Articol actualizat cu comunicatul DNA

UPDATE Andrei Hrebenciuc, fiul lui Viorel Hrebenciuc, a fost retinut pentru 24 de ore de procurorii DNA in dosarul retrocedarilor/ Este urmarit penal pentru constituire de grup infractional organizat, complicitate la trafic de influenta si spalare de bani

de C.D., I.R.     HotNews.ro
Joi, 23 octombrie 2014, 6:34 Dosare Anticoruptie


Andrei Hrebenciuc
Foto: Agerpres
Andrei Hrebenciuc a fost retinut pentru 24 de ore joi dimineata de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie, in dosarul retrocedarilor ilegale. Potrivit unui comunicat al DNA, fiul deputatului Viorel Hrebenciuc este urmarit penal pentru infractiunile de constituirea unui grup infractional organizat, complicitate la trafic de influenta si spalare de bani.
  • Hrebenciuc jr. ar fi fost implicat in aceasta afacere printr-o firma off-shore din Cipru.

Alaturi de Andrei Hrebenciuc, DNA a extins urmarirea penala fata de doi avocati: Nicolae Mergeani (fost avocat stagiar la casa de avocatura a lui Valeriu Stoica, acum are propria casa de avocatura, membru in CA al SIF Muntenia), Victor Adrian Prodan (membru in Consiliul Reprezentantilor Actionarilor al SIF Muntenia, a avut propria casa de avocatura), precum si fata de Carmen Elisabeta Dragoi, asociat si administrator al societatii comerciale Resedinta Varstnicilor SRL, toti acesta fiind acuzati de spalare de bani.

Dosarul va fi inaintat joi catre Inalta Curte de Casatie si Justitie, cu propunere de arestare preventiva fata de Andrei Hrebenciuc.

Comunicatul DNA precizeaza ca in ordonantele procurorilor exista date si indicii din care rezulta suspiciunea rezonabila ce contureaza urmatoarea stare de fapt:

Incepand cu luna data de 24 iunie 2013, impreuna cu inculpatii Paltin Gheorghe Sturdza, Hrebenciuc Viorel, Adam Ioan si Bengescu Dan Costin, inculpatul Hrebenciuc Andrei a constituit un grup (la care au aderat/sprijinit ulterior si alte persoane), ce urmarea sa obtina venituri prin oferire de mita, cumparare de influenta sau folosirea nelegala a influentei (art. 13 din Legea nr. 78/2000) cu scopul de a urgenta punerea in posesie si eliberarea titlului de proprietate, precum si o cat mai rapida vanzare a terenului forestier in suprafata de 43.227 ha dobandit prin hotararea judecatoreasca nr. 231/R/2012 a Tribunalului Covasna, emisa in mod presupus fraudulos.

In baza unei intelegeri prealabile cu inculpatii Bengescu Dan Costin, Viorel Hrebenciu si cu suspectii Prodan Victor Adrian, Mergeani Nicolae, inculpatul Hrebenciuc Andrei a determinat-o pe suspecta Dragoi Carmen Elisabeta, administrator al SC RESEDINTA VARSTNICILOR SRL, sa incheie un contract cu Paltin Gheorghe Sturdza, prin care societatea a dobandit calitatea de promitent cumparator alaturi de Bengescu Dan Sorin pentru suprafata de 43.277 ha, dobandita prin decizia civila nr. 231/R/2012 a Tribunalului Covasna, la pretul de 2.500 de euro/ha. Pretul tranzactiei, de 2.500 euro/hectar, a fost de aproximativ 3 ori mai mic decat valoarea de piata, intrucat contractul masca, in cuprinsul sau, si cumpararea de influenta de la autoritatile din judetul Bacau.

SC RESEDINTA VARSTNICILOR SRL are ca asociat unic pe MAJURA LIMITED (cu sediu social in Cipru), persoana juridica cipriota al carei asociat real este Hrebenciuc Andrei.

Prin disimularea adevaratei naturi a provenientei folosului primit de Viorel Hrebenciuc (dobandirea anumitor drepturi), Andrei Hrebenciuc l-a ajutat pe acesta din urma sa comita infractiunea de trafic de influenta.

Toate persoanele implicate (Hrebenciuc Andrei, Hrebenciuc Viorel, Paltin Gheorghe Sturdza, Bengescu Dan Costin, Adam Ioan) cunosteau faptul ca s-a stabilit un pret mult mai mic decat cel real, deoarece diferenta de pret ce urma sa fie obtinuta din vanzarea padurii reprezenta folosul lui Hrebenciuc Viorel si al lui Bengescu Dan Costin in schimbul exercitarii de influente fata de functionarii cu atributii privind punerea in executare a deciziei nr. 231/R/2012.

