Stenograme de la confruntarea dintre Elena Udrea si denuntatori: Gheorghe Nastasia, fosta mana dreapta a lui Udrea la Ministerul Dezvoltarii, povesteste cum i-ar fi dat o geanta neagra cu 900.000 de euro. Plus: cum erau platiti la negru postacii PDL Bucuresti

de Red. Investigatii     HotNews.ro
Vineri, 20 martie 2015, 16:28 Dosare Anticoruptie


Elena Udrea la Gala Bute
Foto: HotNews / DP
Elena Udrea s-a confruntat, la DNA, cu denuntatorii sai din dosarul Gala Bute. In cadrul discutiilor dintre inculpati, Udrea i-a pus intrebari repetate lui Gheorghe Nastasia, fost secretar general la Ministerul Dezvoltarii si mana sa dreapta la acel moment, despre geanta cu 900.000 de euro - presupusa spaga de la Adrian Gardean pentru Elena Udrea, via Nastasia. Gheorghe Nastasia a dat detalii despre geanta si traseul sau. In referatul procurorilor DNA se arata ca nu a putut fi determinat daca Udrea se afla in minister in ziua respectiva.

Nastasia a declarat in cadrul confruntarii ca ar fi luat geanta cu 900.000 de la omul de afaceri Adrian Gardean, care i-a spus ca in ea se afla acea suma si ca a dus-o in cabinetul ministerial al Elenei Udrea in 5-10 minute, se arata in referatul procurorilor prin care au cerut prelungirea arestului pentru Elena Udrea.

Fostul secretar de stat din Ministerul Dezvoltarii i-a raspuns Elenei Udrea ca era o geanta de culoare inchisa cu o marime apropiata de cea a unei genti diplomat si ca nu s-a uitat in ea sa vada daca sunt bani, bazandu-se doar pe ce i-a spus omul de afaceri.

In cabinetul acesteia nu mai era nimeni, iar in fata usii era o secretara, a mai spus Nastasia.

Intrebat de avocatul Elenei Udrea la confruntare ce i-a spus acesteia, Nastasia a raspuns ca i-a zis ca este de la Gardean care ar fi transmis si ca va sponsoriza si gala Bute.

Potrivit DNA, "la aproximativ două luni după ce inculpata Udrea Elena Gabriela a primit suma de 900.000 de euro, în contabilitatea partidului s-au înregistrat 5 donaţii în numerar în valoare totală de 265.000 RON, echivalentul a 50.000 euro, prin intermediul a 5 chitanţe cu numere consecutive, emise pe numele unor persoane care nu recunosc efectuarea acestor donaţii şi ale căror venituri nu le-ar fi permis să deţină asemenea disponibilităţi."

10.000 de euro pe luna pentru postaci

Potrivit procurorilor,  Breazu Tudor Liberiu si Topoliceanu Ana Maria foloseau sumele obtinute din presupusele infractiuni de luare de mita pentru plata unor servicii efectuate in interesul organizatiei Bucuresti a Partidului Democrat Liberal si al inculpatei Udrea Elena Gabriela, cu stiinta acesteia.

Spre exemplu, se arata in referatul citat, inculpatii achitau lunar suma de 3.000 de euro de la persoana  care a coordonat intr-o perioada echipa de comunicare a organizatiei PDL Bucuresti, dupa care s-a ocupat exclusiv de comunicarea publica a inculpatei Udrea Elena Gabriela.

"De asemenea, inculpatii achitau sume care ajungeau uneori la 10.000 euro lunar unui grup de persoane, pentru care foloseau titulatura <<postaci>>, si al caror rol era de a posta comentarii sub identitati fictive pe paginile de internet ale unor ziare sau portaluri de stiri. Aceste persoane primeau zilnic de la persoana care s-a ocupat de coordonarea echipei de comunicare mesajele pe care trebuiau sa le promoveze, dupa care accesau paginile de internet care le erau indicate si comentau articolele relevante pentru a canaliza opinia participantilor la aceste discutii in directia dorita. <<Postacii>> erau platiti in functie de numarul comentariilor formulate, pe baza unor statistici tinute de acest coordonator al echipei de comunicare a organizatiei PDL Bucuresti, care s-a ocupat exclusiv de comunicarea publica a inculpatei Udrea Elena Gabriela", spun procurorii in referat.

Conform documentului, toate aceste plati se realizau fără a fi întocmite documente justificative, cu ştiinţa Elenei Udrea, care primea periodic informări pe mail cu privire la situaţia plăţilor şi la eficienţa „postacilor” .

  • Citeste stenogramele discutiilor dintre Udrea si denuntatorii sai

Declaratiile lui Gheorghe Nastasia:

Intrebare: Ati asistat la discutia care a avut loc la inceputul anului 2011 la pensiunea dumneavoastra intre UDREA ELENA GABRIELA si GARDEAN ADRIAN, iar, in caz afirmativ, s-a discutat cu acest prilej despre realizarea unor sponsorizari si in ce context?
Raspuns: Da, am asistat. S-a discutat la modul general, doamna Udrea l-a intrebat pe domnul Gardean daca exista posibilitatea sa faca anumite sponsorizari.

Intrebare: Ati primit de la GARDEAN ADRIAN o geanta continand suma de 900.000 euro in toamna anului 2011, iar, in caz afirmativ, ce ati facut cu aceasta?
Raspuns: Da. Suma era spusa de Gardean, eu nu am verificat si am dus-o doamnei Udrea.

Intrebare: Doamna Udrea stia ca urma sa va intalniti cu GARDEAN ADRIAN pentru primirea sumei mentionate?
Raspuns: Nu stiu daca stia, pentru ca relatia lui GARDEAN ADRIAN era mai mult cu Stefan Lungu. Doamna Udrea imi spusese mie cu ocazia discutiei care a avut loc la ziua mea sa tin legatura cu Gardean cu privire la sponsorizari.

Intrebare: V-a spus domnul GARDEAN ADRIAN ca va incheia un contract de publicitate cu firma lui Rudel Obreja si cuantumul acestuia? Ati transmis acest lucru doamnei Elena Udrea?
Raspuns: Da, mi-a spus cand a venit cu geanta. Cand am dus geanta am si transmis doamnei Udrea ca urma sa faca o sponsorizare pentru Gala Bute. Nu imi aduc aminte daca a precizat suma.

Intrebare: Stiti de ce urma sa sponsorizeze domnul Gardean firma lui Rudel Obreja si de ce trebuia transmis acest lucru doamnei Elena Udrea? 
Raspuns: Rudel Obreja facea presiuni ca nu isi incasase tot contractul pe care il avusese cu ministerul.

Intrebare: GARDEAN ADRIAN urma sa faca aceasta sponsorizare in contul sponsorizarilor despre care discutase cu doamna Udrea la ziua dumneavoastra?
Raspuns: Da.

Intrebare pentru Gheorghe Nastasia
: Dumneavoastra, in calitate de persoana imputernicita cu drept de semnatura in locul ministrului, erati cel care lua deciziile cu privire la alocarea fondurilor in cadrul programului "Ski in Romania"?
Raspuns: Nu, eu aveam delegare de competenta sa semnez in locul ministrului documentele pe care trebuia sa le semneze ministrul. Nu coordonam si nu am coordonat niciodata programul ¬Ski in Romania¬, lucru care se poate verifica si in fisa postului si nu eu faceam alocarile pentru UAT-uri. Alocarile se faceau la propunerile directiei de specialitate de catre doamna ministru.

Intrebare pentru
Gheorghe Nastasia din partea Elenei Udrea: Puteti spune ce fel de geanta era, ce marime, ce culoare, ce fel de inchidere prezenta si care era cupiura banilor despre care pretindeti ca mi i-ati dat in toamna anului 2011?
Raspuns: Era o geanta de culoare inchisa, cred ca neagra, detalii referitoare la sistemul de inchidere nu am retinut si nici nu am deschis-o, astfel incat nu stiu care era cupiura banilor. Marimea era apropiata de cea a unei genti diplomat. Nu imi amintesc alte detalii cu privire la aceasta geanta. Gardean Adrian este cel care mi-a spus ca in acea geanta erau 900.000 euro. Categoric geanta nu era din panza.

