Camelia Voiculescu, fiica lui Dan Voiculescu, a fost audiata la DNA

de R.M.     HotNews.ro
Joi, 14 iulie 2016, 11:01 Dosare Anticoruptie


Camelia Voiculescu si tatal sau, Dan Voiculescu
Foto: Agerpres
Camelia Voiculescu, fiica lui Dan Voiculescu, aflat in inchisoare, s-a prezentat joi la sediul Directiei Nationale Anticoruptie, pentru a fi audiata ca martor in dosarul cartilor scrise in puscarii. Ea a plecat dupa circa doua ore.

Dan Voiculescu se afla in prezent in penitenciar, unde executa o condamnare de 10 ani inchisoare primita in dosarul ICA.

In timpul detentiei, Dan Voiculescu a scris 10 carti: 'A patra cale', 'Efecte de antrenare a investitiilor straine in economia romaneasca 1990-2014', ''Economia romaneasca', ''Investitii straine directe - vector al dezvoltarii economice', ''Managementul riscului in accesarea si gestionarea fondurilor europene', 'A new theory of the value. Conferinta internationala', ''Omenirea incotro?', ''Dezvoltarea economica durabila' - coordonate de Dumitru Miron, ''Clasa de mijloc. Teoria si practica antreprenoriala' - coordonator Ion Smeureanu, ''Competitia economica' - coordonator Valeriu Potecea.

Pe 12 ianuarie, procurorii DNA au deschis un dosar in legatura cu lucrarile scrise de detinuti, in care sunt efectuate cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de favorizarea faptuitorului, in modalitatea ajutorului dat unor persoane condamnate pentru infractiuni de coruptie, in scopul de a ingreuna executarea pedepselor aplicate de instantele de judecata, potrivit Agerpres.

DNA suspecteaza ca fapta ar fi fost savarsita de mai multe persoane care au actionat concertat in scopul de a crea aparenta ca sunt indeplinite conditiile legale pentru ca persoanele condamnate sa fie liberate conditionat.






Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.





























4721 vizualizari

  • +17 (19 voturi)    
    este episodul Reintregirea Famigliei (Joi, 14 iulie 2016, 11:13)

    un domn [utilizator]

    DOLBY HD prezentat de televiziunile care au implementat transmisia HD
    • +2 (2 voturi)    
      văranul a scris mai multe (Joi, 14 iulie 2016, 15:25)

      andreitr [utilizator] i-a raspuns lui un domn

      cărți decât a citit în viața lui. Acest securist-kaghebist își merită soarta. Așa se întâmplă când ai mai multe ouă decât creier...
  • +13 (15 voturi)    
    Imi place fata asta (Joi, 14 iulie 2016, 11:32)

    Radiu [utilizator]

    E pe calea cea buna.
  • +5 (7 voturi)    
    Statul roman, sa aiba mare grija ! (Joi, 14 iulie 2016, 12:18)

    Susufler0 [utilizator]

    Sa nu cumva sa il elibereze conditionat pe Varan, mai tarziu decat trebuie, fata de nr de biblioteci de carti pe care le-a scris !

    Nu de alta, dar daca se intampla una ca asta, te pomenesti ca-i ramane dator si cu niste bani pe care CEDO, scrupuloasa cum o stim poate sa ii acorde la cerere lui Voiculescu !
    • +1 (3 voturi)    
      acum daca il intzeapa Zika (Joi, 14 iulie 2016, 13:41)

      un domn [utilizator] i-a raspuns lui Susufler0

      sau verisoara Viespea, ce vina are Romania ca insectele intra pe geam ? sa inchideam vara geamurile la brutarie ?
      • +2 (2 voturi)    
        Nu, evident ca nu ! (Joi, 14 iulie 2016, 15:52)

        Susufler0 [utilizator] i-a raspuns lui un domn

        N-ar fi vorba decat de un "ghinion curat" !

        PS. Stiu eu in Romania , cel putin o persoana care si-ar freca mainile de satisfactie. Ma rog, e una mai speciala : Radu Banciu.

        Ps. Asta il monitorizeaza si pe Iliescu de vreo 2-3 ani !
  • +5 (7 voturi)    
    Trebuie să rămână la răcoare. (Joi, 14 iulie 2016, 12:20)

    asavreau [utilizator]

    Este cald și pentru binele nostru ar trebui ca C.Voiculescu să fie închisă la răcoare.Poate așa deținuții nu se mai agită că vor celulă ca a lui Voiculescu Dan(Felix).
  • +9 (11 voturi)    
    Aveti mila (Joi, 14 iulie 2016, 13:05)

    omezu [utilizator]

    Nu o despartiti de tatal ei. Reintregiti famiglia la Rahova!


Abonare la comentarii cu RSS
Contributors
Euractiv


Proiect sustinut de Fundatia Konrad Adenauer
Proiect finantat de Uniunea Europeana
Proiectul "Implicare si simplificare. Instrumente online in sprijinul luptei anticoruptiei" este finantat de Uniunea Europeana prin Programul Facilitatea de Tranzitie 2007/19343.01.11 - Consolidarea sprijinului societatii civile in lupta impotriva coruptiei.

Aceasta sectiune nu reprezinta in mod necesar pozitia oficiala a Comisiei Europene. Intreaga raspundere asupra corectitudinii si coerentei informatiilor prezentate revine initiatorilor.

Pentru eventuale informatii si sesizari legate de proiectele PHARE contactati: cfcu.phare@mfinante.ro

Pentru informatii despre celelalte programe finantate de Uniunea Europeana in Romania, cat si pentru informatii detaliate privind aderarea Romaniei la Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati adresa web a Centrului de Informare al Comisiei Europene in Romania.
Dosare inchise cu sentinte definitive
Sesizarea ta aici

Ai cunostinta de un act de coruptie? Ne poti trimite aici informatii despre acesta, precum si fisiere audio, video sau documente legate de caz.


Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.



powered by
developed by