Avocatul Elenei Udrea, dupa ce fostul ministru a fost confruntat cu denuntatorii: Acuzatiile au fost demontate in intregime

de R.M.     HotNews.ro
Joi, 19 martie 2015, 18:04 Dosare Anticoruptie


Acuzatiile la adresa Elenei Udrea au fost demontate "in intregime" in timpul confruntarilor cu denuntatorii sai, a declarat avoatul fostului ministru al Dezvoltarii, Marius Striblea.

Elena Udrea a fost confruntata joi, timp de aproape opt ore, cu Stefan Lungu, fostul sau consilier din perioada in care a fost ministru al Dezvoltarii Regionale si Turismului, cu Ana Maria Topoliceanu, Gheorghe Nastasia si Adrian Gardean.

Avocatul a afirmat ca aceste confruntari au aratat ca este vorba despre "impresii, pareri artificiale ale unora care sunt acuzati in dosar". Astfel, a spus avocatul,  fostului secretar general al MDRT, Gheorghe Nastasia, care le-a spus procurorilor ca i-a dat Elenei Udrea o geanta cu 900.000 de euro primita de la omul de afaceri Adrian Gardean, nu a putut preciza ora la care s-a intalnit cu Gardean si nici cum arata geanta respectiva sau daca era vorba de o geanta de mana sau un rucsac.

La toate aceste intrebari, sustine avocatul, Nastasia ar fi raspuns "Nu-mi aduc aminte".

In plus, spune Striblea, Gardean ar fi spus ca geanta cu bani ii era destinata lui Nastasia.

"Singura concluzie e ca dl Nastasia stie despre 900.000 de euro doar de la dl. Gardean. Ma mir ca nu i-a spus ca are o focoasa nucleara in acea geanta", a continuat Marius Striblea, care a precizat ca si Ana Maria Topoliceanu ar "infirmat teza potrivit careia la Predeal s-ar fi platit din banii dl Breazu obtinuti din lucruri ilicite". Breazu, prieten apropiat al Elenei Udrea si al Anei Maria Topoliceani, "a platit cu cardul si a doua zi a primit suma cash inapoi" de la Elena Udrea.

Intrebat cum a decurs intalnirea dintre Elena Udrea si Topoliceanu, avocatul a precizat ca a fost o "intalnire decenta, ca intre doua persoane care se afla in fata unei autoritati".

Potrivit acestuia, Stefan Lungu, fostul consilier al ministrului Dezvoltarii, a afirmat ca Elena Udrea "nu a avut cunostinta despre faptul ca facea anumite plati la partid" si aceasta "nu i-a cerut niciodata sa faca plati la partid".

"Dl Lungu a spus clar ca doamna Udrea nu i-a cerut sa faca nici o plata in favoarea ei sau a PDL. De asemenea a spus ca doamna Udrea nu a stiut de asemenea plati", a subliniat el.

Intrebat daca Elena Udrea si-a privit in ochi denuntatorii, Marius Striblea a raspuns: "Pot sa va spun cu fermitate ca nu doamna Udrea si-a ascuns privirea. Ceilalti".

O parte dintre ziaristii de la DNA s-au aratat interesati si de faptul ca Elena Udrea avea parul buclat, dar avocat nu a dorit sa raspunda la aceste intrebari.






Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.





























5858 vizualizari

  • +12 (38 voturi)    
    Cine va plati pentru ce i s-a facut Elenei U.? (Joi, 19 martie 2015, 18:10)

    Cristiann80 [utilizator]

    Nu ne surpinde, banuaim cu toii cei care avem un pic de habar despre cum functioneaza Justitia, ca tot ce i s-a intamplat Elenei U. a fost o mare greseala, o mare eroare, un mare abuz si din partea procurorilor si din partea denuntatorilor. Au mintit poate speriati, crezand ca scapa daca dau vina pe Udrea pentru ceea ce ei au facut. Iata ca azi, niciunul nu a putu sa mentina sa sustina propriile minciuni. In acest caz, Udrea a fost retinuta abuziv, pe minciuni. Trebuie sa i se faca imediat dreptate. Sa vedem cine va plati pentru tot raul pe care i s-a facut in ultimile doua luni?! DNA ar trebi sa inceteze cu aceste abuzuri, pot omori oamnei, familii cu astfel de acte necontrolate! Poate nu e vina procurorilor, poate ca au fost obligati, daca e asa ei trebuie sa se revolte, sa spuna cine i-a obligat?
    • -3 (15 voturi)    
      Nevinovata? (Joi, 19 martie 2015, 18:52)

