VIDEO Presedintele Consiliului Judetean Arges, Florin Tecau, audiat ca martor la DNA. Reprezentantii CJ Arges spun ca Tecau a dus la DNA documente solicitate anterior de procurori

de Alina Neagu     HotNews.ro
Joi, 30 aprilie 2015, 11:03 Dosare Anticoruptie


Presedintele Consiliului Judetean Arges, Florin Tecau, a venit joi dimineata la sediul Directiei Nationale Anticoruptie, pentru a fi audiat intr-un dosar in care se fac cercetari pentru fapte de coruptie. Seful Consiliului Judetean Arges, Florin Tecau, s-a prezentat, joi, la DNA pentru a duce documente privind activitatea institutiei, procurorii solicitand zilele trecute documente privind activitatea CJ din mandatul fostului presedinte Constantin Nicolescu, sustin surse din administratia judeteana, citate de Mediafax.

Reprezentanti ai Consiliului Judetean Arges au declarat, joi, ca, zilele trecute, procurorii DNA au transmis o solicitare oficiala catre CJ, in care solicitau institutiei sa puna la dispozitia procurorilor documente care privesc activitatea CJ. In acest context, presedintele CJ Arges, Florin Tecau, s-a prezentat la DNA pentru a duce procurorilor documentele solicitate.

Surse din administratia judeteana au declarat ca documentele solicitate de procurori au legatura cu activitatea CJ din perioada fostului sef al institutiei Constantin Nicolescu, condamnat definitiv la sapte ani si opt luni de inchisoare in dosarul in care a fost acuzat ca a luat fonduri PHARE de aproape 900.000 de euro, in baza unor documente false.



Potrivit surselor citate, Tecau are calitatea de martor in acest caz, in conditiile in care, inainte de a fi ales presedinte al CJ Arges, la alegerile partiale organizate in 2014, a detinut functia de vicepresedinte al acestei institutii.

Surse judiciare au declarat ca Florin Tecau va fi audiat in calitate de martor, fara a precizat in ce dosar va da declaratii presedintele Consiliului Judetean Arges.

Florin Tecau este presedinte al Consiliului Judetean Arges din 2014, cand au fost organizate alegeri dupa incetarea inainte de termen a mandatului lui Constantin Nicolescu (PSD), pentru conflict de interese.

Tecau a asigurat, din decembrie 2014, si conducerea interimara a PSD Arges, dupa ce liderul Constantin Nicolescu s-a retras, iar prim-vicepresedintele Tudor Pendiuc, primar al Pitestiului, a fost arestat preventiv pentru coruptie.






Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.



























1323 vizualizari

  • +2 (2 voturi)    
    Tecau la puscarie.. (Joi, 30 aprilie 2015, 11:16)

    Robert [anonim]

    Acest maimutoi Tecau s-a facut de ras in tot judetul dupa ce niste jurnalisti l-au facut sa creada ca vorbeste cu o pitipoanca pe Facebook si cand in presa au aparut toate conversatiile pornografice dintre el si presupusa domnisoara. Un frustrat acest Tecau, se crede Casanova. Ne-a facut judetul de ras !
    • +1 (1 vot)    
      !!! (Joi, 30 aprilie 2015, 12:52)

      nutunut [utilizator] i-a raspuns lui Robert

      ...nu ne-a facut el de ras pe noi s-a facut pe el insusi...
      ...eram noi,toti argesenii,de ras de demult.....
  • +2 (2 voturi)    
    Judetul Rosu,=Judetul Arges (Joi, 30 aprilie 2015, 11:17)

    Sanda [anonim]

    Florin Tecau a fost mana dreapta a fostului presedinte de consiliu judetean pe numele sau Constantin Nicolescu, actualmente puscarias, condamnat la 8 ani inchisoare. Oare de ce a fost Tecau chemat la DNA ?!?
  • +1 (1 vot)    
    Beciul domnesc pt Tecau (Joi, 30 aprilie 2015, 11:19)

    Eugen M [anonim]

    La Beciul Tovarashesc cu toti "VECINII" roshii ai judetului Arges!Hai Florinele, ca nu e greu sa ajungi coleg de celula cu vecinu' tau de dinainte....


Abonare la comentarii cu RSS
Contributors
Euractiv


Proiect sustinut de Fundatia Konrad Adenauer
Proiect finantat de Uniunea Europeana
Proiectul "Implicare si simplificare. Instrumente online in sprijinul luptei anticoruptiei" este finantat de Uniunea Europeana prin Programul Facilitatea de Tranzitie 2007/19343.01.11 - Consolidarea sprijinului societatii civile in lupta impotriva coruptiei.

Aceasta sectiune nu reprezinta in mod necesar pozitia oficiala a Comisiei Europene. Intreaga raspundere asupra corectitudinii si coerentei informatiilor prezentate revine initiatorilor.

Pentru eventuale informatii si sesizari legate de proiectele PHARE contactati: cfcu.phare@mfinante.ro

Pentru informatii despre celelalte programe finantate de Uniunea Europeana in Romania, cat si pentru informatii detaliate privind aderarea Romaniei la Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati adresa web a Centrului de Informare al Comisiei Europene in Romania.
Dosare inchise cu sentinte definitive
Sesizarea ta aici

Ai cunostinta de un act de coruptie? Ne poti trimite aici informatii despre acesta, precum si fisiere audio, video sau documente legate de caz.


Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.



powered by
developed by