Procesul lui Liviu Dragnea a inceput cu o amanare. O parte dintre inculpati au cerut timp pentru a isi angaja avocati. / Dragnea: Sa vedem daca acest proces se bazeaza pe doua declaratii mincinoase, obtinute in conditii suspecte la DNA

de Alina Neagu     HotNews.ro
Marţi, 31 ianuarie 2017, 9:39 Dosare Anticoruptie


Liviu Dragnea
Foto: Facebook - Liviu Dragnea
Procesul in care presedintele PSD, Liviu Dragnea, este acuzat de instigare la abuz in serviciu in legatura cu angajarea a doua membre de partid la Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Teleorman, care a avut marti primul termen de judecata pe fond, a inceput cu o amanare. Urmatorul termen a fost stabilit pentru data de 14 februarie, dupa ce mai multi inculpati au cerut timp pentru a isi angaja avocati. "Vreau sa aduc si eu martori si sa audieze din nou martorii, sa vedem daca acest proces se bazeaza pe doua declaratii mincinoase, obtinute in conditii suspecte la DNA", a declarat Liviu Dragnea, la iesirea din sediul instantei supreme.

"O doamna acuzata de luare de mita in alt dosar a facut o declaratie, se pare ca s-a facut o intelegere cu ea", a sustinut liderul PSD.

Liviu Dragnea a mai sustinut ca "Eu am inteles de la DNA ca au probleme cu vreo 15.000 de dosare, nu cred ca 15.000 de dosare au legatura cu mine."

Intrebat de jurnalisti daca va participa la consultarile dintre premierul Sorin Grindeanu si ministrul Justitiei, Florin Iordache, pe tema solutiei alese de Guvern pentru promovarea gratierii si a modificarii Codurilor penale (inclusiv dezincriminarea abuzului in serviciu, acuzatie pentru care este judecat Liviu Dragnea) - Ordonante de urgenta sau proiecte de lede depuse in Parlament - liderul PSD a raspuns: "Ce consultari? Este problema lor, este problema Guvernului."

Liviu Dragnea a mai spus, la iesirea din sediul instantei supreme, ca "Nicio gratiere nu ma ajuta pe mine. Eu nu am auzit de la Guvern ca vrea sa dezincrimineaze abuzul in serviciu pe de o parte. Pe de alta parte, stiu ca avem o Curte Constitutionala, din cate mai stiu eu, cel putin azi dimineata era in vigoare, care a adoptat o decizie. Daca trebuie sa iesim in strada pentru a nu pune in acord deciziile Curtii Constitutionale cu legislatia, e si asta o optiune, sau poate CCR a emis acea decizie pentru mine. Uitati-va cu atentie pe dosarul meu si pe ce a aparut in presa sau ce a fost in dezbatere publica. Nu ma ajuta pe mine personal. Eu am inteles de la DNA ca au o problema cu vreo 15.000 de dosare. Eu nu cred ca cele 15.000 sunt despre mine Vreau sa aduc si eu martori si sa audieze din nou martorii care au fost audiati la DNA sa vedem daca si acest proces va merge si se va sustine pe o declaratie mincinoasa sau doua declaratii mincinoase obtinute in conditii suspecte la DNA. Eu m-am uitat cu foarte mare atentie pe toate declaratiile. Oricine este de buna credinta si studiaza cu atentie doar acele declaratii si declaratiile martorilor, se vede ca sunt puse cu mana sau cusute cu ata alba, dictate. Vorbim despre o doamna care a facut o declaratie mincinoasa, care a mai fost condamnata pentru luare de mita si care probabil are alt dosar si cu care se pare ca s-a facut o intelegere. Asta este Romania, patria denunturilor si ascultarilor. Astia sunt principalii piloni pe care se sprijina dosarele in Romania si pentru care intra oamenii in puscarie." (sursa: Mediafax)

  • HotNews.ro a scris, pe data de 18 ianuarie, ca liderul PSD, Liviu Dragnea, se numara printre marii beneficiari ai ambelor proiecte de Ordonanta de urgenta pregatite de Ministerul Justitiei. I se aplica atat gratierea, cat si dezincriminarea partiala a abuzului in serviciu. Proiectul de gratiere prevede ca se gratiaza in intregime pedepsele cu inchisoarea de pana la cinci ani inclusiv, indiferent de modalitatea de executare, inclusiv cele cu suspendare (Liviu Dragnea are o condamnare cu suspendare). In cazul unei modificari a Codului penal si a dezincriminarii abuzului in serviciu, el scapa si de al doilea proces, care a inceput astazi.