***

Ora 09.00 Andrei Hrebenciuc a fost retinut de procurorii DNA, joi dimineata, dupa audieri, transmite Digi24.

Ora 08.30 Andrei este insotit de tatal sau, Viorel Hrebenciuc care a declarat la intrarea la DNA ca ei sunt nevinovati, scrie Mediafax.

In acelasi dosar, in care sunt urmariti penal parlamentarii PSD Viorel Hrebenciuc si Dan Sova, Dumitru Iliescu, fostul sef al Serviciului de Paza si Protectie (SPP), a fost adus cu mandat, miercuri la sediul Directiei Nationale Anticoruptie (DNA) din Bucuresti. 

Dumitru Iliescu este urmarit penal sub aspectul savarsirii infractiunilor de folosire, in orice mod, direct sau indirect, de informatii ce nu sunt destinate publicitatii ori permiterea accesului unor persoane neautorizate la aceste informatii si cumparare de influenta.  

Potrivit DNA, Viorel Hrebenciuc a intreprins demersuri pentru a obtine informatii cu privire la anchetele penale DNA care il vizau, promitand in schimb ca va determina diversi functionari publici, asupra carora are influenta sau lasa sa se creada ca are influenta, sa isi indeplineasca indatoririle de serviciu in asa fel incat sa obtina pentru persoanele care il ajuta cu astfel de informatii diverse foloase necuvenite.  

Hrebenciuc i-ar fi solicitat lui Dumitru Iliescu sa obtina date referitoare la emiterea unor mandate de supraveghere tehnica prin care s-a dispus interceptarea comunicatiilor efectuate de el, durata unor astfel de mandate, daca exista posibilitatea de a fi prelungite masurile de supraveghere tehnica, precum si institutia care a solicitat emiterea unor astfel de mandate, DNA sau Serviciul Roman de Informatii.






Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.





























22506 vizualizari

  • -37 (47 voturi)    
    titlu rauvoitor (Joi, 23 octombrie 2014, 8:17)

    thebblack [utilizator]

    prietenul elenei basescu este audiat, joi dimineata, la DNA Brasov
    • +47 (47 voturi)    
      bietul copil... (Joi, 23 octombrie 2014, 9:27)

      MenInBlack [utilizator] i-a raspuns lui thebblack

      Cand ma gandesc ce emotii le strabat inimile firave, la gandul ca au gresit - fara intentie...si ca vor sta ani buni privati de ... posibilitatea de a mai gresi fara numar...fara numar...fara numar... :(
      DNA e un rau ! (necesar ; )
      • +2 (2 voturi)    
        La mititica cu toti PSD-isti! (Joi, 23 octombrie 2014, 17:04)

        AdelaidaO [utilizator] i-a raspuns lui MenInBlack

        Acolo le este locul! Tara asta trebuie curatata de acesti mafioti care au furat pana n-au mai putut si inca nu s-au saturat. Penibilii de ei!
    • +52 (52 voturi)    
      corect ar fi fost: (Joi, 23 octombrie 2014, 10:07)

      subcultura [utilizator] i-a raspuns lui thebblack

      andrei hrebenciuc, fostul prieten al elenei basescu, actualul sot al irinei noaptes, a caror casatorie a fost oficiata civil de sorin oprescu insusi si a caror nunta l-a avut invitat de seama pe victor viorel ponta si pe sotia sa daciana sarbu, fata lui ilie sarbu, amicul tatalui lui andrei hrebenciuc ... si cercul o ia de la capat
      • +18 (18 voturi)    
        si se pregateste... (Joi, 23 octombrie 2014, 12:46)

        pehash [utilizator] i-a raspuns lui subcultura

        andrei nastase? doar nu credeti ca fiul a venit sa-si ia tatal de la poarta inchisorii intr-o limuzina inchiriata din bursa de studii..
    • +43 (45 voturi)    
      si mai RauVoitor (Joi, 23 octombrie 2014, 10:10)

      un domn [utilizator] i-a raspuns lui thebblack

      sa arestezi un intellectual, un professor de ASE...un jupan la SIF...astia de la DNA...nu au mama/nu au tata !...ei..FAC CURAT si BINE FAC !
      • +17 (17 voturi)    
        Dumnezeu nu doarme (Joi, 23 octombrie 2014, 10:42)