Intrebare pentru
Gheorghe Nastasia din partea Elenei Udrea: daca la momentul la care ati fi adus geanta mai era cineva la usa cabinetului sau in cabinet?
Raspuns: In cabinet nu mai eram nimeni, in afara cabinetului, in fata usii, era o secretara, nu imi aduc aminte care dintre acestea.

Intrebare pentru Gheorghe Nastasia din partea avocatului Elenei Udrea: Cat a durat din momentul in care a luat geanta de la Gardean si pana in momentul in care a intrat in cabinetul ministrului si a lasat geanta?
Raspuns: Imediat dupa ce a plecat domnul Gardean, am luat geanta si am dus-o la cabinet la doamna ministru. Nu stiu, cred ca au trecut 5-10 minute.

Intrebare pentru Gheorghe Nastasia din partea avocatului Elenei Udrea:: Ce i-ati spus doamnei ministru cand ati predat geanta?
Raspuns: Ca este de la domnul Gardean si ca a spus ca va face si sponsorizare in Gala Bute. I-am spus si ce mi-a spus domnul Gardean ca este in interiorul gentii.

Declaratiile lui Ana Maria Topoliceanu:

Intrebare: Din banii primiti de dumneavoastra de la societatea Consmin prin intermediul lui Lungu Stefan si Breazu Tudor ati dat o partea doamnei UDREA ELENA GABRIELA?
Raspuns: Pe toti, intr-o forma sau alta.

Intrebare: Daca in perioada 2010-2012 ati achitat bunuri si servicii de care a beneficiat doamna UDREA ELENA GABRIELA?
Raspuns: Da, inclusiv din banii de la Consmin.

Intrebare:  In ce forma si in ce imprejurari dadeati banii proveniti de la Consmin doamnei UDREA ELENA GABRIELA, asa cum ati sustinut?
Raspuns: O parte a fost excursia la Danai, o alta parte cash. Au mai fost situatii in care ii plateam salariul lui Breazu Tudor.

Intrebare: Platile cash  unde se faceau, de cate ori si de ce sume era vorba?
Raspuns: La ea acasa, la minister, cred ca de doua ori, eu suma totala am vazut-o cand am vazut actele, cred ca in jur de 10000 euro fiecare.

Declaratiile lui Adrian Gardean:

Intrebare: Daca ati intalnit-o pe doamna UDREA ELENA GABRIELA in cursul anului 2011 la pensiunea domnului Nastasia Gheorghe si daca ati avut vreo discutie cu aceasta referitoare la plata unor sume de bani, iar, in caz afirmativ,  in  ce a constat aceasta discutie?
Raspuns: Da, am avut o discutie, ne-am intalnit la inceputul anului 2011 la cabana domnului Nastasia. Am avut o discutie forate scurta referitor la derularea lucrarilor de la Straja, cred ca ne intorceam de la inaugurarea gondolei de la Vulcan, ocazie cu care a fost facuta o vizita si pe domeniul schiabil de la Straja. Ulterior, spre seara, am ajuns la cabana domnului Nastasia. A fost o discutie scurta, de cateva minute, cred ca Stefan Lungu m-a prezentat doamnei, am ramas cu domnul Nastasia si cu doamna Udrea. Nu as putea sa redau 100% discutia, dar din intelegerea mea, domnul Nastasia urma sa se ocupe de derularea in continuare a contractului, de plati si de sponsorizari. Avand in vedere ca se derulase anterior un alt contract finantat de minister, iar Lungu Stefan imi spusese ca trebuie sa fac plati de aproximativ 10% prin intermediul firmei sale, ceea ce s-a si intamplat, in acest context am inteles ca referirea doamnei Udrea la sponsorizari se referea la plati similare. De altfel, cred ca acesta este si scopul pentru care am fost invitat.

Intrebare: Tineti minte termenii folositi de doamna UDREA ELENA GABRIELA?
Raspuns: Mi-a ramas in minte termenul "sponsorizare". Nu am definit exact ce inseamna sponsorizarea, dar oricum ceea ce am platit ulterior nu a fost sub forma unui contract de sponsorizare.


Intrebare pentru
Adrian Gardean din partea Elenei Udrea:: Este posibil ca ideea aceasta de sponsorizare sa va fi venit in minte dupa ce ati citit acuzatiile care vi s-au adus de procurori in dosarul Gala Bute si anume ca ati sponsorizat firma lui Rudel Obreja?
Raspuns: Cred ca nu am fost acuzat de procurori pentru Gala Bute, acuza care mi s-a adus a fost doar pentru contractele cu Stefan Lungu pentru domeniile schiabile Borsec si Cavnic.

Intrebare pentru Adrian Gardean
din partea Elenei Udrea:: E posibil ca ideea de sponsorizare sa va fi venit in minte dupa ce ati aflat ca se cerceteaza sponsorizarea Galei Bute?
Raspuns: Contractele pe care le aveam inainte erau oarecum mascate prin faptul ca achizitionam sau cumparam produse prin firma lui Stefan Lungu. Ulterior, cand s-a intamplat publicitatea si nu sponsorizarea cu Rudel Obreja, nu a fost pentru Gala Bute, ci pentru o gala de box care s-a desfasurat ulterior. Ce intelesesem eu din experienta cu autoritatile publice de pana la momentul respectiv, cota de 10% avea un caracter general. La momentul discutiei cu doamna Udrea, nu am inteles exact ce urma sa vizeze sponsorizarea, ma asteptam la orice, o firma, un camin de batrani, urma ca destinatia sa imi fie indicata de domnul Nastasia, asa cum s-a si intamplat.

Intrebare pentru Adrian Gardean
din partea Elenei Udrea: Ce sponsorizare v-a indicat domnul Nastasia sa faceti?
Raspuns: Nicio sponsorizare. Mi-a indicat o suma de bani pe care trebuie sa o aduc, in principiu 10%, nu am adus intreaga suma de bani pentru ca nu dispuneam de ea la momentul respectiv, iar in completare mi-a indicat sa fac o sponsorizare, dar ulterior i-am spus ca nu se poate si ca vom face un contract de publicitate pentru un eveniment ulterior.

Intrebare pentru Adrian Gardean
din partea Elenei Udrea: In scurta aceea discutie, cumva ati simtit ca va si conditionez proiectul de aceste sponsorizari?
Raspuns: Perceptia mea vis-a-vis de derularea contractelor pana atunci era ca in zona ministerului erau mai multe persoane implicate care pe undeva cereau pentru campanii electorale, diferite sponsorizari, un procent de 10%, confirmat pana atunci de contractele deja finalizate sau in curs de executie. Cu siguranta ca am inteles ca acel contract probabil nu era finantabil daca eu nu ajungeam sa imi onorez aceasta obligatie de plata, adica acel 10% despre care stiam ca se da.

Intrebare pentru Adrian Gardean
din partea Elenei Udrea: Daca eu i-am spus domnului Gardean ca derularea acelui contract este conditionata de sponsorizari?
Raspuns: Nu as putea reda 100% cuvintele, dar a fost ceva de genul "va fi nevoie de o sponsorizare". Nu a fost o conditionare clara de genul "daca nu dai sponsorizarea, nu primesti banii" de catre doamna Udrea, eu am inteles-o ca fiind o conditionare intr-un context general.


Declaratiile lui Stefan Lungu:

Intrebare: Stia doamna UDREA ELENA GABRIELA ca o parte din banii primiti de dumneavoastra, fie de la Termogaz, fie de la Consmin,erau folositi pentru plata unor bunuri sau a unor servicii de care a beneficiat Partidul Democrat Liberal?
Raspuns: In mod direct, nu stiu daca avea cunostinta, dar prin intermediul lui TOPOLICEANU ANA MARIA cu care aveam relatia directa, pentru ca nu am avut o relatie financiara cu doamna Udrea, am inteles ca da.

Intrebare: Daca au beneficiat persoane din Partidul Democrat Liberal, inclusiv doamna Udrea, de serviciile de monitorizare media achizitionate de la Zainescu Alin?
Raspuns: Da.

Intrebare: Ati achizitionat printuri de mari dimensiuni folosite la Conventia PDL la care a fost aleasa in functia de presedinte doamna Udrea?
Raspuns: Da.

