VIDEO Elena Udrea a fost retinuta de procurorii DNA pentru 24 de ore

de R.M., V.M.     HotNews.ro
Marţi, 10 februarie 2015, 22:17 Dosare Anticoruptie


Elena Udrea
Foto: Agerpres
Elena Udrea a fost retinuta pentru 24 de ore de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie, a anuntat un avocat al fostului ministru.

Cu putin inainte de ora 23:00, Elena Udrea a parasit, zambind, dar cu catuse la maini, sediul DNA, insotita de politisti si in imbulzelile ziaristilor si cameramanilor, pentru a fi dusa in arest. "Poti pune catuse Elenei Udrea, dar nu poti pune catuse adevarului", a comentat aceasta, la intrebarile ziaristilor.

Inainte de a intra in masina care o transporta la arest, Udrea i-a mai intrebat pe ziaristi: "Ce, va asteptati la altceva?".



Aceasta a ajuns la arestul Politiei Capitalei in jurul orei 23:10, de aceasta data fara a mai avea catuse la maini, motiv pentru care DNA a anuntat declansarea unei verificari legate de respectarea procedurilor.

Elena Udrea "a fost retinuta intr-un dosar disjuns din dosarul Microsoft, pentru doua presupuse fapte de trafic de influenta si o fapta de spalare de bani", a declarat marti seara avocatul acesteia, Marius Sebastian Striblea.

Udrea a petrecut la DNA peste zece ore, dar audierile efective au durat trei ore, iar restul timpului a fost petrecut cu consultarea dosarului si emiterea de acte procedurale, a explicat acesta.

In timpul audierilor, Elena Udrea "a dat declaratii pentru toate cele sapte acuzatii initiale, s-a aparat", a adaugat el.

Marti "au fost facute acte de cercetare doar in dosarul Microsoft", a continuat avocatul, mentionand ca ordonanta de retinere a fost emisa incepand cu ora 21.40 si expira miercuri la aceeasi ora.

Un alt avocat al Elenei Udrea a precizat ca aceasta "nu a avut nicio emotie ca nu se va dispune masura retinerii" si ca procurorii au acuzat-o initial de doua infractiuni de spalare de bani, dar au renuntat la una ulterior.

Mandatul de arestare vine dupa ce deputatii au votat luni seara cele sase cereri ale DNA care o privesc pe Elena Udrea si care vizeaza incuviintarea urmaririi penale si arestarea preventiva in doua dosare, "Gala Bute" si "Microsoft", precum si incuviintarea urmaririi penale sau a extinderii urmaririi penale in cele doua dosare amintite.

Un comunicat al DNA publicat ulterior precizeaza ca Elena Udrea este acuzata de:
  • trafic de influenta (fapte in legatura cu incheierea si derularea acordului cadru de licentiere Microsoft din anul 2009, a contractelor subsecvente si a actelor aditionale la acestea);
  • trafic de influenta (fapte in legatura cu derularea contractului e-Romania);
  • trafic de influenta (fapte in legatura cu pretinderea si primirea a 500.000 de euro);
  • spalare de bani.
Fostul ministru va fi prezentat miercuri in fata Inaltei Curti de Casatie si Justitie cu propunere de arestare preventiva pentru 30 de zile.






Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.



























42144 vizualizari

  • -27 (99 voturi)    
    Regimul basescu 2005(?) - 10 feb 2015 R.I.P. (Marţi, 10 februarie 2015, 22:19)

    cenzuratul [utilizator]

    Regimul in care in urma unei inscenari un om nevinovat a fost inchis pe nedrept de catre justitia reformata (Mircea Basescu, conform afirmatiilor lui Traian Basescu), "cel mai onest candidat" (Elena Udrea, conform lui Traian Basescu) fura de rupea (conform DNA), presedintele in functie isi punea partidul sa adune voturi pentru postul de europarlamentar al fiicei, in care existau procurori si judecatori satui de dea sentinte de frica (conform Elena Udrea), presedintele in functie talharea in public o persoana, isi are sfarsitul simbolic acum.

    La cum se vede acum ca erau oamenii puterii acestui regim, cred ca progresele din justitie s-au facut exclusiv la presiunile externe nevoit enorme.

    Odihneasca-se in uitare!
    Iar pe noi sa ne aiba in paza, in continuare, Marele Licurici.
    • -13 (43 voturi)    
      ignatul (Marţi, 10 februarie 2015, 23:05)

      Mazeta [utilizator] i-a raspuns lui cenzuratul

      Crezi tu că Licuriciul n-a știut ce se petrece în România? Eu zic că a lăsat special porcușorii să se îngrașe ca apoi să-i taie apoi unul după altul.
      • +37 (47 voturi)    
        Sa vedem cine spune adevarul! (Marţi, 10 februarie 2015, 23:24)

        AnticoruptieinRomania [utilizator] i-a raspuns lui Mazeta

        Hrebenciuc a fost gasit cu peste 800 de milioane de euro in bancile elvetiene ca reprezentant al PSD, partidul celor saraci si prosti. Inseamna ca Nastase a depasit demult miliardul propus de sotia Dana Nastase pe spagi. Intre timp, Udrea a devalizat Romania!... Mi-e sila!
        • +7 (21 voturi)    
          Adevarul Elenei Udrea (Miercuri, 11 februarie 2015, 7:16)

          Marian [anonim] i-a raspuns lui AnticoruptieinRomania

          "Nu poti pune catuse adevarului!", "Voi spune adevarul ambasadelor"... Oare cit o mai tine asa? Elena Udrea a promis ca va tine un discurs de aparare fulminant de la tribuna Parlamentului daca i se va cere arestarea. A avut ocazia, a avut imunitatea (culmea, de la tribuna Parlamentului ar fi avut imunitate parlamentara absoluta, care nu poate fi ridicata, pentru orice declaratie ar fi facut!!!) si tot ceea ce a transmis a fost "Dupa cum vedeti, nu am sifonat nimic!". Iata, inca odata de ce trebuie arestata preventiv. Cred ca procurorul de caz, care poate presa complicii cu bluff-uri - a facut criza de isterie cind a vazut cum se face comunicarea in vazul tuturor catre paratasii arestati sau aflati in libertate. Asta nu e comportament de om nevinovat ci de interlop.
        • +3 (3 voturi)    
          in unele privinte ai dreptate (Miercuri, 11 februarie 2015, 9:43)

          bancher [anonim] i-a raspuns lui AnticoruptieinRomania

          asa este, Adi Nastase are peste 1 mld euro in conturi pe afara, Hrebenciuc are si el sute de milioane de euro, asa este, PSD este partidul celor saraci, prosti si multi, as mai adauga eu...dar vezi tu, toate aceste fapte nu o disculpa pe Elena Udrea de ceea ce a facut. Eu personal am o mare antipatie fata de ea si de Cocos de cand cu parcarile Dali din Bucuresti....dar nu parerea mea este importanta, ci a DNA.
          Cand protectorul Elenei Udrea si al lui Cocos nu mai este in functie, DNA sa isi faca datoria. Orisicine e vinovat sa plateasca. Nu sunt de acord nici cu dosarele inventate, facute la comanda, dar nici cu musamalizarea lor.
          • -2 (2 voturi)    
            absolut de acord! (Miercuri, 11 februarie 2015, 12:06)

            lili [anonim] i-a raspuns lui bancher

            Pana atunci, vedem cum "maretele realizari" ale lui Traian Basescu cad ca popicele!!!
        • +1 (1 vot)    
          vorbesti prostii (Miercuri, 11 februarie 2015, 11:51)

          justin [utilizator] i-a raspuns lui AnticoruptieinRomania

          Contul de 800 mil dolari nu se stie (inca) cui apartine.
          A avut si Hrebenciuc un cont despre care se stie doar ca, la data inchiderii, avea 89.163$