        fluturel [utilizator] i-a raspuns lui un domn

        ...administrator la BIOFARM, adica numai pozitii foarte bune de castigat bani.
      • -7 (21 voturi)    
        dar nu pentru mult timp! (Joi, 23 octombrie 2014, 10:54)

        hot news [utilizator] i-a raspuns lui un domn

        Au mai ramas doar o saptamna si trei zile pina la Restauratia Rosie.
        pe 3 Noiembrie, Victor Ponta va sta in fotoliul de la Cotraceni. Asta in cel mai bun caz!
        In cel mai rau, Tataia Ilici el insuis isi va asuma tilul suprem ...
        Si intr-un caz si in altul, desfiintarea DNA va fi a doya masura luata, dupa proclamarea amnistiei generale!
        • +10 (10 voturi)    
          pana pe 22 decembrie 2014 nu e mult (Joi, 23 octombrie 2014, 12:38)

          un domn [utilizator] i-a raspuns lui hot news

          e foarte putin de trait pentru Ciuma Roshie..bonus..ambasada uresese va vedea live !!!!
    • +20 (22 voturi)    
      fara glume (Joi, 23 octombrie 2014, 10:28)

      cohan [utilizator] i-a raspuns lui thebblack

      ca-ti iei minusuri. Asta e un site pentru oameni seriosi.
    • -11 (17 voturi)    
      Doar titlul... (Joi, 23 octombrie 2014, 11:30)

      Alius [utilizator] i-a raspuns lui thebblack

      ..dupa care trebuie dezbatut ce a facut EBA, care, dupa cum stim, este sora Ioanei Basescu, care, dupa cum stim, Nana dupa care.. nanananana, bat maaaannnn, nanananana, bat maaaannnn....
    • +13 (15 voturi)    
      Ce să-i faci? (Joi, 23 octombrie 2014, 12:26)

      Con_stan_tin [utilizator] i-a raspuns lui thebblack

      A trecut ca fraieru' pe lângă imunitate.
    • +15 (15 voturi)    
      Penibil (Joi, 23 octombrie 2014, 12:48)

      Bogdan_100 [utilizator] i-a raspuns lui thebblack

      Elena Basescu e de mult maritata cu altul si are si un copil. Cum ar fi titlul mai aproape de realitate "Prietenii lui Ponta arestati pentru coruptie si trafic de influenta" sau "Campania lui Ponta sustinuta de oameni si bani suspectati de coruptie si trafic de influenta". A stiut Basescu de ce i-a recomandat sa o rupa cu "baiatul sobolanului"
  • +36 (38 voturi)    
    Deci, m-am lamurit cu misteriosii avocati (Joi, 23 octombrie 2014, 8:38)

    derblauereiter [utilizator]

    perchezitionati si dusi la DNA Bv. impreuna cu Hrebe Jr. - sunt din cabinetul lui Valeriu Stoica, fost presedinte PNL, (fost) vicepresedinte PDL, de ACL nu zic nimic ca nu-i momentul :)

    Valeriu Stoica a reprezentat Romsilva in dosarul retrocedarilor si inteleg ca e un abonat la contracte de reprezentare avocatiala cu institutiile de stat, un fel de Sova dar de anvergura mult mai mare. Pe lista lui sunt: SRI, SIE, Posta Romana, ANRE, Nuclearelectrica, Min. Finantelor, Min. Mediului - in total vreo 20 milioane euroi la o aritmetica simpla, din primul google search.

    Mafia asta e atat de transpartinica incat nici daca ar vrea DNA sa influenteze scena politica, nu cred ca poate.

    Presa insa pare sa se straduiasca: mi-au trebuit 10 min. sa vad cine sunt avocatii saltati ieri de DNA impreuna cu Hrebe Jr., niciun titlu pe televiziuni, presa centrala, agentii de stiri, platforme online; informatia apare doar pe niste site-uri obscure; Rusinica HN.
    • +10 (10 voturi)    
      un link ceva, (Joi, 23 octombrie 2014, 9:47)

      corvus coraX [utilizator] i-a raspuns lui derblauereiter

      pls..
      • +16 (16 voturi)    
        Despre implicarea in dosarul asta: (Joi, 23 octombrie 2014, 11:33)

        derblauereiter [utilizator] i-a raspuns lui corvus coraX

        https://ro.stiri.yahoo.com/dna-efectueaz%C4%83-perchezi%C5%A3ii-la-valeriu-stoica-%C3%AEn-dosarul-131802262.html

        despre furaciuni, sunt fara numar, contracte de reprezentare cu statul pe zeci de milioane, implicari in zeci de retrocedari cu acte false, iti sta mintea-n loc, omul a fost ministrul justitiei :)

        incerc sa revin cu linkuri cand am timp ca nu-s postac platit, sunt voluntar :))
    • +8 (10 voturi)    
      dai cu praf... (Joi, 23 octombrie 2014, 14:14)