      finutza [utilizator] i-a raspuns lui Cristiann80

      Despre confruntarea de azi stim doar parerea taberei Udrea, prin spusele avocatului ei. Deci este o parerea departe de a fi impartiala. Vom vedea ce se va intampla zilele urmatoare.
    • 0 (14 voturi)    
      ... (Joi, 19 martie 2015, 19:14)

      uncetateansimplu [utilizator] i-a raspuns lui Cristiann80

      Bai frate lasa-ne cu aceste comentarii, ne-ai omorat de fiecare data cu sustinerea ta...
  • 0 (12 voturi)    
    Pai daca-i asa, (Joi, 19 martie 2015, 18:14)

    xrogo [utilizator]

    ca maine o vedem cum zburda in libertate!!!
    • +1 (3 voturi)    
      N-ar fi rau....mai avem stiri (Joi, 19 martie 2015, 19:04)

      Vreau sa fiu furat deci votez PSD PNL UDMR [utilizator] i-a raspuns lui xrogo

      :)
  • +13 (29 voturi)    
    E vinovată chiar dacă nu e... (Joi, 19 martie 2015, 18:25)

    eugenraduoradea [utilizator]

    Păi nu aşa s-a stabilit la televizor, e vinovată, are la păcate fără număr, mă mir doar cum unii mai roşii la culoare sunt doar nişte batistuţe albe neprihănite şi toţi ceilalţi care nu fac parte din gaşca lor sunt vinovaţi de toate relele României.
  • +6 (16 voturi)    
    Sa avem rabdare.. (Joi, 19 martie 2015, 18:27)

    Tati [anonim]

    Hai sa vedem si declaratiile celorlalti avocati ,care au participat si ei langa acuzatii ( suspectii ) lor ; nu cred ca la confruntare a participat numai avocatul lui EU !
    • +10 (10 voturi)    
      Pai Antena 3 si Ghita tv au dat intai celalati av (Joi, 19 martie 2015, 18:47)

      Cristiann80 [utilizator] i-a raspuns lui Tati

      Pai primele declaratii le-a facut avocatul lui Gardean si a spus ca totul a fost decent, ca nu s-a mai mintit si , era numai zambet ba mai mult o lauda pe Udrea pentru atitudine, corectitudine.
    • -1 (3 voturi)    
      Cam cât minte un avocat ? (Joi, 19 martie 2015, 20:28)

      ploiesteanu [utilizator] i-a raspuns lui Tati

      face exerciții în oglindă, are mai multe moduri de a ascunde adevărul, declarând lucruri minore care să sugereze altceva și să te facă să-ți muți gândul. Ce mai, e un avocat foarte bun care a câștigat multe procese. Elena s-a pricopsit cu un astfel de as al minciunii și duplicității. Mai rar se nasc astfel de persoane pentru care viclenia, fățărnicia. perfidia și ipocrizia sunt valorile absolute și de necontestat cu care poate fi înzestrat un om. De fapt și Udrea e un avocat excelent. Mai e un avocat priceput, Șova, pus pe post de inginer cadastru geodezie drumuri și poduri. Avocații ăștia se pricep la orice. Până și la furat.
    • +2 (2 voturi)    
      corect! (Joi, 19 martie 2015, 20:33)

      lili [anonim] i-a raspuns lui Tati

      Dupa confruntare, fiecare avocat si-a sustinut clientul!!
      "Vasile Pleşa, avocatul lui Gheorghe Nastasia, a declarat, la rândul său, că Nastasia şi-a menţinut poziţia alături de ceilalţi: "În sensul că geanta a fost predată la cabinetul ministrului. Elena Udrea şi-a menţinut aceeaşi poziţie, de a nu recunoaşte".

