Elena Udrea a primit mandat de arestare pentru 30 de zile

de Alina Neagu     HotNews.ro
Miercuri, 11 februarie 2015, 20:45 Dosare Anticoruptie


Elena Udrea
Foto: Agerpres
Elena Udrea a primit miercuri mandat de arestare pentru 30 de zile, a decis Inalta Curte de Casatie si Justitie. Anuntul a fost facut de avocatul Elenei Udrea, la iesirea din sediul instantei supreme. Potrivit acestuia, mandatul de arestare a fost emis in dosarul Microsoft, in urma denuntului lui Dinu Pescariu. Elena Udrea urmeaza sa fie dusa in arestul Politiei Capitalei. Avocatul Elenei Udrea a anuntat ca va contesta decizia de arestare preventiva.

Elena Udrea a fost retinuta marti seara pentru 24 de ore de procurorii DNA si pusa sub acuzare într-un dosar disjuns din dosarul Microsoft pentru doua fapte de trafic de influenta si o fapta de spalare de bani.

Potrivit DNA, Elena Udrea este urmarita penal pentru trei fapte de trafic de influenta - in legatura cu incheierea si derularea acordului cadru de licentiere Microsoft din anul 2009, a contractelor subsecvente si a actelor aditionale la acestea, in legatura cu derularea contractului e-Romania si in legatura cu pretinderea si primirea a 500.000 de euro, precum si pentru spalare de bani.

Camera Deputatilor a dat luni avize pentru urmarirea penala si arestarea preventiva a deputatului PMP, in dosarele Microsoft si Gala Bute, in care este acuzata de fapte de coruptie.

Pe 29 ianuarie, Elena Udrea a fost pusa sub control judiciar in dosarul Microsoft. In 4 februarie, procurorii au cerut arestarea preventiva a deputatului, aratand ca a incalcat dispozitiile legale ale controlului judiciar, facand afirmatii publice cu privire la acuzatiile ce ii sunt aduse.

In dosarul Microsoft, fostul sot al Elenei Udrea, Dorin Cocos este acuzat ca ar fi pretins si primit 9.000.000 de euro de la Claudiu Florica si Dinu Pescariu, pentru ca, prin intermediul lui Udrea, la acea vreme ministru al Dezvoltarii Regionale si Turismului si vicepresedinte PDL, sa asigure firmelor sustinute de una dintre cele doua persoane incheierea si derularea contractului de licentiere Microsoft cu Ministerul Comunicatiilor si Societatii Informationale.

Potrivit anchetatorilor, in anul 2010, Dorin Cocos, in baza intelegerii cu Udrea, ar fi pretins de la un om de afaceri, administrator al unei societati cu obiect de activitate IT, suma de circa trei milioane de euro, pentru a debloca platile aferente contractului e-Romania.

Udrea mai este acuzata in dosarul Microsoft ca a cerut 500.000 de euro de la omul de afaceri Dinu Pescariu, vizat in acelasi dosar, "pentru a-i rezolva problemele din justitie".

Procurorii au aratat, in referatul prin care au solicitat aviz de la Camera Deputatilor pentru arestare, ca Elena Udrea a fost denuntata la DNA de Dinu Pescariu, vizat in dosarul Microsoft.

"La data de 5.11.2014, Pescariu Dinu-Mihail a formulat denunt cu privire la savarsirea unor fapte de coruptie de catre Udrea Elena Gabriela. Din denuntul formulat rezulta ca, in anul 2013 pe fondul cercetarilor efectuate de Directia Nationala Anticoruptie ca urmare a plangerii formulata de Fujitsu Siemens Computers in legatura cu derularea contractului de licentiere Microsoft si a masurilor asiguratorii dispuse de autoritatile austrice pe conturile sale din Elevatia, Udrea Elena Gabriela a pretins suma de 500.000 de euro pentru a-i rezolva problemele din justitie. Exista indicii in sensul ca remiterea sumelor de bani a avut loc in mai multe transe in perioada iulie 2013 - februarie 2014", au scris procurorii in referat.

Potrivit anchetatorilor, aceste fapte sunt dovedite cu declaratia martorului, extrasele de cont si inscrisuri olografe ridicate la perchezitii, in care sunt indicate sume de bani platite.






Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.





