  • Liviu Dragnea, judecat impreuna cu fosta sotie. Ce acuzatii le aduc procurorii

In dosarul in care Liviu Dragnea este acuzat de instigare la abuz in serviciu mai sunt judecati, pe langa liderul PSD, fosta lui sotie, Bombonica Prodana, si angajati ai Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului (DGASPC) Teleorman.

Dosarul a iesit din procedura de camera preliminara dupa ce Inalta Curte de Casatie si Justitie a decis, definitiv, in 8 decembrie 2016, ca poate incepe judecarea pe fond a cauzei.

Instanta a respins atunci toate contestatiile formulate de inculpati, dupa ce judecatorul de camera preliminara a stabilit legalitatea administrarii probelor si a efectuarii actelor de urmarire penala in cauza.

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a fost  trimis in judecata de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie in 15 iulie 2016, pentru instigare la abuz in serviciu si instigare la fals intelectual, pentru fapte comise pe vremea cand era presedinte al Consiliului Judetean Teleorman.

Potrivit procurorilor, in perioada iulie 2006 - decembrie 2012, Liviu Dragnea, in calitate de presedinte al Consiliului Judetean Teleorman, respectiv de presedinte al PSD Teleorman, a determinat-o pe Floarea Alesu, la acea vreme director executiv al Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Teleorman, sa isi incalce atributiile de serviciu prin mentinerea in functie si implicit plata drepturilor salariale pentru doua angajate ale aceleiasi institutii.

"In realitate, cele doua persoane si-au desfasurat activitatea la sediul organizatiei judetene Teleorman a partidului politic al carui presedinte era inculpatul Dragnea Nicolae Liviu, aspect cunoscut de acesta din urma", sustine DNA.

Fosta sotie a lui Dragnea, Bombonica Prodana, este acuzata de abuz in serviciu, alaturi de fosti sefi din Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Teleorman.

Bombonica Prodana (fosta Dragnea) a fost pusa sub acuzare pentru ca, in perioadele 3 martie - 1 august 2008 si 3 iulie 2009 - 1 august 2010, nu a sanctionat doua subordonate incadrate in functia de referent la institutiile pe care le conducea, desi stia ca nu s-au prezentat la serviciu si nu au respectat prevederile contractului individual de munca si fisa postului.

Prejudiciul in acest dosar se ridica la 108.000 de lei.

"Aceasta conduita infractionala a fost de natura sa aduca persoanelor respective avantaje patrimoniale necuvenite in cuantum total de 108.612 lei, reprezentand drepturi salariale incasate necuvenit de catre inculpatele Botorogeanu Adriana (75.593 lei) si Stoica Anisa Niculina (33.019 lei), suma cu care Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Teleorman s-a constituit parte civila in procesul penal", arata procurorii DNA in rechizitoriu.

Liviu Dragnea a fost condamnat definitiv, in 22 aprilie 2016, de instanta suprema, la doi ani de inchisoare cu suspendare, in dosarul "Referendumul", dupa ce initial primise un an de inchisoare cu suspendare.

Secretar general al PSD la data comiterii faptelor din dosarul "Referendumul", Dragnea a fost judecat pentru infractiunea de folosire a influentei sau autoritatii de catre o persoana care detine o functie de conducere intr-un partid, in scopul obtinerii pentru sine sau pentru altul de foloase necuvenite.

Potrivit procurorilor, Liviu Dragnea a coordonat un mecanism complex, in care a implicat mai multe persoane asupra carora avea influenta in virtutea functiei pe care o detinea, avand ca scop fraudarea rezultatelor privind participarea la vot.







Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.



























12720 vizualizari

  • +8 (20 voturi)    
    S-a amanat ca legea cu abuzul in serviciu sa (Marţi, 31 ianuarie 2017, 9:42)

    xrogo [utilizator]

    intre in vigoare,si astfel Dragnea scapa!
    • +8 (14 voturi)    
      wow! (Marţi, 31 ianuarie 2017, 11:15)

      nahir [utilizator] i-a raspuns lui xrogo

      s-a schimbat ordinul pe unitate?
      ca pana mai ieri, fereasca sfantul sa-l atinga cineva pe dragnea, ca si-i sareati omului in carca.
      cum de te-ai prins?
      • +11 (13 voturi)    
        Comentariu sters de utilizator (Marţi, 31 ianuarie 2017, 13:04)

        [anonim] i-a raspuns lui nahir

      • +10 (12 voturi)    
        Comentariul lui xrogo... (Marţi, 31 ianuarie 2017, 13:12)

        JestersTear [utilizator] i-a raspuns lui nahir

        ... nu este ironic. El chiar este fericit pe bune!
    • +9 (9 voturi)    
      i-a luat prin surprindere ? (Marţi, 31 ianuarie 2017, 12:36)

      georgebb [utilizator] i-a raspuns lui xrogo

      Parca ar fi autoritatile locale, care sunt luate prin surprindere de zapada in fiecare iarna.