      "Tot dialogul a fost civilizat, dna Udrea a avut o atitudine absolut corectă şi elegantă. (...) Fiecare şi-a menţinut poziţia din declaraţiile anterioare. S-a răspuns la toate întrebările care au legătură cu cauza. Au fost întrebări legate de geantă, cât era de mare, ce culoare.. (...) Elena Udrea nu a avut o reacţie nici de surprindere, nici de mirare şi a avut o poziţie demnă şi civilizată"

      Întrebat dacă a recunoscut că a ajuns la ea acea geantă: "Nu, nu".

      http://www.romaniatv.net/elena-udrea-anunt-pe-facebook-despre-confruntarile-cu-denuntatorii_209156.html#ixzz3UrCyIVnW
  • +1 (13 voturi)    
    QUOD ERAT DEMONSTRANDUM... (Joi, 19 martie 2015, 18:47)

    Dorel Popescu [anonim]

    Ceea ce era de demonstrat, tocmai s-a demonstrat cu varf si indesat la confruntarile solicitate de Elena Udrea si avocatii sai, adica MINCIUNA ARE PICIOARE SCURTE...cred ca de partea delatorilor au existat niste inimi cu un puls peste limitele admise de cardiologi ca fiind normale! Fiindca nu poti privi cu seninatate in ochii unui apropiat pe care l-ai pus in situatii inadmisibile si care sta arestat din pricina lasitatii tale, a nemerniciei tale...sper ca in urma acestor confruntari despre care au curs rauri intregi de cerneala, Elena Udrea sa fie lasata in libertate, iar procurorii manevrati ca niste marionete de catre Kovesi si Coldea, sa se apuce cu profesionalism de treaba...
    • -1 (5 voturi)    
      și să-l ia pe Băsescu la rând (Joi, 19 martie 2015, 20:34)

      ploiesteanu [utilizator] i-a raspuns lui Dorel Popescu

      la puricat.
  • +2 (6 voturi)    
    cuvint de Presedinte (Joi, 19 martie 2015, 21:04)

    anisca [utilizator]

    Stiam eu! Base nu vorbeste niciodata degeaba!
  • 0 (4 voturi)    
    .... (Joi, 19 martie 2015, 21:38)

    rochiri [anonim]

    Si eu care ma asteptam ca avocatul platit de ea sa zica ca este vinovata si ca va plati conform legi in vigoare!
    of... nu ma pricep la oameni!
  • 0 (2 voturi)    
    De cand hotarirea o da avocatul apararii !!! (Vineri, 20 martie 2015, 9:43)

    andreesanu [utilizator]

    Avovatii o intorc asa cum le convine ,spun ce le trece prin bibilica si atunci de unde pina unde stirea ca totul e facatura ?,de la avocatul lui Udrea.Lasati judecatorii sa-si faca treaba pina la capat si mai vedem daca-i basma curata aceasta madam.
    Ca sa nu mai vorbim de averea lui Udrea care nu creste in gradina ca ceapa.


Abonare la comentarii cu RSS
Contributors
Euractiv


Proiect sustinut de Fundatia Konrad Adenauer
Proiect finantat de Uniunea Europeana
Proiectul "Implicare si simplificare. Instrumente online in sprijinul luptei anticoruptiei" este finantat de Uniunea Europeana prin Programul Facilitatea de Tranzitie 2007/19343.01.11 - Consolidarea sprijinului societatii civile in lupta impotriva coruptiei.

Aceasta sectiune nu reprezinta in mod necesar pozitia oficiala a Comisiei Europene. Intreaga raspundere asupra corectitudinii si coerentei informatiilor prezentate revine initiatorilor.

Pentru eventuale informatii si sesizari legate de proiectele PHARE contactati: cfcu.phare@mfinante.ro

Pentru informatii despre celelalte programe finantate de Uniunea Europeana in Romania, cat si pentru informatii detaliate privind aderarea Romaniei la Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati adresa web a Centrului de Informare al Comisiei Europene in Romania.
Dosare inchise cu sentinte definitive
Sesizarea ta aici

Ai cunostinta de un act de coruptie? Ne poti trimite aici informatii despre acesta, precum si fisiere audio, video sau documente legate de caz.


Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.



powered by
developed by