19970 vizualizari

  • +9 (15 voturi)    
    Udrea arestata. (Miercuri, 11 februarie 2015, 20:55)

    MirceaGeorgescu [anonim]

    S-a declansat OMERTA!
    • +17 (33 voturi)    
      Ponta si Ghita sunt plecati din tara! (Miercuri, 11 februarie 2015, 22:35)

      AnticoruptieinRomania [utilizator] i-a raspuns lui MirceaGeorgescu

      Toti ceilalti inculpati in dosarul Microsoft, sunt liberi, mai putin Elena Udrea, Cocos si Pinalti. Androneasca face turul televiziunilor infierand-o pe Udrea, restul stau acoperiti sau la Miami.
      Cand ii veti vedea pe Ponta si Ghita la DNA, atunci inseamna ca avem din nou lupta anticoruptie. Pana atunci, e condusa de ei, naivilor. Ghita a penetrat prin Maior si Coldea SRI, avand nu numai toate contracetele de la SRI, dar si toate informatiile necesare pentru a selecta agenda DNA....
      • +1 (5 voturi)    
        ajutoor, dosar fabricat (Joi, 12 februarie 2015, 4:56)

        NumaZic [utilizator] i-a raspuns lui AnticoruptieinRomania

        nu se poate ca un pedelist curat ca Elena Udrea sa ajunga in arest! Cu siguranta e un dosar fabricat de Ponta!
        • +1 (1 vot)    
          directia e clara.. (Joi, 12 februarie 2015, 18:11)

          pehash [utilizator] i-a raspuns lui NumaZic

          Dosarul Microsoft/EADS.. incepe in guvernarea Nastase, continua in guvernarile Tariceanu, Boc si Ponta, dar e arestata doar Udrea...
          Ariton si Udrea primesc unda verde in parlament.. Vosganian e protejat.. borfasii se stiu intre ei..
      • +4 (4 voturi)    
        Or să le vină rândul (Joi, 12 februarie 2015, 7:53)

        ploiesteanu [utilizator] i-a raspuns lui AnticoruptieinRomania

        și celorlalți pungași din PSD. Deocamdată i-a luat p-ăștia care, timp de 10 ani, s-au considerat a fi sfinți.
      • +2 (6 voturi)    
        Din cate stiu eu, si mai stiu (Joi, 12 februarie 2015, 10:52)

        Dianora [utilizator] i-a raspuns lui AnticoruptieinRomania

        fiindca lucram prin MC in epoca, contractul cu licentele se facuse pe la inceputul anilor 2000 si era in principal treaba Min.Comunicatiilor nu al Min. Turismului. Poate ca au facut prelungiri sau modificari mai tarziu, dar tot nu inteleg de ce Gabriel Sandu ala nu-ai asuma ce a semnat.
        Nu mi-e simpatica blonda, dar cel putin in cazul asta nu vad de ce ar fi mai vinovata decat orica alt ministru care se afla prin guvern. pe scurt, nu era treaba ei!
    • +22 (22 voturi)    
      sa-i ia pe toti care au devalizat tara (Miercuri, 11 februarie 2015, 23:07)

      rov [utilizator] i-a raspuns lui MirceaGeorgescu

      de la "revolutie" pana azi.
      Prima data pe hoti, apoi pe incompetentii ce au luat decizii proaste pentru Romania.
  • +17 (21 voturi)    
    .... (Miercuri, 11 februarie 2015, 20:56)

    tirolez [utilizator]

    Pescariu nu avea destui bani, cat sa traiasca linistit el si familia? Ca a scapat cu toti banii de data asta e una, dar nu cred ca-l mai ia nimeni partener de smenuri.
  • +22 (32 voturi)    
    Intreb (Miercuri, 11 februarie 2015, 21:04)

    Ochii_pe_voi [utilizator]

    Ceilalti 30-40 acuzati din dosar, de ce sunt in libertate?
    • +8 (18 voturi)    
      posibile motive (Miercuri, 11 februarie 2015, 23:13)

      invalidprotocol [utilizator] i-a raspuns lui Ochii_pe_voi

      Uite doua posibile motive, luate din articol:

      1. Udrea a fost arestata intr-un dosar dijuns de dosarul Microsoft, prin urmare nu exista acei 30-40 de inculpati de care zici tu.

