Cine este Dan Sova, parlamentarul urmarit penal de DNA in dosarul Turceni-Rovinari: Coleg de facultate cu Victor Ponta; trimis la Washington sa se documenteze despre Holocaust; ministru cu un bilant catastrofal

de Victor Cozmei     HotNews.ro
Miercuri, 13 august 2014, 13:17 Dosare Anticoruptie


Dan Sova
Foto: Agerpres
Social-democratul Dan Sova, urmarit penal de catre DNA intr-un dosar privind contractele de consultanta juridica intre cabinetul sau de avocatura si complexele energetice Turceni si Rovinari, este un jurist de profesie, coleg de facultate cu Victor Ponta, si, de curand, purtator de cuvant al campaniei prezidentiale pentru premierul in functie. Imaginea lui Sova in ultimii ani s-a legat de doua aspecte controversate: Declaratiile sale asimilate cu negarea Holocaustului si care l-au facut pe Victor Ponta sa-l trimita pe Sova la Washington sa se documenteze si mandatul catastrofal pe care l-a avut in fruntea autostrazilor si proiectelor de infrastructura din Romania timp de 18 luni.

In legatura cu dosarul Turceni-Rovinari in care procurorii DNA au anuntat miercuri ca au inceput urmarirea penala fata de Dan Sova, primele informatii au aparut in urma cu aproape trei ani. Pe atunci social-democratul s-a aflat, alaturi de Victor Ponta, in centrul unui scandal descris de o parte a presei ca fiind un dosar politic, dupa ce ANAF a verificat in 2011 contractele de asistenta juridica in vederea constituirii Companiei Nationale Energetice incheiate cu Casa de Avocatura "Sova si Asociatii". In cadrul acestei firme, activau, pe langa alti avocati, Dan Sova si Victor Ponta.

Mandatul controversat de la Infrastructura

Imaginea lui Dan Sova in ultimii doi ani s-a legat in principal de marile proiecte de infrastructura, dupa ce i s-a incredintat in decembrie 2012 un portofoliu de ministru in acest sens.

Timp de aproape un an si jumatate Dan Sova a detinut fraiele infrastructurii de autostrazi in Romania, iar in ultimele cinci luni a condus si intregul minister al Transporturilor.

HotNews.ro a tratat pe larg si a publicat un bilant amplu in care arata ca in urma lui Sova raman zeci de proiecte controversate, autostrazi cu probleme si termene depasite, un nivel dezastruos la absorbtia europeana in acest an si tronsoane de autostrazi si drumuri blocate sau tergiversate birocratic. In plus, a reusit sa inaugureze doar autostrazile incepute de ministrii dinaintea sa. Ca o performanta negativa amintim finalizarea a 10 km de autostrada care nu pot fi folositi nici acum pentru ca se termina brusc in camp.


Si-a dat demisia de la Transporturi in 24 iunie si a anuntat ca renunta la functia sa din Guvern pentru a se ocupa, din calitatea de purtator de cuvant, de campania prezidentiala a lui Victor Ponta.

De la Transporturi, la reprezentarea partidului pentru campania prezidentiala. Critici severe in presa din strainatate

Imediat dupa demisie, Sova si-a intrat in rolul de reprezentant al partidului si a inceput sa iasa din ce in ce mai des prin presa cu pozitii impotriva opozitiei. Tocmai pentru opiniile sale virulente dintr-o emisiune TV, publicatia Deutsche Welle a ractionat cu un articol in care se intreba daca Sova reprezinta o diversiune natanga sau doar incompetenta crasa.

Ziaristul Petre M. Iancu se intreaba "cum de e oare posibil ca acest ins, care raspandeste informatii false, cotizeaza la teorii ale conspiratiei si da dovada si de o crasa incompetenta, sa fi fost ministru? Ce fel de guvern accepta sa aiba in randurile sale asemenea ministri ai transporturilor? Ce partid democratic suporta purtatori de cuvant de o asemenea factura?".

Purtator de cuvant al PSD-ului doar zece zile. Trimis la Washington sa se documenteze, dupa o gafa legata de Holocaust


Sova, jurist de profesie, a fost coleg de facultate cu Victor Ponta, iar in 2012 a mai fost purtatorul de cuvant al PSD, insa doar timp de zece zile.