      Gheorghescu [utilizator] i-a raspuns lui derblauereiter

      dai cu praf si o sa explic de ce cred asta:
      - in articol se spune clar ca doar Nicolae Mergeani a fost AVOCAT STAGIAR la casa de avocatura a lui Valeriu Stoica si acum ARE PROPRIA CASA DE AVOCATURA; deci cam asta-i legatura cu Valeriu Stoica
      - link-ul dat de tine vorbeste de perchezitii la casa de avocatura a lui Valeriu Stoica, in calitatea acestei case DE APARATOR AL ROMSILVA, calitate in care e adevarat, A PIERDUT PROCESUL IN FATA JUDECATORILOR CORUPTI.
      Deci o cam tragi la tema in stilul in care RTV constata ca Basescu e vinovat pentru toate.
      Nu stiu cum se face ca, la fiecare dezvaluire a altor corupti din PSD, se gaseste cate un intelept deontolog care ne explica ca (!) "toti sunt la fel".
      NU, NU SUNT TOTI LA FEL! Uselistii sunt de departe cei mai corupti! De aia s-au adunat impotriva lui Base si au incercat lovitura de stat - ajutati pe ascuns si de coruptii din PDL - cand au vazut ca se ingroasa treaba cu Justitia.
      Pe cand PDL-ul si PMP-ul s-au dezis imediat de o Ridzi, de un Sorin Apostol, de ala cu puii, si au votat imediat pentru aplicarea justitiei, Useleul a facut zid. Unde e Ridzi acum?
      • +4 (8 voturi)    
        asta e, m-ai deconspirat (Joi, 23 octombrie 2014, 14:58)

        derblauereiter [utilizator] i-a raspuns lui Gheorghescu

        m-ai scos din vizuina mea de usl-ist acoperit, ce sa mai zic?

        nu prea am timp, deci in sinteza:

        Mergeani e acuzat de spalare de bani, Stoica a reprezentat Romsilva in complicitate cu derbedeii psd-isti:

        http://www.europalibera.org/content/article/26650442.html

        cf. rapoartelor curtii de conturi, numai intre oct. 2008 - nov. 2009 Stoica a incasat 15 MILIOANE DE EURO de la institutii de stat: SRI, SIE, Nuclearelectrica, Hidroelectrica etc.; cu Posta Romana a facut o magarie identica cu asta de la Romsilva: la 1 milion euro onorariu a pierdut un proces de 100 milioane euro.

        daca tot esti tu asa basist, mai asculta odata declaratia lui Base de azi: experienta PMP a demonstrat ca nu poti sa faci partide noi cu oameni din vechile partide, tocmai din motivele despre care vorbim;

        asa e, nu sunt toti la fel si tocmai de-asta EU VOTEZ MACOVEI.
  • +24 (24 voturi)    
    fii si tati (Joi, 23 octombrie 2014, 8:48)

    Viorica Alexandru [utilizator]

    daca nu as vedea in fiecare zi cum se uita copiii de politicieni si interlopi la cei din jur, as zice ca fiul Hrebe este arestat ca sa se loveasca in tata...

    Din pacate, fiii sunt precum tatii.

    ... asa ca DNA, bine ati facut...
    • +16 (16 voturi)    
      si mai rau! (Joi, 23 octombrie 2014, 10:58)

      hot news [utilizator] i-a raspuns lui Viorica Alexandru

      Se poate ca fii nomenklaturistilor sa fie MAI RAI decat parintii: unii baroni pedeserist aveau indeletnicir onorabile pina la Revolutie, au devenit penali abia dupa aceea. Deci au la activ, sa zicem, 30 de ani de viat cinstita si 25 de ani de escrocherie. In schimb, copii lor invata de mici "ce face tata", cum isi castiga existenta, asa ca se preaa poate ca fiul sa fie MAI RAU decat tatal!
      • +4 (10 voturi)    
        Mai adăugați câte un "i" (Joi, 23 octombrie 2014, 11:53)