          Aici extrasul: http://www.riseproject.ro/wp-content/uploads/2015/02/HREBE_lowres.jpg

          PS: inteleg ca asta e rolul tau, sa faci diversiune, dar macar fa-o fara sa insulti inteligenta celorlalti. Pana la milardele de care vorbesti, hai sa ne ocupam de sutele de mii si milioanele lui tanti Udrea. Ce zici?
        • +1 (1 vot)    
          Mai baiete, tu chiar ai o misiune p'aci ! (Miercuri, 11 februarie 2015, 17:12)

          newlook [utilizator] i-a raspuns lui AnticoruptieinRomania

          Mai baiete, tu chiar ai o misiune p'aci !

          Ia uimeste natiunea si arata unde anume scrie ca Hrebenciuc are "peste 800 de milioane euro in bancile elvetiene" asa cum mananci matale. Chiar, de mancat e clar ce mananci, da' ce fumezi? Apa e verificata?
      • +21 (25 voturi)    
        Da (Marţi, 10 februarie 2015, 23:45)

        nano2k [utilizator] i-a raspuns lui Mazeta

        Dar cine i-a "ingrasat"? Oare nu "antilicuriciul"?

        Mai slabeste-ne, pana la urma ce face "licuriciul" e profund sanatos pentru tara asta. Dar arata-i orbului si povesteste-i surdului.
      • +16 (20 voturi)    
        Aham, hai si cu porcusorul plagiator (Miercuri, 11 februarie 2015, 3:28)

        Kaladin [utilizator] i-a raspuns lui Mazeta

        ca de la zgatia care era acum 10 ani a ajuns ditamai porcalanul.
      • +1 (5 voturi)    
        haha (Miercuri, 11 februarie 2015, 10:25)

        jailbreak [anonim] i-a raspuns lui Mazeta

        ce mai mor prostii de grija altuia.

        vinovati sau nu, membrii regimului Basescu merita aprecierea mea ca macar au lasat lucrurile astea sa se intample, si ii voi aprecia chiar daca vor avea de platit in fata legii.

        nu stiu daca au furat mai mult sau mai putin decat ciuma rosie, bunul simt imi spune ca mult mai putin, dar ce e cu adevarat important e ca in urma lor, pe langa aceste au lasat o justitie care merge... nu cred ca au ei nici un merit decat acela ca nu au facut propaganda impotriva ei, asa cum fac antenizatii, si daca furturile sunt reprobabile, sa avem o justitie care va opri fenomenul macar de acum inainte este mai important decat vanatoarea de vrajitoare pe care o propun unii sau altii. la noi s-a ajuns ca un post de ministru sa se dea pe vreo 5 milioane de euro, locurile de parlamentari sa se scoata la licitatie in partide si alte chestiuni de principiu care probeaza faptul ca membrii partidelor sunt pus pe jaf din prima secunda de mandat ( altfel de ce ar plati milioane de euro pe un salariu de vreo 1000 EUR/luna , adica vreo 60.000 EUR / 5 ani ) in schimb pe noi ne doare de faptul ca are Udrea catuse sau nu....

        in partea cealalta, uslamul ar fi lasat doar jaf si imbecilizare, asa ca oamenii au de ales. uslamistii, vor alege aproape sigur si instinctiv imbecilizarea generala, pentru ca atunci propria imbecilitate nu mai iese asa de mult in evidenta.
        • -1 (7 voturi)    
          Mai nea Caisa (Miercuri, 11 februarie 2015, 11:49)

          xrogo [utilizator] i-a raspuns lui jailbreak

          deocamdata marile dosare se fac si se desfac sub plagiator,uita-te cate dosare s-au facut sub Boculet.
          In privinta furturilor,nu stiu cine a furat mai mult,dar basistii au avut nesimtirea ca in timp ce furau de rupeau,au mai si taiat salarii si au marit TVA,pesemne ca se temeau ca n-au ce fura,si si-au facut stocuri!!!
          • 0 (2 voturi)    
            Nea capsuna (Miercuri, 11 februarie 2015, 15:05)

            nano2k [utilizator] i-a raspuns lui xrogo

            S-a incercat incalecarea Justitiei si nu s-a reusit. Sa nu-mi zici ca plagiatorul si suita lor de infractori au lasat Justitia sa zburde ca sa ii bage FIX PE EI LA PARNAIE!

            Da, se intampla sub mandatul plagiatorului dar asta NU inseamna ca e (neaparat) meritul lui!

            Poate singurul lui merit (si si ala personal as indrazni sa zic ca ar fi) ar putea fi ca s-a facut ca incaleca justitia de ochii baronilor, dar de fapt a simulat.

            Daca istoria va dovedi acest fapt, si anume ca a PUTUT dar nu a VRUT (nu ca nu a REUSIT) sa incalece Justitia, atunci dpdv-ul meu plagiatorul va avea un loc de cinste alaturi de Base in istorie.
            • +1 (1 vot)    
              "Incalecarea justitiei" (Miercuri, 11 februarie 2015, 17:05)

              newlook [utilizator] i-a raspuns lui nano2k

              "Incalecarea justitiei" s-a reusit si inca foarte bine in regimul Basescu. Tocmai de catre Basescu si acolitii lui, care au sperat ca aceasta incalecare va fi perpetua.

              D'aia doasare cu furturi de sute de milioane apar la nici doua luni de la caderea regimului Basescu, si nu s-a suflat o vorba inainte. D'aia numarul 2 al regimului - pentru care Basescu GARANTA , iti aduci aminte - este la puscarie (provizorie pentru moment, definitiva curand).