La zece zile dupa ce fusese numit purtator de cuvant al PSD, Dan Sova a facut o serie de afirmatii, intr-o emisiune televizata, acuzate ca ar nega Holocaustul.

"Scrierile istorice de origine evreiasca ziceau de o carte interesanta despre pogromul evreilor in Romania. O sa vedem ca Tesu Solomovici are o carte interesanta despre pogromul evreilor. Recunoaste ca pe teritoriul Romaniei niciun evreu nu a avut de suferit si asta s-a datorat lui Antonescu", a spus Dan Sova, in primavara acestui an, intr-o emisiune difuzata de The Money Channel, noteaza money.ro.

"Datele istorice arata ca la Iasi au fost omorati 24 de cetateni romani de origine evreiasca de soldatii din armata germana, ceea ce este o pata pe istoria militara a poporului roman, este comportamentul ostasilor la cucerirea Odesei", a continuat senatorul PSD.

Victor Ponta a reactionat rapid si l-a trimis pe Dan Sova la Muzeul Holocaustului din Washington, pentru documentare.

"A facut o mare gafa. Am exprimat punctul de vedere al PSD, care este in totala contradictie cu ceea ce a zis Dan Sova si mi-am cerut scuze in numele PSD si el si-a cerut scuze. Si cred ca trebuie sa plateasca pentru gafa pe care a facut-o. L-am anuntat de azi ca nu mai activeaza ca purtator de cuvant al PSD pana nu pleaca la Muzeul Holocaustului de la Washington, sa vada cu ochii lui ceea ce am vazut si eu si ce s-a intamplat in Romania cu evreii care au fost omorati si in Romania si in Transnistria, si mai departe. Si dupa ce se intoarce sunt convins ca putem intelege cu totii ca sunt evenimente istorice pe care trebuie sa le cunoastem si sa le recunoastem. In rest, singura scuza pe care o are este ca nu a avut niciun fel de intentie, pur si simplu a dat un raspuns stupid la o intrebare si cred ca deja plateste pentru asta", a declarat Victor Ponta, potrivit Agerpres.

Acuzat ca a amenintat o colega politician in pauza unei emisiuni televizate

Dan Sova a fost numit purtator de cuvant al social-democratilor in 27 februarie 2012, desemnarea sa fiind anuntata intr-o conferinta de presa de presedintele PSD Victor Ponta. Cu numai o zi inainte, Sova fusese acuzat de senatoarea PDL Mihaela Popa ca a amenintat-o in pauza unei emisiuni TV, spunandu-i  ca o va "calca in picioare". Victor Ponta a precizat atunci ca decizia numirii lui Dan Sova in functia de purtator de cuvant a fost luata dupa ce partidul a verificat acuzatiile aduse de senatoarea PDL.
 
 


"L-am numit astazi [n.r. pe Dan Sova] in functia de purtator de cuvant, dupa ce am verificat acuzatiile care au fost aduse ieri de catre o colega de la PDL. Probabil ca stiau ca urmeaza sa fie anuntat purtator de cuvant si s-a inscenat asa o mica poveste de presa. Sunt convins ca domnul Sova va putea sa reprezinte punctul de vedere al PSD foarte bine", a declarat atunci Victor Ponta.

Senatorea PDL Mihaela Popa l-a acuzat pe colegul ei social-democrat Dan Sova ca a amenintat-o in studiourile Realitatii TV, in pauza unei emisuni, ca o va "calca in picioare". Senatorul PSD a negat insa acuzatiile si a precizat ca i-a spus acesteia doar ca este "ridicola" si ca vine "in emisiune ca o floare blonda". Dupa emisiunea "Test de stres" moderata de Ionel Danca, Mihaela Popa a postat pe blogul ei un text in care spune ca Dan Sova s-a enervat in momentul in care l-a intrebat, in direct, cand a fost ultima oara in colegiul pe care il reprezinta.


Biografie (Agerpres)

Dan Sova s-a nascut la 9 aprilie 1973, in Bucuresti.

A absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universitatii Bucuresti in 1995 si Facultatea de Istorie din cadrul aceleiasi universitati in 2001.

In 1996 a urmat cursurile 'Ecole de Formation du Barreau' din Paris.

Din 2005 este doctor 'cum laudae' in Drept al Universitatii Bucuresti cu lucrarea 'Fiscalitatea aplicabila societatilor comerciale'.