      Ce dracu amanare, stia toata tara dar ei nu stiau ca astazi este procesul ?
  • +24 (28 voturi)    
    Comment sters de user (Marţi, 31 ianuarie 2017, 9:43)

    qwerasdf [anonim]

  • +12 (16 voturi)    
    sa vedem... (Marţi, 31 ianuarie 2017, 9:44)

    liviu_ [utilizator]

    daca ai oo sa fii judecat fara sa acuzi aiurea si fara sa schimbi legi!

    doedeste ca esti barbat mai omule! sau macar rade-ti mustata!
  • +17 (21 voturi)    
    Ah Bombonica! Sa vedem ... (Marţi, 31 ianuarie 2017, 9:45)

    za-k [utilizator]

    Normal, saracii inculpati n-au inteles ca au nevoie de avocati, au aflat la proces :)

    El insusi Dr.Agnea acu' are timp sa-l calce pe cap pe Iordache sa infiga OUGurile in ce mod doreste.
    • +14 (16 voturi)    
      Si stai (Marţi, 31 ianuarie 2017, 11:19)

      Ursuletul de Plus [utilizator] i-a raspuns lui za-k

      ca nu e tot. Peste doua saptamani o sa mai ceara o amanare, sa poata studia avocatii dosarul. Ca, ce sa vezi, abia in 14 februarie dimineata au reusit sa-si gaseasca avocati. Pai ce, ei nu sunt oameni? Cum sa studieze dosarul in 3 minute? Inca doua saptamani amanare.
  • +15 (19 voturi)    
    Foarte tare asta (Marţi, 31 ianuarie 2017, 9:46)

    Ursuletul de Plus [utilizator]

    Pai nu stiau ca azi incepe? Nu au avut timp sa-si angajeze avocati? Pana acum, in timpul instrumentarii la DNA, nu au avut avocati? S-au dus asa, ca la Mall?
  • +14 (18 voturi)    
    Livache, Ochi de Peste Mort si-a tras avocat (Marţi, 31 ianuarie 2017, 9:47)

    Susufler0 [utilizator]

    un conjudetean, pe Marian Nazat, fost procuror !

    Deocamdata asta e singura chestie interesanta, in rest, rahaturi gen : "procesulul se bazeaza pe doua declaratii mincinoase, obtinute in conditii suspecte la DNA".

    Cunoastem, toti inculpatii sunt nevinovati, doar ca unii sunt si mai nevinovati ca altii.

    PS. Aia care-s sefi !
    • +10 (14 voturi)    
      ce chestie! (Marţi, 31 ianuarie 2017, 11:26)

      nahir [utilizator] i-a raspuns lui Susufler0

      cat de inteligent e sefu!
      el, singurul, a stiut ca trebuie sa aiba avocat la proces. restul, fostii lui subalterni, habar n-au avut, saracii.
      pai d-aia sefu-i sef si-n zeghea goala.
      dar nu, e nevinovat, nu o sa pateasca nimic. ce, fetele alea chiar au lucrat la directia copilului sau cum i-o zice. si chiar au fost prezente zi de zi, 24/7. alea doua marturii mincinoase zic ca nu le-au vazut la munca si vor sa-i faca rau lu sefu ca deh, e mai ortoman si-are oi mai multe, mandre si cornute. si daca scapa servil ca calul (sau ca oaia?) in iesle, o sa aiba si mai multe.
      • +6 (8 voturi)    
        Ochi de Peste Mort ? (Marţi, 31 ianuarie 2017, 13:11)

        Susufler0 [utilizator] i-a raspuns lui nahir

        Pai daca nu era "inteligent" mai avea el piscina in curte si teren de tenis cu nocturna la "casa parinteasca"?

        Borfasii penali au un hobby, mai bine zis au toti cel putin un hobby in comun : acela de a declara ca denunturile facute impotriva lor sunt mincinoase si se datoreaza presiunilor exercitate de procurorii DNA, asupra denuntatorilor penali la randul lor.