      2. Initial a fost pusa sub control judiciar, dar a incalcat conditiile in momentul in care s-a apucat sa faca declaratii publice despre acuzatiile care i se aduc (putand sa transmita mesaje altor inculpati).

      Plus ca poate pentru DNA e mai rentabil ca ceilalti sa fie liberi. Asa mai fac si ei rost de o inregistrare, vreun inculpat are ocazia sa faca o prostie cu care se se dea de gol etc...
  • +14 (26 voturi)    
    Cum zicea proverbul... (Miercuri, 11 februarie 2015, 21:05)

    ShoboLingoZauR [utilizator]

    Si virgina* si cu banii** luati! :)

    * iata unde era aparatoarea justitiei in Romania..."luptatoarea" anticoruptie...

    ** faci o combinatie...te alegi cu cateva zile/luni/ani de bulau si cand iesi ai porcoiul de bani...

    PS. Sincer eu nu-i inteleg pe acesti politicieni...cum de nici unul nu face demersuri sa modernizeze sistemul penitenciarelor din tara avand in vedere ca mai devreme sau mai tarziu toti vor ajunge acolo...
  • +6 (26 voturi)    
    C'est la vie ... (Miercuri, 11 februarie 2015, 21:06)

    Pantera Roz [utilizator]

    Visul frumos s-a terminat ... Ce-ai fost si ce-ai ajuns ., duduie ...
  • +13 (25 voturi)    
    Doar din denunturi? (Miercuri, 11 februarie 2015, 21:06)

    CezarN [utilizator]

    Pai, procurorii pot oare strange si alte probe decat cele din denunturile facute de un inculpat din frica de puscarie sau pentru ca asa a primit ordin ?

    Ca asa, vom aresta numai pe cei care nu toarna(oare la ce institutie de trista amintire am mai vazut asta?). Domnul Voiculescu poate depune marturie. El, fiind turnator vechi, cu patalama la mana, cu toate ca a pagubit statul cu 6.200.000.000 de eurocenti, nu a facut nicio singura zi de arest preventiv. Ce-i drept, el nu mergea pe la televiziuni, ci chiar a cumparat o televiziune care 24/24 si 7/7 facea ceea ce I se reproseaza lui Udrea ca a facut pret de cateva zeci de minute. Dar trebuie sa torni pentru asta, frate ... si, probabil, sa nu spui ceea ce stii, sa nu dai cumva impresia ca esti o amenintare pentru altii. Si uita fiscul si de recuperarea pagubei, si de sediile Antena 3, si de Abramburica, si de Nica, si de Ticau ca astia nici usturoi nu au mancat, nici a Microsoft gura nu le pute. :))
    • +11 (13 voturi)    
      Că alții sunt pungași (Miercuri, 11 februarie 2015, 22:39)

      ploiesteanu [utilizator] i-a raspuns lui CezarN

      asta nu înseamnă că tu ești mai puțin. Toți trebuie să răspundă pentru subsolul european în care a ajuns România, prin corupție la nivel înalt.
  • +19 (25 voturi)    
    Ok, super, reluam o viata normala? (Miercuri, 11 februarie 2015, 21:08)

    codo [utilizator]

    Ma refer la presa infestata de udrea. Mais si altceva pe agenda? Niscai reforme urgente, razboiul din ucraina, etc. Sper ca nu vom a avea transmisii zilnice de la poarta penitenciarului.
  • +5 (23 voturi)    
    Pana aici (Miercuri, 11 februarie 2015, 21:09)

    HP [utilizator]

    Pana aici ti-a fost, Eleno.

    "Potrivit anchetatorilor, aceste fapte sunt dovedite cu declaratia martorului, extrasele de cont si inscrisuri olografe ridicate la perchezitii, in care sunt indicate sume de bani platite."

