VIDEO Surse: Fostul prefect de Buzau Paul Beganu, audiat intr-un nou dosar de retrocedari ilegale

de I.C.     HotNews.ro
Miercuri, 19 noiembrie 2014, 11:11 Dosare Anticoruptie


Procurorii DNA ST Ploiesti efectueaza miercuri audieri intr-un dosar privind retrocedari de teren forestier in care prejudiciul ar fi de 21 de milioane de euro, iar printre cei vizati ar fi fostul prefect de Buzau Paul Beganu, fostul prefect fiind adus la audieri, au declarat pentru Agerpres surse judiciare.

Potrivit surselor citate, ar mai fi vizati un om de afaceri si functionari din Romsilva, iar faptele ar avea legatura cu retrocedarea a peste 5.000 de hectare de teren forestier in comuna buzoiana Gura Teghii.

Fostul prefect a fost dus la audieri, au precizat sursele citate.



Potrivit Mediafax, Paul Beganu, fost membru PDL, a fost prefect al judetului Buzau din octombrie 2009 si pana in mai 2012.

Conform surselor citate, in perioada in care a fost prefect, Paul Beganu, impreuna cu mai multi angajati din administratia locala, ar fi favorizat retrocedarea a peste 5.000 de hectare de padure din judetul Buzau unui om de afaceridin orasul Tandarei, Gheorghe Ceteras, care cumparase drepturile litigioase asupra terenului de la un pensionar bucurestean.

In prezent, Paul Beganu este comisar la Comisariatul Judetean Buzau al Garzii de Mediu. In 2008, el a candidat din partea PDL pentru un mandat de senator si a pierdut.






Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.



























4065 vizualizari

  • +3 (3 voturi)    
    DNA, VINE SA VA IA !!! (Miercuri, 19 noiembrie 2014, 11:49)

    _CK_ [utilizator]

    Traiasca DNA !!!
  • +3 (3 voturi)    
    ? (Miercuri, 19 noiembrie 2014, 13:57)

    paranoid_android [utilizator]

    cum? dar nu se poate; DNA impotriva unui memnru PDL? nu inteleg ce se intampla?

    Mazeto, unde sunt prietenii tai oligofreni newlook si Gustav sa ne explice de fapt cum sta treaba cu DNA si Basescu?
  • +3 (3 voturi)    
    Hai DNA ,hai DNA umfla-i cu duba !!! (Miercuri, 19 noiembrie 2014, 14:28)

    andreesanu [utilizator]

    Incepe sa le miroase JILAV prefectilor,presdintilor de consilii judetene,primarilor ministrilor indiferent de sleahta in care a fost or de traseul politic urmat.
    De ce sa-i mai inghesuie in puscarii si de ce nu-i scoate la munca ???,eu nu inteleg !!!
    De ce nu se confisca toate capatuielile facute peste noapte fara munca ???
  • +1 (1 vot)    
    a venit timpul (Miercuri, 19 noiembrie 2014, 18:29)

    Gaby51 [utilizator]

    Bine le face! Au distrus padurile pe care le-am plantat pe cand eram tineri. ,,Nebunul" de Ceausescu tinea mai mult la tara decat ei.


Abonare la comentarii cu RSS
Contributors
Euractiv


Proiect sustinut de Fundatia Konrad Adenauer
Proiect finantat de Uniunea Europeana
Proiectul "Implicare si simplificare. Instrumente online in sprijinul luptei anticoruptiei" este finantat de Uniunea Europeana prin Programul Facilitatea de Tranzitie 2007/19343.01.11 - Consolidarea sprijinului societatii civile in lupta impotriva coruptiei.

Aceasta sectiune nu reprezinta in mod necesar pozitia oficiala a Comisiei Europene. Intreaga raspundere asupra corectitudinii si coerentei informatiilor prezentate revine initiatorilor.

Pentru eventuale informatii si sesizari legate de proiectele PHARE contactati: cfcu.phare@mfinante.ro

Pentru informatii despre celelalte programe finantate de Uniunea Europeana in Romania, cat si pentru informatii detaliate privind aderarea Romaniei la Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati adresa web a Centrului de Informare al Comisiei Europene in Romania.
Dosare inchise cu sentinte definitive
Sesizarea ta aici

Ai cunostinta de un act de coruptie? Ne poti trimite aici informatii despre acesta, precum si fisiere audio, video sau documente legate de caz.


Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.



powered by
developed by