        Ce te faci insa ca denunturile acestea "mincinoase", in 99% din cazuri sunt dovedite de procurori cu probe cu inscrisuri autentice, gen contracte, chitante, facturi, pontaje etc.

        Ce te faci de asemeni cand, in momentul in care borfasii vad probele incriminatoare, deodata isi descopera subit, (nu toti, e adevarat, doar unii), un alt hobby ? Acela al falsificarii de inscrisuri, pt a combate probele stranse de DNA.

        PS. Sper, pt binele lui, nu pt altceva ca Livache Ochi de Peste Mort, nu are un astfel de hobby !
    • +7 (11 voturi)    
      Omul e abil (Marţi, 31 ianuarie 2017, 11:36)

      UnObservator [utilizator] i-a raspuns lui Susufler0

      S-a delimitat de orice demers al guvernului. A avut grija sa ne transmita ca nu stie nimic din ce se intampla cu gratierea sau modificarea Codului Penal. Buba e ca gratierea colectiva se face doar prin lege orgnanica, asa incat e nevoie sa puna si el mana sa voteze, altminteri ar fi aruncat vina in totalitate pe guvern. O sa-i traga de urechi dupa ce o "dau in bara" cu redefinirea abuzului in serviciu, apoi o sa pozeze in salvator, cerandu-le demisia de onoare.
      • +7 (9 voturi)    
        Discutam deci off topic ! (Marţi, 31 ianuarie 2017, 12:52)

        Susufler0 [utilizator] i-a raspuns lui UnObservator

        Subiectul care il intereseaza cel mai tare acum este sa scape de acest proces in curs, motiv pt care si eu cred, asa cum deja a inceput sa se rostogoleasca pe site-uri, ca dezincriminarea abuzului in serviciu se va face prin OUG, pt a ramane batuta in cuie (cu ajutorul somnului klingonianului avocat al poporului) iar gratierea (ii profita si aceasta, dar nu arde) se va da in Parlament !

        PS. Din pacate, nu cred ca se va impotmoli cu modificarile codului penal.
        • +6 (8 voturi)    
          Da, e putin offtopic (Marţi, 31 ianuarie 2017, 13:32)

          UnObservator [utilizator] i-a raspuns lui Susufler0

          Nu am nici cea mai mica urma de indoiala ca vor veni modificarile Codului Penal de urgenta.

          La o lectura atenta a Constitutiei, am aflat ca se pot reglementa prin OUG si domenii legiferate prin legi organice. Aceste OUG vin in parlament si trebuie votate de 50% + 1 din parlamentarii fiecarei camere, ca in cazul unei legi organice. Acest aspect ma bucura, fiindca nu se vor mai putea delimita de acest demers, deoarece l-au votat cu manuta lor. Bomba vine totusi la final. Daca in termen de 30 de zile nu se pronunta camera, se considera aprobare tacita, OUG trece la cealalta camera si apoi intra in vigoare. Ceea ce gasesc de-a dreptul grotesc. Este vorba de art. 115 din Constitutie, articol "conceput" in 2003. Astfel, alin 3. din art. 73 (sursa mea initiala de informare), unde se reglementa clar in ce domenii actioneaza doar legi organice, este practic demolat, mai ales acum cand guvernul are voie sa emita OUG si in vacanta parlamentara. Asta da separare a puterilor in stat.

          Ps. In concluzie, o cunostinta primar si-ar dori o casa de vacanta la munte. In aceste momente plange. De fericire.
          • +2 (4 voturi)    
            D-aia insista Basescu pt un Parlament (Marţi, 31 ianuarie 2017, 15:16)

            Susufler0 [utilizator] i-a raspuns lui UnObservator

            unicameral cu 300 de alesi. In fine !

            Penelistii parca au fost blat cu pesedistii si aldistii, atunci cand au atacat la CCR Legea de abilitare a guvernului pt a emite ordonante pe timpul vacantei parlamentare. Au dat astfel posibilitatea lui Dragnea sa convoace o sesiune extraordinara a Parlamentului si implicit au dat posibilitatea Guvernului sa dea OUG-uri in acest rastimp, Oug-uri care sunt tinute dpdv constitutional sa respecte doar urgenta. Altfel, cum bine ai spus, Dragnea era blocat. Totusi, ar mai fi fost un obstacol in calea opririi penalilor si anume Avocatul Poporului !

            PS. Nu trebuie insa sa demobilizam : s-o salva el, Dragnea si armata de politicieni penali corupti, dar cu sacrificii mari. In 2019 si pe fondul neonorarii marii majoritati a promisiunilor populiste social democratii vor pierde alegerile.