Intrebare: doamna Udrea Elena il cunostea pe Cosmin Dragomir, administratorul lui SC Total Media Prod SRL si stia ca acesta realizeaza materiale promotionale pentru partid?
 Raspuns: Da.

Intrebare: stiti daca domnul Cosmin Dragomir i s-a plans doamnei Udrea de intarzieri in plata serviciilor prestate pentru partid?
Raspuns: Da, imi aduc aminte ca s-a plans, existau momente de intarziere a platilor. Stiu acest lucru de la Cosmin Dragomir.

Intrebare: Daca dumneavoastra ati avut discutii cu angajati ai ministerului care au afirmat ca organizarea Galei Bute era nelegala si daca aceste persoane au adus aceste imprejurari la cunostinta ministrului Udrea?
Raspuns: Da, au fost momente in care functionarii au reclamat imposibilitatea de a se incadra in limitele legale, dar, de cele mai multe ori, persoana care intervenea era George Nastasia, intelegand ca era omul cu semnatura. Da, persoanele acuzau o anume presiune referitoare la acest eveniment. In sedinte erau ridicate toate problemele, la unele din aceste sedinte participa si doamna Udrea.

Intrebare pentru Stefan Lungu din partea Elenei Udrea: puteti preciza care erau criticile sau contestarile acestor persoane legate de gala? Ce reclamau aceste persoane ca nu se poate face sau ca ar fi ilegal?
Raspuns: de cele mai multe ori, au fost critici legate de modalitatea de achizitie realizata cu firma lui Rudel Obreja, de neintelegerile legate de specificul evenimentului si de desele intarzieri datorate reformularilor din documentele galei. Stiu ca au fost critici cu privire la faptul ca initial era vorba de Federatia Romana de Box, iar ulterior de firma lui Rudel Obreja si cu privire la faptul ca acesta era suspendat de Federatia Internationala de Box.¬






Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.





























24973 vizualizari

  • +6 (38 voturi)    
    I-auzi, Cristiann(a)80(8080...)! Asa e ... (Vineri, 20 martie 2015, 16:45)

    EU-74-RON [utilizator]

    ...draga? 10.000? Ce faci ,,papusa"-n seara asta?...Eugene (M.), ia laba de pe mine! ...Alo!...Cris... A-nchis...ptiu..
    • +9 (35 voturi)    
      Astept toate stenogramele. (Vineri, 20 martie 2015, 18:28)

      AnticoruptieinRomania [utilizator] i-a raspuns lui EU-74-RON

      Au aparut spicuiri din confruntarea Elenei Udrea cu denuntatorii ei. Interesant ca doar cele care nu fac lumina, ci cumva defavorabile Elenei Udrea, cum ar fi o armata de postaci platiti pentru a o promova pe net, subiect pe care il consider ca doar abate atentia naivilor de la adevaratele subiecte. Oricum, chiar in aceste stenograme se vorbeste de o geanta tip diplomat cu 900.000 euro pe care nu i-a vazut nimeni, cu atat mai putin sa fie cunoscuta denominarea banilor. Cum o intra 900.000 de euro intr-o geanta diplomat. Chestia cu bancnote de 500 de euro pe care nu le-a vazut nimeni, e exclusa. In Romania aceste bancnote se gasesc la fel de rar ca verticalitatea la romani.
      Marius Striblea, avocatul Elenei Udrea, a cerut sa fie publicate toate stenogramele. Sper sa le vedem caci Gardean Adrian ar fi declarat ca geanta cu bani nu ii era destinata Elenei Udrea iar Gheorghe Anastasia nu apare in scriptele Ministerului Dezvoltarii c-ar fi fost acolo cand a dat presupusa mita.
      Prefer sa fiu rezervat, dar nu pot sa nu constat. Astept decizia judecatorilor.
      • 0 (24 voturi)    
        foarte usor intra! (Vineri, 20 martie 2015, 21:24)

        Codruta N [utilizator] i-a raspuns lui AnticoruptieinRomania

        Un teanc de bancnote de 100 euro x 100 e destul de subtirel; 900.000 inseamna doar 90 asemenea teancuri. Iar bancnote de 100 gasesti pe toate drumurile >:
        Nici nu era nevoie de o geanta diplomat - ajungea o posheta ;)

        Dar... ia ie uita!! mai exista postaci pentru Udrea - sa inteleg ca nu s-at terminat inca banii? :P

        Oare cui i-o fi fost destinata geanta aia? Oare cui? oare cui? oare cui ii facea Udrea servicii> pentru cine o fi fost ea caraush? ;)
        • +8 (16 voturi)    
          Ba nu intra de loc ! (Sâmbătă, 21 martie 2015, 0:30)

          geanta diplomat [anonim] i-a raspuns lui Codruta N

          Se vede ca nu ai vazut in viata ta un teanc de 100 de bancnote de 100 EUR...
          Eu sunt geanta diplomat, si iti spun : am dimensiunile 44cm lungime, 32cm latime, si 9cm adancime.... Acum ia tu un teanc de 100 bancnote de 100 EUR, cu 14,7cm X 8,2cm si grosime 2cm. Acuma baga tu ( poti sa faci un desen daca nu intelegi ) 90 de teancuri in mine :) Intra doar 10 pe etaj, MAXIM 5 etaje, daca apesi tare pe geanta cand vrei sa o inchizi ! Oricum le-ai aseza, ca la lego, nu intra mai mult de 10 teancuri pe etaj, maxim 5 etaje ! Deci 500.000 maxim....Dimensiunile pentru diplomat si bancnote le gasesti pe google...

          Daca ai timp sa cauti, sa o faci. Daca nu te lasa meseria de postac PSD-ist, asta e....
          • +7 (11 voturi)    
            Ba nu d-le, intra la fix (Sâmbătă, 21 martie 2015, 4:30)

            oaresge [anonim] i-a raspuns lui geanta diplomat

            Ba nu d-le, intra: 10k euro = 1 cm inaltime chiar daca-s bancnote vechi; geanta are 45cm x 30cm x 10cm, deci incap 90 de pachete. Hmm, exact 90 de pachete, oare cum s-a nascut cifra de 900k? Probabil din practica si nu din aritmetica. Ambele tabere par sa aiba multa practica la umplut genti cu bani.
          • -1 (1 vot)    
            Poate intra in geanta insa nu intra in minister. (Sâmbătă, 21 martie 2015, 17:20)

            Daniel [anonim] i-a raspuns lui geanta diplomat

            Daca intra sau nu 900.000 euro in geanta-nu are nici o relevanta.
            Va garantez ca este imposibil ca un ministru secretar de stat,cum este Nastasia,sa coboare la intrare si sa preia o geanta fara cei de la paza sa nu se sesizeze.Sa nu mai vorbim ca acea geanta trebuia si controlata.
          • +1 (1 vot)    
            2 cm grosime? (Sâmbătă, 21 martie 2015, 19:24)

            finutza [utilizator] i-a raspuns lui geanta diplomat

            Poate doar daca pui 200 de bancnote.
        • 0 (0 voturi)    
          Ai perfecta dreptate! (Sâmbătă, 21 martie 2015, 17:31)

          Daniel [anonim] i-a raspuns lui Codruta N

          Codruta,ai perfecta dreptate.Insa trebuie sa fie sacosa cu care cumperi de la piata varza pentru pus la murat.
      • +3 (19 voturi)    
        hahhahhaaaa.... (Vineri, 20 martie 2015, 21:45)

        dbdb [utilizator] i-a raspuns lui AnticoruptieinRomania

        i-a vazut Udrea, stai linistit! Si bancnotele de 500 e nu-s asa de rare p-aici, poate pe afara, ca nu foloseste lumea cash.
        • 0 (2 voturi)    
          Tu ai propietatea declaratiilor pe care le faci? (Sâmbătă, 21 martie 2015, 8:22)

