Comisarul-sef Traian Berbeceanu ii solicita ministrului de interne o ancheta

de I.B.     HotNews.ro
Marţi, 22 august 2017, 0:21 Dosare Anticoruptie


Comisarul-sef de politie Traian Berbeceanu ii solicita ministrului afacerilor interne, Carmen Dan, sa dispuna demararea de urgenta a verificarilor tuturor aspectelor continute in nota intocmita de DIPI la data de 14.11.2013 si ulterior prezentarea publica a rezultatelor acestor verificari., potrivit Agerpres.

Intr-o postare pe pagina sa de facebook, Berbeceanu solicita de asemenea sa ii fie comunicate numele ofiterilor DIPI care au intocmit respectiva 'Nota de informatii', deoarece intentioneaza sa declanseze fata de acestia "demersurile legale pentru savarsirea infractiunilor de fals intelectual si abuz in serviciu". "In caz contrar voi fi nevoit ca actiunea judiciara sa o indrept impotriva D.I.P.I. solicitand raspunderea in solidar a M.A.I., pentru daunele morale provocate", adauga el.

"La data de 21 august 2017 pe site-ul Luju.ro (Lumea Justitiei) a fost postat articolul 'Nota DIPI care il zdrobeste pe Berbeceanu' in continutul caruia se fac referiri la Nota intocmita de DIPI la data de 14.11.2013, in care sunt prezentate aspecte mincinoase si tendentioase cu privire la mine si la alti ofiteri ai BCCO Alba Iulia. Fac mentiunea ca aceasta nota a fost declasificata in cursul cercetarii judecatoresti efectuata de Inalta Curte de Casatie si Justitie, in dosarul nr.2738/1/2014, aspectele mincinoase si vadit calomnioase prezentate in continutul acesteia fiind demontate in totalitate. In mod evident, acest document cu continut mincinos, clasificat la acea data, era menit sa sustina acuzatiile mincinoase in urma carora am fost arestat preventiv nevinovat fiind, pentru care s-a dispus condamnarea in prima instanta (cu verdict unanim al celor trei membri ai completului de judecata) a fostului procuror sef DIICOT Alba - Muresan Ioan (la o pedeapsa de 7 ani inchisoare cu executare), a fostului ofiter BCCO Alba - Muntean Alin (la o pedeapsa de 4 ani inchisoare cu executare) si a fostului procuror DIICOT Alba - Cean Nicolae (la o pedeapsa de 2 ani inchisoare cu executare)", arata comisarul-sef Berbeceanu.







Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.





























961 vizualizari

  • -7 (7 voturi)    
    Berbeceanu -alt basist, ruda cu Boureanu probabil (Marţi, 22 august 2017, 0:37)

    newlook [utilizator]

    Berbeceanu -alt basist, ruda cu Boureanu probabil.

    Plin de ifose si pretentii ... cand de fapt e o jigodie ordinara. Nesimtire pana la cer, ca toti basistii: ii da sarcini direct ministrului, pe feisbuci - ca deh, acolo se simt tari basistii bilitieni precum Godina, Berbeceanu, Boureanu si alte exemplare cornute.
    • +1 (1 vot)    
      Comentariu sters de utilizator (Marţi, 22 august 2017, 13:44)

      [anonim] i-a raspuns lui newlook



Abonare la comentarii cu RSS
Contributors
Euractiv


Proiect sustinut de Fundatia Konrad Adenauer
Proiect finantat de Uniunea Europeana
Proiectul "Implicare si simplificare. Instrumente online in sprijinul luptei anticoruptiei" este finantat de Uniunea Europeana prin Programul Facilitatea de Tranzitie 2007/19343.01.11 - Consolidarea sprijinului societatii civile in lupta impotriva coruptiei.

Aceasta sectiune nu reprezinta in mod necesar pozitia oficiala a Comisiei Europene. Intreaga raspundere asupra corectitudinii si coerentei informatiilor prezentate revine initiatorilor.

Pentru eventuale informatii si sesizari legate de proiectele PHARE contactati: cfcu.phare@mfinante.ro

Pentru informatii despre celelalte programe finantate de Uniunea Europeana in Romania, cat si pentru informatii detaliate privind aderarea Romaniei la Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati adresa web a Centrului de Informare al Comisiei Europene in Romania.
Dosare inchise cu sentinte definitive
Sesizarea ta aici

Ai cunostinta de un act de coruptie? Ne poti trimite aici informatii despre acesta, precum si fisiere audio, video sau documente legate de caz.


Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.



powered by
developed by