            PPS. Si nu in fata PNL, nu !
            • +1 (3 voturi)    
              Care avocat? (Marţi, 31 ianuarie 2017, 16:08)

              UnObservator [utilizator] i-a raspuns lui Susufler0

              Ca al poporului sigur nu este..

              Legat de ultimul paragraf, da, trebuie sa continuam sa analizam la sange orice miscare. Trebuie demascate toate intiativele perfide. Doar asa avem sanse la o mobilizare a oamenilor la vot la alegerile ce vor urma. As seta un minim la 65% prezenta la vot, altfel va fi extrem de dificil sa scapam de vechea garda..
              • +1 (3 voturi)    
                Avocatul poporului format din penali (Marţi, 31 ianuarie 2017, 17:21)

                Susufler0 [utilizator] i-a raspuns lui UnObservator

                cu cont in banca (in valuta... multe zerouri) !

                Oooo ! "Minim 65% !" Tu vrei sa-i maturi de pe fata pamantului, bag sama. Eu sunt mai "modest" Cred ca daca se vor prezenta 50, 50 si ceva %, va fi suficient sa treaca intr-o opozitie severa pt ei. Dar, in fine, acum trebuie vazut cum putem sa ne opunem cat mai bine, cat mai solid penalilor. Una peste alta cred ca romanii trebuie sa invete sa protesteze in strada (PASNIC) impotriva tuturor derapajelor grave si a incalcarii programelor prezentate de pesedisto-aldisti !

                Important este sa nu demobilizam , indiferent ca o sa mai pierdem din lupte. Cred ca, cu cat vom ramane mai uniti in fata lor si a abuzurilor lor, cu atat asta va insemna ca ii vom invinge pana in final.

                PS. Deja PSD-ul se erodeaza in mod vizibil si neasteptat de accelerat !
  • +10 (14 voturi)    
    Martori (Marţi, 31 ianuarie 2017, 9:47)

    Soljenitin [utilizator]

    Si martorii astia cu ce ii plateste infractorul condamnat definitiv Dragnea, tot cu bani de la Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Teleorman?
  • +27 (31 voturi)    
    Tovarase penal Dragnea (Marţi, 31 ianuarie 2017, 9:48)

    Patrula10000 [utilizator]

    Romania te vrea la parnaie!!!
  • +26 (30 voturi)    
    se strange latzul (Marţi, 31 ianuarie 2017, 9:48)

    mos ion roata [utilizator]

    pas cu pas
  • +25 (29 voturi)    
    Inteleg ca Dragnea a intimidat martorii (Marţi, 31 ianuarie 2017, 9:49)

    Maniu [utilizator]

    fiindca a cerut reaudierea lor. Poate fi si o simpla tactica dar .... ce amenintator se uita penalul. Ovidiu Oanta i-a pus niste intrebari excelente iar penalul l-a gratulat cu niste priviri f. graitoare. Bravo Ovidiu!
    • +6 (6 voturi)    
      nu, asa se numeste (Marţi, 31 ianuarie 2017, 10:44)

      revo [utilizator] i-a raspuns lui Maniu

      interogatoriul il face judecatorul, in sala de judecata.
      • +7 (9 voturi)    
        da, (Marţi, 31 ianuarie 2017, 11:27)

        nahir [utilizator] i-a raspuns lui revo

        dar privirea lama erea a lui dragnea. si martorii erau deja barbieriti. el voia sa le ia gatul.
  • +8 (12 voturi)    
    o da.... (Marţi, 31 ianuarie 2017, 9:50)

    Dr.Mythnick [utilizator]

    stie "smecheru" din Teleorman despre minciuna...

    stau sa ma gandesc cat de "smecher" e dragnea daca intr-un judet unde tiganii fac legea el e sef de ani buni ...
  • +11 (13 voturi)    
    surpriza, surpriza, inca nu au intrat in (Marţi, 31 ianuarie 2017, 9:54)

    ilex2013 [utilizator]

    vigoare OUG-urile si modificarile Codului Penal, inculpatii si infractorii mai au de asteptat putin si vor scapa si-si vor salva si averile pentru ca asa a votat poporul, ma rog 18% din popor- dar nu conteaza pentru ca ceilalti nu au votat fiindca probabil aveau ceva mai bun de facut.
  • +2 (6 voturi)    
    Dacă declarațiile (Marţi, 31 ianuarie 2017, 9:55)