          AnticoruptieinRomania [utilizator] i-a raspuns lui dbdb

          Iti trebuie 1800 de bancnote a cate 500 de euro. Mergi in Bucuresti o zi intreaga pe la toate bancile sau case valutare si vezi de cate poti face rost. Am pus si bancile desi de acolo nu poate veni spaga, caci era fiscalizata si firmele nu o iau din banca. Raman casele valutare, unde sansa este aproape nula. Eu nu o apar pe Udrea, n-am de ce. Daca a furat, sa-i fie de bine! E vorba doar sa nu ne intoarcem la perioada lui Adrian Nastase cand se facea politie politica sau la perioada anilor '50, cand oamenii erau saltati fara motive. Nu prea vrei sa intelegi uselistule! Te rog eu, nu ne jigni inteligenta!
          • +2 (2 voturi)    
            Praffff! Banii aia au fost dati de stat (Duminică, 22 martie 2015, 0:37)

            dbdb [utilizator] i-a raspuns lui AnticoruptieinRomania

            unor privati, din buget, prin banci, unde au si fost schimbati, apoi scosi si dati spaga. Prea ne crezi prosti pe toti, bre!
      • +1 (9 voturi)    
        Cat de rezervat... (Vineri, 20 martie 2015, 22:57)

        MyGame [utilizator] i-a raspuns lui AnticoruptieinRomania

        Cat de rezervat, dar manipulant! Ai aparut pe HN imediat dupa ce au luat-o pe EU. Ti-am mai spus ca esti EU sub pseudonim. Sau unul din stenograme care si-a luat banul?
        • +1 (3 voturi)    
          cred ca deja au marit suma lunara ptr postaci... (Sâmbătă, 21 martie 2015, 10:52)

          lili [anonim] i-a raspuns lui MyGame

          De la 10 000 Euro/luna au marit-o la 100 000 Euro/luna, ce-i suma asta pentru dna Udrea cand e vorba de a-i spala imaginea "imaculata" de fosta candidata la presedintia Romaniei, si de "cel mai onest" candidat, cum ne amagea T Basescu!
          Munciti baieti, munciti, aveti muuuult de munca, la ce "imagine" are acum E Udrea!!
          Zi de zi procurorii dau din casa informatii zdrobitoare, daca mai era nevoie, ca doar o tara intreaga de ani de zile vedea zi de zi averea in care se scalda E Udrea, avere facuta din hotia ei si a Cocosului ei!!!
          "Succesuri" !!!
        • 0 (0 voturi)    
          Parol, chiar EU? (Duminică, 22 martie 2015, 14:52)

          Dianora [utilizator] i-a raspuns lui MyGame

          Se conecteaza cumva wireless din arest? Sau doar prin suvitele blonde?
    • +16 (24 voturi)    
      Asta-i tot dupa 8 ore de confruntari (Vineri, 20 martie 2015, 19:44)

      ty [utilizator] i-a raspuns lui EU-74-RON

      sau e doar o selectie?
      • +8 (12 voturi)    
        Selectie, nu ti-e clar? (Vineri, 20 martie 2015, 20:28)

        AnticoruptieinRomania [utilizator] i-a raspuns lui ty

        Selectie DNA.
        • 0 (0 voturi)    
          Nu e clar de loc (Sâmbătă, 21 martie 2015, 19:32)

          ty [utilizator] i-a raspuns lui AnticoruptieinRomania

          Exista 2 referiri la DNA pentru a spori credibilitatea acestui material. Una cu privire la faptul daca EU a fost in minister sau nu in ziua livrarii banilor si una cu privire la banii intrati la PDL dupa livrarea banilor. Nicaieri nu este precizat ca aceste date apar in referatele procurorilor dupa confruntare.
          Parere mea: ACEST MATERIAL ESTE O FACATURA
      • 0 (0 voturi)    
        oficial? (Sâmbătă, 21 martie 2015, 15:20)

        cinic [utilizator] i-a raspuns lui ty

        este stenograma un document OFICIAL?
        daca da, cine l-a trunchiat?
        PS. Topoliceanu zice a ca vazut de DOUA ORI bani pt. postaci, iar din concluzii rezulta ca in FIECARE luna....
        In afara de ZICEREA lui Nastasia, ce dovezi exista cum ca 900 k au ajuns la Udrea?
      • 0 (0 voturi)    
        Judeci ... (Duminică, 22 martie 2015, 13:01)

        Eu the first [utilizator] i-a raspuns lui ty

        ... ca chestiile cu adevarat importante nu le pot face publice inca. Prima data tre' sa se finalizeze ancheta, sa se judece procesul, si abia dupa aia, dupa ce i-au saltat pe toti care mai sunt incriminati de respectivele stenograme, si au inceput sa ii ancheteze si pe aia, e OK sa se faca toata informatia publica.

        Pe de alta parte, de acord, ce-a ajuns la presa e praf in ochi, cu adresa, si dictat de interese partinice. Probabil ca n-o sa se lase fara ceva urmari pe linie disciplinara la DNA, chiar daca n-o sa auzim noi de ele.
    • +6 (8 voturi)    
      Triste figuri! (Vineri, 20 martie 2015, 20:48)

      Primula [utilizator] i-a raspuns lui EU-74-RON

      Eu, om cinstit, si bucurandu-ma printre semenii mei de un renume pe care toata viata m-am straduit sa-l castig si sa nu-l pierd, ma simt mai mult decat ofensata! Asist de 25 de ani la ascensiunea la conducerea tarii a unor mafioti ordinari. Daca disperata de starea jalnica in care este adusa tara mea imi spun parerea aici, pe Hotnews, in speranta ca poporul meu se va trezi si va opri odata pentru totdeauna accederea la putere a unor ticalosi, bag de seama ca risc sa fiu cotata drept "postac", platit cu 50 de bani de unul sau de altul dintre hoti?
      Asadar, oameni buni, nu mai postati comentarii, altfel va tarasc nemernicii astia in mocirla, alaturi de ei! V-ati infruptat si voi cu banii furati de ei!
    • +10 (18 voturi)    
      averea lui Coldea la control (Vineri, 20 martie 2015, 22:20)

      cartofil [utilizator] i-a raspuns lui EU-74-RON

      Daca platesc taxe vreau sa vad si cum se cheltuie banii. Deci, averea lui Coldea, pe care il platesc si din banii mei, la control.... traieste la bloc, din banii mei sau la vila din 10% din afacerile lui Udrea???
    • 0 (0 voturi)    
      coventie? (Sâmbătă, 21 martie 2015, 15:27)

      cinic [utilizator] i-a raspuns lui EU-74-RON

      la care conventie PDL a fost aleasa EU presedinte?
      Denuntatorii si procurorii nu s-au pus de acord....
  • +7 (61 voturi)    
    Ce s-a inteles? (Vineri, 20 martie 2015, 17:00)

    Cristiann80 [utilizator]

    Poate sa imi spuna cineva daca a descoperit vina directa a Elenei Udrea? Avem cuvantul lor impotriva cuvantului blondei. Eu asta am inteles. Nu vad o vina mai mare a ei fata de cei care realmente spaguiau si se imbogateau pe spinarea ei. Topoliceanu zice ca da tot lui Udrea. Atunci ea de unde isi permitea sa aiba o casa de lux de 300 de m patrati in zona Herastrau, masini extrem de scumpe, viata de lux din cate am citit despre ea? Ceva nu se leaga. Astia mint de ingheata apele. Nu mai stie ala de geanta, pai el cara zilnic sacose cu 900 de mii de euro daca nu mai tine minte o asfel de treaba? Legat de postaci iar o prostie, deoarece toate partidele au asa ceva, la pnl si psd-pc se spunea in presa ca aveau o armata intreaga. nu este ilegal o practica si americanii, europenii. Paridele cumparau si jurnalisti ca sa scrie articole de campanie. Asa ca eu m-am cam lamurit cu acest dosar. Chiar m-a plicitisit.
    • +15 (17 voturi)    
      HN! Ai fost tare ca ai ,,blocat'' /,,uitat''... (Vineri, 20 martie 2015, 18:09)

      EU-74-RON [utilizator] i-a raspuns lui Cristiann80

      ...postarea comentariilor vreo ora...a rezultat un fel de ,,confruntare'' cu...,,denuntatorii''...
    • +3 (21 voturi)    
      ... (Vineri, 20 martie 2015, 18:33)

      uncetateansimplu [utilizator] i-a raspuns lui Cristiann80

      Prietene ai primit doar textul?
      Te rugam sa faci un efort sa citesti ce scrie in articol...
    • +4 (20 voturi)    
      ca tu esti un postac (Vineri, 20 martie 2015, 18:51)

      cinev@ [utilizator] i-a raspuns lui Cristiann80

      mai ales ca comentezi doar articolele cu doamna blonda...
      • +1 (9 voturi)    
        Și cam prostănac, pe deasupra... (Vineri, 20 martie 2015, 20:42)

