O noua cerere de arestare a Elenei Udrea va fi supusa la vot in plenul Camerei Deputatilor pe 23 februarie

de Alina Neagu     HotNews.ro
Miercuri, 18 februarie 2015, 19:13 Dosare Anticoruptie


Elena Udrea la Gala Bute
Foto: HotNews / DP
Deputatii vor analiza in plen, luni, incepand cu ora 16:00, noile cereri DNA de inceperea a urmaririi penale si respectiv de arestare preventiva a deputatului Elena Udrea, pentru noi acuzatii in dosarul "Gala Bute", a declarat secretarul Camerei, deputatul Niculae Mircovici, dupa sedinta Biroului Permanet, potrivit Mediafax. Mircovici a precizat ca joi va avea loc o sedinta "formala" a Biroului Permanent al Camerei, dupa primirea rapoartelor Comsiei juridice in acest caz.

"Maine, va fi o sedinta scurta a Biroului Permanent al Camerei, dupa ce vor veni cele doua rapoarte pentru cererile ministrului Justitiei, respectiv a procurorului general in cazul doamnei deputat Elena Udrea si se va stabili in cursul zilei de maine, e pur formal, pentru ca decizia a fost luata astazi, in sensul ca sedinta de plen va fi luni la ora 16,00 si pentru luni la ora 16.00 va fi informata maine si doamna deputat, si ministrul Justitiei, si procurorul general, dupa ce se primesc rapoartele respective de la Comisia juridica", a explicat Mircovici.

Comisia juridica a Camerei Deputatilor a avizat, miercuri, cererile DNA privind incuviintarea urmaririi penale si arestarii preventive a Elenei Udrea pentru noi acuzatii in dosarul ¬Gala Bute¬.

Avocatul Elenei Udrea, Marius Striblea, a declarat, miercuri, ca aceasta doreste sa se adreseze plenului Camerei Deputatilor, la votul asupra cererilor de incuviintare a inceperii urmarii si a arestarii sale pentru noi acuzatii in dosarul ¬Gala Bute¬ si ca va fi facuta o cerere in acest sens.






Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.



























825 vizualizari

  • +3 (7 voturi)    
    DNA se face de ras, se autodescalifica (Miercuri, 18 februarie 2015, 19:48)

    Cristiann80 [utilizator]

    Din orice parte privesti, lucrurile in cazul Elenei Udrea sunt aranjate cu mana. Se vede din avion. Cereri de anchetare una peste alta, cereri de arestare una peste alta. Udrea e in arest la domiciuliu si i se cere aprobare pentru mandat de arestare. Lasand la o parte vinovatia (care acum mi se pare improbabila) sau nevinovatia Elenei Udrea, ma surprinde totusi Kovesi. E o femeie desteapta. Oare chiar nu isi da seama cat de penibila e situatia asta? Daca vrea sa compromita DNA, e pe drumul cel bun.
    • 0 (0 voturi)    
      Postarea dumitale (Miercuri, 18 februarie 2015, 23:31)

      ploiesteanu [utilizator] i-a raspuns lui Cristiann80

      arată cât de rupți de realitate sunt sustinătorii necondiționați pdl. În cel mai bun caz, ei nu sezizează corupția edemică ce s-a instaurat în conducerea țării, tot așa cum PSDiștii nu văd (sau se fac) corupția oamenilor lor. La fel, acuzând-o pe Kovesi, acuzând SRI -ul, tot ce-am întâlnit la A3 scârbos, tendențios și nedrept întâlnim acum la susținătorii băsiști. Și voi și liberalii și psdiștii, tot o apă și-un pământ. Pungași, hoți, borfași și bandiți de linia a doua și a treia care susțin (bineînțeles) necondiționat indiferent de gravitatea faptelor penale, pe pungașii "reprezentativi" ai acestor grupări politice. Mi-e și scârbă să mai postez și să mai mă lupt în idei cu astfel de oameni ca voi.


Abonare la comentarii cu RSS
Contributors
Euractiv


Proiect sustinut de Fundatia Konrad Adenauer
Proiect finantat de Uniunea Europeana
Proiectul "Implicare si simplificare. Instrumente online in sprijinul luptei anticoruptiei" este finantat de Uniunea Europeana prin Programul Facilitatea de Tranzitie 2007/19343.01.11 - Consolidarea sprijinului societatii civile in lupta impotriva coruptiei.

Aceasta sectiune nu reprezinta in mod necesar pozitia oficiala a Comisiei Europene. Intreaga raspundere asupra corectitudinii si coerentei informatiilor prezentate revine initiatorilor.

Pentru eventuale informatii si sesizari legate de proiectele PHARE contactati: cfcu.phare@mfinante.ro

Pentru informatii despre celelalte programe finantate de Uniunea Europeana in Romania, cat si pentru informatii detaliate privind aderarea Romaniei la Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati adresa web a Centrului de Informare al Comisiei Europene in Romania.
Dosare inchise cu sentinte definitive
Sesizarea ta aici

Ai cunostinta de un act de coruptie? Ne poti trimite aici informatii despre acesta, precum si fisiere audio, video sau documente legate de caz.


Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.



powered by
developed by