DNA l-a pus sub control judiciar pe seful serviciului de permise auto din Giurgiu, acuzat de luare de mita

de G.S.     HotNews.ro
Miercuri, 17 august 2016, 12:29 Dosare Anticoruptie


DNA a decis demararea actiunii penale si punerea sub control judiciar pentru 60 de zile fata de comisarul sef Mihail Predescu, sef al Serviciului Permise de Conducere si Inmatricularea Vehiculelor Giurgiu, pentru luare de mita in forma continuata si trafic de influenta in forma continuata.

Din ordonanta de dispunere a controlului judiciar intocmita de procurori a rezultat ca exista date si probe potrivit carora: 

"In perioada 5 noiembrie 2015 - 14 decembrie 2015, inculpatul Predescu Mihail, in calitatea sus mentionata, a acceptat promisiuni de bani sau de alte foloase de la un instructor auto (denuntator), astfel incat sa faciliteze promovarea probei practice a examenului auto pentru cinci persoane si a intervenit sau a lasat sa se inteleaga ca va interveni in acest scop la politistii examinatori din subordine. 

La data de 22 decembrie 2015, inculpatul Predescu Mihail a primit suma de 300 de euro, prin intermediul instructorului auto, pentru promovarea a trei dintre cele cinci persoane. 

In cursul lunii iulie 2016, inculpatul Predescu Mihail a acceptat promisiunea primirii unor foloase pentru facilitarea promovarii altor doua persoane la proba practica a examenului pentru obtinerea permisului de conducere, lasand sa se inteleaga ca va interveni pe langa alti examinatori, subordonati ai sai, in acest scop. 

La data de 16 august 2016, inculpatul a primit suma de 1.800 lei prin intermediul aceluiasi instructor auto.

 In perioada august-septembrie 2015, inculpatul Predescu Mihail, in calitate de examinator, a acceptat promisiuni de bani pentru a facilita promovarea probei practice a examenului auto pentru doua persoane, iar pentru acest serviciu, in luna decembrie 2015, a beneficiat de bunuri si de servicii patrimoniale din partea instructorului in valoare de aproximativ 900 de lei."






Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.





























680 vizualizari

  • +3 (3 voturi)    
    :-) (Miercuri, 17 august 2016, 12:35)

    Soljenitin [utilizator]

    Si ghici cine se mai incadreaza pentru asta?
    Ati ghicit, seful serviciului de permise auto din Bucuresti pentru ca i-a permis scursurii comuniste tariceanu sa se bage in fata a 1000 de oameni!
    • 0 (0 voturi)    
      nu chiar la asta (Miercuri, 17 august 2016, 13:54)

      bogdan1477 [utilizator] i-a raspuns lui Soljenitin

      Ca ma indoiesc ca Tariceanu a dat mita. Acolo e alta incadrare, desi rezultatul ar trebui sa fie tot brutaria.
      • +1 (1 vot)    
        Trafic de influenta (Miercuri, 17 august 2016, 14:04)

        Soljenitin [utilizator] i-a raspuns lui bogdan1477

        Dar la trafic de influenta se incadreaza? Tariceanul in persoana a recunoscut ca "a vorbit sa mearga la permise".
        Daca asta nu este insasi definitia traficului de influenta, atunci nu stiu care ar fi.
        • 0 (0 voturi)    
          la trafic de influenta da (Miercuri, 17 august 2016, 16:06)

          bogdan1477 [utilizator] i-a raspuns lui Soljenitin

          dar acolo crek se incadreaza tariceanu, nu ala de la politie. Oricum, vinovati se fac amindoi, iar tariceanu merita pe deplin o vizita la brutarie pentru asta.
  • -2 (2 voturi)    
    Vodelvil (Miercuri, 17 august 2016, 13:13)

    Ochii_pe_voi [utilizator]

    DNA face iarasi circ. CU dosare de doi lei intocmite de procurori (intentionat!) toti hotii si coruptii vor scapa usor. DNA e doar un paravan ca prostimea sa creada ca Romania ar fi stat de drept.
    • 0 (0 voturi)    
      neuronul stingher (Miercuri, 17 august 2016, 13:55)

      bogdan1477 [utilizator] i-a raspuns lui Ochii_pe_voi

      pai si cum ar trebuisa fie dosarele intocmite de procurori? Neintentionate? Asta e una din cele mai mari gogomanii produse de un postac in ultima vreme.


Abonare la comentarii cu RSS
Contributors
Euractiv


Proiect sustinut de Fundatia Konrad Adenauer
Proiect finantat de Uniunea Europeana
Proiectul "Implicare si simplificare. Instrumente online in sprijinul luptei anticoruptiei" este finantat de Uniunea Europeana prin Programul Facilitatea de Tranzitie 2007/19343.01.11 - Consolidarea sprijinului societatii civile in lupta impotriva coruptiei.

Aceasta sectiune nu reprezinta in mod necesar pozitia oficiala a Comisiei Europene. Intreaga raspundere asupra corectitudinii si coerentei informatiilor prezentate revine initiatorilor.

Pentru eventuale informatii si sesizari legate de proiectele PHARE contactati: cfcu.phare@mfinante.ro

Pentru informatii despre celelalte programe finantate de Uniunea Europeana in Romania, cat si pentru informatii detaliate privind aderarea Romaniei la Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati adresa web a Centrului de Informare al Comisiei Europene in Romania.
Dosare inchise cu sentinte definitive
Sesizarea ta aici

Ai cunostinta de un act de coruptie? Ne poti trimite aici informatii despre acesta, precum si fisiere audio, video sau documente legate de caz.


Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.



powered by
developed by