Emil Boc: Nu l-am cunoscut pe  Bogdan Buzaianu, nu am cunostinta despre vreo donatie a sa pentru PDL

de R.M.     HotNews.ro
Joi, 5 noiembrie 2015, 13:17 Dosare Anticoruptie


Emil Boc
Foto: Agerpres
Fostul premier Emil Boc a declarat joi, la iesirea din sediul DNA, unde a fost audiat in dosarul in care este cercetata Elena Udrea, ca nu il cunoaste pe Bogdan Buzaianu si nu are cunostinta despre vreo donatie a acestuia pentru PDL.

Acesta a fost audiat de procurori in jur de o ora si 20 de minute si a sustinut, in fata ziaristilor, ca nu nu l-a cunoscut si nu s-a intalnit niciodata cu Bogdan Buzaianu.

"Nu am cunostinta de vreo sponsorizare a domniei sale pentru PDL", a mai spus Emil Boc, precizand ca, la alegerile locale, fiecare organizatie judeteana isi alcatuieste propriul bugetul de campanie.

In cursul diminetii, mai multi fosti lideri ai PDL - printre care se numara Gheorghe Flutur si Sulfina Barbu - au fost audiati in dosarul in care Elenei Udrea este cercetata pentru fapte de coruptie privind vanzarea unei vile din Eforie Sud si un contract intre Hidroelectrica si o firma. Udrea a sugerat ca banii au ajuns la PDL in campania electorala din 2012.

Senatorul Gheorghe Flutur, fost secretar general al PDL, a venit la DNA, joi, in jurul orei 9.00. La iesirea de la discutia cu procurorii care a durat aproximativ o jumatate de ora, Flutur a declarat ca nu are cunostinta despre persoanele sau contractele din acest dosar.

Sulfina Barbu a declarat inainte sa intre in sediul DNA, in jurul orei 9.30, ca a fost citata ca martor in dosarul in care este cercetata Elena Udrea.

In acelasi dosar au mai fost audiati, tot in calitate de martori, fostul presedinte al PDL Vasile Blaga, in prezent copresedinte PNL, deputatul PNL Ioan Oltean, fost vicepresedinte si secretar general al PDL, Anca Boagiu, fost prim-vicepresedinte al PDL, in prezent in aceeasi functie la PNL, si Adriean Videanu, fost presedintele al PDL Bucuresti.






Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.





























2188 vizualizari

  • -4 (10 voturi)    
    da da da (Joi, 5 noiembrie 2015, 13:58)

    Nevermind [utilizator]

    Ce destept te crezi tu sa deturnezi intrebarea cu un raspuns pe langa. Nu e vorba de sponsorizare, prea mare cinstitule. E vorba de bani negri, maretule.
    • +1 (1 vot)    
      INJURATI-L PT PACATELE REALE, NU-I INVENTATI (Joi, 5 noiembrie 2015, 21:40)

      Susufler0 [utilizator] i-a raspuns lui Nevermind

      ALTELE ! Nu a folosit Boc din proprie initiativa cuvantul "sponsorizare" ca sa deturneze cine stie ce sens. Procurorul i-a intrebat pe toti martorii de pana acum, deci si pe Emil Boc daca au cunostinta de vreo "sponsorizare" facuta campaniei PDL de catre Bogdan Buzaianu prin intermediul Elenei Udrea. Asta-i tot ! Are el, Boc pacatele lui, nu trebuie noi sa-i inventam altele, ca sa poata sa fie injurat.
  • -1 (5 voturi)    
    ... (Joi, 5 noiembrie 2015, 14:11)

    Plec pe Marte [utilizator]

    Usile DNA sunt radioactive. Martorii si inculpatii au parte de o brusca amnezie la intrarea in sediile DNA, iar la iesire aceasta devine permanenta. Nu-si mai amintesc evenimente, nu mai recunosc persoane, triunghiul bermudelor.
  • -1 (3 voturi)    
    Uite-asa devine tot stafful PDL (Joi, 5 noiembrie 2015, 14:25)

    xrogo [utilizator]

    o sleahta de amnezici,nici usturoi n-au mancat nici gura nu le miroase,bine ca au beneficiat bine-mersi de banii negrii adusi in campaniile lor!!!
  • -1 (1 vot)    
    E Udrea a luat-o razna sau Emil Boc minte?!!!! (Joi, 5 noiembrie 2015, 17:40)

    lili [anonim]

    "E Udrea a sugerat ca banii au ajuns la PDL in campania electorala din 2012."