    Con_stan_tin [utilizator]

    sunt susținute de fapte și de urmele lăsate de bani conving orice judecător indiferent dacă sunt mincinoase sau adevărate.
  • +9 (13 voturi)    
    aberant (Marţi, 31 ianuarie 2017, 10:02)

    pehash [utilizator]

    au fosti trimisi in judecata in octombrie. de cate luni ai nevoie sa-ti angajezi un avocat? daca nu esti in stare, primesti unul din oficiu, nu o amanare.
  • +11 (13 voturi)    
    ... (Marţi, 31 ianuarie 2017, 10:04)

    rocknum [utilizator]

    Au cerut timp, poate poate le iese cu ordonanta de gratiere
  • +14 (18 voturi)    
    Bombonica Graţiata Prodanca (Marţi, 31 ianuarie 2017, 10:05)

    tropotaru [utilizator]

    Eu, Draqneea Liviu, declar ca nu stiam decât nici ce face fosta soţie în timp ce eu nu eram acasă, nu stiam de câte ori le inscria pe cele doua femei in partid dupa ce eu le excludeam din PSD si nu stiam nici ca sunt angajate la Protectia copilului. Eram cu gandul sa plec in America. De-aia am si divorţat. Am avut o cina restransa. Adica nu sunt decât minciuni. Trebuie sa avem o discutie serioasa in partid pentru ca aud din ce in ce mai multe voci care cer sa iasa in strada. Si tot nu stiu ce mai pune la cale Grindeanu. Dar n-a fost vorba de amnistie, ca am calculat fix 2,99%. Nu, nu! Da, Dumneata! Ia spune, ce, Sevil Shhaideh nu e cetatean român? Vedeţi? Aceasta demnitate mi se cuvine mie.
    • +7 (11 voturi)    
      Loool!!! (Marţi, 31 ianuarie 2017, 11:50)

      Maniu [utilizator] i-a raspuns lui tropotaru

      aplauze domnule!
  • +6 (10 voturi)    
    Bun, deci daca declaratiile sunt... (Marţi, 31 ianuarie 2017, 10:08)

    JestersTear [utilizator]

    ... mincinoase (postuleaza Dragnea!), atunci sa nu se mai faca procesul, nu?
    Cele doua persoane nu au fost fizic la serviciu in acesti ani, insa au fost tot timpul cu sufletul alaturi de necunoscutii colegi. Deci meritau sa fie recompensate cu salariul.
    Aaa... si sa nu uit! Am mai primit salariu pentru ca "jos Basescu!", respectiv pentru ca au si votat la referendumul de demitere.
    :-)
    Sunt convins ca dovezile in proces nu constau intr-o singura declaratie (care intradevar poate fi discutabila), ci din lipsa urmelor lasate de angajat la serviciu (nici un document semnat - cu exceptia statului de plata probabil, nici un raport de activitate/interventie, nici un decont, niciun amarat de excel/word salvat pe un server, nimic). Totul blank.
  • +9 (13 voturi)    
    chestiile astea trebuie sa inceteze (Marţi, 31 ianuarie 2017, 10:08)

    Gobelin [utilizator]

    nu poti accepta amanarea la final de ianuarie pe motiv ca nu si-au angajat avocati, din momemt ce au fost trimisi in judecata in 15 iulie anul trecut.
    6 luni n-au avut timp sa-si caute avocati? a se scuti.
  • +6 (10 voturi)    
    Draqnea Nu Uita / te asteapta Codrutza (Marţi, 31 ianuarie 2017, 10:09)

    un domn [utilizator]

    sa demontezi acuzatia Ta !
    • -3 (5 voturi)    
      adevarat ! (Marţi, 31 ianuarie 2017, 12:04)

      petre56 [utilizator] i-a raspuns lui un domn

      sper sa ii vad in aceeasi celula
  • +7 (11 voturi)    
    Tu esti mincinos dovedit deja (Marţi, 31 ianuarie 2017, 10:11)

    catalinmz [utilizator]

    De ce te-am crede pe tine? Din moment ce ai mintit cu nerusinare deja? Doar ordonantele dovedite scrise la tine in cancelarie despre care spui ca nu stii nimic? Despre guvernul pe care ti l-ai asumat sus si tare si acuma negi ca te mai reprezinta?
  • +7 (11 voturi)    
    Tragerea de timp, cheia marilor succese ? (Marţi, 31 ianuarie 2017, 10:22)

    Plagarus [utilizator]