        Leul in iarna [utilizator] i-a raspuns lui hot news

        la cuvintele "fii" și "copii".
        Scuze, n-am putut să mă abțin! Țin mult la limba română.
        • +2 (2 voturi)    
          Mea culpa! (Joi, 23 octombrie 2014, 23:16)

          hot news [utilizator] i-a raspuns lui Leul in iarna

          Scuze, am scris repede, si nici nu am corector.
          Alminteri, desigur, as fi de acord - nu este vorba de limba romana, ci de exprimare CORECTA, fara "decat" sau "ei are".
          Agramatismul este apanajul adeptilor lui Ilici!
      • +8 (8 voturi)    
        atentie (Joi, 23 octombrie 2014, 15:03)

        fit [utilizator] i-a raspuns lui hot news

        Nu prea cred ca inainte de 89 erau cinstiti, ca daca erau, nu ajungeau unde au ajuns... Oamenii nu se schimba precum hainele. de aia si poporul nostru e cum e, ca nu prea se da in vant dupa cinste...
        • +1 (1 vot)    
          Corect! (Joi, 23 octombrie 2014, 23:18)

          hot news [utilizator] i-a raspuns lui fit

          Unii oameni se SCHIMBA cand ajung la putere!|Nu, nu am zis ca inainte de 1989 erau albi ca neaua, dar dupa 90, s-au putut desfasura in voie, nu au mai existat restrictii.
          Deci eu nu spuneam " nomenklaturistii au fost buni" ci dar ca " este posibil ca fiii lor sa fie MAI RAI"!
  • +28 (28 voturi)    
    PSD 2.0 (Joi, 23 octombrie 2014, 8:50)

    thatchme [utilizator]

    Tare Ghita si cu Dragnea. Au facut partid pe facebook si pe sms.
    • +20 (20 voturi)    
      mai exact (Joi, 23 octombrie 2014, 9:52)

      subcultura [utilizator] i-a raspuns lui thatchme

      PCR 2.0

      va veni vremea cand PSDul lui nastase, iliescu si cozmanca ni se va parea chiar romantic
  • +27 (27 voturi)    
    Așchia rozalie... (Joi, 23 octombrie 2014, 9:54)

    corvus coraX [utilizator]

    ...nu sare departe de tătâne. Și nu avea cum. Ce era grotesc aseară pe la televiziuni, o grămadă de dătători cu părerea și muncitori cu gura îl căinau pe Andrei Hrebenciuc că el sigur e curat ca lacrima, numai că nu jurau cu mâna pe biblie..

    Chestia este simplă. Andrei încă de la liceu era un băiet bazat. Bazat de bazat! Beizadeaua nu a făcut tam-tam ca alte beizadele fudule să apară prin tabloide, deh, mai discret precum Guzganu, dar trai pe vătrai. Dacă tac-so la atras și pe fiu în îmbulzeala mafiotă, atunci este demn de cel mai mare dispreț și merită să înfunde o pușcărie pe viață. Iar DNA, desigur se va folosi de asta (nu le dau eu sfaturi că știu ei mai bine ce și cum) ca să-l facă pe Guzgan să dea pe goarnă tot ce știe. Și știe, frate!
  • +19 (19 voturi)    
    Asa tata,asa fecior... (Joi, 23 octombrie 2014, 10:18)

    mopsu [utilizator]

    cu tot ce a publicat acest pui de politician corupt ( scris de altii) merita din plin amestecat in aceasta mocirla...
  • +18 (18 voturi)    
    Cum? (Joi, 23 octombrie 2014, 10:26)

    , AlwaysToTheRight, NeveRed! [utilizator]

    Tov. profesor la bulau?!
    Si tatal sau, eminenta guzgan, la fel?
    Vajnic pesedist?
    Nu se poate!
    Cel mai curat....
    pompa, pompa, nu stii ce dulce ca mierea este glontul patriei?
    Il vei intreba personal pe Ceausescu!
  • +15 (21 voturi)    
    Se pare ca ... (Joi, 23 octombrie 2014, 10:41)

    hnreader [utilizator]

    Se pare ca Hrebe Jr. ar fi destul de capabil in ceea ce face, dar nu despre asta este vorba.

    Eu imi pun o intrebare, in calitate de tata: de ce mama naibii l-a bagat si pe el? Nu-i ajungeau banii pe care ii "producea" singur? Ce-si doresc oamenii astia? Sa mosteneasca Pamantul? Daca tot a facut atatia bani, nu-i ajungeau juniorului pentru a trai bine-mersi toata viata de acum inainte?

