Fostul manager al Spitalului Malaxa, Florin Secureanu, arestat preventiv

de I.C.     HotNews.ro
Sâmbătă, 10 decembrie 2016, 13:54 Dosare Anticoruptie


Florin Secureanu
Foto: Agerpres (editat)
Magistratii Tribunalului Bucuresti au decis sambata arestarea preventiva, pentru 30 de zile, a fostului manager al Spitalului Malaxa, Florin Secureanu, in dosarul in care este urmarit penal pentru luare de mita si delapidare, informeaza News.ro. Decizia instantei nu este definitiva; ea poate fi contestata la Curtea de Apel Bucuresti.

Fostul manager al Spitalului Malaxa a fost retinut pentru 24 de ore, vineri seara, de catre procurorii DNA. Secureanu a fost scos incatusat din sediul Directiei Nationale Anticoruptie, unde a fost audiat aproape sase ore. Fostul manager al Spitalului Malaxa a fost urcat intr-o masina cu care va fi dus in Arestul Central al Politiei Capitalei.

Procurorii DNA au dispus inceperea urmaririi penale impotriva fostului manager al Spitalului Malaxa, Florin Secureanu, pentru luare de mita si delapidare. Suma pe care ar fi delapidat-o Secureanu este evaluata de anchetatori la 1,9 milioane de lei.

Procurorii sustin ca in perioada mai 2009 - noiembrie 2016, Florin Secureanu a conceput si a pus in aplicare o schema prin care sustragea aproape zilnic sume de bani din casieria spitalului.






Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.





























3492 vizualizari

  • +4 (6 voturi)    
    Inca o monstruozitate creata de ceausism (Sâmbătă, 10 decembrie 2016, 16:17)

    Maniu [utilizator]

    bit the dust.
    • -2 (2 voturi)    
      ceausism? nu.... (Sâmbătă, 10 decembrie 2016, 17:01)

      king david hotel [utilizator] i-a raspuns lui Maniu

      e mostra de capitalsim local!
  • +7 (11 voturi)    
    Asa badie (Sâmbătă, 10 decembrie 2016, 16:37)

    naica [utilizator]

    da pe "goarna"toti smecherii cu care inparte-i'malaiul" ,numai asa iese la suprafata o parte din mafia din sanatate care beneficiaza de banii nostri,ai contrbuabililor.Poate asa se pune un petec pe spartura sacului de unde se scurg banii in buzunarele hulpave ale unor mafioti.Sa-l tina la basca pana spune macar 10% din ce stie.
  • +1 (1 vot)    
    Sa zica protectorul anticoruptiei celorlalti daca (Sâmbătă, 10 decembrie 2016, 21:35)

    deval [utilizator]

    da voie judecatorilor -pe baza legii facute de guvernul LUI si promulgate de El-sa-l aresteze preventiv pentru a gasi cat mai multe conexiuni si a ajunge eventual si la pesti mai mari sau
    -ne da cu drepturile coruptului in cap
    -ne spune ca Codruta ii fabrica si astuia dosar
    -il confirma indirect pe Monta spunand ca Secureanu va fi astfel judecat de ...popor ca-n "50 desi arestarea preventiva e practicata pentru coruptia mare in toata lumea....


Abonare la comentarii cu RSS
Contributors
Euractiv


Proiect sustinut de Fundatia Konrad Adenauer
Proiect finantat de Uniunea Europeana
Proiectul "Implicare si simplificare. Instrumente online in sprijinul luptei anticoruptiei" este finantat de Uniunea Europeana prin Programul Facilitatea de Tranzitie 2007/19343.01.11 - Consolidarea sprijinului societatii civile in lupta impotriva coruptiei.

Aceasta sectiune nu reprezinta in mod necesar pozitia oficiala a Comisiei Europene. Intreaga raspundere asupra corectitudinii si coerentei informatiilor prezentate revine initiatorilor.

Pentru eventuale informatii si sesizari legate de proiectele PHARE contactati: cfcu.phare@mfinante.ro

Pentru informatii despre celelalte programe finantate de Uniunea Europeana in Romania, cat si pentru informatii detaliate privind aderarea Romaniei la Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati adresa web a Centrului de Informare al Comisiei Europene in Romania.
Dosare inchise cu sentinte definitive
Sesizarea ta aici

Ai cunostinta de un act de coruptie? Ne poti trimite aici informatii despre acesta, precum si fisiere audio, video sau documente legate de caz.


Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.



powered by
developed by