A lucrat ca preparator universitar in cadrul Facultatii de Drept, Universitatea Bucuresti, in perioada 1996-1998, si ca asistent universitar in cadrul aceleiasi institutii intre 1998-2000. Titular al seminarului Proceduri Fiscale, Institutul National al Magistraturii, intre 2002 si 2004.

Este avocat in cadrul Baroului Bucuresti incepand cu 1995 si detine casa de avocatura 'Sova si Asociatii'. Este clasat anual, incepand cu 2004, de catre publicatia britanica European Legal Expert intre cei mai valorosi 30 de avocati ai Romaniei.

Totodata, este practician certificat in reorganizare judiciara si faliment in cadrul Uniunii Nationale a Practicienilor in Reorganizare si Lichidare din Romania, incepand cu 2001.

Pe plan politic, Dan Sova este membru al PSD din februarie 2003, membru al Organizatiei Judetene Olt.

In perioada februarie 2008 - februarie 2009 a fost vicepresedinte al Departamentului de Justitie al PSD, preluand presedintia acestui departament intre martie 2009 si aprilie 2010. Incepand cu iunie 2010 este presedintele Comisiei Nationale de Arbitraj si Integritate Morala a PSD.

Din iulie 2010 este prim-vicepresedinte al Organizatiei Judetene a PSD Olt.

La alegerile legislative din 30 noiembrie 2008, a fost ales senator din partea Aliantei PSD+PC in colegiul uninominal 3 din circumscriptia electorala nr. 30 Olt. Din decembrie 2008 este vicepresedinte al Comisiei pentru Afaceri Europene a Parlamentului Romaniei si membru al Comisiei Juridice a Senatului Romani






Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.



























13457 vizualizari

  • +32 (36 voturi)    
    Complicitate absolut transparentă. (Miercuri, 13 august 2014, 13:29)

    Kentt [utilizator]

    "Reporter: Cum aţi ajuns (ca) cabinetul dvs. să pună mâna pe acel contract?
    Dan Şova: Absolut transparent. Selecţia firmei s-a făcut prin cerere de ofertă. S-a primit la vremea respectivă o cerere pe fax."

    Aşadar: s-a luat cartea de telefoane, s-a deschis la întâmplare şi degetul s-a oprit la ŞOVA & Asociaţii.
    "Lor le trimitem faxul cu cererea de ofertă!"
  • +17 (21 voturi)    
    sova este un peste mic... (Miercuri, 13 august 2014, 13:34)

    ..13 [utilizator]

    trebuie sa fie gasit pestele cel mare!!!!
  • +24 (28 voturi)    
    ministru catastrofa (Miercuri, 13 august 2014, 13:35)

    linarel [utilizator]

    unicul care si-a decontat factura cu 26 de ore lucrate pe zi !!!!!!!! astia cind fura nu se mai pot opri

    Atentie DNA, in ritmul asta in 1 an nu veti mai avea de lucru daca-i bagati pe toti la racoare .Mult succes
    • +15 (17 voturi)    
      Nu cred (Miercuri, 13 august 2014, 13:46)

      Sani [utilizator] i-a raspuns lui linarel

      Romania "naste" sovi, pontaci, becalioti, voiculesti,...cu viteza cu care travesreaza trenurile Japonia!
    • +12 (14 voturi)    
      :)) (Miercuri, 13 august 2014, 13:51)

      corvus coraX [utilizator] i-a raspuns lui linarel

      În România, DNA va avea totdeauna de lucru. la fiecare cinci români ar trebui un procuror DNA...
  • +12 (18 voturi)    
    Scenariu soc:Sova a cerut sa fie urmarit... (Miercuri, 13 august 2014, 13:40)

    EU-74-RON [utilizator]

    ...penal in oricare dosar ar fi posibil, pentru a putea convinge mai usor baronii penali sa participe la campania electorala, fiind in aceeasi barca.
    Asta pentru ca procurorii au refuzat deschiderea unui dosar penal privind activitatea sa la ministerele de mari proiecte si transporturi, pe simplul motiv ca acesta n-ar avea nici cel mai mic temei:studii de pre si fezabilitate: nu!, finantare: nu!, licitatii nu! (pai contestatii, de unde? la ce?), contracte: nu!, km: nu!. A, ba da! Vreo 2.400. Pe hartie.
    Dupa plecarea lui Sova, angajatii DNA s-au plans ca manerele usilor erau pline de carioca...
  • +10 (12 voturi)    
    Doctor în drept nu e?! (Miercuri, 13 august 2014, 13:49)

    corvus coraX [utilizator]

