19:51 Dosare Anticoruptie


In martie 2008 un vames de la Biroul Vamal Petea a fost trimis in judecata de DNA pentru ca a incercat sa mituiasca procurorii care il anchetau. Vamesul i-a promis in mod direct procurorului suma de 15.000 de euro pentru ca acesta sa dea o solutie de netrimitere in judecata.

O publicatie locala a notat urmatoarele despre cazul vamesului trimis in judecata de DNA:

  • Potrivit DNA Oradea, in perioada decembrie 2006 - ianuarie 2007, Vasile Mic a facut mai multe demersuri in vederea mituirii procurorului care instrumenta dosarul, pentru ca magistratul sa nu dispuna trimiterea sa in judecata. Astfel, in data de 10 ianuarie 2007, la sediul Biroului Teritorial Satu Mare al DNA, Vasile Mic i-a promis in mod direct procurorului suma de 15.000 de euro pentru ca acesta sa dea o solutie de netrimitere in judecata in dosarul in care inculpatul este cercetat. Deoarece anchetatorul a respins mita, suma nu a fost inmanata. Detalii aici






Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.



























1686 vizualizari

  • +1 (1 vot)    
    Ce face Schengen din om!!! (Luni, 7 februarie 2011, 21:18)

    barbidoc [anonim]

    De la ora 19.23 la 19.51 avem pe Hotnews articole cu si despre vamesi corupti din 2 in 2 minute.

    Articolele vor fi mutate incet-incet de la rubrica ACTUALITATE la rubrica Top: dosare blocate la tribunal.

    Sau poate ca de data asta nu.
  • +1 (1 vot)    
    asigurari degeaba (Luni, 7 februarie 2011, 22:34)

    botescu mariana [anonim]

    Rulam pe un drum cu prioritate si un neatent nu a oprit la stop.Asigurare la Carpatica.Aia refuza plata pe motiv tampit ca nu m-a lovit acea masina!!! Omul a dat declaratii,astia spun ca nu.Degeaba am sesizat CSA,mi-au trimis un f sec comunicat copiat din actele Carpatica,parca,si parca si ei spun ca nu m-a lovit acea masina!Conform celor spuse de ei ar rezulta ca am incercat sa fraudez societatea de asigurari si ei,inteligentii,si-au dat seama!!!!Vin cu o intrebare de bun simt:daca au sesizat frauda si nu au anuntat parchetul,nu cumva sunt pasibili de pedeapsa?trecand peste asta,Carpatica asta ne innebuneste:pe mine ma sfideaza,csa ,prin sefa lor care e prietena la catarama a sefului din sibiu.....domnilor,am masina in service si n-am bani sa o ridic,ca e reparata.Ma credeti ca e posibil in tara asta ???


Abonare la comentarii cu RSS
Contributors
Euractiv


Proiect sustinut de Fundatia Konrad Adenauer
Proiect finantat de Uniunea Europeana
Proiectul "Implicare si simplificare. Instrumente online in sprijinul luptei anticoruptiei" este finantat de Uniunea Europeana prin Programul Facilitatea de Tranzitie 2007/19343.01.11 - Consolidarea sprijinului societatii civile in lupta impotriva coruptiei.

Aceasta sectiune nu reprezinta in mod necesar pozitia oficiala a Comisiei Europene. Intreaga raspundere asupra corectitudinii si coerentei informatiilor prezentate revine initiatorilor.

Pentru eventuale informatii si sesizari legate de proiectele PHARE contactati: cfcu.phare@mfinante.ro

Pentru informatii despre celelalte programe finantate de Uniunea Europeana in Romania, cat si pentru informatii detaliate privind aderarea Romaniei la Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati adresa web a Centrului de Informare al Comisiei Europene in Romania.
Dosare inchise cu sentinte definitive
Sesizarea ta aici

Ai cunostinta de un act de coruptie? Ne poti trimite aici informatii despre acesta, precum si fisiere audio, video sau documente legate de caz.


Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.



powered by
developed by