Gheorghe Stefan, trimis in judecata de DNA intr-un nou dosar, pentru trafic de influenta

de Alina Neagu     HotNews.ro
Marţi, 25 aprilie 2017, 17:11 Dosare Anticoruptie


Gheorghe Stefan (arhiva)
Foto: Agerpres
Gheorghe Stefan, fostul primar al municipiului Piatra Neamt, a fost trimis in judecata de procurorii DNA Bacau pentru trafic de influenta. Gheorghe Stefan executa in prezent o pedeapsa de 3 ani de inchisoare cu executare primita in dosarul privind finantarea ilegala a PDL, pe vremea cand era vicepresedinte al partidului. Fostul primar este acuzat ca a solicitat si primit de la administratorul unei firme care intentiona sa participe la procedura publica de atribuire a unui contract de lucrari 10% din valoarea lucrarilor ce urmau a fi efectuate.

Dosarul a fost inaintat spre judecare Tribunalului Neamt.

Ce spune rechizitoriul procurorilor:


"In cursul anului 2009, in contextul in care o societate comerciala intentiona sa participe la procedura publica de atribuire a contractului de lucrari, aferent unui proiect finantat din fonduri nerambursabile, inculpatul Stefan Gheorghe, in calitatea mentionata mai sus, i-a solicitat administratorului acestei firme sa-i remita o suma de bani reprezentand 10% din valoarea lucrarilor ce urmau a fi efectuate.

Banii respectivi au fost pretinsi de inculpatul Stefan Gheorghe in schimbul promisiunii acestuia de a interveni pe langa persoane din conducerea Agentiei de Plati pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit in vederea influentarii rezultatului procedurii de atribuire a respectivului contract de lucrari.

In temeiul acestei intelegeri, in cursul anului 2011, printr-un intermediar, inculpatul Stefan Gheorghe a primit de la reprezentantul acelei societati comerciale, in numerar, suma de 200.000 lei."






Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.





























786 vizualizari

  • +1 (1 vot)    
    E nimic fata de cit a furat Pinalti..si acolitii (Marţi, 25 aprilie 2017, 18:41)

    floriniulian [utilizator]

    Toate anchetele DNA-lui in care este implicat acest personaj analfabet sunt ZERO BARAT.

    1% din ce a furat se regasesc in aceste anchete.

    Probabil se minuneaza si el cit de prosti sunt procurorii de la DNA.

    Pinalti a devalizat orasul Piatra Neamt .

    Zeci de milioane de euro hotii.

    ZERO anchete.

    Asta ne duce spre o singura concluzie:Ori DNA-ul este praf de incompetenta,ori e complicitate cu anchetele astea de umplutura pentru a-l face scapat.

    Ambele ne arata ca Romania nu are nici un viitor.

    Poti fura la greu fara sa raspunzi sau sa platesti ceva inapoi.


Abonare la comentarii cu RSS
Contributors
Euractiv


Proiect sustinut de Fundatia Konrad Adenauer
Proiect finantat de Uniunea Europeana
Proiectul "Implicare si simplificare. Instrumente online in sprijinul luptei anticoruptiei" este finantat de Uniunea Europeana prin Programul Facilitatea de Tranzitie 2007/19343.01.11 - Consolidarea sprijinului societatii civile in lupta impotriva coruptiei.

Aceasta sectiune nu reprezinta in mod necesar pozitia oficiala a Comisiei Europene. Intreaga raspundere asupra corectitudinii si coerentei informatiilor prezentate revine initiatorilor.

Pentru eventuale informatii si sesizari legate de proiectele PHARE contactati: cfcu.phare@mfinante.ro

Pentru informatii despre celelalte programe finantate de Uniunea Europeana in Romania, cat si pentru informatii detaliate privind aderarea Romaniei la Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati adresa web a Centrului de Informare al Comisiei Europene in Romania.
Dosare inchise cu sentinte definitive
Sesizarea ta aici

Ai cunostinta de un act de coruptie? Ne poti trimite aici informatii despre acesta, precum si fisiere audio, video sau documente legate de caz.


Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.



powered by
developed by