Sorin Pantis, nedumerit de solicitarea Ministerului Agriculturii privind mentinerea deciziei prin care se constituie parte civila in dosarul ICA: Foarte grav, extrem de grav, era un moment esential

de R.M.     HotNews.ro
Miercuri, 6 august 2014, 1:12 Dosare Anticoruptie


Fostul ministru al Comunicatiilor Sorin Pantis, inculpat in dosarul ICA in calitate de director al Grivco, s-a aratat nedumerit de faptul ca Ministerul Agriculturii a solicitat marti in fata instantei, printr-o consiliera, mentinerea deciziei Tribunalului Bucuresti privind plata despagubirilor pe latura civila.

Intr-o interventie la Antena 3, dupa terminarea audierilor de marti, Sorin Pantis a caracterizat acest fapt drept "foarte grav, extrem de grav".

"Nu are importanta cine e ministru si din partea carui partid (ministrul Agriculturii este Daniel Constantin, presedintele Partidului Conservator fondat de Dan Voiculescu), trebuie sa se lamureasca acest lucru", a spus el, inainte de a adauga:

"Ministerul Agriculturii trebuia sa precizeze foarte clar daca e parte si sa ceara expertiza".

Dan Sova, purtatorul de cuvant al PSD, prezent si el in studiourile Antenei 3, a precizat ca daca Ministerul Agriculturii "nu se constituie parte civila nu poti discuta despre prejudiciu".

Alessandra Stoicescu, realizatoare Antena 3, noteaza ca "actualul ministru putea sa refaca acest lucru".

"Nu putea sa fie initiativa ministrului", raspunde Dan Sova, iar Alessandra Stoicescu replica: "A ministerului, dar sub actualul ministru".

Sorin Pantis intervine din nou telefonic pentru a afirma: "Ministerul actual, in loc sa repare greseala facuta de Ciolos vine si spune ne constituim parte si nu cere recalcularea prejudiciului. Era un moment esential. Din motive pe care nu le inteleg executa in continuare ce cere DNA".






Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.





























2373 vizualizari

  • +3 (3 voturi)    
    necaz (Miercuri, 6 august 2014, 1:30)

    Ruhe [utilizator]

    Astia iar se cearta cu un dusman imaginar care pana la urma castiga. Ca la referendum.
  • +3 (3 voturi)    
    Au au au (Miercuri, 6 august 2014, 1:34)

    Desmond [utilizator]

    Asta e defapt durerea mare...
    De puscarie scapa dupa aprox. o treime din pedeapsa (vezi cazul Nas7case). In bani le sta insa puterea adevarata. Cine ar sta alaturi de mascaricii astia, fara averile colosale?
  • +4 (4 voturi)    
    grajdan (Miercuri, 6 august 2014, 1:52)

    ws [utilizator]

    voiculescu et co ar fi avut nevoie de un alt grajdan.

    mai tineti minte cine e grajdan? unul pus de ponta sa il scape pe nastase. prima masura luata de mafiot, in mai 2012. l-a numit pe grajdan secretar de stat in minister, si apoi l-a pus sa formuleze o cerere cum ca ei nu se constituie ca parte vatamata.

    acum probabil ca aveau nevoie de un alt grajdan care sa spuna ca voiculescu a dat bani statului, si nu invers.

    ghinion. nimeni nu-si mai risca libertatea pentru zecile de milioane de euro ale lui voiculescu si pantis.

    ws
  • +2 (2 voturi)    
    Culmea Sova(ielii): sa ezit , sa nu ezit ? (Miercuri, 6 august 2014, 9:46)

    Plagarus [utilizator]

    Bey, " facatura " a marilor proiecte du-te si ascunde-te in cortul pe care-l meriti !


Abonare la comentarii cu RSS
Contributors
Euractiv


Proiect sustinut de Fundatia Konrad Adenauer
Proiect finantat de Uniunea Europeana
Proiectul "Implicare si simplificare. Instrumente online in sprijinul luptei anticoruptiei" este finantat de Uniunea Europeana prin Programul Facilitatea de Tranzitie 2007/19343.01.11 - Consolidarea sprijinului societatii civile in lupta impotriva coruptiei.

Aceasta sectiune nu reprezinta in mod necesar pozitia oficiala a Comisiei Europene. Intreaga raspundere asupra corectitudinii si coerentei informatiilor prezentate revine initiatorilor.

Pentru eventuale informatii si sesizari legate de proiectele PHARE contactati: cfcu.phare@mfinante.ro

Pentru informatii despre celelalte programe finantate de Uniunea Europeana in Romania, cat si pentru informatii detaliate privind aderarea Romaniei la Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati adresa web a Centrului de Informare al Comisiei Europene in Romania.
Dosare inchise cu sentinte definitive
Sesizarea ta aici

Ai cunostinta de un act de coruptie? Ne poti trimite aici informatii despre acesta, precum si fisiere audio, video sau documente legate de caz.


Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.



powered by
developed by