Elena Udrea, dupa victoria lui Lucian Bute in fata italianului Andrea Di Luisa: Nu regret nicio secunda implicarea in evenimentul sportiv "Gala Bute"

de I.C.     HotNews.ro
Duminică, 16 august 2015, 14:50 Dosare Anticoruptie


Elena Udrea
Foto: Captura YouTube
Fostul ministru Elena Udrea scrie, intr-o postare pe Facebook, ca nu regreta nicio secunda implicarea in evenimentul sportiv "Gala Bute", chiar si dupa toate lucrurile care i s-au intamplat anul acesta, victoria de duminica dimineata a lui Lucian Bute in fata italianului Andrea Di Luisa aratand ca pugilistul roman ramane unul dintre cei mai mari sportivi pe care i-a avut Romania.
  • Vezi mai jos postarea intgrala a Elenei Udrea
Victoria asupra italianului Andrea Di Luisa arata ca Lucian Bute ramane unul dintre cei mai mari sportivi pe care i-a avut Romania. E un roman cu care putem sa ne mandrim pentru ca a reusit prin talent, determinare si foarte multa munca. Sper si cred ca, pana isi va agata manusile in cui, va mai purta macar o data centura de campion mondial.

Privind in urma, chiar dupa toate lucrurile care mi s-au intamplat anul acesta, nu regret nicio secunda implicarea in evenimentul sportiv Gala Bute si ma bucur ca romanii au putut sa-si vada campionul boxand acasa.

Nu in ultimul rand, vreau sa ii felicit si sa le multumesc celor de la TVR, care, chiar in conditii financiare dificile, au facut posibila transmiterea meciului lui Lucian in Romania.







Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.



























1145 vizualizari

  • +1 (15 voturi)    
    Ca și cum... (Duminică, 16 august 2015, 15:40)

    Radu I [utilizator]

    ar fi pus cineva, vreodată, la îndoială talentul lui Bute! Sau victoria de astăzi a sportivului i s-ar datora...
    Dar... de, Udrea trebuie să facă puțin zgomot, să atragă atenția, să vorbească lumea despre ea, altfel se îmbolnăvește... :)
  • -1 (15 voturi)    
    Reven in forta a celor doi mari oameni Udrea-Bute (Duminică, 16 august 2015, 16:00)

    Cristiann80 [utilizator]

    Doar cei care nu au realizat nimic in viata prin munca au criticat si au atacat Gala Bute. Pana si Justitia securita a incercat si incearca sa-si faca imagine si glorie pe seama blondei. Gala Bute confirma ca a fost un eveniment care a bucurat romanii ,iata ca revenirea lui Bute a fost tot un succes ca si al elenei Udrea. Dumnezeu este sus si vegheaza adevarul totdeauna va invinge. Cum sa regrete ceva care a dus Romania in casele tuturor locuitorilor planetei . In acele momente peste tot se vorbea despre Romania si marele show realizat de Udrea si Obreja. Ii felicit si ii respect !
  • +1 (5 voturi)    
    halal (Duminică, 16 august 2015, 17:59)

    gelu antigelu [utilizator]

    Gala Bute a fost un prilej pentru "baietii portocalii" sa fure niste bani de la buget. multi bani. fapte pentru care sunt si judecati. sa amesteci amploarea evenimentului si bucuria romanilor ca sa justifici furaciunea este o chestie de porc, vorba lui Ponta. adica vezi Doamne d-aia ii judeca ca sunt patrioti. Bute poate avea scuza ca e doar un sportiv si nu avocat, cu siguranta a mirosit manaria dar nu i-a pasat pentru ca nu era treaba lui. isi lua banii (multi) si boxa acasa, printre ai lui. ce pacat ca banii erau de la buget, intr-o tara eminamente saraca.
    cat despre cat de cinstita este Elena Udrea, care desi acum se lauda cu implicarea, s-a straduit intens sa nu semneze nimic, folosind interpusi, hai sa lasam justitia sa se pronunte. acum si in cauzele viitoare. opinia publica s-a pronuntat deja.
    • 0 (0 voturi)    
      Toti sunt condamnati de opinia publica doar (Duminică, 16 august 2015, 18:36)

      ty [utilizator] i-a raspuns lui gelu antigelu

      ministri pesedisti beneficiaza de prezumtia de nevinovatie pana se pronunta definitiv justitia.


Abonare la comentarii cu RSS
Contributors
Euractiv


Proiect sustinut de Fundatia Konrad Adenauer
Proiect finantat de Uniunea Europeana
Proiectul "Implicare si simplificare. Instrumente online in sprijinul luptei anticoruptiei" este finantat de Uniunea Europeana prin Programul Facilitatea de Tranzitie 2007/19343.01.11 - Consolidarea sprijinului societatii civile in lupta impotriva coruptiei.

Aceasta sectiune nu reprezinta in mod necesar pozitia oficiala a Comisiei Europene. Intreaga raspundere asupra corectitudinii si coerentei informatiilor prezentate revine initiatorilor.

Pentru eventuale informatii si sesizari legate de proiectele PHARE contactati: cfcu.phare@mfinante.ro

Pentru informatii despre celelalte programe finantate de Uniunea Europeana in Romania, cat si pentru informatii detaliate privind aderarea Romaniei la Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati adresa web a Centrului de Informare al Comisiei Europene in Romania.
Dosare inchise cu sentinte definitive
Sesizarea ta aici

Ai cunostinta de un act de coruptie? Ne poti trimite aici informatii despre acesta, precum si fisiere audio, video sau documente legate de caz.


Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.



powered by
developed by