        Radu I [utilizator] i-a raspuns lui cinev@

        Pentru că, la un comentariu din ăla, exaltat, delirant i-a scăpat un „smile”, pe care n-a înțeles (sau n-a mai apucat) să-l reprezinte... grafic.
        Iar acum, se dă de gol singur: „Legat de postaci iar o prostie, deoarece toate partidele au asa ceva, la pnl si psd-pc se spunea in presa ca aveau o armata intreaga. nu este ilegal o practica si americanii, europenii.”
        Să râdem, deci, cu Cristiann80! :) :)
    • +6 (18 voturi)    
      Comentariu sters de utilizator (Vineri, 20 martie 2015, 19:31)

      [anonim] i-a raspuns lui Cristiann80

    • 0 (26 voturi)    
      cum va masura "eficienta" de "postaci"??!!! (Vineri, 20 martie 2015, 19:40)

      lili [anonim] i-a raspuns lui Cristiann80

      "De asemenea, inculpatii achitau sume care ajungeau uneori la 10.000 euro lunar unui grup de persoane, pentru care foloseau titulatura <<postaci>>, si al caror rol era de a posta comentarii sub identitati fictive pe paginile de internet ale unor ziare sau portaluri de stiri. Aceste persoane primeau zilnic de la persoana care s-a ocupat de coordonarea echipei de comunicare mesajele pe care trebuiau sa le promoveze, dupa care accesau paginile de internet care le erau indicate si comentau articolele relevante pentru a canaliza opinia participantilor la aceste discutii in directia dorita. <<Postacii>> erau platiti in functie de numarul comentariilor formulate, pe baza unor statistici tinute de acest coordonator al echipei de comunicare a organizatiei PDL Bucuresti, care s-a ocupat exclusiv de comunicarea publica a inculpatei Udrea Elena Gabriela", spun procurorii in referat.
      Conform documentului, toate aceste plati se realizau fără a fi întocmite documente justificative, cu ştiinţa Elenei Udrea, care primea periodic informări pe mail cu privire la situaţia plăţilor şi la eficienţa „postacilor” .
      Spune-ne, te rog, cum masurau "eficienta" postacilor(!!!!!) ???!!
      Ca forumurile dadeau pe rascoale si dau in continuare cu vorbe "frumoase" la adresa E Udrea?!!!
      Cum masurau "eficienta" ?!
      Chiar ma intereseaza, este ceva ne neimaginat, ce preocupare avea E Udrea, femeia care voia sa ajunga Presedinte al Romaniei!!
      Sila!!!
    • +2 (24 voturi)    
      how much? (Vineri, 20 martie 2015, 19:42)

      amycus [utilizator] i-a raspuns lui Cristiann80

      se vede treaba ca blonda e blindata de cascaval.

      acuma asta e batalia, pe malai.
    • -1 (29 voturi)    
      Comment sters de user (Vineri, 20 martie 2015, 19:52)

      Reticentul [anonim] i-a raspuns lui Cristiann80

    • +3 (11 voturi)    
      postaci (Vineri, 20 martie 2015, 21:35)

      un cititor [anonim] i-a raspuns lui Cristiann80

      Dl postac, daca te-ai lamurit si te-ai plictisit, treci la altceva.
  • +3 (43 voturi)    
    minciuni (Vineri, 20 martie 2015, 17:08)

    cobra [anonim]

    Numai dezinformati....asa spun ca se plateau..ceea ce nu inseamna ca este si adevarat.....Sa nu deveniti din agentie de stiri ''trompeta''
    • -1 (7 voturi)    
      da mai, nu mai dezinformati! (Vineri, 20 martie 2015, 20:21)

      amycus [utilizator] i-a raspuns lui cobra

      cobra stie ca nimeni nu a primit bani niciodata de la elena udrea ;)
      nici cristian80
      • 0 (0 voturi)    
        ? (Sâmbătă, 21 martie 2015, 20:12)

        Gigi Kent [utilizator] i-a raspuns lui amycus

        cristian80 = Cristi Calugaru :)

        http://www.reportervirtual.ro/2015/03/sorina-matei-scandal-in-direct-cu-seful-postacilor-elenei-udrea-la-b1-tv.html
  • -2 (38 voturi)    
    postacii PDL ? (Vineri, 20 martie 2015, 17:14)

    NumaZic [utilizator]

    Am auzit bine ? Ia, la raport baieti, cati ati luat bani sa comentati pe aici sau ca sa scrieti pe bloguri ca se reface URSS daca o sa castige Geoana in 2009 ? Si voi ceilalti, care ati distribuit astfel de continuturi create la comanda, cum va simtiti ? Manipulati ? Prostiti ? Nu sunteti. Pur si simplu nu va duce capul!
    • +2 (18 voturi)    
      Cred ca au luat mai putin.. (Vineri, 20 martie 2015, 18:12)

      Alius [anonim] i-a raspuns lui NumaZic

      ...decat iei tu. La cat au furat ai vostri din 1990.. cred ca esti platit bine.
      • -1 (7 voturi)    
        eu n-am auzit de un proces in genul asta (Sâmbătă, 21 martie 2015, 0:07)

        NumaZic [utilizator] i-a raspuns lui Alius

        in tabara PSD. Desi multi penali PSD au ajuns la parnaie, se pare ca asta nu e o practica a acestui patid. Manipularea prin postaci e specialitatea PDL-ului. Marca inregistrata PDL.
        • 0 (0 voturi)    
          Pai cum esti platit atunci, daca n-ai auzit? (Sâmbătă, 21 martie 2015, 18:02)

          Alius [anonim] i-a raspuns lui NumaZic

          Sau voi ii platiti sa apara la latrinele direct.

          "Deputatul PSD Mădălin Voicu a declarat, vineri, că PSD are postaci care fac "agitație", la fel ca toate celelalte partide. PNL a câștigat alegerile prezidențiale cu postaci plătiți. "Ne-au bătut la postaci", a afirmat deputatul.

          "Cred că toate partidele au avut tineri mai ales care să facă postări. Există echipe de postaci, care știu să lucreze la calculator, care fac propagandă sau agitație și asta e o chestiune pe care nu o putem ascunde.

          În turul doi, de exemplu, PNL și echipa lui Klaus Iohannis ne-au bătut la postaci sau cu postaci. Noi n-am știut să folosim rețeta, chiar dacă am avut și noi postaci. Nu cred că e un secret. Dacă e, îmi cer scuze.

          E o chestiune să știi să lucrezi, nu cred că e la îndemâna oricui", a declarat Mădălin Voicu, în emisiunea '100 de minute' de la Antena 3. "

          PNL:

          "Violeta Vijulie: Am creat un site – "adevarata fata a lui Basescu"
          Violeta Vijulie: anonim – a facut un site cu ce a facut Basescu de-a lungul anior; acestea sunt facute fara buget
          Relu Fenechiu: Sa discutam bugetul
          Echipa 50 de persoane – le dam 50 de RON pe zi? pt 16 zile
          Cat timp stau? 10.00 – 16.00 17.00 – 23.00 alta echipa
          Violeta Vijulie: Am vrut sa facem o campanie de 6500 de euro pe Google – reface bugetul
          Relu Fenechiu: Daca trebuie marit bugetul il marim
          Ce stabilim pentru cautari? Ce va aparea cu Crin, cum optimizam cautarea fara bani
          Un baiat care se ocupa de campania lui Obama ne va da informatii despre promovare online cand se va intoarce din America ..."....
        • 0 (0 voturi)    
          Inteleg restul de manipulari.. (Sâmbătă, 21 martie 2015, 18:06)

          Alius [anonim] i-a raspuns lui NumaZic

          ..prin TV, ziare etc.. este practica voastra de prin 90' cand se faceau demonstratii impotriva FSN-ului si TVR "Libera" nu transmitea de la acele demonstratii ca era... ceata. Si transmitea numai de la mitingurile pro FSN.. Cam de atunci tot manipulati si mintiti fara nerusinare. Ca si tine acum.
    • 0 (0 voturi)    
      Mitrea!!! (Sâmbătă, 21 martie 2015, 15:23)

      cinic [utilizator] i-a raspuns lui NumaZic

      Mitrea a declarat PUBLIC ca au si ei postaci.
      Aceia nu trebuie anchetati? [sau ti-e frica colonele]?
  • -1 (29 voturi)    
    mda... (Vineri, 20 martie 2015, 17:20)

    ..13 [utilizator]

    Interesant...