              Asadar, in ceea ce priveste subiectul "incalecarea Justitiei", Basescu si acolitii lui intrec de departe tot ce au facut sau incercat ceilalti inainte.
      • 0 (2 voturi)    
        Si atunci cum de mai esti viu ? (Miercuri, 11 februarie 2015, 11:24)

        Bogdan_100 [utilizator] i-a raspuns lui Mazeta

        Ha ha ha
    • 0 (24 voturi)    
      Comentariu sters de utilizator (Marţi, 10 februarie 2015, 23:28)

      [anonim] i-a raspuns lui cenzuratul

    • 0 (6 voturi)    
      adica: hotie, tupeu si catuse!!! (Miercuri, 11 februarie 2015, 10:38)

      lili [anonim] i-a raspuns lui cenzuratul

      Memorabila imaginea prea-curatei si prea-cinstitei E Udrea iesind cu catuse la manute din sediu DNA si escortata de politisti si cu camerele TVurilor asupra ei!
      Memorabila, este imaginea completa si de-acum de netagaduit a regimului ultracorupt al lui Traian Basescu.
      La asa memorabila imagine ma intreb ce rating-uri au avut TVurile de stiri ai caror reporteri au inghetat in asteptarea maretului eveniment ce-l astepta o natiune intreaga: dna Udrea cu catuse!
      NU am vazut-o aseara in direct, m-am culcat, somnul meu e mai important decat imaginea cu catuse a dnei Udrea, si bine am facut!
      Am vazut in dimineata asta imaginea memorabila si m-am felicitat ca nu mi-am pierdut somnul pretios aseara! De ce?
      Ptr ca m-a cuprins sila vazand-o pe penala cu retinere de la DNA cu acuzatii de spalare de bani si trafic de influenta plus denuntul retinut la dosar al lui Dinu Pescariu cu mita de 500 000 Euro iesind cu cause din DNA si vorbind despre ADEVAR, despre adevarul ei bineinteles pe care l-a tinut ascuns 10 ani ca doar nu era sa ne spuna ce spune ACUM la DNA si a tot spus se pare, vreo 4 ore a dat declaratii despre ADEVARUL ce-l spune catre DNA, ACUM: spalare de bani si trafic de influenta!
      Aceleasi vorbe goale despre adevar, aceiasi sfidare si ipocrizie,cant tu furi pe rupte vii si vorbesti despre adevar(!), despre cat ai luptat tu pnetru democratie(!), pentru o Justitie libera(!), despre grija ta pentru un "Parlament decredibilizat" la a carui decredibilizare tu singura recunosti ca ai contribuit si TOATE aceste vorbe goale in totala contradicitie cu faptele si acuzatiile grave din Comunicatul DNA de aseara: trafic de influenta si spalare de bani plus spaga de 500 000 Euro de la Dinu Pescariu, retinuta la dosar, conform unuia dintre avocatii ei si mentionata in Comunicatul DNA!
      Asta-i imaginea Romaniei dupa 10 ani de regim Basescu; o Romanie saraca si devalizata de dna Udrea si acolitii ei, toti persoane apropiate Presedintelui Basescu!
      Succes DNA, succes SRI!
    • +1 (1 vot)    
      Omul nevinovat (Miercuri, 11 februarie 2015, 11:24)

      Bogdan_100 [utilizator] i-a raspuns lui cenzuratul

      E securistul, care are sentinta definitiva de politie politica si care a furat cateva sute de milioane de dolari (atat s-a dovedit definitiv si irevocabil) pana acum ? Daca spunem ca a fost condamnat pe nedrept atunci tot sistemul juridic din Romania este nefunctional deci si arestarea lui Udrea si Mircea basescu sunt ilegale. Hotarati-va ori justitia este una pentru toti si respectam sentintele ori nu recunoastem justitia si toate arestarile sun inscenari.
    • +1 (3 voturi)    
      fii tare elena.....dreptatea e de partea ta (Miercuri, 11 februarie 2015, 11:42)

      oxxxxxyyyyya [utilizator] i-a raspuns lui cenzuratul

      te-au inchis, pt. ca le e frica de ce spui,.......divulga toate itele lui coldea si ghita, sa se vada tradatorii de neam si de tara.
  • -5 (43 voturi)    
    Si? (Marţi, 10 februarie 2015, 22:21)

    U_swamp [utilizator]

    Si? Trustul platit din punga de whoodrea zice, face ceva pentru sefa? Acolo o compasiune, o ditiramba, un protest impotriva guvernului Coldea&Chiovesi? Un protest ad-hoc la Rahova?
    • -48 (70 voturi)    
      Stat politienesc (Marţi, 10 februarie 2015, 22:29)

      Mafia SRI+DNA [anonim] i-a raspuns lui U_swamp

      Romani, baricadati-va in case, construiti-va buncare fiindca SRI va poate sparge oricand viata si sa v-o faca pulbere...gata, in Romania s-a instaurat statul politienesc de catre cuplul de amanti Colde-Kovesi !!!
      • +12 (22 voturi)    
        Antena 3 în sens invers (Miercuri, 11 februarie 2015, 0:36)

        Nyk1 [utilizator] i-a raspuns lui Mafia SRI+DNA

        Luați-vă de mână cu Gâdea, că și Anteniștii spuneau aceleași lucruri cu câtva timp înainte. Și aveau cam tot atâta dreptate (adică deloc)
      • 0 (6 voturi)    
        de ce se mai plang... (Miercuri, 11 februarie 2015, 7:47)

        Cris41 [anonim] i-a raspuns lui Mafia SRI+DNA

        De ce se mai plang romanii ca au fost furati atata amar de vreme? Ca acum sa le fie mila de hoti?? Era evident ca nu se vor lasa dusi usor... Sunt unsi cu toate alifiile si pot spune multe in apararea lor... Daca ii asculti, niciunul nu e vinovat. Era previzibil ca la o eventuala curatenie reactia va fi pe masura. Si clar, nu e meritul politicienilor romani, treaba asta a venit din afara. De ce? Vom trai si vom vedea... Ar fi bine sa fie spre binele tarii.
  • +45 (69 voturi)    
    perfect! (Marţi, 10 februarie 2015, 22:23)

    Claudiu [anonim]

    Stergeti cu mizeriile astea pe jos, dar nu uitati sa recuperati sumele furate si sa le calculati penalitati.
    Mi-ar placea ca in arest aceasta taranca de Plescoi sa isi demonstreze caracterul infect si sa toarne tot si despre restul mizerabililor care au furat de la popor.
    Sa intrati cu totii in puscarie, jefuitori ordinari!
    • +2 (16 voturi)    
      corectare la realitate (Marţi, 10 februarie 2015, 22:38)

      padrepadrone [utilizator] i-a raspuns lui Claudiu

      "cu totii" nu e cinstit, mai degraba merge cu tontii: ca d-aia s-a inflamat intreaga presa deontoloaga, impotriva unei blonde veritabile de zona.
      Sa nu se vada corect de unde bate vantul schimbarii sau al restaurarii: useleu traieste, ca si traditia, ca cam aceeasi rezolutie confera democratiei, respectiv hotu meu e mai cinstit si mai darnic cu firimiturile, deci....cultura supravietuitorului castiga detasat.
      Daca recupereaza sumele furate de unde resturi cinstite ?
    • +2 (30 voturi)    
      ... tzaranca ... ??? NU !!! (Marţi, 10 februarie 2015, 22:47)

      Observatore [utilizator] i-a raspuns lui Claudiu

      ... acesta este un epitet mult onorific pt ea si jignitor la adresa sutelor de mii care o poarta cu cinste !
    • +3 (7 voturi)    
      Puroiul politic (Marţi, 10 februarie 2015, 23:02)

      Clop [utilizator] i-a raspuns lui Claudiu

      Astfel de nutzici nurlii, zurlii si hypertupeiste nu au ce cauta in politica decat propulsate de catre soti, sefi etc. sau de catre agregate mafiote - daca pot sa ma exprim asa. Cui i se da nas, de nas piere...

