Politist bucurestean, trimis in judecata de DNA pentru ca ar fi cerut 4.000 de euro de o persoana aflata in arest pentru camata

de G.S.     HotNews.ro
Marţi, 9 august 2016, 12:50 Dosare Anticoruptie


Alin Mares, agent de politie in cadrul DGPMB a fost trimis in judecata de DNA pentru trafic de influenta, impreuna cu cu Adrian Daniel Avramii si Petrica Bogdan Bagoli, acuzati de complicitate la trafic de infuenta.

Cei trei vor fi judecati sub control judiciar, se arata in comunicatul DNA.

Ce acuza Directia Anticoruptie:

"In rechizitoriul intocmit, procurorii au retinut urmatoarea stare de fapt: In perioada mai - iunie 2014, inculpatul Mares Alin, in calitate de organ de cercetare al politiei judiciare, cu ajutorul inculpatilor Bagoli Petrica-Bogdan si Avramii Daniel-Adrian, a pretins in mod direct, pentru alte persoane, suma de 40.000 euro de la o persoana aflata in stare de detinere in arestul Sectiei 13 Politie (trimisa in judecata in pentru savarsirea infractiunilor de camata si spalare de bani), de la care a primit efectiv suma de 30.000 euro, prin intermediul inculpatului Bagoli Petrica-Bogdan, lasand sa se creada ca are influenta asupra magistratilor din cadrul Tribunalului Bucuresti. 

In schimbul sumei respective de bani, inculpatul Mares Alin a promis ca va interveni printr-o alta persoana, la judecatorul competent de la Tribunalul Bucuresti, investit cu solutionarea cererii de inlocuire a masurii arestului preventiv a persoanei incarcerate, in vederea solutionarii, in sensul inlocuirii masurii arestului preventiv cu o alta masura preventiva mai usoara".

Dosarul a fost trimis spre judecare la Tribunalul Bucuresti.






Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.





























1839 vizualizari

  • +3 (3 voturi)    
    Nu mai e nici Romania ce-a fost (Marţi, 9 august 2016, 13:21)

    animatron [utilizator]

    Pai nu mai poate un politist sa ia mita de la un camatar? Unde ajungem cu justitia asta a lui Basescu ?

    Asteptam o emisiune de dezvaluri la Antena 3, in care se va dovedi ca totul e o manarie a lui Kovesi, ca agentul vroia de fapt sa doneze banii la Catedrala Neamului, iar camatarul tocmai isi da doctoratul dupa 3 lucrari de specialitate publicate in ultimele 3 saptamani.
  • 0 (0 voturi)    
    Trăiască Miliția română ! (Marţi, 9 august 2016, 21:06)

    MosTeaca_ [utilizator]

    Să înțelegem că pragul de la care un polițist este pus sub acuzare este 4000 euro ?
    Dacă e așa, coborâți-l făcă complexe !


Abonare la comentarii cu RSS
Contributors
Euractiv


Proiect sustinut de Fundatia Konrad Adenauer
Proiect finantat de Uniunea Europeana
Proiectul "Implicare si simplificare. Instrumente online in sprijinul luptei anticoruptiei" este finantat de Uniunea Europeana prin Programul Facilitatea de Tranzitie 2007/19343.01.11 - Consolidarea sprijinului societatii civile in lupta impotriva coruptiei.

Aceasta sectiune nu reprezinta in mod necesar pozitia oficiala a Comisiei Europene. Intreaga raspundere asupra corectitudinii si coerentei informatiilor prezentate revine initiatorilor.

Pentru eventuale informatii si sesizari legate de proiectele PHARE contactati: cfcu.phare@mfinante.ro

Pentru informatii despre celelalte programe finantate de Uniunea Europeana in Romania, cat si pentru informatii detaliate privind aderarea Romaniei la Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati adresa web a Centrului de Informare al Comisiei Europene in Romania.
Dosare inchise cu sentinte definitive
Sesizarea ta aici

Ai cunostinta de un act de coruptie? Ne poti trimite aici informatii despre acesta, precum si fisiere audio, video sau documente legate de caz.


Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.



powered by
developed by