Florian Walter, audiat ca martor la DNA Ploiesti

de R.M.     HotNews.ro
Vineri, 20 martie 2015, 12:28 Dosare Anticoruptie


Florian Walter
Foto: Agerpres
Fostul finantator al echipei FC Petrolul Ploiesti, Florian Walter, este audiat vineri ca martor de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie (DNA) Ploiesti, care instrumenteaza dosarul privind finantarea din bugetul local a echipei de fotbal Petrolul Ploiesti, in care a fost arestat preventiv fostul primar al municipiului, Iulian Badescu, potrivit Agerpres.

La sosirea la sediul DNA, Florian Walter a afirmat, raspunzand unei intrebari, ca va fi audiat in calitate de martor de procurorii anticoruptie.

In sediul DNA Ploiesti se afla pentru confruntare fostul primar al municipiului Ploiesti, Iulian Badescu, si actualul finantator al echipei Petrolul, Daniel Capra, care este denuntator in dosarul privind finantarea echipei de fotbal din bugetul local.

Florian Walter (fost Busca) a intrat in fotbal ca actionar la FC Dinamo, dupa care a devenit principal investitor la echipa de fotbal Universitatea Cluj, de unde a plecat in 2012 cu un intreg lot de jucatori la Petrolul Ploiesti. Walter s-a retras un an mai tarziu de la Petrolul, revenind apoi in actionariatul echipei Universitatea Cluj, aflata in prezent in insolventa.






Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.



























1100 vizualizari


Abonare la comentarii cu RSS
Contributors
Euractiv


Proiect sustinut de Fundatia Konrad Adenauer
Proiect finantat de Uniunea Europeana
Proiectul "Implicare si simplificare. Instrumente online in sprijinul luptei anticoruptiei" este finantat de Uniunea Europeana prin Programul Facilitatea de Tranzitie 2007/19343.01.11 - Consolidarea sprijinului societatii civile in lupta impotriva coruptiei.

Aceasta sectiune nu reprezinta in mod necesar pozitia oficiala a Comisiei Europene. Intreaga raspundere asupra corectitudinii si coerentei informatiilor prezentate revine initiatorilor.

Pentru eventuale informatii si sesizari legate de proiectele PHARE contactati: cfcu.phare@mfinante.ro

Pentru informatii despre celelalte programe finantate de Uniunea Europeana in Romania, cat si pentru informatii detaliate privind aderarea Romaniei la Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati adresa web a Centrului de Informare al Comisiei Europene in Romania.
Dosare inchise cu sentinte definitive
Sesizarea ta aici

Ai cunostinta de un act de coruptie? Ne poti trimite aici informatii despre acesta, precum si fisiere audio, video sau documente legate de caz.


Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.



powered by
developed by