      *Niciun ministru in Romania, nu ar trebui sa-si delege semnatura catre subalterni, in chestiuni care privesc banii Statului Roman, sponsorizari, fonduri europene etc, cand este vorba de sume imense si nu despre consumabilele din minister...
  • +16 (52 voturi)    
    Sa-si dovedeasca nevinovatia daca poate! (Marţi, 10 februarie 2015, 22:25)

    AnticoruptieinRomania [utilizator]

    Daca va reusi, DNA va avea cea mai mare problema din istoria ei. Dan Voiculescu n-a fost arestat nici macar o clipa preventiv, desi prejudiciul a fost de zeci de ori mai mare. La fel si cel mai mare hot al Romaniei moderne, Adrian Nastase care are peste un miliard de euro in conditiile in care Hrebenciuc are peste 800 de milioane de euro in bancile elvetiene. Concluzie: Udrea a devalizat Romania!...
    • +23 (39 voturi)    
      Nu există în lege prezumția de vinovăție (Marţi, 10 februarie 2015, 23:01)

      HaraldHarfagre [utilizator] i-a raspuns lui AnticoruptieinRomania

      Nu Elena Udrea trebuie să-și dovedească nevinovăția, ci DNA trebuie să-i dovedească vinovăția. A fost vinovată de multe în ultimii 10 ani, dar s-ar putea ca litera legii să n-o fi încălcat, indiferent de circul pe care Coldea, Ghiță și DNA par deciși să-l ofere prostimii.

      România nu este (încă) un stat de de drept și e pur și simplu rușinos ca tocmai una ca Elena Udrea să ajungă să demonstreze asta. Dar ”faptele vorbește”.
      • -5 (15 voturi)    
        Asa-s basistii (Marţi, 10 februarie 2015, 23:38)

        newlook [utilizator] i-a raspuns lui HaraldHarfagre

        Asa-s basistii, inteleg pe dos. Am observat si eu cum toti se inghesuie "sa probeze nevinovatia".

        Sper ca aia sa fie nevinovata (f putin probabil) dar sa impuste 10 ani de parnaie cu executare, sa guste si ea din "Justitia independenta" pe care a creat-o noaptea mintii: basismul.
      • -1 (9 voturi)    
        Ciudat... (Miercuri, 11 februarie 2015, 0:28)

        blackarrow [utilizator] i-a raspuns lui HaraldHarfagre

        cum de e "vinovata de multe " fara sa fi incalcat litera legii ?! inseamna ca a fost incompetenta, dar de buna credinta ?! mie mi se pare imposibil sa nu fi vrut si sa fi si reusit sa incalce legea , prea se "umflase " ,se cunosc multe ,trebuie si dovedite. Sa nu-mi ziceti ca Udrea a fost cinstita si corecta , ca as crede mai degraba ca Albania va ataca SUA, decat asta .
        • +4 (6 voturi)    
          "Legal" nu înseamnă nici”cinstit”, nici ”corect” (Miercuri, 11 februarie 2015, 4:47)

          HaraldHarfagre [utilizator] i-a raspuns lui blackarrow

          Justiția trebuie să funcționeze după litera legii, nu după ce ni se pare nouă ”cinstit” sau ”corect”.

          Personal, aș fi de părere că Udrea nu a fost nici cinstită, nici corectă. Însă o mare parte din legislația românească este la fel, necinstită și incorectă. Așa că nu e obligatoriu să fi încălcat în vreun fel legea.

          Când DNA manifestă o ”creativitate” suspectă, e foarte probabil că nu sunt capabili să-i demonstreze vinovăția.
  • -1 (41 voturi)    
    mda (Marţi, 10 februarie 2015, 22:29)

    Mazeta [utilizator]

    Un om reținut pentru infracțiuni de acu 4-5 ani, de care știau și șoferii de taxi. Hai că e cusută cu ață albă.
    • -13 (33 voturi)    
      problema e (Marţi, 10 februarie 2015, 22:41)

      NumaZic [utilizator] i-a raspuns lui Mazeta

      ca stiau soferii de taxi, pensionarii, asistatii sociali si oamenii lenesi, care de (dez)informau de la antena3 (asa e cliseul basistilor). Evident ca exact faptele astea au fost prezentate acum 4-5 ani de antena 3, dar ce sa-i faci ? Basistul e basist, el nu crede ce vede, crede ce ii spune basescu sa creada.
    • +6 (14 voturi)    
      Mazeta si udristii de aceeasi parte a baricadei (Marţi, 10 februarie 2015, 22:45)

      Maniu [utilizator] i-a raspuns lui Mazeta

      adica pontistii?
      • 0 (4 voturi)    
        sau maior-isti :) (Miercuri, 11 februarie 2015, 7:24)

        derblauereiter [utilizator] i-a raspuns lui Maniu

        eu personal nu mai am demult vreun dubiu despre cardasia Udrea-Ponta-Maior dar am impresia ca de la ultimele alegeri luptele intre gastile din interiorul serviciilor s-au cam incins.
    • +2 (6 voturi)    
      mno (Miercuri, 11 februarie 2015, 0:44)

      ws [utilizator] i-a raspuns lui Mazeta

      păi e clar că nu știau nici măcar taximetriștii, că dacă ar fi știut, atunci apărea pe antene.

      dar antenele delirau cu votul de la paris din 2009, de traficul de droguri cu aeronava prezidențială etc.

      bârfa unui taximetrist era breaking news la antene.

      nope, n-a fost cazul. dosarul microsoft a pornit de la corpul de control al lui ponta, investigat acum de dna-ul băsist.

      sau nu mai e băsist?

      lămurește-mă, te rog.

      ws
  • +2 (12 voturi)    
    Au pus catuse florilor.... (Marţi, 10 februarie 2015, 22:31)

    U_swamp [utilizator]

    Cosi piccola e fragile mi sembri tu
    E sto sbagliando di piu.
    Cosi piccola e fragile ma in fondo sei
    Molto piu forte di me.
    • 0 (10 voturi)    
      Ce s-a vazut pe sticla (Marţi, 10 februarie 2015, 23:12)

      U_swamp [utilizator] i-a raspuns lui U_swamp

      Scuze, nu i-au pus catuse neam. O fi purtat centura de castitate...
      • +2 (4 voturi)    
        s'a vazut (Marţi, 10 februarie 2015, 23:22)

        nash pandelica [utilizator] i-a raspuns lui U_swamp

        la transmisia in direct, nu cele editate, ulterior
        ba s'au mai si auzit cuvinte specifice, din vocabularul de maidan.
  • +20 (36 voturi)    
    Fraza cheie!!! (Marţi, 10 februarie 2015, 22:48)

    Cristi [anonim]

    '' ca procurorii au acuzat-o initial de doua infractiuni de spalare de bani, dar au renuntat la una ulterior'' ,

    doar o constatare,ca asa repede au si renuntat la o acuzatie. pai cum vine asta? atat de slabe sunt probele?
    • +8 (22 voturi)    
      Procurorii acționează la intimidare ... (Marţi, 10 februarie 2015, 23:03)

      HaraldHarfagre [utilizator] i-a raspuns lui Cristi

      ... exact ca borfașii de pe stradă. De data asta în țara lui Ponta, nu a lui Băsescu.
      • +3 (3 voturi)    
        Pai nu-i tara lui (Miercuri, 11 februarie 2015, 0:19)

        xrogo [utilizator] i-a raspuns lui HaraldHarfagre

        Johan?
        • +4 (10 voturi)    
          Iohannis face figurație la Cotroceni (Miercuri, 11 februarie 2015, 4:50)

          HaraldHarfagre [utilizator] i-a raspuns lui xrogo

          Țara e a lui Ponta și a lui Ghiță, iar Iohannis e pus acolo de mobilă, el reprezintă USL-ul ”cu față umană”.

