Victor Ponta: ANAF s-a constituit probabil de frica parte civila in dosarul Turceni-Rovinari

de I.C.     HotNews.ro
Joi, 1 octombrie 2015, 16:43 Dosare Anticoruptie


Victor Ponta sustine ca Fiscul s-a constituit parte civila in dosarul Turceni-Rovinari de frica, informeaza Digi24. Potrivit premierului, decizia ANAF e inexplicabila, atata vreme cat in dosar nu ar fi vorba de niciun prejudiciu. In dosarul Turceni-Rovinari, premierul Victor Ponta este acuzat, in calitate de avocar, de fals in inscrisuri sub semnatura privata, complicitate la evaziune fiscala si spalare de bani.

Victor Ponta a declarat joi, raspunzand unei intrebari: "Eu nu stiu, sincer, la ce s-a constituit ANAF-ul parte civila, avand in vedere ca ANAF-ul mi-a dat act ca ei au incasat toate taxele si impozitele. Dar nu pot sa-i intreb, pentru ca fiind vorba de mine, nu pot sa-i intreb. Atata i-a dus mintea, sa spuna am incasat toate taxele...probabil de frica. Stiti si dumneavoastra, toata lumea stie ca nu e niciun prejudiciu. Habar nu am, nu stiu!"






Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.





























2678 vizualizari

  • +26 (26 voturi)    
    E exact invers..... (Joi, 1 octombrie 2015, 16:51)

    Dema Gogu' [utilizator]

    De frica ...ANAF ti-a dat actul ca au incasat toate taxele si impozitele !
    D'aia un Prim ministru trebuie sa-si dea demisia cand este cercetat intr-un dosar penal , poate influenta mersul anchetei ,ANAF fiind in subordinea Guvernului !
    Asteptam demisia sau sa fie demis ,acest excroc !!!
  • +20 (22 voturi)    
    Asa pontasule! (Joi, 1 octombrie 2015, 16:52)

    ouyang [utilizator]

    Trage-i pe toti in haznaua ta! Mi-am luat si popcorn deja pentru arestare.
  • +11 (11 voturi)    
    Un escroc (Joi, 1 octombrie 2015, 17:26)

    Ochii_pe_voi [utilizator]

    Deci doctorat prin frauda, carti plagiate (furt), spalare de bani.... un puscarias 100%. Si are tupeul, chiar NESIMTIREA sa latre in continuare. Asta se cheama cumva incercare de intimidare a justitiei? Daca da, ar trebui arestat preventiv, nu ca Nutza Cucos care zburda in libertate atacind justitia si institutiile statului ori de cite ori are prilejul.
  • +11 (11 voturi)    
    De frica? Sau cu frica? (Joi, 1 octombrie 2015, 17:34)

    denvarel [utilizator]

    Daca citesc declaratia lui inteleg altceva:
    Pinocchio spune ca "...Atata i-a dus mintea, sa spuna am incasat toate taxele...probabil de frica"

    Deci de frica au spus ca au incasat toate taxele?

    Mai Pinocchio, vezi ca te scapa gura si iti mai face DNA un dosar penal pentru intimidare. Tot tie bineinteles.

    Cum adica ANAF, de frica, ti-a dat tie "act" ca a incasat toate taxele? Ai facut tu niste presiuni pe acolo? E cumva ANAF subordonata Primului Ministru? Daa? interesant!

    Am trait sa o vad si pe asta: Pinocchio spune adevarul... Fara sa vrea probabil...
    • +5 (5 voturi)    
      D'ale penalului mitoman ! (Joi, 1 octombrie 2015, 19:29)

      Plagarus [utilizator] i-a raspuns lui denvarel

      Ponta se lauda ca in mandatul sau datoria externa totala a scazut cu 8,4 mld. euro, dar trece sub tacere ca datoria publica externa a crescut cu 9 mld. euro !!!
  • +6 (6 voturi)    
    UNDE-S GRAJDENII DE-ALTADATA ? (Joi, 1 octombrie 2015, 18:10)

    Susufler0 [utilizator]

    Mirosul fricii e inconfundabil.Il inconjoara pe Ponta si-l urmareste peste tot pe unde se duce. La un moment dat Ponta se va preda . Va fi atunci cand pana si el nu se va mai putea suporta. Pana una-alta, Alinutza (se scrie cu tz de la Gheorghe) si Vasile (se scrie cum se aude, adica ///) il ajuta cum pot si fac motiuni tembele. Ponta, pe partea lui insa, nu este Bombonel., nu prea reuseste sa se-ajute. Pt. el nu se gasesc Grajdeni care sa sara si in foc spre a-l salva. Ar fi si greu dupa cate dovezi de nerecunostinta a dat pana acum. Ultima ,cand a cerut disjungerea cauzei sale de a lui Sova, care este intr-un rahat mai mare decat el. Si ce a zis Ponta : ia sa ma car eu de langa asta ca ma trage dupa el. Din fericire n-a tinut. Basca, DNA a inceput sa-i cerceteze pe bossi de la ANAF , asa ca "Grajdeanul" a ramas in banca lui. Iata cauza mirosului fricii. Eu, ce sa zic ? Aferim !
  • +4 (4 voturi)    
    /// (Joi, 1 octombrie 2015, 18:10)

