Fanel Trandafir, pus sub control judiciar in dosarul privind constituirea gruparii infractionale 'Fratia'

de R.M.     HotNews.ro
Vineri, 24 februarie 2017, 17:39 Dosare Anticoruptie


Fanel Trandafir, zis Cimino, fost vicepresedinte al Federatiei Romane de Box (FRB), a fost pus vineri sub control judiciar pentru 60 de zile, el fiind acuzat de constituirea gruparii infractionale 'Fratia' 'in vederea savarsirii unor infractiuni', dupa ce joi fusese retinut pentru 24 de ore, potrivit Agerpres.

Masura controlului judiciar impotriva lui Fanel Trandafir a fost dispusa de catre Parchetul de pe langa Tribunalul Dolj, dupa cum a declarat vineri pentru AGERPRES procurorul Magda Badescu, purtatorul de cuvant al institutiei.

Potrivit unui comunicat al IPJ Dolj, din probe a rezultat ca Fanel Trandafir a aderat la gruparea ''Fratia'', iar impreuna cu inculpatii Ion Ilie, zis Ilie Puscarie, Rosianu Gigel, Zavera Gigi Vadik, zis Gigioc, si Pirvu Mihai, zis Caiac (care in 2008 a decedat dupa ce a fost impuscat intr-un scandal), au constituit nucleul de decizie al gruparii in vederea savarsirii unor infractiuni fata de persoanele care nu aveau atitudinea dorita de grup, sau care manifestau o atitudine potrivnica actiunilor gruparii.

'Procurorul desemnat din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Dolj, impreuna cu ofiterii de politie judiciara din cadrul I.P.J. Dolj - Serviciul de Investigatii Criminale si Sectia nr. 1 Politie , in urma activitatilor complexe desfasurate, a procedat la retinerea pe o perioada de 24 de ore a inculpatului Trandafir Fanel, zis Cimino, pentru comiterea infractiunii de constituire a unui grup infractional organizat, prev. de art. 367 alin. 1 din C.p.', se afirma intr-un comunicat al IPJ Dolj.

Ulterior constituirii grupului infractional si a nucleului de decizie, se mai spune in comunicat, Fanel Trandafir, zis Cimino, prin actiuni individuale, care se circumscriu infractiunii de amenintare, a sprijinit existenta acestuia.






Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.





























1236 vizualizari


Abonare la comentarii cu RSS
Contributors
Euractiv


Proiect sustinut de Fundatia Konrad Adenauer
Proiect finantat de Uniunea Europeana
Proiectul "Implicare si simplificare. Instrumente online in sprijinul luptei anticoruptiei" este finantat de Uniunea Europeana prin Programul Facilitatea de Tranzitie 2007/19343.01.11 - Consolidarea sprijinului societatii civile in lupta impotriva coruptiei.

Aceasta sectiune nu reprezinta in mod necesar pozitia oficiala a Comisiei Europene. Intreaga raspundere asupra corectitudinii si coerentei informatiilor prezentate revine initiatorilor.

Pentru eventuale informatii si sesizari legate de proiectele PHARE contactati: cfcu.phare@mfinante.ro

Pentru informatii despre celelalte programe finantate de Uniunea Europeana in Romania, cat si pentru informatii detaliate privind aderarea Romaniei la Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati adresa web a Centrului de Informare al Comisiei Europene in Romania.
Dosare inchise cu sentinte definitive
Sesizarea ta aici

Ai cunostinta de un act de coruptie? Ne poti trimite aici informatii despre acesta, precum si fisiere audio, video sau documente legate de caz.


Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.



powered by
developed by