UPDATE DNA efectueaza noua perchezitii in Cluj Napoca, o parte au loc la sediul Primariei. Viceprimarul Anna Horvath spune ca in dosar este vizata candidatura ei de la alegerile din 5 iunie 

de G.S.     HotNews.ro
Luni, 10 octombrie 2016, 11:07 Dosare Anticoruptie


Procurorii DNA Cluj efectueaza cercetari ce vizeaza suspiciunea savarsirii, in perioada 2014 -2016, a unor infractiuni de coruptie si asimilate celor de coruptie, informeaza un comunicat al Directiei Anticoruptie.

UPDATE 13.07 Viceprimarul Horvath Anna a declarat luni ca procurorii DNA au facut perchezitii acasa la ea, dar si in biroul de la Primarie, intr-un dosar care vizeaza candidatura ei la Primaria Cluj Napoca, la alegerile locale din 5 iunie, din partea UDMR. (News.ro)

UPDATE 12.18 City managerul Primariei Cluj-Napoca, Gheorghe Surubaru, a afirmat, luni, ca procurorii DNA nu l-au instiintat care este scopul perchezitiilor efectuate la respectiva institutie, dar surse judiciare au declarat pentru Agerpres ca acestia sunt interesati de fapte care au legatura si cu activitatea viceprimarului Horvath Anna. 

Joi au loc perchezitii in 9 locatii situate in municipiul Cluj Napoca, dintre care 2 locatii situate in incinta aceleiasi institutii publice, celelalte vizand domiciliile unor persoane fizice si sediul unei persoane juridice.

Una dintre locatiile in care se fac perchezitii este Primaria Cluj-Napoca, potrivit unor surse judiciare, citate de News.ro. Anchetatorii ar fi consultat documente ale Directiei de Urbanism din institutie.






Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.



























3678 vizualizari

  • +2 (2 voturi)    
    Sowiens cumpara apartamente la rectori (Luni, 10 octombrie 2016, 11:46)

    AlexandrinaBoboc [utilizator]

    Bravo DNA! Kovesi este eroina nationala. Peste 50 de ani veti avea nume de strazi in amintirea dvs! La Galati, la Universitatea Dunarea de jos cand trimiteti un corp de control?

    Rectorul Iulian Barsan, impreuna cu o gasca de tineri, jefuiesc universitatea pana nu va mai ramane nimic, nici din imaginea ei si nici din cladirile ei.

    Firma Sowiens care a avut lucrari cu universitatea a cumparat apartamentul dlui Rect-or si a refacut o vila a dlui Cezar Bichescu, directorul universitatii. Urmeaza a 2-a de langa Potcoava. Deja sunt aranjate lucrurile. Acesta din urma este bun afacerist, are un local pe care il administreaza pe teritoriul universtatii - Student Pub.

    http://impact-est.ro/republicuta-galati/universitate-de-mana-a-doua-cu-miliardari-de-prima-mana/

    Presedintele senatul universitatii prof. Puiu Georgescu in anul 2014 au sume enorme declarate ca venituri din PFA-ul care il detine in contracte cu institutii ale statului, precum Ministerul Mediului, Ecosal, Apa Canal Galati, Consiliul Judetului Galati. Defapt in mod abuziv, foloseste echipamentele universitatii pentru efectuarea de lucrari pe PFA-ul propriu.

    Procurorul DNA, Ivan Gheorghe, este cel care protejeaza clica de la Universitate.

    http://www.nepasadegalati.ro/actualitate/2397-ex-procurorul-sef-al-dna-galati-gheorghe-ivan-bratul-armat-al-rectorului-udj.html

    Stefan Balta impreuna cu rectorul Iulian Barsan, Cezar Bichescu si altii, participa la depunerea unui contract de cercetare
    cu o tema asemanatoare, cu cea la care universitatea participa. Evident, gasca conducatoare, participa pe firma rectorului,
    director fiind, acum prorectorul Stefan Balta.

    http://www.poc.research.ro/uploads/rezultate-selectie-proiecte-A.pdf

    la pozitia 7, S.C GRUPUL DE MASURATORI SI DIAGNOZA S.R.L, proprietar rectorul Barsan Iulian.
    La firma lucreaza chiar si angajati ai universitatii cu echipamentele universitatii, dupa modelul presedintelui de senat Puiu Georgescu.


Abonare la comentarii cu RSS
Contributors
Euractiv


Proiect sustinut de Fundatia Konrad Adenauer
Proiect finantat de Uniunea Europeana
Proiectul "Implicare si simplificare. Instrumente online in sprijinul luptei anticoruptiei" este finantat de Uniunea Europeana prin Programul Facilitatea de Tranzitie 2007/19343.01.11 - Consolidarea sprijinului societatii civile in lupta impotriva coruptiei.

Aceasta sectiune nu reprezinta in mod necesar pozitia oficiala a Comisiei Europene. Intreaga raspundere asupra corectitudinii si coerentei informatiilor prezentate revine initiatorilor.

Pentru eventuale informatii si sesizari legate de proiectele PHARE contactati: cfcu.phare@mfinante.ro

Pentru informatii despre celelalte programe finantate de Uniunea Europeana in Romania, cat si pentru informatii detaliate privind aderarea Romaniei la Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati adresa web a Centrului de Informare al Comisiei Europene in Romania.
Dosare inchise cu sentinte definitive
Sesizarea ta aici

Ai cunostinta de un act de coruptie? Ne poti trimite aici informatii despre acesta, precum si fisiere audio, video sau documente legate de caz.


Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.



powered by
developed by