Descinderi ale procurorilor DNA la Consiliul Judetean Iasi

de Alina Neagu     HotNews.ro
Miercuri, 18 noiembrie 2015, 9:34 Dosare Anticoruptie


Procurorii DNA au descins miercuri dimineata la sediul Consiliului Judetean Iasi, fiind vizati reprezentantii Asociatiei pentru Dezvoltare Intercomunitara EuroNEST, anunta Agerpres. "Au venit sa verifice documente privind achizitia de pubele si autospeciale pentru Inspectoratul Situatii de Urgenta. Deocamdata nu stiu mai multe informatii", a declarat Victorel Lupu, vicepresedinte Consiliului Judetean, cu atributii de presedinte interimar.

Procurorii DNA au descins pentru a doua oara in cursul acestui an la Consiliul Judetean Iasi. In luna aprilie, procurorii de la anticoruptie au descins la CJ Iasi pentru a verifica modul in care s-a derulat o licitatie privind tiparirea unor materiale de promovarea Iasiului. In urma acestei descinderi, presedintele Cristian Adomnitei si doua angajate ale Consiliului, dar si un reprezentant al firmei care a castigat licitatia, au fost arestati.






Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.



























2703 vizualizari

  • 0 (0 voturi)    
    Dscinderi (Miercuri, 18 noiembrie 2015, 12:19)

    Cetatean [anonim]

    ...Dumnezeule asa rai suntem?Numai descinderi si arestari avem in tara.Daca vrem sa inducem in inconstientul romanilor astfel de lucruri vom avea.Ceea ce sadesti va rasari.Ura sadim -de ura vom avea parte,bucurii sadim - de bucurii voam avea parte....


Abonare la comentarii cu RSS
Contributors
Euractiv


Proiect sustinut de Fundatia Konrad Adenauer
Proiect finantat de Uniunea Europeana
Proiectul "Implicare si simplificare. Instrumente online in sprijinul luptei anticoruptiei" este finantat de Uniunea Europeana prin Programul Facilitatea de Tranzitie 2007/19343.01.11 - Consolidarea sprijinului societatii civile in lupta impotriva coruptiei.

Aceasta sectiune nu reprezinta in mod necesar pozitia oficiala a Comisiei Europene. Intreaga raspundere asupra corectitudinii si coerentei informatiilor prezentate revine initiatorilor.

Pentru eventuale informatii si sesizari legate de proiectele PHARE contactati: cfcu.phare@mfinante.ro

Pentru informatii despre celelalte programe finantate de Uniunea Europeana in Romania, cat si pentru informatii detaliate privind aderarea Romaniei la Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati adresa web a Centrului de Informare al Comisiei Europene in Romania.
Dosare inchise cu sentinte definitive
Sesizarea ta aici

Ai cunostinta de un act de coruptie? Ne poti trimite aici informatii despre acesta, precum si fisiere audio, video sau documente legate de caz.


Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.



powered by
developed by