Laura Codruta Kovesi: Pana la acest moment, Victor Ponta nu are calitatea de suspect sau inculpat in vreun dosar DNA

de R.M.     HotNews.ro
Miercuri, 8 aprilie 2015, 4:06 Dosare Anticoruptie


Procurorul sef al Directiei Nationale Anticoruptie, Laura Codruta Kovesi, a declarat marti, intr-un interviu acordat ziaristului Dan Cristian Turturica, ca pana la acest moment Victor Ponta "nu are calitatea de suspect sau inculpat in niciun dosar DNA".

Intrebata despre zvonurile potrivit carora adjunctul sefului SRI, Florian Coldea, are un birou la DNA, Laura Codruta Kovesi a infirmat.

"Nu. Nu exista asa ceva. Oricum avem o problema cu birourile pentru procurori. Unii stau ingramaditi cu politistii  pentru ca avem o problema de spatiu. Este exclus ca o persoana din afara institutiei sa aiba birou aici", a raspuns ea.

In ceea ce priveste numarul de vizite efectuat de generalul Coldea la DNA, Kovesi a precizat ca acesta "ne-a vizitat in doi ani, de patru, cinci ori. Impreuna cu colaboratori de ai sai".






Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.



























2318 vizualizari

  • -2 (12 voturi)    
    Practic (Miercuri, 8 aprilie 2015, 4:54)

    deveselu [utilizator]

    L-ea pus guma în păr la postaci, să vezi plansete acum!!
    • -2 (2 voturi)    
      scuze (Miercuri, 8 aprilie 2015, 6:45)

      deveselu [utilizator] i-a raspuns lui deveselu

      Le-a pus rectific...
    • +2 (4 voturi)    
      Misule... (Miercuri, 8 aprilie 2015, 8:03)

      triciupa [utilizator] i-a raspuns lui deveselu

      ... esti "analbafet" bre! Hai, lasa postaceala, ia (sau poate "i-a"!?) o foaie de hartie si scrie "Le-a pus guma in par" de 50 de ori.
    • 0 (2 voturi)    
      L-ea (Miercuri, 8 aprilie 2015, 9:04)

      ouyang [utilizator] i-a raspuns lui deveselu

      .
  • +7 (9 voturi)    
    Ca sa vezi (Miercuri, 8 aprilie 2015, 5:49)

    dan tulceanu [utilizator]

    Ce PM avem !
    Noi care credeam ca este un mincinos, arogant, oportunist si plagiator, nu ne-am dat seama ca de fapt el este Alba ca Zapada.
    Stai sa vezi acum cand taie TVA, mareste salariul minim cu 60%, pensiile cu 80%, ajutoarele sociale cu 100%...... Nea ceasca mai dadea 100 de lei, victoras este in stare sa dea un milion, numai sa ramana pe pozitie. Ce va fi la anul vom vedea, ca vorba lui : "cine are zile scapa".
    Codruta, eu zic sa-l pui la Gazeta de Perete, sau ..... sa-l iei acasa , orice, numai sa dispara de la Palatul Victoria pana nu ne pune cu totul pe chituci.
  • +3 (5 voturi)    
    Comentariu sters de utilizator (Miercuri, 8 aprilie 2015, 6:32)

    [anonim]

  • +5 (5 voturi)    
    Din pacate (Miercuri, 8 aprilie 2015, 7:25)

    CititorulComentator [utilizator]

    ...
  • +7 (7 voturi)    
    are dreptate Băsescu (Miercuri, 8 aprilie 2015, 8:21)

    guță [anonim]

    Justiția e la mâna acoperiților din presă, justiție, servicii. Victore victore e curat ca lacrima. Nici tu hoții la vot, nici hoții în Gorj, nici tu hoții cu famiglia, nici tu bătaie de joc cu votul românilor din diaspora...DNA MAI CEVA CA PNA!
  • -3 (3 voturi)    
    Succes DNA, succes Codruta!! (Miercuri, 8 aprilie 2015, 8:24)

    lili [anonim]

    Sustinem DNA, curatati tara de coruptii astia care au saracit Romania!
    La puscarie cu ei si recuperati banii din averile uriase facute de ei si neamurile lor!
    • +2 (2 voturi)    
      Cine sunteti "voi" ? (Miercuri, 8 aprilie 2015, 11:08)

      Bogdan_100 [utilizator] i-a raspuns lui lili

      Sau personalitate multipla, voci... DNA trebuie sa-si faca datoria in litera si SPIRITUL legii nu in spiritul propagandei la televizor.
      • 0 (0 voturi)    
        "noi"... (Miercuri, 8 aprilie 2015, 11:47)

        lili [anonim] i-a raspuns lui Bogdan_100

        Suntem cei 63% dintre romani(in Martie 2015, suntem majoritari, nu?!) care sustinem DNA neconditionat si avem INCREDERE in DNA!!!
        Vedeti toate sondajele si vedeti cati dintre romani au INCREDERE azi in DNA, creste spectaculos increderea in DNA!!
        Succes DNA, succes Codruta!

