Fostul preşedinte al CJ Argeş Constantin Nicolescu, escortat la sediul politiei, dupa ce a fost condamnat la 7 ani de inchisoare

de R.M.     HotNews.ro
Joi, 5 februarie 2015, 15:40 Dosare Anticoruptie


Constantin Nicolescu
Foto: Agerpres
Fostul presedinte al Consiliului Judetean (CJ) Arges, Constantin Nicolescu, condamnat definitiv la 7 ani si 8 luni de inchisoare cu executare, a fost ridicat joi de la domiciliul sau din municipiul Pitesti si condus la sediul Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ), relateaza Agerpres.

La iesirea din locuinta, Nicolescu a spus, raspunzand intrebarilor jurnalistilor, ca nu se astepta sa primeasca o condamnare cu executare in acest dosar.

Dupa indeplinirea tuturor formalitatilor legale, fostul presedinte al CJ Arges va fi dus de la IPJ Arges la Penitenciarul Colibasi, pentru executarea pedepsei. Pentru inceput, el va fi tinut in carantina 21 de zile, conform procedurilor legale.

Constantin Nicolescu a fost condamnat, joi, intr-un dosar privind, printre altele, fraude cu fonduri europene, sentinta pronuntata de Curtea de Apel Bucuresti dupa rejudecare fiind definitiva. Pe langa cei 7 ani si 8 luni de inchisoare cu executare, inculpatul a primit o pedeapsa complementara de interzicere a unor drepturi, pe o perioada de 5 ani.

Constantin Nicolescu mai este judecat intr-un dosar de coruptie, in care a fost deja condamnat pe fond de Curtea de Apel Bucuresti, sentinta nefiind definitiva. De asemenea, fostul presedinte al CJ Arges a fost pus sub control judiciar, pe 2 februarie, intr-o alta cauza penala instrumentata de Serviciul Teritorial Pitesti al DNA.






Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.



























2643 vizualizari

  • +7 (7 voturi)    
    Plevusca batrana, Kovesi! (Joi, 5 februarie 2015, 15:53)

    AnticoruptieinRomania [utilizator]

    Imi doresc lupi tineri. Sebastian Ghita, 40 de dosare. Ponta, devalizarea Romaniei. Dragnea, pauperizarea Romaniei.
    • +2 (2 voturi)    
      O fi felul întâi! (Joi, 5 februarie 2015, 16:28)

      vali47 [utilizator] i-a raspuns lui AnticoruptieinRomania

      Găina bătrână face zeama bună!Deci,plevușca bătrână o fi felul întâi,urmând o friptură cu tinerii menționați(și alții),.care poate fi mai bine argumentată,faptele fiind mai proaspete și consecințele chiar mai grave.Poate nu se arde friptura și se transformă într-un fum care să nu ne mai permită să-i simțim efectele.Unele posturi tv(antene,romaniatv)spre asa ceva tind.
      • 0 (0 voturi)    
        Pofta buna (Joi, 5 februarie 2015, 18:18)

        was [anonim] i-a raspuns lui vali47

        Iar la sfarsit, cand esti satul de tot, urmeaza cireasa pe tort, mereu tanarul Tatailici, pentru Mineriade si devalizarea Romaniei.
  • +5 (5 voturi)    
    Ciudat... (Joi, 5 februarie 2015, 16:16)

    hipster [utilizator]

    Este ciudat ca pe astia inca ii surprinde ca justitia functioneaza!:))
  • +5 (5 voturi)    
    Justitia basista... (Joi, 5 februarie 2015, 16:40)

    lucadd [utilizator]

    Hai Ponta unde esti?.... striga si acum pentru baroni ca justitia e basista :) si ca o sa ii salvezi... la sfantul doamne ajuta scapa cine poate.
    • -2 (2 voturi)    
      justitia (Joi, 5 februarie 2015, 17:34)

      Manes [utilizator] i-a raspuns lui lucadd

      s-a molipsit si a ramas basista....
  • +1 (1 vot)    
    o stire care a trecut aproape neobservata... (Joi, 5 februarie 2015, 18:24)

    vlad [anonim]

    Un baron local, altadata atotputernic, altadata sustinut de toata floarea penalilor PSD, este condamnat la ani multi de puscarie - si stirea trece aproape neobservata. Sunt motive de optimism.


Abonare la comentarii cu RSS
Contributors
Euractiv


Proiect sustinut de Fundatia Konrad Adenauer
Proiect finantat de Uniunea Europeana
Proiectul "Implicare si simplificare. Instrumente online in sprijinul luptei anticoruptiei" este finantat de Uniunea Europeana prin Programul Facilitatea de Tranzitie 2007/19343.01.11 - Consolidarea sprijinului societatii civile in lupta impotriva coruptiei.

Aceasta sectiune nu reprezinta in mod necesar pozitia oficiala a Comisiei Europene. Intreaga raspundere asupra corectitudinii si coerentei informatiilor prezentate revine initiatorilor.

Pentru eventuale informatii si sesizari legate de proiectele PHARE contactati: cfcu.phare@mfinante.ro

Pentru informatii despre celelalte programe finantate de Uniunea Europeana in Romania, cat si pentru informatii detaliate privind aderarea Romaniei la Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati adresa web a Centrului de Informare al Comisiei Europene in Romania.
Dosare inchise cu sentinte definitive
Sesizarea ta aici

Ai cunostinta de un act de coruptie? Ne poti trimite aici informatii despre acesta, precum si fisiere audio, video sau documente legate de caz.


Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.



powered by
developed by