    Gobelin [anonim]

    nu esti numai tu in dosar si nu numai pentru tine s-a constituit ANAF parte civila.
    ci mai degraba pentru actele aditionale dintre Turceni si Sova.
    acolo e vorba de banii statului, irositi pe 'consilierea' lu' Sova.
    ANAF recupereaza orice prejudiciu ramas definitiv in instanta, nu doar taxe si impozite.
    sau nu stia asta, ///?
  • +5 (5 voturi)    
    Demisia lui Ponta ar rezolva problema. (Joi, 1 octombrie 2015, 18:30)

    vali47 [utilizator]

    Frică de cine?Normal că de Victor Ponta și pentru a crede că va fi un proces cinstit,Ponta trebuie să-și dea demisia.
  • +5 (5 voturi)    
    "Doctor" fake Ponta Viorel,nici miruit nu scapa! (Joi, 1 octombrie 2015, 18:54)

    Plagarus [utilizator]

    Ponta a ajuns la contractele Turceni-Rovinari dupa ce, in 2006, in calitate de parlamentar, a initiat o comisie de ancheta cu privire la aceste contracte, comisie care nu a ajuns la nicio concluzie !?
    In foarte scurt timp, casa de avocatura a lui Sova incheie primul contract cu Complexul Energetic Rovinari, iar apoi cu complexul Turceni, castigand peste 7 milioane de lei, bani de la stat.
    In ceea ce priveste contractele Turceni-Rovinari, care fac obiectul punerii sub urmarire penala a lui Ponta de catre DNA, ANAF a constatat ca ele au fost date fara licitatie, iar cei 7 milioane de lei pentru asistenta juridica au fost decontati fara a exista documente justificative

    Mai exact, societatea de avocatura emitea facturi, iar cele doua companii de stat plateau, fara sa intrebe pentru ce. 180.000 de lei au ajuns in conturile lui Ponta
    ANAF a mai constatat in 2011 ca societatea de avocati a lui Dan Sova trebuie sa plateasca taxe suplimentare de peste un milion de lei, dupa ce a introdus in contabilitate cheltuieli nedeductibile, cum ar fi vacante si bilete de avion in Statele Unite, Turcia, Olanda sau Franta, fara legatura cu activitatea profesionala. De asemenea, casa de avocatura a lui Sova a decontat materiale de constructie pentru doua imobile din Poiana Brasov si Izvorani.
    Ponta mai sustine ca a primit bani de la Sova pentru consultanta in legatura cu dosare penale aflate pe rolul instantelor !!!!!!!!!!!?????
    Dar casa de avocatura a lui Sova nu se ocupa decat de un dosar penal, al companiei MFA Mizil, iar mai multi avocati care au lucrat la acest dosar au sustinut ca Victor Ponta nu a avut nicio implicare.

    In plus, procurorii arata ca documentele falsificate contin fragmente copy-paste, iar Ponta ar fi copiat si greselile de ortografie.
    S-au intocmit in fals prin metoda copy-paste 16 inscrisuri corespunzatoare fiecarei luni in intervalul septembrie 2007 - decembrie 2008, folosindu-se ca model inscrisurile privind activitatea desfasurata pentru clientul MGA Mizil
  • +4 (4 voturi)    
    despre frica, (Joi, 1 octombrie 2015, 19:40)

    vasile [anonim]

    -ponta stii bine cum a-i procedat in cazul altruistului mentor, nastase, cind peste noapte a aparut cazul Grajdean, corect trebuia sa apara si cazul ponta pentru pentru abuz si trafic de influienta, la numirea lui si instigare la fals in documente oficiale, dar ce sa-i asa scapi de puscarie cind esti sef, se va termina intr-un fel si sefia ta si vei ajunge ca vintu,


Abonare la comentarii cu RSS
Contributors
Euractiv


Proiect sustinut de Fundatia Konrad Adenauer
Proiect finantat de Uniunea Europeana
Proiectul "Implicare si simplificare. Instrumente online in sprijinul luptei anticoruptiei" este finantat de Uniunea Europeana prin Programul Facilitatea de Tranzitie 2007/19343.01.11 - Consolidarea sprijinului societatii civile in lupta impotriva coruptiei.

Aceasta sectiune nu reprezinta in mod necesar pozitia oficiala a Comisiei Europene. Intreaga raspundere asupra corectitudinii si coerentei informatiilor prezentate revine initiatorilor.

Pentru eventuale informatii si sesizari legate de proiectele PHARE contactati: cfcu.phare@mfinante.ro

Pentru informatii despre celelalte programe finantate de Uniunea Europeana in Romania, cat si pentru informatii detaliate privind aderarea Romaniei la Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati adresa web a Centrului de Informare al Comisiei Europene in Romania.
Dosare inchise cu sentinte definitive
Sesizarea ta aici

Ai cunostinta de un act de coruptie? Ne poti trimite aici informatii despre acesta, precum si fisiere audio, video sau documente legate de caz.


Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.



powered by
developed by