          Nu așa a fost înțelegerea inițială în USL, premierul să fie de la PSD, iar președintele de la PNL?
    • 0 (12 voturi)    
      e masura de precautie (Marţi, 10 februarie 2015, 23:07)

      Marcel Ionita [utilizator] i-a raspuns lui Cristi

      Au pastrat-o pe cea care e cea mai evidenta, pentru care au cele mai multe probe si dosarul bine construit, altfel, apararea s-ar fi concentrat pe cealalta si ar putea intoarce masura de arestare preventiva.

      Cealalta va ramane in picioare si va fi folosita de acuzatori pe parcurul procesului. S-a renuntat la ea doar pentru masura de arestare preventiva, dar nu si pentru totul dosarului.
  • +15 (15 voturi)    
    OK! (Marţi, 10 februarie 2015, 22:50)

    CezarN [utilizator]

    Ok, intr-un dosar disjuns din Microsoft avem deja un arestat, dar IN DOSARUL Microsoft, cu atatia ministri acuzati, unii dintre ei chiar de luare de mita, nu vedem decat intermediarii arestati (Cocos et Comp), insa faptuitorii, cei care aveau, prin natura funcctiei lor, datoria sa gestioneze banul public, sunt bine-merci si nu i-a deranjat DNA nici cu o floare.
    Ce-i drept, nici ei nu au deranjat DNA cu nicio declaratie.

    Imi amintesc acuma de Codrut Seres, acuzat de si condamnat pentru TRADARE; cate zile de arest o fie facut dl Seres? Ca pentru tradare a luat 4 ani si jumatate :)))) Probabil ca de aia tradarea este asa de la moda la romani.
  • +16 (18 voturi)    
    cea mai urata fatza (Marţi, 10 februarie 2015, 22:50)

    nash pandelica [utilizator]

    este a acelor hiene cu camere, microfoane, care se calcau in picioare si, de doua ori au pronuntat clar, la tv : p...la mea ! acolo nu erau decat ...hm, giornalisti (?!) si politisti. care o scoase pe gura, greu de spus.
    rusine si presei si ...organului de stat care a prilejuit o asemenea scena...ioropeana.

    dupa circul palavramentar, a urmat circul asa zisei umilinte supreme.
    nu sunt mandru ca sunt roman !!
  • +6 (24 voturi)    
    e un fel de (Marţi, 10 februarie 2015, 23:13)

    nash pandelica [utilizator]

    orgasm colectiv si aici pe site, si pe sticle.
    cred ca ctp, dr.tonta, badea si mai toti ..jurnalistii si politicienii din marele usl.
    ati scapat de gura lui udrea !!
  • -4 (18 voturi)    
    Așteptăm să-l dea în gât (Marţi, 10 februarie 2015, 23:19)

    ploiesteanu [utilizator]

    pe crocodilul cel mare: <Domnul Traian Băsescu> sfântul. Marele răufăcător al României. Hai Elena că poți ! ( aștept cu mare plăcere minusurile Dvs. Înseamnă că doare !)
  • +14 (32 voturi)    
    Comment sters de user (Marţi, 10 februarie 2015, 23:19)

    NL [anonim]

    • -5 (9 voturi)    
      Felicitari dle NL (Miercuri, 11 februarie 2015, 0:29)

      mopsu [utilizator] i-a raspuns lui NL

      credeam ca au uitat toti de "darurile " date de otrava elena la inundatii. De pe fereastra gipanului intindea in scarba cateva batoane de ciocolata ca Elena din Troia.Cu banii furati de ei si ele putea usor sa le faca niste casute celor loviti de soarta. Becali a putut din bani particulari s-o faca...
    • +3 (7 voturi)    
      doua babe din cucuieti (Miercuri, 11 februarie 2015, 1:19)

      nash pandelica [utilizator] i-a raspuns lui NL

      dupa ce'au vazut iemisiunea de la latrina, au iesit la un schimb de opinii.
      -auzi, fa, ce zisera aia la dl. gadea, ca'i ia averile.
      -sa'i le ia fa, sa'i ia toate gentzili si pantofii aia cu toc !
    • 0 (0 voturi)    
      famiglia nastase (Miercuri, 11 februarie 2015, 9:59)

      ic.ram1945 [utilizator] i-a raspuns lui NL

      Ce hazna avem din scrisurile din puscarie ale lui nastase sau a operelor pruncilor sai...toate asunt adresate inaltei societati si nu a oamenulor de rand...
  • +3 (3 voturi)    
    Dedicatie perfecta! (Marţi, 10 februarie 2015, 23:43)

    nano2k [utilizator]

    http://www.220.ro/videoclipuri/SARMALELE-RECI-PROSTIA-LA-PUTERE/4H0jNpnb5b/
  • +10 (12 voturi)    
    un scndal laDNAcit 8miliarde de Euro (Miercuri, 11 februarie 2015, 0:27)

    olteanu e [anonim]

    toate aceste arestari si alte probleme cu DNA din aceasta perioada de 2-3 saptamini s-au intimplat tocmai acum expre ca sa distraga atentia oamenilor de la o mare excrocherie aPSD-lui cu ponta in frunte si anume incheerea unui contract pentru portiunea de autostrada comarnic -Bv ,unde ,ptr.50Km cit are acesta portiune ,ponta ne pune sa platim 8-9 miliarde euro,adica 160 milioane Euro/ Km. E cea mai mare excrocherie a guv.ponta .S-au suit pe spinarea romanilor jecmanindu-ne la singe.
    Trebuie sa facem intr-un fel sa-i determinam sa renunte definitiv la proiect,deja Pr.l a fost votat dePARLAment in mare fuga ca niste excroci.HUO!
  • -3 (15 voturi)    
    Urmeaza cu mare tam-tam (Miercuri, 11 februarie 2015, 0:27)

    xrogo [utilizator]

    Basescu,el a fost Creatorul acestui regim si al acestei domnite,el a protejat-o si implicit a fost complice!!!
    Pacat de acesti 10 ani pierduti de Romania,in care ,culmea tupeului si nemerniciei,pe langa ca au furat de la toti,au mai si taiat salarii si au marit TVA-ul,deci au fost romani care au platit de 3-4 ori pentru imbuibatii astia!!!
    Si alta chestiune strigatoare la cer,unii mai pricopsiti si-au vopsit frizura,si-au schimbat hainele si au trecut la PNL,nici usturoi n-au mancat,nici gura nu le mai miroase!!!
  • +5 (23 voturi)    
    Toata admiratia mea (Miercuri, 11 februarie 2015, 0:31)

    Ciobanul Bucur [utilizator]

    pentru aceasta femeie curajoasa!
    Chiar daca ea va fi gasita vinovata si va fi aruncata in puscarie alaturi de toti criminalii, ea va ramane in istoria acesor ani pentru lovitura mortala data statului mafiot, care isi traieste acum ultimele zile.
    In mintea multora, sacrificiul de sine al Elenei va fi asezat alaturi de cel al Ioanei d'Arc.
    Ma doare vazand cat de multi romani au cazut victime ale predicatorului adventist de la A3. Ma doare si mai mult vazandu-l alaturi de acesta pe liderul liberal Ludovic Orban.
    • +2 (10 voturi)    
      comentariu (Miercuri, 11 februarie 2015, 7:56)

      invalidprotocol [utilizator] i-a raspuns lui Ciobanul Bucur

      Ce comentariu :)) Si de as fi platit n-as putea sa scriu asa ceva despre un politician :)) Incredibil...