    Dar nuuuuuuu, trebuie invatat si el sa faca smenuri, sa fie si el un fel de boss reloaded.

    Intrebare retorica: de ce ai face un rau atat de mare propriului tau copil?

    Poate, referitor la acest aspect, este de "apreciat" Nastase, care si-a tinut copiii departe ...
    • +20 (20 voturi)    
      Buna dimineata! (Joi, 23 octombrie 2014, 11:02)

      hot news [utilizator] i-a raspuns lui hnreader

      Raspunsul la intrebarea :

      "Ce-si doresc oamenii astia? Sa mosteneasca Pamantul?"

      a fost dat inca din toamna lui 1992. Daca in '90 ion ilici a fost votat cu entuziasm, in 1992 oamenii incepusera sa fada ca FSN-ul, cum isi spuneau pe atunci, inseamna hotie, incompetenta, si coruptie. Dar au vita tot cu ei, pe principiul "da, maica, ce vrei, sa vina alti hoti, flamanzi? Poate ca astia s-au saturat, nu vor mai fura pentru ca au destul!"

      S-a deovedit ca nu este asa, lacustele rosii nu se satura NICIODATA, cu cat au mai mult, cu atat nu le ajunge, si vor sa fure si mai mult ...
    • +8 (8 voturi)    
      raspuns (Joi, 23 octombrie 2014, 13:29)

      sorin3 [utilizator] i-a raspuns lui hnreader

      Intrebarea ta ar avea vreun rost daca indivizii astia ar crede in ceva... in orice.
      Dar ei nu cred in nimic, sint doar niste animale. Au comportament de animale, dorinte de animale control asupra instinctelor ca si animalele.
      Ei nu pot admira o pictura dincolo de valoarea de inventar, nu pot visa ca sint liberi. Ei traiesc doar in prezent si sint supusi cu totul nevoilor primare pe care le au (asta in varainta optimista).
      Nu pot fi nici macar inclusi la categoria barbarilor, pentru ca acestia luptau pentru nemul lor macar in fata unui inamic extern.
      Politicienii nostrii sint doar niste animale, si inca din cele primitive... naparci.
      • +1 (1 vot)    
        lasa pictura! (Joi, 23 octombrie 2014, 23:25)

        hot news [utilizator] i-a raspuns lui sorin3

        Sigur, pedeseristii au ars in soba tabloruile furate de la muzeul din Olanda. Evident ca nu apreciaza o pictura!
        Dar nu asta este necazul cel mai mare, problema este, exact cum zici tu, ca nici macar BARBARI nu sunt.
        Prin jaful i distrugerile pe care le fac, ei isi taie singuri creanga de sub picioare, dar nu realizeaza asta, pentru ca se umpu de bani, iar primii care ... cad din pomsuntem noi!
        Cand or sa vada si ei ca nu mai au pe seama cui sa huzureasca, poate vor realiza ca nu este tocmai bine, dar va fi prea tarziu ...
    • +6 (6 voturi)    
      atentie (Joi, 23 octombrie 2014, 15:08)

      fit [utilizator] i-a raspuns lui hnreader

      Odata smenurile facute, ramai dator pe vecie... si ...tot asa!
    • +3 (3 voturi)    
      Cred ca e capabil sa-si dea seama ce face (Joi, 23 octombrie 2014, 17:20)

      Maniu [utilizator] i-a raspuns lui hnreader

      daca macar la asta e/era capabil atunci s-a bagat singur. As vrea si eu sa fiu prof la ASE. daca concurez cu unul ca fiul lui tov. Hrebe, ce sanse am?
  • +19 (19 voturi)    
    Cat poti fi (Joi, 23 octombrie 2014, 10:56)

    Audit [utilizator]

    de tampit sau de sigur pe tine incat sa iti impingi propriul copil in acest tip de "afaceri"?
    • +6 (6 voturi)    
      Evident... (Joi, 23 octombrie 2014, 15:25)

      Mari.an [utilizator] i-a raspuns lui Audit

      greseala a fost facuta in 2011 si probabil ca ce a urmat in 2012 a fost menit sa dea jos justitia ca sa nu il poata judeca.
      Deci, as zice ca in 2011 a fost destul de sigur e el, dar in 2012 a fost si mai sigur.
      Una e sa iti bagi copilul in afacerile murdare (ca orice mafiot), si alta e sa dai cu structurile statului de pamant ca sa te aperi (asta e la un cu totul alt nivel).
      E infricosator numai cand te gandesti de ce sunt in stare oamenii astia, mai ales cand te gandesti ca astea-s doar lucrurile care au iesit la iveala... cate-or mai fi fost de care n-om afla niciodata...
  • +24 (24 voturi)    
    Si inca ceva ... (Joi, 23 octombrie 2014, 10:58)

    hnreader [utilizator]