    Toti fostii PDListi ai lui T Basescu care au ajuns azi la DNA neaga vehement ca stiu ceva depsre spaga de care vorbeste detasat E Udrea: cum sa intelegm declaratiile astora, oare E Udrea a luat-o razna sau fostii PDListi ai lui T Basescu mint cand spun ca nu stiau?!
    Oare T Basescu stia?!
    Ghici?!!!
    • +2 (2 voturi)    
      O LUPTA "PE VIATA SI PE MOARTE" ! (Joi, 5 noiembrie 2015, 19:21)

      Susufler0 [utilizator] i-a raspuns lui lili

      Am mai spus-o si-o repet, chiar daca unora dintre noi nu ne convine : Udrea si-a organizat in mod genial apararea. O aparare extrem de simpla si de eficienta. A declarat ca stie ca banii de la Buzaianu au ajuns prin intermediul lui Topoliceanu (atentie ! nu al ei) la PDL ca sa fie folositi in campania electorala din 2012. A fost abila si nu a mentionat nume, astfel incat a obligat pe procurorul DNA ce instrumenteaza cazul ei sa audieze intreaga conducere PDL in chestiunea "sponsorizarii"campaniei. In mod absolut natural, firesc, toti cei audiati, atat cei care poate, in mod real, n-au stiut nimic despre sponsorizare, (fiindca pot sa fie si dintre acestia printre fruntasii pedelisti), cat, mai ales dintre cei manjiti, (pt ca sigur exista si dintr-astia), au declarat in fata procurorului ca nu au cunostinta sa fi fost adusi bani negri in campania electorala din 2012. Aceasta declaratie care in principal ii ajuta pe ei, o ajuta semnificativ si pe Elena Udrea, care, in lipsa unui denunt din partea lui Buzaianu, poate arunca vina (real sau nu) asupra lui Topoliceanu. Exista cuvantul ei impotriva cuvantului lui Udrea, care este sustinut de toata conducerea ex PDL-ului. Genial de simplu si de eficient. Eu nu spun ca Udrea e nevinovata in cauza de fata ci doar ca e foarte ingenioasa in a se apara, folosindu-se in mod cinic chiar de cei mai mari dusmani ai ei din fostul PDL. In acest context Boc, pe care personal il consider vinovat de altele, nu de coruptie, nu a facut altceva decat sa se disculpe pe sine si, prin aceasta, implicit, pe Elena Udrea. Din punctul meu de vedere, asta e un dosar de urmarit, pt. ca Udrea, ne mai avand ce pierde se va lupta "fara sa mai ia prizonieri", cum se spune !


Abonare la comentarii cu RSS
Contributors
Euractiv


Proiect sustinut de Fundatia Konrad Adenauer
Proiect finantat de Uniunea Europeana
Proiectul "Implicare si simplificare. Instrumente online in sprijinul luptei anticoruptiei" este finantat de Uniunea Europeana prin Programul Facilitatea de Tranzitie 2007/19343.01.11 - Consolidarea sprijinului societatii civile in lupta impotriva coruptiei.

Aceasta sectiune nu reprezinta in mod necesar pozitia oficiala a Comisiei Europene. Intreaga raspundere asupra corectitudinii si coerentei informatiilor prezentate revine initiatorilor.

Pentru eventuale informatii si sesizari legate de proiectele PHARE contactati: cfcu.phare@mfinante.ro

Pentru informatii despre celelalte programe finantate de Uniunea Europeana in Romania, cat si pentru informatii detaliate privind aderarea Romaniei la Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati adresa web a Centrului de Informare al Comisiei Europene in Romania.
Dosare inchise cu sentinte definitive
Sesizarea ta aici

Ai cunostinta de un act de coruptie? Ne poti trimite aici informatii despre acesta, precum si fisiere audio, video sau documente legate de caz.


Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.



powered by
developed by