Angajat de la Permise Covasna, prins cand lua mita de la un investigator sub acoperire, retinut

de V.M.     HotNews.ro
Marţi, 7 octombrie 2014, 20:57 Dosare Anticoruptie


Un angajat al Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere si Inmatriculare a Vehiculelor Covasna care a fost prins in flagrant cand lua mita de la un investigator sub acoperire a fost retinut, transmite Mediafax.

Reprezentantii Parchetului de pe langa Tribunalul Covasna arata, intr-un comunicat de presa, ca procurorii au dispus, marti, retinerea lui C.S., agent de politie din cadrul Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere si Inmatricularea Vehiculelor Covasna, pentru comiterea a doua infractiuni de luare de mita.

Potrivit unui comunicat de presa transmis, marti, de DGA - Serviciul Judetean Anticoruptie Covasna, agentul-sef de politie C.S. din cadrul Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere si Inmatriculare Vehicule Covasna a fost prins in flagrant de angajatii Serviciului Judetean Anticoruptie Covasna, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Covasna, in timp ce primea de la un investigator sub acoperire suma de 200 de euro.

In comunicat se precizeaza ca, in cursul lunii iulie, la sediul Serviciului Judetean Anticoruptie Covasna s-a prezentat un barbat din municipiul Sfantu Gheorghe, care a sesizat faptul ca agentul-sef i-a pretins suma de 300 de euro in vederea obtinerii permisului de conducere si promovarii probei de traseu.

"In cauza, procurorul din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Covasna a dispus autorizarea si folosirea unui investigator sub acoperire, astfel ca in 7 octombrie, in jurul orei 09.30, cu ocazia sustinerii probei de traseu, agentul de politie a fost prins in flagrant in timp ce primea de la investigatorul sub acoperire suma de 200 de euro", se subliniaza in comunicat.

Astfel, procurorul a dispus efectuarea in continuare a urmaririi penale fata de agentul-sef de politie C.S. pentru luare de mita.

Anterior, purtatorul de cuvant al Parchetului Tribunalului Covasna, procurorul Marcel Antonescu, declara ca un angajat al Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere si Inmatriculare a Vehiculelor Covasna a fost prins in timp ce primea mita de la o persoana pe care trebuia sa o promoveze la proba practica, in vederea obtinerii permisului auto.

Ca urmare, angajatul Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere si Inmatriculare a Vehiculelor Covasna a fost dus la Parchet pentru audieri, ulterior fiind retinut.






Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.



























998 vizualizari

  • +2 (2 voturi)    
    CATA ipocrizie!!! (Marţi, 7 octombrie 2014, 21:52)

    romania_curata [utilizator]

    "Un angajat... al Serviciului Public ... prins in flagrant cand lua mita ... ", cand DE FAPT TOTI vedem si stim ca in politica toti intra pentru MITA, iar in institutiile PUBLICE mita e la tot pasul!!!
    Stirea CORECTA ar fi """SENZATIONAL, a fost identificat SINGURUL angajat pe bani publici care nu a luat vreodata mita!!! """"


Abonare la comentarii cu RSS
Contributors
Euractiv


Proiect sustinut de Fundatia Konrad Adenauer
Proiect finantat de Uniunea Europeana
Proiectul "Implicare si simplificare. Instrumente online in sprijinul luptei anticoruptiei" este finantat de Uniunea Europeana prin Programul Facilitatea de Tranzitie 2007/19343.01.11 - Consolidarea sprijinului societatii civile in lupta impotriva coruptiei.

Aceasta sectiune nu reprezinta in mod necesar pozitia oficiala a Comisiei Europene. Intreaga raspundere asupra corectitudinii si coerentei informatiilor prezentate revine initiatorilor.

Pentru eventuale informatii si sesizari legate de proiectele PHARE contactati: cfcu.phare@mfinante.ro

Pentru informatii despre celelalte programe finantate de Uniunea Europeana in Romania, cat si pentru informatii detaliate privind aderarea Romaniei la Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati adresa web a Centrului de Informare al Comisiei Europene in Romania.
Dosare inchise cu sentinte definitive
Sesizarea ta aici

Ai cunostinta de un act de coruptie? Ne poti trimite aici informatii despre acesta, precum si fisiere audio, video sau documente legate de caz.


Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.



powered by
developed by