    6 ani cu executare.
  • +12 (30 voturi)    
    Comentariu sters de utilizator (Miercuri, 11 februarie 2015, 21:53)

    [anonim]

  • -4 (28 voturi)    
    Urmeaza Jupanu' (Miercuri, 11 februarie 2015, 22:02)

    Velma Kelly [utilizator]

    Mai acush.
    • +1 (17 voturi)    
      Cine seamănă se adună (Miercuri, 11 februarie 2015, 22:46)

      ploiesteanu [utilizator] i-a raspuns lui Velma Kelly

      Elena n-are nici tată nici mamă. Dacă procurorii o asigură că i se scade pedeapsa dacă spune tot, fiți siguri că-l dă în gât și pe băsescu. E din același aluat cu jupânul. N-are prieteni când e vorba de pielea ei. O să vedeți.
      • 0 (4 voturi)    
        shhhh (Joi, 12 februarie 2015, 5:02)

        NumaZic [utilizator] i-a raspuns lui ploiesteanu

        nu vorbii de Basescu. O sa sara cu minusurile pe tine. Basescu e curat!
        • +1 (1 vot)    
          Eu dau - pt. "i" (Joi, 12 februarie 2015, 12:58)

          Maniu [utilizator] i-a raspuns lui NumaZic

          ca ma enerveaza!
  • +1 (31 voturi)    
    Mana la nas... (Miercuri, 11 februarie 2015, 22:07)

    andreitr [utilizator]

    Asta are un tupeu maxim. O vede toata tara ca da asigurari ca nu va spune nimic (gest mafiot) iar pe ea o doare in spate. Tot in spate a durut-o si cand l-a acuzat pe generalul Coldea de mita. Pe mine ma calca pe nervi penibila...
  • +6 (14 voturi)    
    Comentariu (Miercuri, 11 februarie 2015, 22:33)

    Petrini_Petrini [utilizator]

    Are zambetul lui Cioaca...
  • +4 (16 voturi)    
    hai, cristian80... (Miercuri, 11 februarie 2015, 22:35)

    danright [utilizator]

    ...nu mai scrii nimic?
    Eu cred a sub pseudonimul ala scria chiar infractoarea blonda.
    Dupa o veste buna, noapte buna!
  • +12 (16 voturi)    
    Ce dragut... (Miercuri, 11 februarie 2015, 22:56)

    Lexis [utilizator]

    In urma cu exact un an, de ''ziua indragostitilor'', Elena Udrea si Alina Bica erau impreuna la Paris, iar acum sunt tot impreuna dar in ,,micul Paris'' la ,,mititica''...
    Adevarul iese, incet-incet la iveala...
  • +10 (12 voturi)    
    Se întâmplă uneori (Miercuri, 11 februarie 2015, 23:30)

    felis_tigris [utilizator]

    Se întâmplă uneori ca borfaşii să şi-o ia în barbă.
  • +1 (15 voturi)    
    La multi ani! (Miercuri, 11 februarie 2015, 23:33)

    amycus [utilizator]

    Sa fie intr-un ceas bun!

    PS: sa-ti fie rusine, traian basescu!
  • +15 (15 voturi)    
    confiscarea averilor (Joi, 12 februarie 2015, 0:35)

    sorin3 [utilizator]

    Degeaba ii baga la puscarie. Mai importanta e confiscare averilor. Dar asta e greu , prea multe drepturi, legi, etc.
    Cel mai simplu ar fi ca pe linga puscarie coruptii sa fie obligati la plata une amenzi egala cu patratul mitei sau a prejudiciului.
    Si asa adio avere, fara procese interminabile.
    • +1 (1 vot)    
      Exista și recuperarea prejudiciului, (Joi, 12 februarie 2015, 13:00)

      ploiesteanu [utilizator] i-a raspuns lui sorin3

      cu expert evaluator, procese, licitații ca în cele din urmă statul să-și ia partea. Durează ani și profită alții, care cumpără vile și terenuri la prețuri mai mici.
  • +4 (26 voturi)    
    Comentariu sters de utilizator (Joi, 12 februarie 2015, 2:58)

    [anonim]

    • +1 (5 voturi)    
      Ai „serioase dubii”... (Joi, 12 februarie 2015, 8:41)

      Radu I [utilizator] i-a raspuns lui

      „că justiția este total independentă și că serviciile de informații se ocupă numai cu siguranța națională”?
      Păi cine a subordonat justiția și serviciile de informații intereselor personale și ale camarillei?
      „O fiară care le stârnea deopotrivă teamă, admirație și invidie”? Mai degrabă dispreț, dezgust...
      „Sunt băsist”, mărturisești tu. Puteai să închei aici comentariul...
    • +3 (5 voturi)    
      corect (Joi, 12 februarie 2015, 10:35)