    Sau a "Ctrl+C" Ponta toate doctoratele posibile...
    • +3 (5 voturi)    
      Pai daca dottoroiu' a fost sef de promotie (Miercuri, 13 august 2014, 15:43)

      Kaladin [utilizator] i-a raspuns lui corvus coraX

      iti dai seama ca sovaila cam era oaia neagra din clasa.
      ps: dottorel chiar e sef de promotie, cu un xerox si oleaca de paint pro a rezolvat.
  • +8 (10 voturi)    
    Ba bulau cu imberbul de Sova !! (Miercuri, 13 august 2014, 13:51)

    Gaetano73 [utilizator]

    Cat mai rapid ! Urmeaza si se pregateste ...
  • +9 (11 voturi)    
    Ha, Ha, Ha (Miercuri, 13 august 2014, 13:52)

    Electorul [utilizator]

    viteazul sova fata cu DNA.
  • +14 (16 voturi)    
    Sova Presedinte!..(stire AgerStres): (Miercuri, 13 august 2014, 13:53)

    EU-74-RON [utilizator]

    Tanara republica Rahova organizeaza scrutin electoral in perioada imediat urmatoare. Datele privind inscrierea in cursa electorala si de desfasurare tururilor de alegeri vor fi anuntate pe site-ul pna.ro - echivalentul BEC-ului nostru.
  • +16 (18 voturi)    
    sa nu uitam meritele... (Miercuri, 13 august 2014, 13:56)

    cristian_cv [utilizator]

    Cred ca prestatia sa de ministru al transporturilor este judecata prea aspru. Sa nu uitam ca in timpul ministeriatului domnului Sova s-au produs zeci de studii de fezabilitate de cateva milioane euro bucata.
    Dupa un an doi cand vor expira, se vor intocmi alte studii...
    Oricum l-a depasit net pe fostul campion studiilor de fezabilitate liberalul Ludovic Orban. Tot USD-ui fruncea!
  • +15 (17 voturi)    
    sova&co (Miercuri, 13 august 2014, 13:57)

    MihailNica [utilizator]

    voiculescu a fafirmat ca toti romanii au colaborat cu securitate intr-o forma sau alta;
    ponta va afirma ca toti romanii sunt hoti- intr-o forma sau alta;
  • +11 (13 voturi)    
    O ce veste minunata (Miercuri, 13 august 2014, 14:01)

    alnimanui [utilizator]

    Pacat cu nu il pot cerceta pentru tampeniile pe care le-a facut si spus ca ministru. Dar e bine si asa. Sigur ca vestea va da apa la moara anti basistilor, care vor arata cu degetul o alta ancheta politica.
  • +10 (12 voturi)    
    Sova: pe scurt: un pacalici (Miercuri, 13 august 2014, 14:06)

    transalpinarum [utilizator]

    daca asta e noua generatie de piliticieni din Romania, atunci vai de mama noastra. Pentru binele acestei tzari, sper sa se racoreasca in urmatorii 5-6 ani la mititica, macar acolo nu e canicula daca sunt peretzii grosi.
  • +8 (10 voturi)    
    DNA da-n Dan, (Miercuri, 13 august 2014, 14:07)

    ofCAER [utilizator]

    da' nu stie ca asta e invatat de la stat sa incaseze decit milioane?! Nimic altceva, c-asa-s astia din gasca Ponta...
    Da' printr-o minune marca DNA poate si-o va lua Sova...
  • +15 (17 voturi)    
    intr-un guvern care abunda in (Miercuri, 13 august 2014, 14:09)

    __alex__ [utilizator]

    prosti cu morga, prosti joviali, prosti triviali, prosti abisali si alte subcategorii, Sova a reusit sa se distinga "cum laudae", sef de pluton. Felicitari!
  • +5 (7 voturi)    
    Catre Prim Ministrul Victor Ponta (Miercuri, 13 august 2014, 14:58)

    Ricardo [utilizator]