    Sa-i anunte cineva pe studentii lui (Lect. univ. dr. Andrei Hrebenciuc) ca Dl. profesor este "retinut" de ceva treburi mai urgente ...
  • +22 (22 voturi)    
    latrina 3 ar putea sa urle asa: (Joi, 23 octombrie 2014, 11:06)

    danright [utilizator]

    "Familia Basescu, alta mizerie! Un fost iubit al analfabetei EBA arestat!".
  • +17 (17 voturi)    
    asa tata (Joi, 23 octombrie 2014, 11:10)

    ToXRM [utilizator]

    asa fiu.
  • +19 (21 voturi)    
    Sfantul Andrei (Joi, 23 octombrie 2014, 11:15)

    Florin Cj [utilizator]

    Nu stiu daca ati observat, dar plozii oamenilor grei din PSD au numele Sfantului Andrei: Nastase Andrei, Hrebenciuc Andrei, Ponta Andrei.
    • -12 (14 voturi)    
      urmasii tai (Joi, 23 octombrie 2014, 11:44)

      aresul [utilizator] i-a raspuns lui Florin Cj

      vor ajunge sa aleaga intre Andrei. S-a terminat cu Escu.
    • +2 (2 voturi)    
      nu era si Andrei Placinta? (Joi, 23 octombrie 2014, 23:26)

      hot news [utilizator] i-a raspuns lui Florin Cj

      nu era si Andrei Placinta?
  • +18 (18 voturi)    
    ce e boss? (Joi, 23 octombrie 2014, 11:30)

    Alalalt [utilizator]

    am intrat in proverbialul c@#$%? huoooo nu dispera! il suni pe tati si te rezolva el... vine si toarna si pentru tine, te scapa, boss stai linistit...
  • +15 (15 voturi)    
    hai DNA! Fără milă, fără jenă! (Joi, 23 octombrie 2014, 11:41)

    visio [utilizator]

    Pe tați! Pe fii! Pe corupți! Fără Milă!
  • +8 (8 voturi)    
    An apple (Joi, 23 octombrie 2014, 12:18)

    coco04 [utilizator]

    doesn't fall far from the tree.
  • +4 (4 voturi)    
    7500 de euro ha? (Joi, 23 octombrie 2014, 12:32)

    AlexPaduraru [utilizator]

    sa inteleg ca un ha de padure in romania e 7500?
  • +12 (12 voturi)    
    Felicitari DNA ! (Joi, 23 octombrie 2014, 12:44)

    _CK_ [utilizator]

    Traiasca DNA ! Traiasca, traiasca ! Traiasca DNA ! :-)
    • 0 (0 voturi)    
      propun (Joi, 23 octombrie 2014, 18:36)

      Manes [utilizator] i-a raspuns lui _CK_

      DNA presedinte.
  • +16 (16 voturi)    
    Atentie... (Joi, 23 octombrie 2014, 12:51)

    hot news [utilizator]

    ... zeci de mii de hectare furate! Si de luni intregi, vuvuzelele manipulatoare-sefe "toaca" cele 300 de hectare de la Nana cumparate cinstit.
    Singura mea nedumerire este de ce nu ies oamenii in strada. Cine ar trebui sa dea semnalul de protest?
    Ma uit cu admiratie la studentii din Hong Kong, o tanara striga ca mai bine si-ar da viata decat sa-si piarda libertatea si cu cata pasiune o spunea.
    Cred - cu tristete - ca non-spiritul nostru civic, confortul si axioma ca "tot nu putem schimba ceva" ne confera titlul (binemeritat dealtfel) de mamaliga.
  • -8 (8 voturi)    
    Amanet auto masini (Joi, 23 octombrie 2014, 14:00)

    Expertadmin [utilizator]

    De ce sa furi cand poti apela si la alte servicii care te pot ajuta sa iesi din impas? De ce sa ajungi ca ei? Vino la casa de amanet auto masini Amanet Retail, valorifica-ti masina la cel mai bun pret oferit de expertii nostri profesionisti si scapa de stres. Pe amanetauto.eu gasesti tot ce ai nevoie pentru a ne contacta si pentru a te informa in legatura cu serviciile noastre!
    • -2 (2 voturi)    
      De ce să furi de la alții? (Joi, 23 octombrie 2014, 14:15)

