DNA: Serviciul de securitate Apa Nova, format din fosti angajati din serviciile de informatii, efectua filaje si interceptari ilegale pentru a intimida angajatii

de G.S.     HotNews.ro
Vineri, 30 octombrie 2015, 15:22 Dosare Anticoruptie


La nivelul Apa Nova  a fost instituit un serviciu de securitate format din fosti lucratori ai serviciilor de informatii care efectueaza filaje si interceptari in interesul persoanelor care controleaza agentul economic, afirma DNA intr-un comunicat de presa.

Acest serviciu incearca in acest mod sa tina sub control divulgarea de catre angajatii companiei de date care sa conduca la depistarea activitatilor nelegale derulate, acuza procurorii

"Totodata, in acelasi scop, in cursul anului 2010 a fost incheiat contractul cadru cu S.C. SIS STRATEGY SRL, administrata de Teodor Sterian, finul lui Semenescu Ovidiu Traian, urmat in perioada anilor 2010 - 2015 de contracte similare, avand ca obiect efectuarea de filaje si interceptari ilegale, in interesul persoanelor care controlau S.C. APA NOVA SA Bucuresti, contracte semnate de directorii Roche Bruno-Daniel-Paul, Laurent Lalague si Saniuta Lavinia Teodora", se scrie in comunicatul citat

Potrivit procurorilor, astfel s-a indus in permanenta o stare de teama angajatilor, scopul fiind ca acestia sa nu deconspire aspecte din activitatea ilicita a agentului economic. 

Directorul general al Apa Nova Bucuresti, Lavinia Saniuta, sotia fostului ministru de Interne Marian Saniuta, este acuzata de procurorii DNA Ploiesti ca, in calitatea detinuta, a dispus monitorizarea si interceptarea ilegala a angajatilor companiei.

Directorul Directiei de securitate si prevenire din cadrul societatii Apa Nova, Andrei Hostiuc, a fost audiat marti la sediul DNA Ploiesti.






Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.





























1380 vizualizari

  • +2 (2 voturi)    
    bun (Vineri, 30 octombrie 2015, 15:27)

    Wildschwein_007 [utilizator]

    pai dosare penale tuturor care s-au tinut de porcarii si pedeapsa maxima prevazuta de lege in asemenea cazuri. Curatenie generala, ca altfel ne termina sobolanii astia.
  • +3 (3 voturi)    
    am lucrat (Vineri, 30 octombrie 2015, 16:12)

    anton [anonim]

    Am lucrat la Apa Nova. Era teroare. Aveau un personaz, mr. Pouliquen, care ne chestiona la sange si ne smulgea tot felul de informatii, plus o groaza de trepadusi romani angajati care ne supravegheu totul, inclusiv intimitatea,


Abonare la comentarii cu RSS
Contributors
Euractiv


Proiect sustinut de Fundatia Konrad Adenauer
Proiect finantat de Uniunea Europeana
Proiectul "Implicare si simplificare. Instrumente online in sprijinul luptei anticoruptiei" este finantat de Uniunea Europeana prin Programul Facilitatea de Tranzitie 2007/19343.01.11 - Consolidarea sprijinului societatii civile in lupta impotriva coruptiei.

Aceasta sectiune nu reprezinta in mod necesar pozitia oficiala a Comisiei Europene. Intreaga raspundere asupra corectitudinii si coerentei informatiilor prezentate revine initiatorilor.

Pentru eventuale informatii si sesizari legate de proiectele PHARE contactati: cfcu.phare@mfinante.ro

Pentru informatii despre celelalte programe finantate de Uniunea Europeana in Romania, cat si pentru informatii detaliate privind aderarea Romaniei la Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati adresa web a Centrului de Informare al Comisiei Europene in Romania.
Dosare inchise cu sentinte definitive
Sesizarea ta aici

Ai cunostinta de un act de coruptie? Ne poti trimite aici informatii despre acesta, precum si fisiere audio, video sau documente legate de caz.


Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.



powered by
developed by