    Domnule Prim Ministru Victor Ponta,
    Care sunt primii trei ministri si/sau subsecretari de stat ori oficialitati PSD care vor fi cercetate si condamnate in urma intocmirii dosarelor de DNA sau ANI, dupa ce vor fi judecate de Justitia Romana, inca monitorizata de UE si USA?
    Ma tem ca nu va mai trebuie dusmani in afara PSDului, caci ce aveti, va trage la fund, precum o piatra de moara in apele involburate ale alegerilor prezidentiale. Sincer imi pare rau, ca cei mai mari adversari ii aveti in PSD.
    Mi se pare prea infam, sa faci dreptul sa te perfectionezi, sa-ti dai doctoratul, sa te scolesti la scoli inalte in strainatate pe banii tari, ca sa devi super specialist, sa incalci legile, sa devi delicvent, in loc sa slujesti legile tarii, constitutia si mai nou CEDO.
    Maine, poimaine mi-e teama, sa nu citesc, ca ati favorizat pe careva dintre ei. Eu unul pana la proba contrarie, sunt de acord sa va prevalati de prezumtia de nevinovatie.
    La colegul dumneavoastra de facultate, este vorba de Crima Organizata. Cum ar zice Celentano sau Firicel; "Ba esti nebun, ba esti prost?".
    La ritmul asta se impune, constructia a cate inca o puscarie in fiecare judet, sau Bucuresti.
    Daca era un profesor, medic, deja era ridicat de mascati, si incarcerat pentru minim 30 de zole. Asa spune Constitutia?
    Aici vreti, sa umblati, s-o schimbati? A se vedea profesorii ce au luat mita la Bacalaureat, sau medicii care au luat o spaga la o nastere sau operatie chirurcicala. Mai vreti sa va aleaga poporul Presedintele Romaniei? Ce opinieaza Ministrul Justitiei, Consiliul Superior al Magistraturii? Sunt plecati in Concediu? Nu citesc Hotnews? Pacat!
  • +3 (5 voturi)    
    Sova catastrofa, nu numai " cinstit " ! (Miercuri, 13 august 2014, 15:03)

    Plagarus [utilizator]

    Ignoranta, dezinformare, diversionist natang, incompetenta crasa, agramat, conspirationist, inconsistenta verbala - cu aceste cuvinte il descrie Deutche Welle pe fostul ministru al transporturilor, Dan Sova !
    Acum mai adauga ceva la CV-sef de mare proiect penal !
    Iata de ce a demisionat Sova ? Cu asta l-au avut la mana?-Asta cu avansarea' in functia de sef de campanie electorala era penibila fumata. Avocatii lui Ponta au migrat de la complexuri la Transgaz.
    A dat tunuri de miliarde la complexurile energetice din Gorj, iar acum vrea un post in Consiliul de Administratie al Transgaz. Este vorba despre avocatul Radu Cernov de la fosta casa de avocatura Sova si Asociatii. Tot Cernov este avocatul ce a muncit 25 de ore intr-o zi, potrivit deconturilor inregistrare la fostele complexuri energetice Rovinari si Turceni.
    Casa "Sova si Asociatii", acum Societatea Civila de Avocati Enescu, Panait, Pop si Asociatii, era condusa la acea vreme de actualul senator PSD Dan Sova, care il avea ca partener senior pe deputatul PSD Victor Ponta. Ambii au aparut la televizor condamnand jaful din banul public, desi l-au practicat cu succes. Mai mult, Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF) a efectuat un control in urma caruia a constatat ca Sova & Asociatii" a obtinut ilegal peste 1,1 milioane de euro de la complexurile energetice Rovinari si Turceni.

    ȘOVA DAN-COMAN, la data faptelor reprezentant legal al SCA „Șova și Asociații”, în sarcina căruia s-au reținut trei infracțiuni de complicitate la abuz în serviciu, cu obținere de foloase necuvenite pentru sine sau pentru altul.

    În 22 iunie 2011, preşedintele PSD, Victor Ponta, a primit o invitaţie de la ANAF, în care era solicitat să se prezinte pe 24 iunie la sediul ANAF, cu declaraţiile de venit pe 2007 şi 2008 şi cu registrul jurnal de încasări şi plăţi. Adresa aparţinea Direcţiei Generale a Finanţelor Publice a Municipiului Bucureşti, Activitatea de Inspecţie Fiscală, Serviciul de Inspecţie Fiscală Persoane Fizice.
  • +7 (9 voturi)    
    Sova = căpuşa pereche a lui Ponta, (Miercuri, 13 august 2014, 15:23)