      ToXRM [anonim] i-a raspuns lui

      treaba aia cu SRI care stia de Bica dar totusi au lasat sa fie pusa sefa la DIICOT, neinformandu-l pe presedinte (cica nu a cerut), adica au mintit prin omisiune. daca tu nu intrebi eu nu-ti spun, ca daca m-ai fi intrebat te-as fi mintit, deci e cam acelasi lucru. SRI clar nu se ocupa doar cu siguranta nationala, iar daca va mirati ca in filmele cu james bond e prea mult SF, serviciile chiar fac mizerii si dau vina pe altii sau pur si simplu nu se afla niciodata. Coldea are un aer de securist batran, uns cu toate alifiile, si in opinia mea demisia lui Maior pe baza declaratiilor tampite si legii Big Brother a fost praf in ochi. Baietii au dosare de santaj pentru toata lumea. Pozele cu udrea bica si topoliceanu la paris cica nu au fost facute de SRI . pe bune ? merg des la paris cu jobul si cam stiu orasul asa, unele din cadrele alea au fost facute pe Bd Haussman, de la un etaj superior, ori acolo daca gasesti chirie, costa multe mii de euro pe luna, iar sa te urci pe cladire cu un "tun" de aparat foto (obiectiv tele de minim 300mm) cam bati la ochi asa ... sa nu imi spuna mie Coldea ca fetele astea aveau un admirator secret full de bani care le facea poze prin capitalele europene. bullshitul va ajunge in ventilator, curand, deja penalii de serviciu au inceput sa scape: Oprisan achitat, si mai urmeaza. Ghita cu cele 40 de dosare de 12 ani pe rol, nu e atins , oare de ce ? face smenuri cu Coldea ? De ce pentru ancheta de la Rovinari a fost chemat doar Sova la DNA, cand Ponta si-a pus semnatura si el ca avocat in documentele alea ? Hai cu minusurile ...
    • +3 (5 voturi)    
      Teama, admiratie si invidie?!?! (Joi, 12 februarie 2015, 11:15)

      dbdb [utilizator] i-a raspuns lui

      Mai degraba furie, scarba si dezgust! Afirmatiile Udrei despre altii pot fi 100% adevarate (cand se refera la Coldea, Kovesi, SRI si altii) dar asta nu inseamna ca ea n-a facut ceea ce i se imputa acum de catre procurori. La astea sa raspunda in primul rand, ca astea sunt cercetate acum. Bravo, a depus denunt la DNA impotriva lui Coldea! se va cerceta si se va judeca si cazul asta! dar acum, dupa cercetarile facute de ani de zile deja, se cerceteaza cazurile pentru care s-a cerut in parlament aprobarea pentru permiterea cercetarii penale si acordarea permisiunii de arestare a Udrei. la acest capitol suntem acum. Indignarea ta cum ca Udrea n-a fost cercetata pana acum, cu sambure, sunt de acord, nu inseamna ca ar trebui sa nu mai fie cercetata de loc!
    • +2 (4 voturi)    
      Fiara lacomiei? (Joi, 12 februarie 2015, 13:00)

      Maniu [utilizator] i-a raspuns lui

      fiara care distruge tara asta si care-I propulseaza sus, sus de tot, pe cei mai rai si mai talhari, de ambe sexe? Nu sunt femeile egale cu barbatii? de ce mi-ar fi mila de aia care-a luat cu amandoua mainile si n-a dat nimic la schimb societatii pe care A PARAZITAT-O?
    • 0 (0 voturi)    
      Domn' Marius (Vineri, 13 februarie 2015, 7:30)

      ploiesteanu [utilizator] i-a raspuns lui

      nu te băteai cu pumnul în "pept" că justiția e independentă și procurorii nu anchetează pe criterii politice ? Acum, când procuratura se apropie de jupânul, justiția procuratura și SRI-ul nu mai sunt independente ? Cine știe ce fiu de borfaș PDL-ist ești și matale de ți-a mers bine pe vremea lui băsescu, iar acum stai cu frica în sân și rahatul la fund, dacă o să sune soneria și la adresa ta.
  • +1 (5 voturi)    
    Ne lafaim in acuzatii respinse de judecatori! (Joi, 12 februarie 2015, 6:48)

    hotnewsfil [utilizator]