        http://www.digi24.ro/Stiri/Digi24/Actualitate/Social/SONDAJ+Nivelul+de+incredere+in+DNA+este+de+peste+60
        http://www.gandul.info/politica/romanii-au-mai-multa-incredere-in-laura-codruta-kovesi-sefa-dna-decat-in-patriarhul-daniel-unde-se-situeaza-klaus-iohannis-si-victor-ponta-13915832
  • +5 (7 voturi)    
    Pacat... (Miercuri, 8 aprilie 2015, 8:32)

    methalman [utilizator]

    ca Victor Ponta "nu are calitatea de suspect sau inculpat in niciun dosar DNA" ...
  • +5 (5 voturi)    
    Romania este condusa de clanuri (Miercuri, 8 aprilie 2015, 8:34)

    Chimico [anonim]

    Stimata doamna,

    Romania este condusa de clanuri: clanul sportivilor, clanul magistratilor, clanul parlamentarilor, clanul finantatorilor de mucava din fotbal, clanul evazionistilor, clanul vamesilor, clanul politistilor, clanul procurorilor, clanul parlamentarilor, clanul partidelor, clanul (re)asiguratorilor, clanul sindicatelor (cate or mai fi), clanul revolutionarilor, clanul acoperitilor, clanul serviciilor, clanul mass media etc etc........

    periodic, aceste clanuri se incaiera, isi regleaza conturile si-si mai arunca din cand in cand cate un "cadavru", gen scutaru, soric, antonescu, remes, sova, hrebenciuc, patriciu (postmortem), sarbu, voiculescu, iacobescu, volintiru, valcov, stanescu....poate in curand si ....basescu (sa dea Domnu'....coldea).

    apropos, dvs de ce clan apartineti (asociatie profesionala)!? noi nu vedem decat dosare politice cu mascarada ieftina, cand se cara roabe de dosare in spete ce tin de gainarii, cand adevaratele tunuri de sute de miloane de euro care pot fi probate simplu cu inscrisuri (caiete de sarcini trucate, facturi, contracte ilegale, conturi in banca nejustificate etc etc) sau 2-3 martori credibili (nu tot felul de neaveniti/infractori/mituitori/denuntatori).

    Stimata doamna, un referat de trimitere in judecata nu trebuie sa contina mai mult de 50 pagini (25 pagini de inscrisuri si 25 pagini marturii ale celor 2-3 martori importanti). ce fel de justitie e asta care se intinde pe perioade de 5-7 ani sau mai mult, cu tone de dosare, tone de denuntatori, tone de retractari, tone de aberatii, inregistrari audio neconcludente..... iar trimiterile in judecata intarzie ....intarzie ....intarzie.....
    unde sunt adevaratele infractiuni ale politicienilor nu gainariile ieftine ce le aruncati in ochii cetatenilor?
    unde este rosia montana, omv-petrom, cfr marfa/calatori, oltchim, arpechim, rafo, romtelecom, banca agricola, bancorex si toate marile dosare de furaciune si coruptie?? ce avem in schimb? posete si gale bute si alte firmituri??
  • +7 (7 voturi)    
    E in semn de pretuire (Miercuri, 8 aprilie 2015, 8:35)

    Bogdan_100 [utilizator]

    pentru functia data de Ponta ? Conexiunile acestuia cu infractori precum mazare, sova, bunea-staicu, sa sunt de notorietate. DNA incepe sa se "orienteze"?
  • +5 (5 voturi)    
    In regula, intelegem! (Miercuri, 8 aprilie 2015, 9:01)

    Martinezu [utilizator]

    Dar o sa aibe da? Pina la terminarea mandatului ca sa mai salvam ceva din tara asta, da?
    Nu poti fi PM unui guvern plin de corupti, plin de condamnati, si anchetati, presedintele PSD unde colcaie de corupti si sa iesi bazma curata , da?
  • +4 (4 voturi)    
    Evident ... (Miercuri, 8 aprilie 2015, 9:56)

    Diletant [utilizator]

    ... doar e seful celui "mai cinstit guvern" penal!


Abonare la comentarii cu RSS
Contributors
Euractiv


Proiect sustinut de Fundatia Konrad Adenauer
Proiect finantat de Uniunea Europeana
Proiectul "Implicare si simplificare. Instrumente online in sprijinul luptei anticoruptiei" este finantat de Uniunea Europeana prin Programul Facilitatea de Tranzitie 2007/19343.01.11 - Consolidarea sprijinului societatii civile in lupta impotriva coruptiei.

Aceasta sectiune nu reprezinta in mod necesar pozitia oficiala a Comisiei Europene. Intreaga raspundere asupra corectitudinii si coerentei informatiilor prezentate revine initiatorilor.

Pentru eventuale informatii si sesizari legate de proiectele PHARE contactati: cfcu.phare@mfinante.ro

Pentru informatii despre celelalte programe finantate de Uniunea Europeana in Romania, cat si pentru informatii detaliate privind aderarea Romaniei la Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati adresa web a Centrului de Informare al Comisiei Europene in Romania.
Dosare inchise cu sentinte definitive
Sesizarea ta aici

Ai cunostinta de un act de coruptie? Ne poti trimite aici informatii despre acesta, precum si fisiere audio, video sau documente legate de caz.


Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.



powered by
developed by