      Insa s-ar putea s-o fi nimerit cand ai mentionat Ioana d'Arc. Exista niste teorii cum ca suferea de schizofrenie, aici ar putea fi o asemanare...
      • +1 (1 vot)    
        Iti dai seama (Miercuri, 11 februarie 2015, 12:04)

        justin [utilizator] i-a raspuns lui invalidprotocol

        Ca unii chiar gandesc in felul asta? Stai si te intrebi in ce fel de tara traim.

        Cata lipsa de informare (caci nu vorbim de educatie) si cata propaganda pot face un om, de alminteri inteligent si educat, sa exprime astfel de idei? Asta in era informatiei, unde cu toate A3, B1, RTV si mai stiu eu ce, exista si alte canale de informare corecta.

        Chiar si dupa 25 de ani de comunism nu a disparut nevoia unora de a avea un tatuc, calauzitorul care sa le spuna ce sa faca si cum sa gandeasca!
        • 0 (0 voturi)    
          @ justin (Miercuri, 11 februarie 2015, 15:17)

          Ciobanul Bucur [utilizator] i-a raspuns lui justin

          Cred ca v-am mai raspuns candva la un comentariu al dvs. Asta inseamna ca va consider un partener demn de dialog, nu un spatat pe creier, victima a predicatorului din fruntea haitei de la A3.
          Precizez din nou: Elena va ramane in istoria acestor ani prin faptul ca a dat lovitura mortala statului mafiot. Sau cel putin asta astept eu sa se intample. Daca asta se va intampla, atunci nu mai are nicio importanta ce a facut, ce vina i se va gasi ca sa fie aruncata in puscarie. Iar despre curajul ei aratat in aceste zile, cred ca nu va indoiti. M-as bucura mult sa vad ca nu va mai trezesc sentimente atat de ravasitoare.
          • +1 (1 vot)    
            :) (Miercuri, 11 februarie 2015, 15:59)

            justin [utilizator] i-a raspuns lui Ciobanul Bucur

            Ma bucura sa stiu ca tu, om educat si inteligent dar spalat pe creier, ma consider un partener demn de dialog. Eu nu pot spune asta despre tine. Si nu pentru ca vreau sa te jignesc ci pentru ca "argumentele" aduse in discutie depasesc sfera unui dialog logic, bazat pe fapte sau observatii pertinente.

            Exemple:
            "Elena a dat lovitura mortala sistemului mafiot"
            Care e lovitura? Cine e sistemul mafiot? Daca lovitura este intrarea ei la puscarie, suntem de acord. Daca sistemul mafiot este, in parte, cel pus si de ea la cale prin care s-au sifonat milioane daca nu miliarde de EUR, din nou, suntem de acord.
            Daca in schimb vorbesti despre o lupta fantasmagorica a neprihanitei Lenuta fata-n fata cu realitatea atunci nu mai suntem de acord.

            Curajul Lenutei nu este decat aceeasi atitudine zeflemitoare pe care a avut-o dintotdeauna.

            Faptele spun altceva. Lenuta a furat! Asta se stie de 4 ani de zile. Ca nu a facut nimeni nimic pana acum este un semn de intrebare. Dar nu mai mare decat in cazul lui Nastase, care a asteptat adversarii lui sa il bage, pe drept, la mititica. Cam asta e, din pacate, justitia independenta in Romania, nu inteleg de ce te miri. A fost la unii, acum e la altii. Fiecare la randul lui.

            PS: nu continua discutia! Am petrecut mult prea mult timp deja.
    • +2 (2 voturi)    
      ... confunzi... (Miercuri, 11 februarie 2015, 9:50)

      Observatore [utilizator] i-a raspuns lui Ciobanul Bucur

      .... nesimtzirea cu ,, curajul !
  • +5 (13 voturi)    
    antibasismul si ponta (Miercuri, 11 februarie 2015, 0:36)

    olteanu e [anonim]

    Daca se tot uita lumea la basescu tot timpul n-o sa se vada cit fura ponta.Eu cred ca e mult mai mult. de fapt eu vad ca exista in Romania doua fenomene de isterie
    anti basism si anti Rusia Amindoua sint cel putin exagerate ,daca nu chir gresite. Ar trebui sa gindim problemele mai profund, nu doar ce ne arata ei la niste televiziuni analfabete in informarea publica.
  • +5 (7 voturi)    
    mda (Miercuri, 11 februarie 2015, 2:53)

    I [utilizator]

    de retinut pot retine pe cine vor. Acum sa vedem cum dovedesc? ca daca nu dovedesc o urmeze niste demisii "din motive personale".
  • +4 (10 voturi)    
    mdeah (Miercuri, 11 februarie 2015, 3:31)

    eek [utilizator]

    de tata socru tot nimic...dar tineti-o cu asta blonda ca asta e important.
    • +2 (2 voturi)    
      Păi... (Miercuri, 11 februarie 2015, 9:49)

      Radu I [utilizator] i-a raspuns lui eek

      Tata-socru și ginerică îs la butoane încă... Doar știți cum funcționează justiția dâmbovițeană. Să sperăm că le vine rândul și lor...
  • +9 (11 voturi)    
    Cand o sa vina randul lui Ponta? (Miercuri, 11 februarie 2015, 3:44)

    mucenic [utilizator]

    Nu m-as mira Udrea sa nu faca inchisoare si sa faca Ponta. Cine rade la urma rade mai cu pofta!
  • +2 (14 voturi)    
    rusine (Miercuri, 11 februarie 2015, 6:16)

    CipriCiprian1309940547368 [utilizator]

    rusine hotnews pentru lipsa de inteligenta pe care o aveti. Ati preluat teoria A3, ceea care zice ca udrea este un obiect bun de atacat, si prin consecinta este si comercial, tine la public. Udrea a fost atacata toti acesti ani, chiar si cand nu era nici un fel de suspiciune, era atacata fiindca era blonda si se cunostea cu basescu. Daca se gaseste vinovata, nici-o problema din partea mea, poate fi inchisa, dar sa fie in acest stadiu pusa deja intro lumina de puscarias, cu catuse la mana este scarbos din partea unor asa-crezuti jurnalisti. Vad ca Udrea este atacata la tv de pnl si pdl. Adica de cine? De PNL care s-a dovedit a fi mai penal decat PSD? De Blaga, fostul sef la vama pe cand spaga era ceva normal ca si buna ziua, si care-si are neamurile abonate la banul statului?
    Cand pe mine ma intreaba cineva ce-am facut cu banii furati, si-s rugat sa-i inapoiez, zic si eu: I-am dat lui udrea si basescu.
  • +4 (16 voturi)    
    Cine limba lunga are va sapa 5 ani la sare! (Miercuri, 11 februarie 2015, 6:26)

    hotnewsfil [utilizator]

