VIDEO Deputatul liberal Theodor Nicolescu, adus la DNA

de Red. stiri     HotNews.ro
Luni, 16 martie 2015, 9:47 Dosare Anticoruptie


Theodor Nicolescu
Foto: cdep.ro
Deputatul liberal Theodor Nicolescu, vicepresedinte al Comisiei Juridice, a fost adus luni dimineata la DNA, transmite B1 TV. Potrivit CV-ului sau, Nicolescu a fost vicepresedinte al Autoritatii Nationale pentru Restituirea Proprietatilor (ANRP) in perioada octombrie 2005 - mai 2008.

De asemenea, intre 2006-2007, a fost membru in Consiliul de Supraveghere al Fondului Proprietatea.

Nicolescu a fost adus cu mandat la DNA in acelasi dosar in care este audiat si seful Agentiei Nationale de Integritate, Horia Georgescu, surse judiciare declarand pentru Mediafax ca anchetatorii vizează retrocedarea ilegala a unor imobile supraevaluate. Acesta nu a dorit sa faca nicio declaratie cand a fost adus de anchetatori la sediul Directiei Nationale Anticoruptie, mai noteaza sursa citata.

Cine este Theodor Nicolescu

Theodor Nicolescu este deputat PNL de Argeş si vicepresedinte al Comisiei juridice din Camera Deputatilor.

Liberalul a fost secretar de stat in Ministerul Justitiei intre mai 2008 si ianuarie 2009 si este unul din numele vehiculate ca posibil ministru al justitiei in cazul in care PNL va forma un nou Executiv.

Nicolescu este absolvent al Facultăţii de Drept si al Facultatii de Stiinte Politice si Administrative din cadrul Universitatii Bucureşti si în CV are si un master in Studii Europene si Drept Comunitar la Facultatea de Filosofie.
Parlamentarul PNL a participat, intre 2004 şi 2013, de mai multe ori la realizarea studiului Doing Business, editat de Banca Mondiala, un studiu important prezentat anual de institutia internatională si care măsoară usurinta de a porni si dezvolta o afacere in 185 de tari.







Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.





























3898 vizualizari

  • 0 (0 voturi)    
    exista oare vreun parlamentar corect? (Luni, 16 martie 2015, 10:24)

    gogu tigan evreu ungur [anonim]

    intrebarea mea e cat se poate de serioasa. poate hotnews ar trebui sa inceapa o actiune sa gaseasca asa specimen.

    exceptie facand evident Remus Cernea, care are alte probleme (desi tot respectul pentru el, fiind in comparatie cu restul semenilor sai un reper de normalitate).
    • 0 (0 voturi)    
      Borcanele cu miere (Luni, 16 martie 2015, 11:56)

      LegatusAugusti [anonim] i-a raspuns lui gogu tigan evreu ungur

      Parlamentul este unul din borcanele cu miere ale puterii (alaturi de guvern, primarii, consilii judetene, deconcentrate.....).

      "Flora si fauna" care misuna prin "zona" este imuna la onestitate, bun simt, mila..........

      Doar raptori si saprofiti !

      Cand vor veni proximele alegeri derbedeii vor imparti iarasi - plini de nesimtire - sacose-bani-pliante. Altceva nu stiu !

      Furtul si mita e legea LOR !
  • 0 (0 voturi)    
    Ceeee maaaaaa? (Luni, 16 martie 2015, 13:53)

    nedespagubitu [anonim]

    Ministru al justitiei? Poate al injustitiei! Ca Gerea al economiei? Sau al aeconomiei?
    Mai baieti, in tzara asta totu' e pe dos!
    Se aud voci din anus...


Abonare la comentarii cu RSS
Contributors
Euractiv


Proiect sustinut de Fundatia Konrad Adenauer
Proiect finantat de Uniunea Europeana
Proiectul "Implicare si simplificare. Instrumente online in sprijinul luptei anticoruptiei" este finantat de Uniunea Europeana prin Programul Facilitatea de Tranzitie 2007/19343.01.11 - Consolidarea sprijinului societatii civile in lupta impotriva coruptiei.

Aceasta sectiune nu reprezinta in mod necesar pozitia oficiala a Comisiei Europene. Intreaga raspundere asupra corectitudinii si coerentei informatiilor prezentate revine initiatorilor.

Pentru eventuale informatii si sesizari legate de proiectele PHARE contactati: cfcu.phare@mfinante.ro

Pentru informatii despre celelalte programe finantate de Uniunea Europeana in Romania, cat si pentru informatii detaliate privind aderarea Romaniei la Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati adresa web a Centrului de Informare al Comisiei Europene in Romania.
Dosare inchise cu sentinte definitive
Sesizarea ta aici

Ai cunostinta de un act de coruptie? Ne poti trimite aici informatii despre acesta, precum si fisiere audio, video sau documente legate de caz.


Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.



powered by
developed by