Mandat de aducere pentru secretarul de stat Catalin Rotea, martor in dosarul lui Darius Valcov

de G.S.     HotNews.ro
Miercuri, 1 februarie 2017, 13:54 Dosare Anticoruptie


Magistratii de la Tribunalul Olt, unde se judeca pe fond dosarul in care Darius Valcov este inculpat pentru luare de mita, au dispus, miercuri, emiterea unui mandat de aducere pentru unul dintre martorii din rechizitoriu, Catalin Rotea, in prezent secretar de stat in Ministerul Dezvoltarii, care urmeaza a fi audiat la un nou termen fixat pe 15 martie, transmite Agerpres.

Rotea a fost sef de cabinet al lui Darius Valcov in perioada in care Valcov a fost ministru al Finantelor. 

Darius Valcov a avut miercuri, la Tribunalul Olt, un nou termen in dosarul instrumentat de DNA in care este inculpat pentru luare de mita. La acest termen urma sa aiba loc audierea a doi martori, Catalin Rotea (fostul sef de cabinet al lui Valcov) si Bogdan Timofte (om de afaceri a carui firma a realizat renovarea hotelului din Slatina ce ar fi apartinut de fapt lui Valcov). 

La termenul de miercuri al procesului a fost prezent numai unul dintre cei doi martori citati, Bogdan Timofte

Completul de judecata a stabilit un nou termen in dosar in data de 15 martie, cand urmeaza a fi audiati martorii Catalin Rotea, Alexandru Melinte si Cristian Paduraru, ultimii doi oameni de afaceri. 

Conform judecatorului de sedinta, pentru termenul de miercuri, 1 februarie, Rotea "a depus o cerere in care precizeaza ca a fost numit intr-o functie importanta si are intalniri importante la Brasov".

In vederea audierii lui Catalin Rotea ca martor in dosarul lui Valcov, la termenul din 15 martie, instanta a dispus emiterea unui mandat de aducere.






Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.



























1368 vizualizari


Abonare la comentarii cu RSS
Contributors
Euractiv


Proiect sustinut de Fundatia Konrad Adenauer
Proiect finantat de Uniunea Europeana
Proiectul "Implicare si simplificare. Instrumente online in sprijinul luptei anticoruptiei" este finantat de Uniunea Europeana prin Programul Facilitatea de Tranzitie 2007/19343.01.11 - Consolidarea sprijinului societatii civile in lupta impotriva coruptiei.

Aceasta sectiune nu reprezinta in mod necesar pozitia oficiala a Comisiei Europene. Intreaga raspundere asupra corectitudinii si coerentei informatiilor prezentate revine initiatorilor.

Pentru eventuale informatii si sesizari legate de proiectele PHARE contactati: cfcu.phare@mfinante.ro

Pentru informatii despre celelalte programe finantate de Uniunea Europeana in Romania, cat si pentru informatii detaliate privind aderarea Romaniei la Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati adresa web a Centrului de Informare al Comisiei Europene in Romania.
Dosare inchise cu sentinte definitive
Sesizarea ta aici

Ai cunostinta de un act de coruptie? Ne poti trimite aici informatii despre acesta, precum si fisiere audio, video sau documente legate de caz.


Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.



powered by
developed by