Dosarul in care este judecat Ioan Oltean si mai multi fosti membri ANRP, retrimis la DNA pentru completarea rechizitoriului

de G.S.     HotNews.ro
Sâmbătă, 4 februarie 2017, 13:48 Dosare Anticoruptie


Dosarul in care sunt judecati fostul deputat Ioan Oltean, mai multi fosti membri ai Comisiei pentru Stabilirea Despagubirilor din ANRP si omul de afaceri Mihai Rotaru a ajuns din nou la procurorii DNA, dupa ce instanta suprema a decis definitiv ca anchetatorii sa completeze rechizitoriul cu descrierea faptelor inculpatilor, care sunt acuzati de despagubiri ilegale acordate omului de afaceri Mihai Rotaru pentru un teren supraevaluat cu aproape 100 de milioane de lei, transmite News.ro.

Dosarul a ajuns la procurorii Directiei Nationale Anticoruptie dupa ce un complet de la Inalta Curte de Casatie si Justitie a admis contestatiile formulate de inculpati impotriva deciziei judecatorului de camera preliminara, din 5 octombrie 2016, care a constatat legalitatea administrarii probelor si a efectuarii actelor de urmarire penala si a dispus inceperea judecarii in dosarul in care sunt acuzati deputatii Ioan Oltean si Catalin Teodorescu, cinci fosti membri ai  Comisiei pentru Stabilirea Despagubirilor din Autoritatea Nationala pentru Restituirea Proprietatilor (ANRP), omul de afaceri Mihai Rotaru si evaluatorul Sergiu Negurici.

Dosarul se va intoarce la instanta suprema dupa ce procurorii DNA vor completa rechizitoriul cu toate datele cerute de instanta, termenul de judecata pe fond urmand sa fie stabilit ulterior.

Procurorii DNA au trimis dosarul la instanta in 28 iulie 2016 si pana in 5 octombrie 2016 a fost in procedura de camera preliminara.






Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.



























791 vizualizari

  • 0 (0 voturi)    
    Alta capodopera marca DNA,mergeti inainte (Sâmbătă, 4 februarie 2017, 16:11)

    xrogo [utilizator]

    voi sunteti DNA,pe voi nimeni nu va opreste s-o dati in bara,n-ati vazut,strada e cu voi!


Abonare la comentarii cu RSS
Contributors
Euractiv


Proiect sustinut de Fundatia Konrad Adenauer
Proiect finantat de Uniunea Europeana
Proiectul "Implicare si simplificare. Instrumente online in sprijinul luptei anticoruptiei" este finantat de Uniunea Europeana prin Programul Facilitatea de Tranzitie 2007/19343.01.11 - Consolidarea sprijinului societatii civile in lupta impotriva coruptiei.

Aceasta sectiune nu reprezinta in mod necesar pozitia oficiala a Comisiei Europene. Intreaga raspundere asupra corectitudinii si coerentei informatiilor prezentate revine initiatorilor.

Pentru eventuale informatii si sesizari legate de proiectele PHARE contactati: cfcu.phare@mfinante.ro

Pentru informatii despre celelalte programe finantate de Uniunea Europeana in Romania, cat si pentru informatii detaliate privind aderarea Romaniei la Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati adresa web a Centrului de Informare al Comisiei Europene in Romania.
Dosare inchise cu sentinte definitive
Sesizarea ta aici

Ai cunostinta de un act de coruptie? Ne poti trimite aici informatii despre acesta, precum si fisiere audio, video sau documente legate de caz.


Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.



powered by
developed by