    Plagarus [utilizator]

    Ponta, şi-a trimis contabila la sediul ANAF Sector 1, cu declaraţiile de venit pe anii 2007 şi 2008, răspunsul inspectorilor fiscali fiind, potrivit liderului social-democrat, că nu s-au constatat nereguli. Tot atunci, presa relata că ANAF a trimis o sesizare Direcţiei Naţionale Anticorupţie în legătură cu contracte încheiate cu complexurile Rovinari şi Turceni.
    Sova ar fi obtinut contractul in timp ce Ponta era membru in Consiliul de Administratie al Rovinari, din Gorj.
    Directorul Administraţiei Lacuri, Parcuri şi Agrement Bucureşti (ALPAB)al lui Oprescu, Gabriel Iosif, a atribuit un contract-cadru de asistenţă juridică în valoare de aproximativ un milion de euro firmei de avocatură „Şova şi asociaţii“, chiar dacă legea îl obliga să facă licitaţie publică, chiar şi dacă ALPAB are propriul serviciu juridic.

    Şova minte şi în privinţa sponsorizării lui Ponta cu un autoturism pentru competiţii sportive, „sponsorizare care nu a existat niciodată”. Totuşi, autoturismul Mitsubishi Lancer Evolution, care a costat peste 50.000 de euro, a fost menţionat de Victor Ponta în declaraţia sa de avere din 2008, ca fiind primit în comodat de la firma lui Şova.
    In martie 2007 a fost incheiat un contract de asistenta/consultanta juridica intre “Sova si asociatii” si CERovinari cu o valoare estimativa initiala de 280.000 RON.In luna septembrie 2007, luna in care parlamentarul de Gorj si avocatul Ponta adevenit senior partner la “Sova si asociatii”, valoarea contractului din martie 2007 a fost majorata printr-un prim act adition a fost majorata, la 480.000 RON.In luna decembrie 2007, la 3 luni dupa ce parlamentarul de Gorj si avocatul Victor Pontaa devenit senior partner la “Sova si asociatii”, valoarea contractului din martie 2007(majorata prin primul act aditional la 480.000 RON) a fost din nou majorata, prin al doilea act aditional la suma de 1.191.240 RON, iar contractul, care expira la 31.12.2007, a fost prelungit cu un an (pana la 21.12.2008).Apare si al treilea act aditional d
  • +6 (8 voturi)    
    Vis a vis de,... (Miercuri, 13 august 2014, 17:38)

    Ponta [utilizator]

    ....., coeficientul fizionomic (adica coeficientul de moaca in termeni populari) nu pot spune decat ca are moaca de infractor dar si incompetent pe deasupra.
    Smecherii, infractorii, parlamentarii, etc., sunt de doua categorii - destepti si prosti.
    Va las sa-l incadrati dumneavoastra pe acest "meserias".
    • +2 (4 voturi)    
      asa arata o lichea (Miercuri, 13 august 2014, 22:29)

      dkz [utilizator] i-a raspuns lui Ponta

      sova are fata de individ obraznic, minicinos, arogant, lipsit de scrupule, escroc ; adica o lichea


Abonare la comentarii cu RSS
Contributors
Euractiv


Proiect sustinut de Fundatia Konrad Adenauer
Proiect finantat de Uniunea Europeana
Proiectul "Implicare si simplificare. Instrumente online in sprijinul luptei anticoruptiei" este finantat de Uniunea Europeana prin Programul Facilitatea de Tranzitie 2007/19343.01.11 - Consolidarea sprijinului societatii civile in lupta impotriva coruptiei.

Aceasta sectiune nu reprezinta in mod necesar pozitia oficiala a Comisiei Europene. Intreaga raspundere asupra corectitudinii si coerentei informatiilor prezentate revine initiatorilor.

Pentru eventuale informatii si sesizari legate de proiectele PHARE contactati: cfcu.phare@mfinante.ro

Pentru informatii despre celelalte programe finantate de Uniunea Europeana in Romania, cat si pentru informatii detaliate privind aderarea Romaniei la Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati adresa web a Centrului de Informare al Comisiei Europene in Romania.
Dosare inchise cu sentinte definitive
Sesizarea ta aici

Ai cunostinta de un act de coruptie? Ne poti trimite aici informatii despre acesta, precum si fisiere audio, video sau documente legate de caz.


Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.



powered by
developed by