    Noaptea trecuta, au curs rauri de sampanie (aflata 'in asteptare' la rece), pe platourile Antena3 si RomaniaTV. Inspirati din imaginile de la TVR, din ziua in care a fugit Ceausescu, cu helicopterul, imagini in care Mircea Dinescu striga : 'am invins, am invins!', tot asa, la televiziunile mogulilor Felix si Ghita, "revolutionarii" din echipele de comando conduse de Gadea si Ciutacu, au zbierat in cor : 'am invins', 'am invins!'.
    Doamnele din Ferentari, unele absolvente ale universitatii 'Antena3', altele aflate in plina scolarizare la aceste universitati, s-au adunat in fata blocurilor, au chiuit toata noaptea de bucurie, cand au vazut-o cu catusele la maini pe 'aia care sucea mintile barbatilor insurati, le srica familiile'. Una dintre doamnele care serbau, a exprimat parerea, impartasita, in cor, de calelalte : 'trebuia sa-i dea cu vitriol, soro, sa vada si ea cum e sa fi boccie', sa nu mai faca trotuaru' pe la Paris, sa nu le mai strice si alora casele!'.
    Femeea-procuror s-a gandit bine (o fi o decizie venita 'de sus'?) cand a scos din DNA namila Elena Udrea cu catusele la maini, masura prin care sa fie asigurata protectia celor sase politisti micuti si slabuti care o flancau si, mai ales, sa fie protejata populatia, de furia namilei.
    Trebuia sa i se atarne de gat namilei inscriptia inventata de Ion Antonescu, lipita pe toate gardurile in timpul razboiului : 'cine limba lunga are va sapa cinci ani la sare
    Eroii Felix,Nastase n-aveau catuse!
    Dusmanii inversunati ai Elenei Udrea (Cezar Preda, Mirel Palada, etc.) au insufletit platoul B1TV, au demonstrat ca : 's-a facut dreptate!', fiara este in catuse, ca au scapat tara de o 'inculta' ajunsa in fruntea tarii prin smecherii si fraude!'.. In emisiune cu acestia, un alt membru al comisiei juridice din parlament a subliniat ca : 'iata, noi parlamentarii de buna credinta, nu ne facem scut in jurul colegilor, chiar le dam, si noi, cate o copita, vom face creptate, vom distruge regimul Basescu, incepand chiar cu el
    • +1 (1 vot)    
      Rectificare! (Miercuri, 11 februarie 2015, 7:50)

      hotnewsfil [utilizator] i-a raspuns lui hotnewsfil

      Nu femeea, ci femeia!
  • +8 (8 voturi)    
    Catusele la DNA si drepturile omului (Miercuri, 11 februarie 2015, 7:21)

    Marian [anonim]

    Stiu ca subiectul a mai fost discutat insa chiar nu se gaseste o solutie pentru a scoate arestatii si retinutii din curtea DNA fara sa fie trecuti prin haita de lupi de la intrare? Cei arestati se posteaza, daca sunt vinovati, in afara regulilor civilizatiei. Dar noi? Am convingerea ca procurorii folosesc aceasta arma pentru a torpila psihicul inculpatilor/acuzatilor, pentru a avea o perspectiva asupra a ceea ce ii asteapta ani multi inainte. Este insa ilegal si nedrept pentru cei care se dovedesc intr-un final nevinovati. Demnitatea umana nu trebuie calcata in picioare de nimeni!
    • 0 (0 voturi)    
      Catusele au un rol psihologic pt. societate (Miercuri, 11 februarie 2015, 20:50)

      Clop [utilizator] i-a raspuns lui Marian

      Nu cred ca DNA-ul ii incatuseaza pe intelepti, ci pe cei mai putini intelepti.

      *Demnitatea umana incepe din momentul cand te gandesti daca vrei sa umbli sau cum trebuie sa umbli la borcanul cu miere, daca prin asta aduci paguba.

      Este o publicitate negativa pentru Udrea, dar necesara. O persoana mai putin aroganta si mai inteleapta, nu si-ar fi permis public, treaba cu degetul pe nara etc.
  • -1 (11 voturi)    
    Comentariu sters de utilizator (Miercuri, 11 februarie 2015, 7:22)

    [anonim]

    • 0 (6 voturi)    
      true (Miercuri, 11 februarie 2015, 9:01)

      Nevermind [utilizator] i-a raspuns lui

      M-as baga si eu intr-o combinatie de genul, chiar si pentru jumatate din cat a "muncit"/acumulat marea capacitate lenutza. In plus, promit sa nu fiu la fel de nesimtit si tupeist.
  • +5 (7 voturi)    
    EADS (Miercuri, 11 februarie 2015, 8:02)

    Viorica Alexandru [utilizator]

    liniste pe dosarul EADS
    liniste...
    • 0 (0 voturi)    
      Vine vineee ! (Miercuri, 11 februarie 2015, 10:28)

      ploiesteanu [utilizator] i-a raspuns lui Viorica Alexandru

      Trebuie să apară și dosarul ăla. De-abia aștept. Să vedem : " ce-avem noi aici ?!"
  • +2 (8 voturi)    
    Bună! (Miercuri, 11 februarie 2015, 8:24)

    Kentt [utilizator]

    Bună pentru România, bună pentru Brutărie!
  • +1 (5 voturi)    
    Doamna Lili! (Miercuri, 11 februarie 2015, 9:09)

    nana [anonim]

    Pai, Doamna Lili, pe unde sunteti, ca-mi fac griji...? Sau sunteti mahmura dupa sarbatorirea de azi noapte? Cum o sa-si mai faca treaba Doamna Kovesi si Domnul Coldea fara incurajarile Dvs.?
    Pe mine ma gasiti pe stirile despre Sova.
  • 0 (0 voturi)    
    La cit s-a furat pedepsele sunt niste glume !!! (Miercuri, 11 februarie 2015, 9:37)

    andreesanu [utilizator]

    Justitia se face inca la comanda !,la comanda cui o sa vedem peste 25 de ani.
    Deocamdata dosarele se fac cu ajutorul SRI si a serviciilor din Germania,Franta,Anglia ,CIA deoarece camarilele,clanurile s-au extins s-au globalizat si ele,vezi EADS,vezi paradisurile fiscale ,vezi UBS !i
    Pupaza de Plescoi s-a visat peste noapte pe cai mari !
    pe armasari !!! si din aproape in aproape visele ei se realizau pe cai mai mult sau mai putin stiute.
    In 10 ani de la o biata fufa ! la candidat cu pretentii la presedentia Romaniei e prea mult chiar si pentru un popor batut de soarta.
    Speriata de istoria traita si de cea lasat in urma pupaza noastra s-a capatuit fara menajamente cu orce ocazie,asa ca azi nu justifica nici 10% din ce are sau pretinde ca-i apartine .
    In ceea ce o priveste capatuiala nu-i singura capatuita peste noapte orcum ;luati-ii pe toti milionarii si treceti-ii prin legea 18 si nu scapa 1,
    luati toti miliardarii de carton ,toti generalii,coloneii de la armata ,SRI,politie,justitie, parlamentarii prefectii,presedintii de consilii judetene,primarii ,Avas ul,ministrii si veti gasi unde-i averea Romaniei.
  • -1 (1 vot)    
    UN LINK INTERESANT (Miercuri, 11 februarie 2015, 9:53)