    Dar nu era mai simplu sa o intrebe pe Dna Udrea - exact cine trebuia si la vremea cand trebuia - de unde avea banii necesari pentru pantofi si posete???? Evident ca depaseau posibilitile materiale ale unui Ministru care acum spune ca nici nu se intelegea prea bine cu fostul....

    Evident ca nu din nimic a fost recunoscuta cu atatea voturi la alegerile din PDL si ulterior in campania sustinuta de PMP la ultimele alegeri presidentiale...
  • +13 (27 voturi)    
    Măi să fie! (Vineri, 20 martie 2015, 17:28)

    snams [utilizator]

    Eu am crezut ca e doar un mit chestia cu "postacii".
    • 0 (0 voturi)    
      declaratie publica! (Sâmbătă, 21 martie 2015, 15:24)

      cinic [utilizator] i-a raspuns lui snams

      si alui Mitrea si lui Hrebe. Nu stii sau doar te faci?
  • +5 (41 voturi)    
    Postacii (Vineri, 20 martie 2015, 17:59)

    Cosmin [anonim]

    Postacii ! Acum de cand este Lenuta la racoare mai primiti bani ? :)))
    • +10 (18 voturi)    
      Numai idiotii. (Vineri, 20 martie 2015, 18:16)

      Alius [anonim] i-a raspuns lui Cosmin

      ..pot sa fie surprinsi ca partidele au avut postaci platiti.
      • +5 (11 voturi)    
        Iar acum SRI-ul foloseste postaci... (Vineri, 20 martie 2015, 20:40)

        grasu [anonim] i-a raspuns lui Alius

        dar astia sunt angajati cu norma intreaga, nu sunt platiti la negru. De, Udrea trebuie facuta praf. Coldea stie de ce.
    • +5 (11 voturi)    
      astia vorbesc de 900.000 euro ca de 10 lei (Vineri, 20 martie 2015, 18:59)

      mnicku [anonim] i-a raspuns lui Cosmin

      extraordinar .

      Am impresia ca astia se plictisesc amarnic si fac atributiile de serviciu in scirba ca si cum e deranjant sa lucreze la serviciu.
    • +6 (10 voturi)    
      Comment sters de user (Vineri, 20 martie 2015, 19:34)

      prostu satului [anonim] i-a raspuns lui Cosmin

    • -1 (3 voturi)    
      Dupa .. (Vineri, 20 martie 2015, 23:10)

      MyGame [utilizator] i-a raspuns lui Cosmin

      Dupa cate minusuri primesti, nu cred ca ti le dau gratis:))
  • -1 (27 voturi)    
    hehe (Vineri, 20 martie 2015, 18:06)

    Mazeta [utilizator]

    Eu m-am împăcat bine cu postacii PDL. Mulți scriau de foame, nu din convingere. 10.000 de euro lunar la atâtea guri flămânde nu e chiar așa mult.

    Mai interesant ar fi să aflăm ce ziariști și ce ziare au primit bani de la PDL, Udrea, Min. Turismului. Sau, altfel spus, sunt și unii care n-au primit?
    • 0 (6 voturi)    
      Nu e chiar putin, ca 10000 era plata (Vineri, 20 martie 2015, 21:49)

      dbdb [utilizator] i-a raspuns lui Mazeta

      per grup, nu pentru toti.
    • +5 (9 voturi)    
      he, he, he Mazeto! (Vineri, 20 martie 2015, 23:33)

      Ion B [utilizator] i-a raspuns lui Mazeta

      La voi la "jos Base"era mai mult sau mai putin?
      Pura curiozitate.
      Ma gandesc si eu, poate la pensie, fac și eu un ban "cinstit"...
      • +2 (8 voturi)    
        acolo era (Vineri, 20 martie 2015, 23:41)

        nash pandelica [utilizator] i-a raspuns lui Ion B

        toata floarea, regretatu' usl'am ! :)
      • +1 (7 voturi)    
        criză, domle! (Sâmbătă, 21 martie 2015, 0:44)

        Mazeta [utilizator] i-a raspuns lui Ion B

        Din păcate, la noi se plătește foarte prost. În ultima vreme am fost nevoit să scriu și comentarii băsiste și comentarii anti-băsiste.

        P.S. Cu Iohannis este și mai rău: ăsta are 1.500.000 postaci moca. Ghinion!
        • 0 (0 voturi)    
          :) (Sâmbătă, 21 martie 2015, 21:43)

          nash pandelica [utilizator] i-a raspuns lui Mazeta

          sanchi !
    • +6 (6 voturi)    
      balada dubei (Vineri, 20 martie 2015, 23:40)

      nash pandelica [utilizator] i-a raspuns lui Mazeta

      dedicata tutulor politrucienilor si lui coldea. :)

      oare cine bate noaptea
      la fereastra ta ?!
      suntem noi, mascatii,
      nu te speria !
  • -6 (20 voturi)    
    cati postaci (Vineri, 20 martie 2015, 18:09)

    xanti [utilizator]

    Erau anti ponta inainte de alegeri,asa se explica frauda de la alegeri,manipulare pe bani.
    Nu m-ar mira ca diaspora sa fost platita sa faca scandal.
  • +1 (17 voturi)    
    rrusine postaci pdl-isti! rrrusine dinu patriciu ! (Vineri, 20 martie 2015, 18:28)

    mazepa [anonim]

    intuiesc ca luni la orele 09.00, toti postacii platiti cu bani negri vor fi aliniati la serviciul de investigare a fraudelor, si care mai autor, care mai coautor, care mai instigator, ori complice, intr-o saptamana, vor fi impachetati cu stopaj la surse si evaziune fiscala si trimisi in judecata. Cel tarziu ... Chiar voi discuta cu Domnul Gadea
  • +9 (17 voturi)    
    ma intreb (Vineri, 20 martie 2015, 18:34)

    nash pandelica [utilizator]

    cat o fi durat instructajul, ca_cam toti spuneau acelasi lucru. nu'si aminteau exact, dar, a fost cam asa...
    cam asa, tozi la fel.
  • 0 (14 voturi)    
    ... (Vineri, 20 martie 2015, 18:38)

    rerenenegate [utilizator]

    Cei cu Udrea (am inteles ca m. multi, pb. si-au facut si ei o clasa cu 30 de "elevi" si un "diriginte") primeau 10k euro/luna. Atunci, cei de la RT primesc 10k ruble :)) Emigrati fratilor in Bangladesh si faceti o munca cinstita - lucrati campul...
  • -1 (23 voturi)    
    Echipa de comunicare=postaci (Vineri, 20 martie 2015, 18:43)

    Fanfan la tulipe [utilizator]

    Cand am spus ca e plin de postaci pro udrea pe aici nu mi s-au publicat comentariile. S
  • +7 (17 voturi)    
    postacii rosii (Vineri, 20 martie 2015, 18:48)

    demaGOGU [utilizator]

    ...inca nu au fost decupllati de la tonomatul cu ieuro(sic)
  • 0 (8 voturi)    
    N-am rabdare... (Vineri, 20 martie 2015, 19:00)

    Prostu' satului [utilizator]

    ... sa citesc ditamai articolul. De prietenul nostru de mai sus, Cristi "Ciorbita" Calugaru, nu zice nimic in articol?
    • 0 (0 voturi)    
      Pai nu zic nimic, (Sâmbătă, 21 martie 2015, 15:46)

      xrogo [utilizator] i-a raspuns lui Prostu' satului

      ca asta nesimtitu a atacat-o pe Sorinica Matei in direct,la B1 TV,amintind-i cum dadea ea indicatii postacilor cum si ce sa scrie!!!
  • 0 (22 voturi)    
    postacii platiti din shpaga (Vineri, 20 martie 2015, 19:27)