    Condamnari la comanda, spectacolul 'catusele', tot tacamul!
    Procurorii ne inculcasera convingerea ca Elena Udrea este implicata in cea mai mare infractiune din istoria post-decembrista : Microsoft.
    Au desprins-o numai pe Elena Udrea din dosarul respectiv, asa fiind dictat de 'extrema urgenta' si i-au lasat la foc mic pe ceilalti suspecti.
    Gadea, Ciutacu si restul mahalagiilor din slujba lui Felix si-au frecat mainile de bucurie, au golit sticlele cu sampanie frantuzeasca si au zbierat sa se auda pana la urechile doamnelor din Ferentari (cele care le asigura ratingul de campioni!) : 'am invins, am invins!'.
    Acum, judecatorii au rezolvat urgenta extrema, prin retinerea Elenei Udrea pentru doua invinuiri care nu au nicio legatura cu Microsoft : ca 'nu a facut ciocul mic (s-a legat de viitorul presedinte al tarii - Coldea )', si ca '"ar fi primit bani de la un derbedeu 'denuntator la comanda' - Pescariu". Celelalte invinuiri (spectaculoasa spalare de bani, etc.) au fost considerate, de judecatori, 'fara temei'. Au fost aruncate la cos.
    Ramane ca procurorii sa mai incerce si cu alte invinuiri aduse Elenei Udrea.. Poate se prinde vreuna la judecatori,ca sa nu-i comdamne comanditarii lor fiindca nu si-ar fi indeplinit sarcina de serviciu.
    Medicii sunt condamnati pentru malpraxis. Procurorii pot malpraxiza cat le place, la liber, legal,ca ei au painea si cutitul in man a, numai ei au arma 'catusele'.
  • +1 (5 voturi)    
    Procurorii, romanasi de-ai nostri! (Joi, 12 februarie 2015, 7:05)

    hotnewsfil [utilizator]

    Sa avem intelegere fata de procurorii care fac dosare la comanda. Sunt, si ei, romanasi de-ai nostri, au, si ei, familii, copii de intretinut, datorii la banci.
    Sa vedem mai intai barna din ochii restului romanilor si apoi paiul din ochiul procurorilor comandati
  • +1 (3 voturi)    
    Cea mai mare si singura slabiciune a lui Basescu (Joi, 12 februarie 2015, 13:03)

    Maniu [utilizator]

    e destul un viciu ca sa-l distruga pe un om. Cum i s-a bagat pitipoanca pe sub piele o sa aflam vreodata? Daca si-ar mai fi putut continua cariera politica sau daca PMP ar ma fi putut insemna ceva, n-o sa mai aflam.
    • 0 (0 voturi)    
      Cine știe ce făceau ei, mititeii (Vineri, 13 februarie 2015, 7:41)

      ploiesteanu [utilizator] i-a raspuns lui Maniu

      în lungile nopți petrecute împreună la primăria capitalei până deimineață, (ce vrei, problemele importante ale bucureșteanului, o cer). Ce se mai sacrificau ei spre binele cetățeanului, neștiuți de nimeni, pierduți printr-un birou confortabil de la primăria capitalei.


Abonare la comentarii cu RSS
Contributors
Euractiv


Proiect sustinut de Fundatia Konrad Adenauer
Proiect finantat de Uniunea Europeana
Proiectul "Implicare si simplificare. Instrumente online in sprijinul luptei anticoruptiei" este finantat de Uniunea Europeana prin Programul Facilitatea de Tranzitie 2007/19343.01.11 - Consolidarea sprijinului societatii civile in lupta impotriva coruptiei.

Aceasta sectiune nu reprezinta in mod necesar pozitia oficiala a Comisiei Europene. Intreaga raspundere asupra corectitudinii si coerentei informatiilor prezentate revine initiatorilor.

Pentru eventuale informatii si sesizari legate de proiectele PHARE contactati: cfcu.phare@mfinante.ro

Pentru informatii despre celelalte programe finantate de Uniunea Europeana in Romania, cat si pentru informatii detaliate privind aderarea Romaniei la Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati adresa web a Centrului de Informare al Comisiei Europene in Romania.
Dosare inchise cu sentinte definitive
Sesizarea ta aici

Ai cunostinta de un act de coruptie? Ne poti trimite aici informatii despre acesta, precum si fisiere audio, video sau documente legate de caz.


Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.



powered by
developed by