    Dupa tipicul amanarilor cazului Bombonel,nici Bombonica & Liviu nu scapa de temnitza !
  • +7 (11 voturi)    
    De parca mai surprinde pe cineva. (Marţi, 31 ianuarie 2017, 10:27)

    eleVenereCtions [utilizator]

    Normal ca o sa traga de timp pana sunt cu totii salvati, ca de, altfel nu se poate. Oare cum se face ca astia nici pana acum nu au avocati?
  • +8 (12 voturi)    
    de la BOR (Marţi, 31 ianuarie 2017, 10:32)

    hamangiu [utilizator]

    Se propune sanctificarea d-lui Dragnea sub numele de sfantul Liviu blajinul ,sarbatoarea se v-a trece in calendarul ortodox cu rosu PCR.
  • +8 (12 voturi)    
    pfuai (Marţi, 31 ianuarie 2017, 10:33)

    federal [utilizator]

    va faceti ca guvernati de 40 de zile.
    ar fi cazul sa punem de-o pomana, crestineasca.
    una cu o condamnare cu executare, te elibereaza de pacate si te mantuieste. "redemption".

    n-ati facut nimic pina acum , inafara faptului ca ati ridicat 100.000 de oameni in strada si in continuare sfidati partea treaza a poporului roman.

    faceti si altceva , inafara de rau?sau vreti sa vedeti pina unde puteti ajunge ca numar de condamnari in PSD?
  • +8 (12 voturi)    
    Comment sters de user (Marţi, 31 ianuarie 2017, 10:37)

    polonyca [anonim]

  • +11 (15 voturi)    
    A luat din banii orfanilor! (Marţi, 31 ianuarie 2017, 10:39)

    Alui [utilizator]

    Caprele alea doua au fost plătite 100.000 din banii pentru orfani!
    Ce calic ordinar e Dragnea asta!
    Scărbosul naibii!
    Bă PSD-istilor chiar la banii orfanului va întindeti mâna?
    Așa sa va ajute Dumnezeu!
  • +7 (11 voturi)    
    amanari pana la pastele cailor (Marţi, 31 ianuarie 2017, 10:43)

    revo [utilizator]

    Daca ne uitam la partea dreapta a ecranului, putem spune de pe acum care va fi soarta procesului. Ramane de vazut daca se va ajunge la recordul de 9 ani. Probabil ca se va intinde pana la prescrierea faptelor.
    Dupa cum am mai spus si in cazul ordonantelor, despre care "nu stia nimic": asta nu recunoaste nimic nici cand il prinzi cu mana in buzunarul tau.
  • +7 (11 voturi)    
    CSM ? (Marţi, 31 ianuarie 2017, 10:45)

    plumbix [utilizator]

    Independenta justitiei este afectata cand face astfel de declaratii!!!
  • +7 (11 voturi)    
    Comentariu sters de utilizator (Marţi, 31 ianuarie 2017, 10:46)

    [anonim]

  • +6 (10 voturi)    
    that is THE QUESTION! (Marţi, 31 ianuarie 2017, 10:47)

    seb_h [utilizator]

    Problema se pune simplu: Grindeanu, actualul PM, considera ca-i in slujba Poporului Roman sau a lui dracnea? asta-i intrebarea esentziala, restu e pishwasser propaganda...
    • +3 (7 voturi)    
      cine (Marţi, 31 ianuarie 2017, 11:31)

      nahir [utilizator] i-a raspuns lui seb_h

      l-a pus prim ministru?
      poporul roman? nu.
      deci dragnea.
    • +4 (6 voturi)    
      nu numai a lui Dragnea, dar el cel dintaiul (Marţi, 31 ianuarie 2017, 11:58)

      revo [utilizator] i-a raspuns lui seb_h

      Vezi lista lui Orcan; are atatia sefi de nu-i mai ajunge Excelul sa-i insire pe toti intr-un tabel.
  • +8 (10 voturi)    
    doar, doar (Marţi, 31 ianuarie 2017, 10:49)

    andrei31 [utilizator]

    Comunistache asta, asteapta ca tovarasii din guvern sa adopte ordonantele ca procesul sa nu mai aiba loc in final. Mobilizati-va la manifestari ca sa nu le iasa si cu putin noroc, Voiculescu o sa aiba un coleg de celula. Cu ocazia asta l-ar invata si pe Dragnea sa scrie o carte.
  • +7 (11 voturi)    
    distractie (Marţi, 31 ianuarie 2017, 10:57)

    Alelu [utilizator]