    Tzepe [utilizator]

    Amintiti-va de "dana", "andrei", "adrian" si alte pseudo-nume de postaci care insistau cu lozinci de doi bani de felul "doamna Udrea se implica".
    S-a implicat, n`asha, in incasarea shpagilor....
  • +2 (28 voturi)    
    Aaaa, postacii... (Vineri, 20 martie 2015, 19:36)

    Adina/Camelia/Marius/Victor [anonim]

    Nu erau greu sa-i dibuiesti. Colcaiau pe EVZ, Adevarul sau Gandul... Apareau in cascada, cred ca primeau ordine sau semnale, gen "Ardeeee!" si se napusteau ca orcii din Stapanul Inelelor la articolul cu pricina. Semnau toti, cuminte, cu Adina/Camelia/Marius/Victor s.a.m.d. si plasau texte de cel mult doua randuri, de o imbecilitate care ma facea sa tanjesc dupa barzii epocii de aur:
    "...e foarte bine ca doamna Udrea bla-bla"
    "...sustinem proiectele doamnei Udrea bla-bla"
    "...suntem pe drumul cel bun cu doamna Udrea bla-bla"
    Uite inca o confirmare, daca mai era nevoie, dupa stenogramele in care madam Vijulie raporta de "gherila digitala".
    Si la ce i-a folosit? Bani aruncati aiurea, mai bine-si mai lua o pereche de pantofi.
  • -8 (20 voturi)    
    postaci (Vineri, 20 martie 2015, 19:43)

    tsunami [anonim]

    ce vrajeli,
    la cat scriu trebuia sa ma fi contactat.
    de unde sa aiba amaratii aia €10,000 pentru fiecare postac?
    pai si daca erau 10, cu toate ca trebuie mai mult, ar fi insemnat peste €1M/an, de unde sa ia banii astia?
    voi chiar credeti prostiile astea?
    Inseamna ca sunteti dusi cu pluta
    • +3 (23 voturi)    
      10.000 Euro era suma totala lunara!! (Vineri, 20 martie 2015, 20:09)

      lili [anonim] i-a raspuns lui tsunami

      Care se impartea dupa "eficienta" "postacilor" !!
      Ca le masura "eficienta" acestor "postaci" si raportau apoi la E Udrea!!!
      • -1 (5 voturi)    
        probabil... (Vineri, 20 martie 2015, 20:29)

        lili [anonim] i-a raspuns lui lili

        Ca stabilisera si indicatori de performanta, sa poata masura "eficienta" "postacilor" PDListi!
        Preocupari de candidata la Presedintia Romaniei!
        Sila!
      • +3 (7 voturi)    
        Asta-i culmea! Tu vorbesti? (Vineri, 20 martie 2015, 20:51)

        AnticoruptieinRomania [utilizator] i-a raspuns lui lili

        Tu esti postac PNL! Nu ti-e rusine, nu ai pic de jena cand scrii cate jumatate de pagina impotriva lui Traian Basescu, singura opozitie din tara asta? Mi-e sila!
      • -2 (8 voturi)    
        10000euro (Vineri, 20 martie 2015, 22:23)

        nickart [utilizator] i-a raspuns lui lili

        10000euro/zi ori 365 zile an ori 4 ani =14600000euro
        Si marmota........
        • -2 (4 voturi)    
          rectificare (Vineri, 20 martie 2015, 22:40)

          nickart [utilizator] i-a raspuns lui nickart

          10000/luna x 12 luni x 4 ani = 480000 aici sunt jumatate de banii din geanta au mers la postaci, asta explica multe
      • 0 (4 voturi)    
        Fata draga dar ce le cunosti (Vineri, 20 martie 2015, 22:38)

        ty [utilizator] i-a raspuns lui lili

        Ai activat si tu?
        Cine le masura "eficienta", cine raporta "apoi la E Udrea"? Ar putea fi o informatie foarte pretioasa pentru procurorii.
        • 0 (2 voturi)    
          ati citit tot articolul?! (Sâmbătă, 21 martie 2015, 12:26)

          lili [anonim] i-a raspuns lui ty

          Scrie in articolul de mai sus:

          "Conform documentului, toate aceste plati se realizau fără a fi întocmite documente justificative, cu ştiinţa Elenei Udrea, care primea periodic informări pe mail cu privire la situaţia plăţilor şi la EFICIENTA „postacilor” . " !!!!
    • 0 (6 voturi)    
      măi băiatule tu ori ești naiv (Vineri, 20 martie 2015, 21:08)

      ploiesteanu [utilizator] i-a raspuns lui tsunami

      ori plătit (că e la modă) . Nu-ți dai seama probabil câți bani se vehiculau ! 500 de mii era ciubucul standart, pentru 100 de mii nici nu se ridicau de pe scaun. 3000 sau 10000 de euro pe lună împărțiți la niște postași sunt sume minore.
  • +1 (7 voturi)    
    am mai scria dar nu a aparut (Vineri, 20 martie 2015, 20:24)

    miculescu-rucar [utilizator]

    ca postacii sunt complici la spalare de bani negri si evazionisti fiscali!
  • +2 (12 voturi)    
    Mă întreb eu așa (Vineri, 20 martie 2015, 21:01)

    ploiesteanu [utilizator]

    ca prostu': n-or mânji postaci ăștia înrăiți și forumul nostru, cel de toate zilele, de pe hotnews? Dacă scrii contra lui băsescu sau udrea te pricopsești cu o groază de minusuri și de contre postate. Dacă îl iei în pleaznă pe mincinos și pe-ai lui, dintr-odată ești bine primit și acumulezi plusuri. Băieți dacă sunteți plătiți în continuare, rugăminte, cântați la altă masă. Nu exclud ca și ponta să aibă oamenii lui. Cine știe ?!
  • +3 (19 voturi)    
    Sunt un om liber (Vineri, 20 martie 2015, 22:03)

    Raceanu [utilizator]

    Inca nu m-am putut decide daca sa cred sau nu in D-zeu , la fel si cu DNA , mai ales ca acesta e alcatuit din oameni .Nu sunt platit de nimeni , postez cat si cand vreau eu .Convingerea nea este ca Udrea are parte de o facatura ordinara , la fel cum se incearca acum cu intimidarea comentariilor pozitive la adresa ei .
    • +2 (12 voturi)    
      Da.. (Vineri, 20 martie 2015, 23:22)

      MyGame [utilizator] i-a raspuns lui Raceanu

      Da sunt intimidati rau! Stau in spatele biroului si se uita infricosati, isi pun mainile in cap cand iau cate un minus:)).
  • +3 (11 voturi)    
    deci 10% la partid (Vineri, 20 martie 2015, 23:36)

    Sycka [utilizator]

    10% la partid (PDL sa nu uitam dar nici cu ceilalti nu imi e rusine) din fiecare contract semnat cu statul... Bani din care se infruptau cu totii in functie de titulatura... Mai rau ca pe cremea lu' nea Nicu'... Si-au batut joc de tara astanesimtitii astia... Macar in urma lu' Ceasca a ramas ceva... Dupa astia de acum... desertul Sahara... :(

    Daca pe ala l-am omorat pentru subminarea economiei nationale... astia de acum ce ar merita???
    • 0 (0 voturi)    
      pontac (Sâmbătă, 21 martie 2015, 7:53)

      miriam [anonim] i-a raspuns lui Sycka

      Eu am pontat gratis?
  • -2 (4 voturi)    
    Domnisoara Nastasia (Sâmbătă, 21 martie 2015, 9:55)

    verid [utilizator]

    Sa recapitulam: domnisoara Nastasia a primit de la Gardean o geanta in care i s-a spus ca ar fi 900.000$,dar el nu stie daca in geanta au fost bani sau ceapa verde,nu stie cum arata geanta,nu stie ora sau macar ziua sau anul in care a dus-o la minister,nu stie daca Udrea era in minister sau nu,dar crede ca la Udrea au ajuns acei bani virtuali. Asta constituie cea mai tare proba impotriva Elenei Udrea.
    • 0 (0 voturi)    
      Citeste.. (Sâmbătă, 21 martie 2015, 16:00)

      taticutu [utilizator] i-a raspuns lui verid

      Citeste mai cu atentie stenograma , si pe urma da-ti palme...
  • +1 (3 voturi)    
    Hm postacii (Sâmbătă, 21 martie 2015, 10:43)