      Con_stan_tin [utilizator] i-a raspuns lui Expertadmin

      Amanetează să furăm noi de la tine.
  • +4 (4 voturi)    
    Norocul nostru... (Joi, 23 octombrie 2014, 14:40)

    Mari.an [utilizator]

    Norocul nostru ca imunitatea nu e pentru toata familia deputatului ... dar si asta se poate schimba dupa alegeri.
    • 0 (0 voturi)    
      Oho! Mai incercasera prin 1993 (Joi, 23 octombrie 2014, 23:28)

      hot news [utilizator] i-a raspuns lui Mari.an

      A mai fost o tentativa, sa extinda la toata familai senatorului sau deputatului. Riscai sa o incasezi si daca ai calomniat pe BUNICA unui senator pedesere!
  • +5 (5 voturi)    
    Alta "oaie nevinovata" (Joi, 23 octombrie 2014, 15:54)

    KostasP [utilizator]

    Inhatata de lupul cel rau numit "DNA". Tzztzztzzz.
  • +1 (1 vot)    
    Bravo DNA, bravo SRI ! (Joi, 23 octombrie 2014, 21:30)

    Liviu2012 [utilizator]

    Fraţilor! LA VOT ! România este în recesiune. Încep să cadă infractorii ca spicele! Încet, încet vor plăti cei tot mai "graşi". Cei care "mor de grija" celor săraci, miliardari care fac pe social-democraţii, lacomi de nu se mai satură şi care ne mint şi ne înşeală, furând o ţară din ce în ce mai săracă!... Elena şi Băse vor plăti şi ei, dacă sunt vinovaţi, dar GROSUL este în TAGMA JEFUITORILOR cu minţi de despoţi, care pun "lăbuţa" pe ţară ca pe o pradă! Zeci de mii de hectare, prejudicii de sute de milioane de lei din contracte-jaf şi deturnări de fonduri - de comparat cu "indexarea" pensiilor şi un kg de făină la alegeri (altă infracţiune, dealtfel!).

    Ei sunt din os de bolşevic, pun batista pe ţambal, pun mâna pe Justiţie, pe Parchet, pe DNA şi pe Servicii, răspândesc minciuni televizate şi votează legi de amnistiere a fărădelegilor.

    Nu vă lăsaţi ademeniţi de pomeni "socialiste" din bani guvernamentali, de un litru de ulei, o găleată de plastic şi un kil de zahăr! Este derizoriu, e trist!...

    NU POT EI FURA CÂT PUTEM NOI VOTA!... Iar dacă nu votăm, să ne amintim că NU PUTEM NOI DUCE CÂT POT EI ÎNCĂLECA! Vorbiţi cu părinţii, cu bunicii, cu mătuşile fermecate sau pasive, cu rudele, cu prietenii -- arătaţi-le adevărul şi rugaţi-i să meargă la vot!

    Bravo DNA, bravo SRI ! De când corupţia a fost definită ca atentat la siguranţa naţională, se lucrează fără încetare şi cu succes, răscolindu-se kk...turi îngrozitor de vechi (10 ani!). Pe când şi jafurile de acum 20 de ani?! Totul lasă urme!


Abonare la comentarii cu RSS
Contributors
Euractiv


Proiect sustinut de Fundatia Konrad Adenauer
Proiect finantat de Uniunea Europeana
Proiectul "Implicare si simplificare. Instrumente online in sprijinul luptei anticoruptiei" este finantat de Uniunea Europeana prin Programul Facilitatea de Tranzitie 2007/19343.01.11 - Consolidarea sprijinului societatii civile in lupta impotriva coruptiei.

Aceasta sectiune nu reprezinta in mod necesar pozitia oficiala a Comisiei Europene. Intreaga raspundere asupra corectitudinii si coerentei informatiilor prezentate revine initiatorilor.

Pentru eventuale informatii si sesizari legate de proiectele PHARE contactati: cfcu.phare@mfinante.ro

Pentru informatii despre celelalte programe finantate de Uniunea Europeana in Romania, cat si pentru informatii detaliate privind aderarea Romaniei la Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati adresa web a Centrului de Informare al Comisiei Europene in Romania.
Dosare inchise cu sentinte definitive
Sesizarea ta aici

Ai cunostinta de un act de coruptie? Ne poti trimite aici informatii despre acesta, precum si fisiere audio, video sau documente legate de caz.


Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.



powered by
developed by