    Cat o sa mai fie lasata deschisa usita asta in legislatie?
    Omul primeste instiintarea ca e cercetat, apoi ca e trimis in judecata. Si termenul initial nu e joi pe vineri, sint chiar si luni intre comunicare si termene.
    Si apoi vine penalul, ia pozitia ghiocel si cere instantei aminarea, ca sa aiba timp sa isi caute avocat. Ca in lunile in care au trecut de la citatie la primul termen a stat si a hibernat.
  • +7 (9 voturi)    
    distractie (Marţi, 31 ianuarie 2017, 10:57)

    Alelu [utilizator]

    Cat o sa mai fie lasata deschisa usita asta in legislatie?
    Omul primeste instiintarea ca e cercetat, apoi ca e trimis in judecata. Si termenul initial nu e joi pe vineri, sint chiar si luni intre comunicare si termene.
    Si apoi vine penalul, ia pozitia ghiocel si cere instantei aminarea, ca sa aiba timp sa isi caute avocat. Ca in lunile in care au trecut de la citatie la primul termen a stat si a hibernat.
  • +7 (11 voturi)    
    Pe ce se bazeaza (Marţi, 31 ianuarie 2017, 11:09)

    Ochii_pe_voi [utilizator]

    Procesul se bazeaza pe hotiile Ciocoiului Rosu din Teleorman si ale haitei lui de mafioti corupti si complici la Marele Jaf. PSD = PARTIDUL HOTIEI NATIONAlE - asta o stim toti.
  • +4 (6 voturi)    
    ce bataie de joc ! (Marţi, 31 ianuarie 2017, 12:11)

    dinfranta [utilizator]

    ce umilinta sa fii roman !
  • +4 (6 voturi)    
    Comentariu sters de utilizator (Marţi, 31 ianuarie 2017, 13:05)

    [anonim]

  • +2 (4 voturi)    
    Ati observat cat de umil, cum se victimiza Dragnea (Marţi, 31 ianuarie 2017, 15:02)

    Maniu [utilizator]

    "pe mine nu ma ajuta nicio gratiere...". Parca vorbea inima de la inima omului sarac si nacajit, ca si el...
  • +1 (3 voturi)    
    da ! (Marţi, 31 ianuarie 2017, 15:50)

    uzu [utilizator]

    DNA e suspect. martorii mincinosi. da' tot as vrea sa te bage la parnaie, 'tu-s mustata ta de infractor delicvent penal mincinos si ticalos, cinstitule !
  • 0 (0 voturi)    
    a desfiintat-o pe Kovesi (Marţi, 31 ianuarie 2017, 19:15)

    demaGOCU [utilizator]

    Kovesi se foloseste de denuntatori gen Ghita. Asta e tot ce face DNA! Sa mai spuneti ca nu sunteti comunisto-securisti!
  • 0 (0 voturi)    
    :) (Marţi, 31 ianuarie 2017, 20:49)

    g01an [utilizator]

    ce declaratii mon-cher, ai 2 angajati la o institutie publica, dar care presteaza servicii la privat, pe banii insitutiei. acolo nu mai tine de declaratii, ori se poate dovedi activitatea profesionala acolo unde trebuiau sa lucreze, ori la partid. ori in cazul asta, femeile alea nici nu au trecut prin sediul institutiei, cat de greu o fi de demonstrat?


Abonare la comentarii cu RSS
Contributors
Euractiv


Proiect sustinut de Fundatia Konrad Adenauer
Proiect finantat de Uniunea Europeana
Proiectul "Implicare si simplificare. Instrumente online in sprijinul luptei anticoruptiei" este finantat de Uniunea Europeana prin Programul Facilitatea de Tranzitie 2007/19343.01.11 - Consolidarea sprijinului societatii civile in lupta impotriva coruptiei.

Aceasta sectiune nu reprezinta in mod necesar pozitia oficiala a Comisiei Europene. Intreaga raspundere asupra corectitudinii si coerentei informatiilor prezentate revine initiatorilor.

Pentru eventuale informatii si sesizari legate de proiectele PHARE contactati: cfcu.phare@mfinante.ro

Pentru informatii despre celelalte programe finantate de Uniunea Europeana in Romania, cat si pentru informatii detaliate privind aderarea Romaniei la Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati adresa web a Centrului de Informare al Comisiei Europene in Romania.
Dosare inchise cu sentinte definitive
Sesizarea ta aici

Ai cunostinta de un act de coruptie? Ne poti trimite aici informatii despre acesta, precum si fisiere audio, video sau documente legate de caz.


Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.



powered by
developed by