    Rollo Tomasi [anonim]

    Aveam eu un sentiment ciudat, cand citeam comentariile pe acest site
  • +1 (3 voturi)    
    Mi-e dor de postacii portocalii (Sâmbătă, 21 martie 2015, 13:42)

    hahahaha [anonim]

    Ce vremuri erau ..... Postai despre oful tau si cateva zeci de replici veneau ca la un semn. Mai dadeai o replica , ceva si se inflamau imediat. Acum a mai scazut traficul si nu mai are acelasi haz. Sper ca se publica, ca poate vor scri si pe gratis.
  • -2 (2 voturi)    
    Scoli cu multe etaje (Sâmbătă, 21 martie 2015, 14:42)

    Raceanu [utilizator]

    Tot asa cum unii comenteaza " vinovat " la adresa Elenei Udrea , in lipsa une hotarari definitive si irevocabile si ceilalti pot spune " nevinovat " .Care-i problema , de ce trebuie sa fie neaparat cineva platit ? Voi sunteti ?
    Si atentie ! N-am auzit ca la Parchet si DNA sa fie angajati sfinti , nici macar cu o jumatate de norma .
    Cat despre amenintarile cu justitia ...Eventual sa-mi desumfle rotile de la bicicleta . O zi buna !
  • -2 (2 voturi)    
    redactia investigatii, (Sâmbătă, 21 martie 2015, 16:52)

    silviana [anonim]

    poate e o gluma;redactia stiri,e suficient pt.-in cabinet nu mai era nimeni,iar la usa,era o secretara-adica povesti cu institutii publice in care nu exista o evidenta exacta a personalului salarizat,nu se poate consulta data,ora,nume,prenume,intrari iesiri din institutii public declarate,nici mai mult,nici mai putin,bintuite de fantome care nu permit investigatii ca..nu e vorba de cetatean..totusi e bine ca udrea n'a iesit carbonizata dupa..arderea pe rug tipata,vaitata,compatimita pe toate vocile din dotare,fire..de cind lumea-sa te fereasca d'zeu sa intri in gura lor,din muma padurii si alte multe..complimente..originale,nu mai iesi-foste fidele justitiei,dna'ului,statului de drept..si alte poante invatate pt. campanii,imagine etc.
    • +1 (1 vot)    
      la cum scrieti.. (Duminică, 22 martie 2015, 12:17)

      lili [anonim] i-a raspuns lui silviana

      Ma intreb cum de v-au angajat, am vazut ca dna Udrea vorbeste si scrie foarte corect in limba romana!!
      Nu va verifica deloc cum scrieti?!
      Ca, la cum scrieti nu meritati nici aia 30 de bani pe postare!
      "Succesuri", parca sunteti din categoria EBEi...
  • +2 (2 voturi)    
    seful postacilor E. Udrea....ode jenante!!! (Sâmbătă, 21 martie 2015, 21:54)

    lili [anonim]

    Seful postacilor Cristi Calugaru, care primea 3000 Euro/luna, fost consilier al ei, cel care cara sacosele E Udrea la arest, scria in Ianuarie 2014

    "Două cadre diametral opuse. De o parte, Predoiu, blazat şi peltic, la un pupitru cu un PDL decolorat în spatele său printre trandafiri lipsiţi de spini, încearcă să explice de ce DNA, CSM, ÎCCJ şi ministrul din umbră al justiţiei în guvernul alternativă pe care îl conduce, M Macovei, contestă codul penal şi codul de procedură penală. Răsuflă greu şi, de o manieră grandilocventă şi autosuficientă, îi repede pe jurnaliştii de rea-credinţă când aceştia îl întreabă dacă atunci când a redactat codurile a negociat cu Hrebenciuc.

    De cealaltă parte, o E Udrea blondă, cu breton şi mărgele, tonică şi toată un zâmbet, având un măr uriaş albastru şi verde deasupra capului, încearcă să explice de ce a plecat din PDL şi s-a alăturat PMP.
    Două imagini de semn contrar care arată însă clar că PDL este trecutul anost şi plicticos, incapabil să atragă şi să seducă, dar perfect eficient în a-i adormi pe toţi cei care au curajul de a urmări ce spun democrat-liberalii, iar Mişcarea Populară este viitorul care se anunţă flamboaiant şi spumos, dacă nu convingător pentru electoratul de centru-dreapta.

    De o parte, Cătălin Predoiu pentru care comunicarea este o corvoadă, jurnaliştii şi interlocutorii fiind nişte limacşi netrebnici şi rău-voitori pentru că nu cred că merită să fie preşedintele Căii Lactee. De cealaltă parte, o E Udrea care se hrăneşte cu atenţia presei, ca o adevărată vedetă căreia îi place să acorde autografe şi să flirteze cu aparatele fotografice ale paparazzilor ce-o urmăresc. Sunt două lumi şi două concepţii fundamental diferite care intră în coliziune. La sfârşitul zilei, te uiţi la monitorizările de presă şi tragi linie: indiferent cât de partizan politic ai fi, nu poţi să nu constaţi că PDL şi-a pierdut singurul magnet mediatic."
    http://www.evz.ro/cu-udrea-marul-miscarii-populare-incepe-sa-prinda-radacini-1079896.h
  • +2 (2 voturi)    
    whoodrea are mobil in celula? (Duminică, 22 martie 2015, 2:49)

    anaerobik [anonim]

    Whoodrea are mobil sau un alt sistem de comunicare in celula. Asta seara am avut dovada la emisiunea hantenei 3 unde cine, cine? l-a invitat pe carausul de apa plata al whoodrei sa egsplice el acolo in fata natiunii cum a fost cu Sorina Matei. Vazind ca in emisiune fusese invitata Oana Stancu, mare inamica a whoodrei, pitifelnicul a primit un sms in care i s-a comandat: atac-o pe Stancu! Si a atacat-o alunecos, slanos si insidios... a facut-o... Nu e chiar proasta whoodrea. Cum ramine cu mobilul in inchisoare?
  • +2 (2 voturi)    
    Atac mârsav la libertatea de exprimare (Duminică, 22 martie 2015, 11:41)

    EllenaS [utilizator]

    Postacii platiti au fost o mană cereasca pentru toate site-urile! Cred ca ziarele on-line trebuiau sa răsplătească si ei, intr-un fel anume, pe organizatorii postacilor, prin articole lingusitoare, la adresa celor care beneficiau de "aprecierile" postacilor platiti. Si, uite-asa, cercul era inchis, iar noi, postacii inocenti, am fost captivi ani in sir unui asemenea sistem gretos! Simt ca libertatea de exprimare, atat de clamata, a fost grav întinată!


Abonare la comentarii cu RSS
Contributors
Euractiv


Proiect sustinut de Fundatia Konrad Adenauer
Proiect finantat de Uniunea Europeana
Proiectul "Implicare si simplificare. Instrumente online in sprijinul luptei anticoruptiei" este finantat de Uniunea Europeana prin Programul Facilitatea de Tranzitie 2007/19343.01.11 - Consolidarea sprijinului societatii civile in lupta impotriva coruptiei.

Aceasta sectiune nu reprezinta in mod necesar pozitia oficiala a Comisiei Europene. Intreaga raspundere asupra corectitudinii si coerentei informatiilor prezentate revine initiatorilor.

Pentru eventuale informatii si sesizari legate de proiectele PHARE contactati: cfcu.phare@mfinante.ro

Pentru informatii despre celelalte programe finantate de Uniunea Europeana in Romania, cat si pentru informatii detaliate privind aderarea Romaniei la Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati adresa web a Centrului de Informare al Comisiei Europene in Romania.
Dosare inchise cu sentinte definitive
Sesizarea ta aici

Ai cunostinta de un act de coruptie? Ne poti trimite aici informatii despre acesta, precum si fisiere audio, video sau documente legate de caz.


Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.



powered by
developed by