    TEPESVODA [anonim]

    https://www.youtube.com/watch?v=Me_j4RNXg6g aveti un link aici. E interesant de urmarit e un mesaj din 2010.
  • +1 (1 vot)    
    Pizza (Miercuri, 11 februarie 2015, 10:08)

    amycus [utilizator]

    Hai ma baieti, nu mai plangeti, ca va dau eu pizza.
  • +3 (3 voturi)    
    Arestarea Elenei Udrea (Miercuri, 11 februarie 2015, 10:16)

    Paulian [anonim]

    Cine face o comparaţie între Jeanne d'Arc şi Elena Udrea comite nu doar un act de incultură, ci, mai ales, unul de blasfemie
    • +2 (2 voturi)    
      DA ! (Miercuri, 11 februarie 2015, 16:41)

      Observatore [utilizator] i-a raspuns lui Paulian

      100 de puncte !
  • +4 (4 voturi)    
    bdsm (Miercuri, 11 februarie 2015, 10:32)

    Lexus,Plexus,Nexus [anonim]

    Nu cred ca e prima data cand are catuse la maini...heheh
  • +1 (1 vot)    
    NENOROCITI (Miercuri, 11 februarie 2015, 11:00)

    IonCreanga1 [utilizator]

    Ma Fbi-ul este pe urmele voastre Ar ttrebui sa comentez o istorie intreaga pentru axplica cum stau lucrurile dar am sa scriu doar cate fraze de unde trebuie inceput pentru a intelege ce se intampla si de unde sa ajuns in aceasta situatie Avândul la capataiul relelor pe intelectualu Victor Viorfel Ponta care a reusit sa darame bursele Americane in anul care a fost intronat printul prostilor Si cum ca un print nu poate fi print fara coroana de aur a avut nevoi sa inchida minele de aur reusind astfel daramarea burselor si de a pune FBI-ul pe urmele lui A mai facuto intelectualul print al prostilor ca a facut el astfel cu ajutorul adus de slujbasi castelului in care locuiesc facandtot felul de propaganda falsa sa arunce in intuneric care i sa opus din toate punctele de vedere Ce va urma in continuare nu se stie daca vor reusi sa se alature lui Putin ori va Fbi-ul care va domina puterea
    • +3 (3 voturi)    
      Bre... (Miercuri, 11 februarie 2015, 15:10)

      newlook [utilizator] i-a raspuns lui IonCreanga1

      Bre, articolul este despre Udrea si DNA. Eventual, Basescu si toti acolitii lui.
      NU este despre Ponta si Putin. Ai gresit Amintirile din copilarie.
  • +3 (5 voturi)    
    am dus pisicutul la veterinar... (Miercuri, 11 februarie 2015, 11:04)

    lili [anonim]

    Am venit de curand!!
    Dar, confirm ca mi-a picat bine s-o vad, chiar daca numai in dimineata asta, pe dna Udrea cu catuse la manute, macar pentru ca majoritatea romanilor saraciti si sfidati si nebagati in seama in vremea matrapzlacurilor Elenei Basescu si ale acolitilor ei, toti oameni apropiati Presedintelui Basescu, sa se simta racoriti!
    Iar institutiile statului sa FUNCTIONEZE, cerandu-le socoteala nu dupa ce au acumulat averi uriase, ca dna Udrea si Cocosul ei penal!
    Vedeti acum ca toti apropiatii Elenei Udrea sunt in diferite faze pe la DNA sau in puscarii, vedeti acum in toata splendoarea ei minciuna si ipocrizia si tupeul fara margini cu acre ne-a tratat in astia 10 ani Traian Basescu si apropiatii lui!
    Succes DNA, succes dna Kovesi, succes SRI, succes dle Coldea!
    E de bine, acum?!
    A-propos, pana la cine credeti ca vor ajunge denunturile dnei Udrea, pe cine urmeaza sa vedem pe la DNA?!
    Ghici?!
    • -1 (1 vot)    
      @nana (Miercuri, 11 februarie 2015, 11:49)

      lili [anonim] i-a raspuns lui lili

      Raspunsul meu era ptr Dvs!
      • 0 (0 voturi)    
        Ba eu cred că pentru dumneavoastră (Miercuri, 11 februarie 2015, 15:14)

        ploiesteanu [utilizator] i-a raspuns lui lili

        doamnă/domnișoară Lili și pentru toți acoliții băsiști.
  • -5 (7 voturi)    
    Nu vedeti adevarul? Totul este o inscenare PSD (Miercuri, 11 februarie 2015, 11:25)

    ucraina este invincibila [utilizator]

    PSD si ciuma rosie vrea sa inchida gura tuturor care vor sa se impotriveasca stapanirii Romaniei de catre Putin! Un document ultra-secret citat de specialistii militari spun ca ciuma rosie ilici-nastase-ponta vrea sa inchida bazele americane din Romania si sa il lase pe Putin sa fooseasca Romania ca baza pentru atac impotriva NATO! Iar toti cei care se impotrivesc sunt pusi la inchisoare acum de ciuma rosie! Nu va lasati mintiti, trebuie sa o aparam pe Udrea si pe toti care spun ADEVARUL!
    • +2 (4 voturi)    
      Mai nene (Miercuri, 11 februarie 2015, 11:58)

      xrogo [utilizator] i-a raspuns lui ucraina este invincibila

      du-te matale la un spital de glumeti,stai acolo freo 1-2 ani poate-poate te vindeci,ca tare grea boala mai ai!!!


Abonare la comentarii cu RSS
Contributors
Euractiv


Proiect sustinut de Fundatia Konrad Adenauer
Proiect finantat de Uniunea Europeana
Proiectul "Implicare si simplificare. Instrumente online in sprijinul luptei anticoruptiei" este finantat de Uniunea Europeana prin Programul Facilitatea de Tranzitie 2007/19343.01.11 - Consolidarea sprijinului societatii civile in lupta impotriva coruptiei.

Aceasta sectiune nu reprezinta in mod necesar pozitia oficiala a Comisiei Europene. Intreaga raspundere asupra corectitudinii si coerentei informatiilor prezentate revine initiatorilor.

Pentru eventuale informatii si sesizari legate de proiectele PHARE contactati: cfcu.phare@mfinante.ro

Pentru informatii despre celelalte programe finantate de Uniunea Europeana in Romania, cat si pentru informatii detaliate privind aderarea Romaniei la Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati adresa web a Centrului de Informare al Comisiei Europene in Romania.
Dosare inchise cu sentinte definitive
Sesizarea ta aici

Ai cunostinta de un act de coruptie? Ne poti trimite aici informatii despre acesta, precum si fisiere audio, video sau documente legate de caz.


Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.



powered by
developed by