Perchezitii ale ofiterilor anticoruptie la Spitalul Judetean de Urgenta din Galati

de V.M.     HotNews.ro
Joi, 19 octombrie 2017, 17:10 Dosare Anticoruptie


Ofiterii Directiei Generale Anticoruptie (DGA) au descins, joi, la Spitalul Judetean din Urgenta din Galati, intr-un dosar in care se fac cercetari pentru fals si abuz in serviciu, informeaza News.ro. Sunt vizati mai multi angajati ai unitatii medicale, ai Serviciului de Medicina Legala si administratorul unei firme, in legatura cu incheierea unui contract subevaluat in mod intentionat.

Ofiterii DGA au facut, joi, perchezitii la Spitalul Judetean de Urgenta "Sfantul Apostol Andrei" din Galati.

Potrivit unor surse din randul anchetatorilor, sunt vizate infractiuni de fals si abuz in serviciu comise de catre adminsitratorul unei societati comerciale si angajati ai Spitalului Judetean si ai Serviciului de Medicina Legala in legatura cu obtinerea si externalizarea unui contract care ar fi fost subevaluat in mod intentionat.

In acest dosar au loc si audieri, potrivit surselor citate.

Reprezentantii Spitalului Judetean de Urgenta din Galati nu au dorit sa ofere detalii cu privire la cele intamplate, motivand doar ca este o ancheta in curs.






Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.





























500 vizualizari

  • +1 (1 vot)    
    .... (Joi, 19 octombrie 2017, 17:34)

    tirolez [utilizator]

    Se fac numai mizerii in spitale. La Rimnicu Sarat de ex. bunica mea a fost transferata de la o sectie la alta. Intamplator, dr. (care pleca in concediu) le-a zis parintilor mei ca i-a scris o perfuzie cu un medicament. Care medicament nu i-a fost facut, ca sa aflam intamplator ca in fisa i-a fost trecut ca facut. Cum suntem siguri ca nu i-a fost facut? Nici macar o perfuzie nu i-au facut. Nici tensiunea nu i-o luau fara spaga. Cred ca pot sa le faca salariile 10.000 euro pe zi si tot vor lua spaga de la toti amaratii.


Abonare la comentarii cu RSS
Contributors
Euractiv


Proiect sustinut de Fundatia Konrad Adenauer
Proiect finantat de Uniunea Europeana
Proiectul "Implicare si simplificare. Instrumente online in sprijinul luptei anticoruptiei" este finantat de Uniunea Europeana prin Programul Facilitatea de Tranzitie 2007/19343.01.11 - Consolidarea sprijinului societatii civile in lupta impotriva coruptiei.

Aceasta sectiune nu reprezinta in mod necesar pozitia oficiala a Comisiei Europene. Intreaga raspundere asupra corectitudinii si coerentei informatiilor prezentate revine initiatorilor.

Pentru eventuale informatii si sesizari legate de proiectele PHARE contactati: cfcu.phare@mfinante.ro

Pentru informatii despre celelalte programe finantate de Uniunea Europeana in Romania, cat si pentru informatii detaliate privind aderarea Romaniei la Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati adresa web a Centrului de Informare al Comisiei Europene in Romania.
Dosare inchise cu sentinte definitive
Sesizarea ta aici

Ai cunostinta de un act de coruptie? Ne poti trimite aici informatii despre acesta, precum si fisiere audio, video sau documente legate de caz.


Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.



powered by
developed by